![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yok oynamaz bu adam solda oynamaz millet bir kere koşmayan pres yapmayan adamın bir takımın kanadında oynaması söz konusu bile olamaz. Delgado daha çok koşuyor Ricardinho'dan, ama aslen ben adamı da suçlamıyorum gerçek mevkiisi orası değil ki. Ricardinho tek forvet arkası Delgado ile birlikte oynar Kleberson da çift ön libero oynar bence başka alternatif yok gibi gözüküyor | ||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | runje toraman koray gökhan üzülmez burak kleberson delgado fahri ricardinho nobre bence bu kadroyla maça çıkmalıyız...ricardinho solda olmuyo defans çok aksıyo ya hem verimde alamıyoz...bu kadroda kleberson ve fahri defansa yardımcı olurlar ve bence sorunumuz ortadan kalkar | ||
![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence kadro şu şekilde olmalı; oynayabilir ama forwet arkasındaki kadar werimli olamaz. bence tek forwete geçip sola kenan, forwet arkasına da delgadoyla rico koyulmalı.. ----------------------------runje---------------------------------- A.Tandoğan--------gökhan-------------------İ.toraman------------deli ----------------koray-------------kleberson--------------- ------burak-------------delgado-------------rico-------------------- ------------------------nobre---------------------------------------- | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslinda Herkes Runje Yi Kadroya Koyuyo Ama Ben Runje Yide Begenmiyorum Ocak Ayinda Bir Kaleci Almaliyiz Bana Hic Guven Vermiyo Nerde Cordoba Nerde Mondragon Nerde Runje
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence en verimli kadro bu olur --------------------runje----------------------- toraman---------koray--------zan--------------deli ibo ----------------------kleberson------------------------ burak----------------------------------------------i.akın -----------delgado-----------------rico------------------- ---------------------nobre-------------------------------
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #58 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #59 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Birinci 11: Murat A.Tandoğan-----G.Zan-----Koray-----İ.Üzülmez İ.Toraman-----Kleberson Burak-----Ricardinho-----Delgado Nobre İkinci 11: Runje (Ramazan) A.Güneş-----M.Doğan-----İ.Kaş-----M.Sedef (Baki ![]() S.Kurtuluş-----Fahri-----S.Özkan-----İ.Akın (Aydın) Bobo-----G.Güleç (Kenan) | ||
![]() |
![]() | #60 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |