![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dün akşam Boca nın maçında Riquelme yi seyrettim...adamın ne Alex le ne Lincoln le alakası yok..her haliyle duruşu ile bile lider..Bence ona en yakın adam elimizde idi ama el birliği ile kaçırttık adamı..Kim mi ? tabiiki Ricardinho..
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ben Tabata'yı isterim.Dünyada Delgado'dan kötü bir 10 numara zaten yoktur. Tabata Delgado'dan çok daha iyi. Bizim yönetim uyusun bizde ağzımızın sularını akıtarak Lincoln'ü izlemeye devam edelim !!!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kaynak nedir??? | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Büyük ihtimalle bu haber doğru oldu.İnşallah hayırlı olur.Bence çok gereksiz ama üzülmekte istemiyoruz.Gaziantepten aldığımız hiç bir futbolcunun hayrını göremedik.Şans yüzümüze güler inşallah.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Holosko tarzı bir oyuncu. Ama onun kadar iyi değil. Beşiktaşın bekletntilerini karşılayabilir mi ? bu düşünülmeli transfer yapılmadan önce. | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | özer HURMACIyı alsınlar hem genç hem yetenekli hem de türk tabata=delgado hiç gerek yok delgadoyuda verip juninho alınsa süper olur | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | özer hurmacıda bi numara yok bence eğer o özellikte bi türk alıncaksa sezer öztürkten başkası olmamalı
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |