![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslında çok da ne yaptığımızı bilerek oynadığımızı düşünmüyorum,fink ve ernst oyunun defansif kısmında iyiler tamam ama ofansta çok top kaybıyla oynuyoruz,Yusuf'a güvenerek sezona başlayamayız,sahada kayboluyor Yusuf oyunun bazı bölümlerinde,bu da ofansta tıkanmamıza neden oluyor,Bobonun isteksizliğine forvetlerin iyi beslenememesi de eklenince gol şansımız sadece duran toplara kalıyor ,nitekim golümüz de bu şekilde geldi.Defansı beğendim Toraman ve Ekrem de katılınca çok daha iyi olacak.Top tekniği yüksek oyunu iki yönüyle de oynayacak ve pas alışverişlerini sağlayacak küçük bir Gerard'a ihtiyacımız var ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bobo'nun aklı yunan takımında, Serdar Özkan'ın aklı bir anadolu kulübüne gidip lider oyuncu olmakta, aklında değilse bile aklına sokmak lazım.Bu ikisinin Beşiktaş'ımıza çok faydalı olacağını düşünmüyorum. Skora gelirsek iyi skor.Sağlam oynuyoruz, Denizli'yi takdir etmesem de bir taktik oturttu takıma, dengeliyiz.Kendini bilerek oynuyor takım.Gol yollarındaki sorunu da çözersek ki bu ancak bir oyun kurucu ile olur, o zaman daha da başarılı olabiliriz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |