![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Hiç transfere ihtiyaç yok dimi hoca, dimi başkan!..Siz kendinizi bu şekilde avutun, bu sezon Ş.Ligini geçtim Türkiye'deki yarışta zor geçecek, bi gerçek varki Gs ve Fb güçlendi, bizde güçlendik ama yeteri kadar değil, kaç aydır bi adam gelecek diye bekliyoruz, bazı arkadaşlar acele etmeyin falan dedi, ona da eyvallah dedik, yahu lig başladı lig, acelesi mi kalmış artık işin...Futbolcularımız da yeteri kadar hazır değil zaten, Bobo hala ölü, Nihat'a fazla bir şey diyemiyorum askerlik falan onun sezon hazırlıklarını bozdu, 1-2 hafta daha zaman tanımak lazım...Ama diğerleri de kötüydü yani, Ernst bile...Bu sonuç hiç sürpriz olmadı bana, beraberlik bekliyordum ama yine de daha iyi oynayacağımöızı daha çok isteyeceğimizi düşünüyordum son şampiyon olarak...Neyse, iyi başlayamadık lige, iyi bitiririz umarım, ama bu şekilde bitmez gibime geliyor, hayırlısı... | ||
| |
| | #2 | |||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #3 | |||
| TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | cok kotuyduk bu sene yine fıtık olcaz erman toroglu programda resmen dalga gecio yok i.akın ernst'i beylerbeyine yollamıs hakanada oyun havası oynatmış bu kadarda olmaz ki ya takımda kotu daha ilk yarı bitiminde kesin bi iddiamız kalmaz su takımı bi rahat rahat yenemiorz oyun kuran yok bir sürü pas hatası bi ilk yarı holosko sagdan iyi geldi o kadar nihat ve bobo cok kotu ferrari vasat artık bıktık ya su sampiyonluklarda hiç istikrar olmicak mı her sampiyonluktan sonraki sene bole 5 yıllık sampiyonluk sozunu yerine getirecek takım bu mu bi 10 numara alamadık demirörende hala 1 eylüle kadar zamanımız var dio. YAZIKLAR OLSUN..!! | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Çıldırmamak elde değil..
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
| |
| | #8 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bncede.. daa yeni başladık bismillah...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() | değişiklikler saçmaydı hadi yusuf neyse holosko seni ileriye çıkaran tek adam 2.yarının ilk 15dksı yine varlık gösteremedik sonrada pek bişey değişmedi.. ernst ve fink uyumlular ama fink topu kullanamamakta uğur girince biraz daha canlandık ernst fink ve 10.5 numara bu bölgeye şart . gel gelelim bobonun sol kanatta oynamasına denizlinin bu maceraperest yapısını bir an önce değiştirmesi gerek 3 forvette bobo nobre ve nihat oynuyorsa düşünmek lazım .. 4-3-3 oynamak için forvetin kanatlarının gerektiğinde geri dönüp 4-5-1 yapmalı atağa çıkınca çizgiye inip içeri çıkarmalı veya adam eksiltmeli sezonun ilk maçından beri işler pekte iç açıcı değil allah bize iyi sabır vermiş bekleye bekleye sabır taşına döndük. 5 yıldır rahat maç izleyemez olduk
__________________ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |