![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | hayırlı olsun inş adı Kartal olur... iki çocuğu olduğunu biliodum ikizmişler yaaww ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| |
| | #2 | ||
| Guest
| valla erkek bir çocuğunuzun olması ayrı bir güzellik katıyo ben yeni doğan oğluma mesala AHMET KORAY ismini koydum.Ahmet dedesinin KORAY ise herkesin bildiği gibi yani.Bu arada Demirörenleri bende kutluyorum inşallah sağlıklı sıhhatli doğar NOT : Sol Taraftaki Avatar Resmim Biricik Oğluma Aittir.Koyu Bir Beşiktaşlı olucak şimdiden maçlarını izlettiriyorum | ||
| | #3 | |||
| Guest
| Alıntı:
bu arada oğlun çok tatlı allah onu da analı babalı büyütsün inşallah sana layik bir evlat olur BJK forması altında izleriz belki onu kim bilir ![]() | |||
| | #7 | |||
| Guest
| Alıntı:
herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin bide BJK li oldu mu daha ne istenir ![]() | |||
| | #9 | ||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | allah analı babalı büyütsün juniour yıldırımı | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |