![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Zaten bu takımda herkesin kredisi sonsuz ama iş Baki'ye gelince hıııııııı
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
|
![]() | #62 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yanlış anladın arkadaş ben bakiyi filan kötülemedim ilk 4 hafta kötü oynadı dün iyiydi ama artık bir devamlılığı olması lazım gs maçında da iyi oynasınki forumdaki çoğu arkadaşın ona olan tepkisi azalsın | ||
![]() |
![]() | #63 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gs maçında oynayacağını sanmam,zan düzelirse yedek olur baki..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #65 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | İlk gol de G.Zan'ın hatasından geldi.Son golde Koray'ın ıskasından.Onları niye yuhlamadılar??Baki'ye şu önyargıyı kaldırın artık.Baki'yi ıslıklayanları protesto ediyorum,daha sonrasında Baki'ye tezahürat yapanları da alkışlıyorum.Baki'nin maç sonrası açıklaması da adam gibi adam olduğunu gösteriyor.O da bizim futbolcumuz....
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #66 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | forumda bakiyle ilgili ruhsuz vb gibi yorumlar duyuyorum bakideki hırs çoğu futbolcudan fazla | ||
![]() |
![]() | #67 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | baki iyi niyetle mücadele ediyor yuhalanması iyi olmadı ama napalım bakinin yeteneği bu kadar ama iyi niyetli topçu çok çalışıyo
__________________ SENI SEVMEYI,SANA ASIK OLMAYI GECTIK,SENIN ICIN ÖLMEYI PLANLIYORUZ!!! <FoRzA BeŞiKtAş> | ||
![]() |
![]() | #68 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | baki'yi ıslıklayanları inönü'de görmek istemiyorum artık, hiçbir oyuncu ıslıklanmayı haketmez, hem de bu kadar beyefendi ise... ayrıca futbol takım oyunudur, yok kleberson kötü oynuyor, yok baki şöyle, bunların hiçbiri kabul edilemez, takım olarak belli bir standardı yakaladığımız zaman gerçek değerlendirmeler yapılabilir... | ||
![]() |
![]() | #69 | ||
Guest
| baki yada bir başka isim BEŞİKTAŞIMIZIN formasını giyecek kapasitede olmayabilirler , bazı maçlarda kötü de oynayıp hata da yapmış olabilirler hatta puan kaybımıza neden olmuş olabilirler.. ama şöyle birşey var ki bu o futbolcunun suçu değil o kapasitedeki bir futbolcuyu buraya alanın suçudur ve bütün puan kayıpları bir kişinin yüzünden değildir...işte baki bütün bunlarla karşı karşıya kaldı yuhh landı ıslıklandı ama o efendiliğini kaybetmedi..bizleir haklı gördü...baki bir youla yada çağdaş olmadı..puan kayıplarımızın teh hatalısı da baki değil...BEŞİKTAŞ taraftarı kimi yuhlayacağını ıslıklayacağını ve bunu zamanlama olarak da en güzel zamanı seçmeyi bilir..o yüzden bakiye yapılan bu eleştiriyi çok erken buluyorum...birazda bunları göz önünde bulunduralım... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |