![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kızmıyorum bende okudum o haberleri ama anlaşmaya vardık diye bir sey yoktu.Anlaştık deyince bende konuyu açtım...
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş'ın İtalyan kondisyoneri Marrone, yeni transfer Ferrari'ye övgü yağdırarak "Hem çok süratli hem de müthiş güçlü. Onun için 'İtalyan aygırı' ifadesini kullanmak yanlış olmaz" dedi. Marrone, İtalyan stoperle ilgili, "Özellikle Avrupa arenasında Beşiktaş'a büyük güç katacak" şeklinde konuştu. *** İtalyan aygırı Vatandaşını yere göğe sığdıramayan tecrübeli çalıştırıcı, "Hem çok süratli hem müthiş güçlü" yorumunu yaptı. Anlaşma hazır Beşiktaş'ın uzun uğraşlardan sonra ikna etmeyi başardığı İtalyan oyuncu Matteo Ferrari için, siyah-beyazlı ekibin kondisyoneri Marrone çarpıcı açıklamalarda bulundu. İtalya'nın Genoa kulübünden 3 milyon euro bonservis bedeli ödenerek alınan ve senelik 1.5 milyon euro'dan üç yıllık anlaşma teklif edilen 29 yaşındaki stoper için tecrübeli hoca şu ifadeleri kullandı: Zan'ı aratmaz "Ferrari, aradığımız özelliklere sahip bir oyuncu. Öncelikle çok süratli, ayrıca müthiş de güçlü. Rakip forvetlere kolay kolay geçit vermiyor, topu oyuna hızlı ve isabetli sokabiliyor. Onun için 'İtalyan Aygırı' ifadesini kullanmak yanlış olmaz. Gökhan Zan'ın gidişini aratmaz, aksine Avrupa arenasında Beşiktaş'a büyük güç katar. Tek kelimeyle süper bir transfer. Fatih DOĞAN | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Morreno dediyse doğrudur nede olsa vatandası ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bekleyıp görecez ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | benzin parası bulamıycaz yakında ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | morrenoya güvenirim yıllardır dostumdur ![]()
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | müthiş sözler söyleniyor ama görücez bakalım
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Matteo Ferrari ile ilgili son detayları görüşmek için dün akşam İtalya'ya gitti. Demirören'in bugün Ferrari ve Genoa kulübü yetkilileriyle bir araya geleceği öğrenildi. Demirören, önümüzdeki günlerde bu futbolcuyu İstanbul'a getirip imza attıracak. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |