![]() |
önce cska sonna denizli haydi kartalım bu taraftar her zaman yanında güveniyoruz güvenmeye devam edeceğiz seviyoruz sevmeye devam edeceğiz |
yani artik bu macida alamiyacaksak eger hic cikmayalim maclara daha iyi.. |
Denizlispor oyunu kendi yarı sahasında kitlerse çok zorlanırız deme di demeyin. Adamlar önceliği 1 puana verirlerse, bizim ne oynadığı belli olmayan takımımızda karşılığında 3 puanı göstere göstere verir (bkz. Kayserispor maçı) |
Gol atabilcekmiyiz bunu çok merak ediyorum.. Ve bu sefer abrakadabra dediğinde hoca, ne olucak bunu daha cok merak ediyorum.. Umarım sihir ters teperde.. Eldeki en iyi kadro çıkar.. -------Batuhan Karadeniz---- -------------Nihat-------- Serdar------------------Holosko ---------Ernst---?---- İsmail---Sivok-Ferrari--Ekrem -----Hakan Arıkan---- |
Alıntı:
|
Alıntı:
O yüzden kimse dağıtamaz.. Fink ve Ersnt yan yana oynadıkları zaman topu kırıyolar.. Beceripte 2 pas üst üste yapamıyoruz.. Ayrıca, maç inönüde hangi delikanlı yüklencek ? Beşiktaş olduğumuzu hatırladığımız gün, çok şey değişir.. O zaman ne tabata alınır, nede Holosko mecburen ilk 11 lere yazılır, nede Bobo ve Nobre forvetin olur.. Ocağa kadar bu kadro en puan kaybı yapar.. |
Alıntı:
|
bu maçtan hiç umudum yok yenilsek bile şaşırmış bu saatten sonra.. |
Zaten bu maçı bile yenemezsek vay halimize. |
benim Artık umudum yoK yeniLirsek hiç şaşırmıcam |
Türkiye`de Saat: 20:03 . |