![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ulusoyu sevmem ama su anda sirf fb istedi diye degisecek bir durum yok kendi canlari yayinca yaygara kopariliyor 2 yildan bu yana besiktasin giden puanlarinin hesabini kim verecek her sey eziklerin istedigi gibi olmayacak Ali dogana Gelince en buyuk kiyagi eziklere cektiler Reklami bizde yaptilar | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gelen gideni aratır...Ulusoy kalsın ali doğan gelmesin!Ali doğan diilmidir fenere ve gs'ye bize verdiğpinden daha çok para veren? alidoğan diilmidir Oğuz Savaş bağıra bağıra "Beşiktaş'ta oynamak istiyorum"derken zorla onu fenere veren?Geçelim arkadaşlar.Yokmu başka aday? | ||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeş neyli olursan ol yeterki insan ol önemli değil yani neyli olup olmaman ama laflarına biraz daha dikkat et şurda saygı sevgi çerçevesinde fikirlerimizi sunuoruz birbirimize lütfen bundan sonra boyle fevri davranışlarda bulunma
__________________ İlk AŞK BeşiktAŞK Tek AŞK BeşiktAŞK | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeş benim istediğim futbola siyaseti karıştırmayalım.bu bir futbol forumu siyaset forumu değil ondan yani. | ||
| |
| | #8 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Haluk ulusoy un tekrar gelmesinin hata olduğu kadar Tayyip ERDoğan ın karışması da hatadır .. Adam gibi yönetecek onun bunun ataması olmayan biri gelmeli...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |