![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hep mükemmel olmak zorunda değilizki..Hep 2'şer 2'şer kupaları almak zorunda da değiliz.. 6 yılın hasretini bekledikde süper kupayı alamadığımız içinmi üzülücez,ezikleri yenemediğimiz içinmi üzülücez..Doyursunlar işte şimdi o kupayla kupa hasretlerini..Biz çok baktık 2 kupaya..Biz onlar gibi bir kupanın 27 yıldır hasretinide çekmedik hiç bir zaman..Varsın 1 kupa eksik olsun!.. | ||
![]() |
|
![]() | #83 | |||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
senin gibi düşünmüyorum yanii... kendimizi abutmak gerçekleri görmemize engel olmasın ![]() | |||
![]() |
![]() | #84 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş'ımız Lig ve Türkiye Kupası'nı kazanarak çifte kupalı olarak çıktığı Süper Kupa finalinde lig 4.'sü ve hangi sıfatla maça çıktığı belli olmayan Fenerbahçe ile karşılaştı. Fenerbahçe,Beşiktaş maçının kadrolu hakemi Yunus Yıldırım'ın yönettiği maçı 2-0 kazanarak Lig, Türkiye ve Süper kupadan 3'ün 1'ini almış oldu
__________________ Rakı dolu bir küvette boğulmak istiyorum yıkarken imam bile sarhoş olsun .( simsiyaH kaDerimin bembeyaz uMudusUn ,) | ||
![]() |
![]() | #86 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | maç 65. dakikaya kadar ortada gitti bunun sebebide 2 pas yapamamamız.anlayamadım nedir yani pas neden yapamaz bir takım her topu ya rakibe attılar ya ayaklarında tutamayıp taça çıkardılar.65. dakikadan sonra ezikbahçe üstümüze geldi ben gol yiyeceğiz demeye başladım ve saçma sapan bi frikik arkasından saçma sapan bir el ve maç tümden koptu... oyuncu değerlendirmesine gelirsek erhan bu takımda oynayacak oyuncu değil , tello holosko bobo ve nobredeki top oynamama isteğini anlamadım.nihat futbolu unutmuş gibi ama düzelecektir.ferrari çok kötü yani bilica ondan çok daha iyiydi oyuna topu sokma konusunda.sivok iyiydi ama yaptığı harekete bir anlam veremedim... bu günkü futbolu deco bile kurtaramaz bu futbolla 4. falan zor oluruz bu isteksizlikle bu pas hatalarıyla öncelikle bunlar düzeltilmeli sonra bir oyuncu transfer edilebilir...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() |
![]() | #87 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #88 | |||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
karamsar olmaya gerek yok bence biz daha iyi oynadın BU FENERDEN BU SENE CACIK OLMAZ!!!. | |||
![]() |
![]() | #89 | |||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #90 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sadakamız Olsun EZİKLER.. Fenerasyonla hak etmediğinix kupayı hakemlen el ele kola kola yine hak etmeyerek aldınız.. Gözünüze dizinize dursun. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |