![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 1 le uğraşmadım 2.Ayşe 3.saatin orda ya eline baltayı almış katil i görmüş olabilir ya da orda kan lekesi görmüş olabilir yad şöyle bi cevabı olabilir evde kalan kızın sabah erken işi vardır ve dışardaki kızında odasında saat yoktur o da kendi odasındaki saati dışardaki kızın odasına getirmiştir dışardaki kız kendi odasına gelince saati görünce burası benim odam değil die öteki kızda korkmuştur ve yatağın altına saklanmıştır ne senaryo be:-)
__________________ İlk AŞK BeşiktAŞK Tek AŞK BeşiktAŞK | ||
![]() |
|
![]() | #13 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() 3. soruyu doğru cevaplayan olmamış... ![]() | |||
![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dün akşam ilk iki sorunun cevabını vermiştim, 3.'yü cevaplayan yok herhalde, neyse cevabı vereyim bari: 3. soruda kızın yatağın altına bakma ihtiyacı hissetmesi, yatağın RANZA olmasından ileri geliyor... ilgilenenlere teşekkürler... umarım bir dahaki sefere daha fazla katılım olur... Konu mute tarafından (24-09-2006 Saat 12:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayır 3. soruyuda sen yanlış biliyorsun..daha önceden o saat yatağın altında duruyormuş ve çalışmıyormuş...farlar duvara yansıyınca saati görüyor ve yATAĞIN ALTINA yanı saatin daha önceki yerine bakma ihtiyacı hissediyor...saçma olsada o sorunun yanıtı bu
__________________ HAYATTA BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #19 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ranza, çok pratik ve akla gelebilecek olan mantıklı bir yaklaşım, ama senin söylediğin biraz sonuca gitmek için uydurulmuş bir senaryo gibi geliyor(uydurma derken seni kastedmiyorum tabii), zeka sorularının mantığında yatan amaç, sorunun çok karışık görünmesine rağmen cevabın herkesin kafasına yatabilecek mantıkta ve basitlikte olmasıdır, saatin önceden yatağın altında çalışmıyor vaziyette oluşu, cevabı bilmeyenler tarafından soru içerisinden çıkartılabilecek bir sonuç değil, sadece bir senaryo olabilir... ama dediğim gibi, benim elimde bulunan bilim ve teknik gibi çeşitli dergilerden aldığım bir soru olmadığı için verdiğin cevaba %100 karşı çıkamam... neyse, o zaman bundan sonraki sorularımı çok sağlam kaynaklardan ve cevabı net olan sorular şeklinde seçerim... paylaşımın için teşekkürler... Konu mute tarafından (24-09-2006 Saat 13:50 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende teşekkür ederim Alıntı:
__________________ HAYATTA BEŞİKTAŞ | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |