![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #73 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mümkünse onların olmasın.. Bunuda hiç bi beşiktaşlı kabul edmes. | ||
![]() |
![]() | #74 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | al bendede okadar ben kabul etmiyorum abi!.... mustafa denizli sanki hazırlık maçına çıkmış! o nasıl değişkliktir öle ya!... kimse maçı kazanmak adına birşeler yaptığını söyleyemez denizlinin.... | ||
![]() |
![]() | #75 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben şampiyonluk kupasını,Türkiye kupasını bir süper kupaya tercih edenlerden değilim..Süper kupayı alamadık diyede 2 kupanın helalini unutamam..2 kupa aldık yarabbişükür dememiz gerekirken 3.sünüde istemek , ömürlerinde ilk defa kupa görüp de onu almak istedikleri ruh hallerinden belli olan eziklere ayıp olur..O yüzden alsınlar.. | ||
![]() |
![]() | #76 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | soğukkanlı olmakda yarar var keza idda edildiği kadar kötü oynamadık hatta mustafa denizli yapılmayacak kadar büyük bir hata ile yusufu nihatla değiştirinceye kadar futbol olarak resmen ezikbostanı ezdik... öncelikle fabian ernst, bravo alman disiplini ,oyunun iki yönünü oynama vede tek pas-etkili pas,akıllı futbol... nazar değmez inşallah... bugün bobo - nobre ikilisinide iştahlı gördüm hele bobo ezikbostanın pek meşhur sağbekini paspas ederken cok sevindim... sol bek ismail iyi,penaltı yaptırmasına rağmen sivok cok iyi, thorsten fink resmen görev adamı... ferrayi ise hepinizin aksine iyi buldum keza daha takıma ısınması için uzun zaman lazım.. dediğim gibi takım cok iyi idi taaki mr denizli nihatı oyuna sokup bir cuval inciri berbat edene kadar... bu macdan ortaya cıkan sonuc: orta sahada bir oyun kurucu şart başkada eksiğimiz yok vede takım cok iyi yolda...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #78 | |||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sorun kupa değil sorun eziklere yenilmek... sorun elinde güç varken bunu kullanamamk... mustafa denizlinin ne yaptığını anlayabilene aşk olsun... elimizle verdik kupayı sanki ezikler oynadıda biz seyrettik yapma gözünü seviim ![]() | |||
![]() |
![]() | #79 | |||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |