![]() |
Allah yardımcımız olsun. |
ßence qüseL oyun wwe qaLißiyet ßizm.. |
Bugün en azından beraberlik ile ayrılacağımızı düşünüyorum. Bu maç diğerlerinden farklı olur bundan önceki cl maçlarında da birçok pozisyona girdik değerlendiremedik eğer bugün o sıkıntıyı atlatırsak kazanacağımıza inanıyorum. |
bugun beşiktaşa dığer maclara oranla daha çok güveniyorum takımın az olsa bile kendine gelmesi ve gerçek kimliğine bürünmesi takımın sahada olan stresını ve gol problemını atlatacağını düşünüyorum... |
Zoru başarırız imkansız zaman alır ha gayret alın şu maçı da kaybettiğimiz avantaja yaklaşalım... |
dün gece ki skorları görünce daha bi umutlandım..:) ancak wolfsburgu orda yenmek hatta puan almak zor gibi görünüyor hele ki bu formumuzla..bence beraberlik bizim için yeterli olur..Evimizde ki cska ve wolfsburg maçlarından 6 puan çıkartırsak ki zor değil,2.tur için yetebilir 1 puan bize bu akşam.. |
Bu maçtan puan almak şart mutlaka. Wolfsburg ofans gücü yüksek bir ekip ama savunmada çokta başarılı değiller. Eğerki girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilirsek bu maçtan galibiyet almamızda beklenebilir. Doğru kadro ile çıkmak gerek, savunmada derin boşluklar bırakmamak gerek ve tabi özellikle yan toplara dikkat etmek gerek.. |
eğer kalede Rüştü olacaksa ve ilk 11'de Bobô olmayacaksa vay halimize.. |
Türkiye`de Saat: 01:15 . |