![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ondan iyisi gelene kadar ben her zaman Baki'yi savunmacagim. Su an bizim kadromuzda Baki'den daha iyi oynayacak birisini goremiyorum. 35 yasindaki Ibrahim Uzulmezin topu 10 metre surup yere dusmesini izleyecegime Baki'yi tercih ederim ve kendini gelistirmesini beklerim daha iyi, en azindan Baki'de umut var.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #3 | |||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #4 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Savunmaya cok iyi destek veriyor, en onemli acigimiz duran toplari iyi karsiliyor ve ustelik takimin en cok top kapan! oyuncusu!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 37
| |||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
| |||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Dün takım bütünüyle kötüydü. Kötünün kötüsü Baki olabilir. Ancak kötü de oynaysa İnönüde futbolcularımızın ıslıklanması yuhalanması bence onlara baskı oluşturur: Acaba ben ne zaman ıslıklanacağım yuhalanacağım endişesi ile oynadıklarında da hata yapmaya başlarlar. Bu da Beşiktaşımıza pahalıya patlar. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Baki,Adem ve Çağdaş gibi yollanmak istemiyorsa bi an önce o formayı bırakmalı...Bende bakiyi yuhladım ve bundan sonra böle oyunla devam ederse her maç yuhlayarak,oyundan çıkarttırıcaz onu...Anlaması gerekirken bide pişkinlik yapıp tepki son derece normal demiş....DeFoL GiT Baki...
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Şunu söylemek isterim bakiye bende attım tuttum hep dün bu denli eleştirilmeside çok haklı ama yuhlamak olmadı,yakışmadı bize.Gerçi bunun da suçlusu yine sayın hocamız.Adamı yuhlatana kadar sahada tutmasaydı.Baki asla adem ve çağdaş gibi ********ce hareketler yapmadı,iyi niyetli bir adam olduğu çok aşikara ama kabiliyetmidersin,sol bekte olduğu içinmi dersin yapamıyor işte.Artık umarım tigana 11 başlatmaz,çünkü hem çocuk çok zarar görür,hem benim takımım o zararı görür..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #10 | |||
| Guest
| Alıntı:
| |||
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |