![]() |
İlker Ateşi Uğurladık http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm771979.jpg İlker Ateş’in cenazesi, İstanbul Levent Camisi’nde kılınan namazın ardından Gölcük ilçesi Değirmendere Mahallesi’ndeki mezarlığa getirildi. Ateş’in cenazesi, vasiyeti üzerine 2007 yılında yaşamını yitiren eşi Perihan Ateş’in kabrinin yanındaki mezara defnedildi. Evli ve iki çocuk babası olan İlker Ateş, “Top Ağlarda” ve “1903-1992 Beşiktaş” kitaplarını yazmıştı. |
Toramandan Başkana hediye http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm771971.jpg O sırada soyunma odasında bulunan hoca aracılığıyla, İbrahim Toraman’ın, “Hocam lütfen Başkan’a iletin. Kendisini çok üzdük. Bu anlamlı üç puanı kendisine hediye ediyoruz” dediği öğrenildi. Bu arada maç sonunda da açıklamalarda bulunan Toraman, “Bizi alkışlayan Trabzon taraftarlarına teşekkür ederiz. İnönü’de zor bir maça çıkacağız. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz” dedi. |
BoBo kaçırdığı gollere yanıyor http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm771963.jpg Brezilyalı yıldız, “Kısa süre sahada yer almama rağmen, tam 3 net pozisyona girdim. Bunları atmam gerekirdi. Bir anda 4-0 öne geçebilirdik. Üzerimdeki şanssızlık sürüyor derken, son dakikada gelen topla bunu yıktım. Artık önümüz açık. Kendimize güveniyoruz ve evimizde Fenerbahçe’yi devireceğimizi biliyoruz” diye konuştu. |
18 puana 3 gün izin http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm771955.jpg Teknik direktör Mustafa Denizli, lige verilen 1 haftalık ara nedeniyle takıma 3 günlük izin verdi. Ümit Milli Takım’a seçilen Necip Uysal, ülkelerinin milli takımlarında görev yapacak olan Rodrigo Tello ve Tomas Sivok ile sakatlığı bulunan Holosko dışındaki tüm oyuncular çarşamba günü top başı yapacak. Siyah-Beyazlılar uzun bir aradan sonra 3 günlük izin yapma fırsatı buldu. |
Alıntı:
Bunları yaparsak sürekli bir şekilde avrupanın tepesindeki 10 kulüpten biri oluruz.. Barca, real olmak 50 yıl ister çünkü onlar 50 yıl önce de böylelerdi.. Bunu dert edinmeye gerek yok.. |
Vatansever Tello ! Şilili futbolcunun, milli takıma gidebilmek için Wolfsburg ve Trabzonspor karşılaşmalarında oynamadığı iddia edildi. Tello da ülke basınına doğruladı Sakatlıktan yeni kurtulan ve kendini hazırlamaya çalışan Rodrigo Tello’nun, Şili Milli Takımı maçlarını düşünerek Wolfsburg ve Trabzonspor maçlarında kendini riske etmediği iddia edildi. Şili Milli Takımı Teknik Direktörü Bielsa’nın, önümüzdeki hafta Almanya ve Slovakya maçları için Tello’yu şartlı olarak davet ettiği belirtildi. Bielsa, Tello ile yaptığı telefon görüşmesinde, sakatlığının tam olarak geçmesi için Beşiktaş formasıyla bazı maçlara çıkmamasını tavsiye ettiği vurgulandı. Tello’nun da, Beşiktaş Kulübü doktorlarının sağlam raporuna rağmen Şampiyonlar Ligi’nde Wolfsburg ve ligde de Trabzonspor maçlarında oynamak istemediği ifade edildi. Şili basınına konuşan Tello, doktorlardan “Oynayabilirsin” raporu aldığını doğruladı, şöyle devam etti: “Yüzde 70 oynama ihtimalim bulunmasına rağmen, Trabzon’a gitmemek için kulübümle konuştum, sorun çıkmadı. Ancak milli forma için kendimi hazır hissediyorum. Bu iki hazırlık maçlarında hocam forma verirse katkıda bulunurum.” Tello nun bu kararına alkış tutan Şili basını ise, “Ülke forması aşkına kendisini Beşiktaş’ta riske atmıyor” yorumunda bulundular. http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,23657,100267) MEHMET ÇİFTÇİ-Milliyet |
telloyu suçlamak doğru olmaz onun yerinde yurt dışında forma giyen ve dünya kupasında oynamak isteyen bi türk oyuncu olduğunu düşünün.. tabi bu görüşlerim sadece trabzon maçı için geçerli diğer maçlarda oynamak istememesi gibi bi durum söz konusu bile olamaz. |
bunu yapan bi TÜRK oyuncu dahi olsa hiçbişey değiştirmes.böle bişi doğruysa kabullenmek sözkonusu bile olamas bence ekmek yediğin yer ve her iki maçta bence çok kritik bi maç we oynamak istedii milli maçlarda hazırlık maçı ayrıca we tello bu sezon nezaman milli takıma gitse 1 dk bile oynatılmadı... |
şili dünya kupasında mücadele edicek. ve dediğin gibi hazırlık maçı oynicak.tellonun geçmişteki maçlarda oynayıp oynamaması bu maçlarda önemli olmicak. hoca yaz için kadro oturtmaya vede oynatmadığı oyucuları oynatıp ne kadar başarılı olabiliceklerini görmek isticektir. dünya kupası her oyuncunun hayali olduğuna göre telloda oradaki formasını garantiye almak istiyo. ama tekrarlıyorum bu tavrı sadece milli maçlar için maruz görülebilir. ligin diğer maçlarında kesinlikle böle bişey söz konusu bile olamaz. bu kulübe hizmet etmek zorundadır tello |
İnanmamalı bu haberlere. |
bakın beyler bu haber doğruysa (özellikle )diorum milli takım dahi olsa şahsım adına konuşuorum kabul edilemes... |
fener maçında Hakan oynayacakmış inşallah bu haberler doğrudur kalede Hakan olursa ve ilk 11'de Bobô'da olursa güzel olur:) |
Fıkret orman kararını verdi Beşiktaş ta yaklaşan seçim öncesinde Fikret Orman ın aday olup olmayacağı merak ediliyordu. Açıklaması soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Fikret Orman, 2010 Ocak ayında yapılacak seçim için “Aday olacak mısınız?” diye soran kongre üyelerine yukarıdaki yanıtı verdi. Bu cevap “Aksu’nun yanında” iddiasını güçlendirdi. Beşiktaş’ta yaklaşan seçim öncesinde Fikret Orman’ın aday olup olmayacağı merak ediliyordu. Geçtiğimiz günlerde henüz kararını vermediğini belirten Orman’ın yaptığı açıklama, soru işaretlerini ortadan kaldırdı. 2 gün önce hayatını kaybeden spor yazarı İlker Ateş’in cenaze töreninde başkan adayı Murat Aksu, Fikret Orman ve Hasan Arat bir araya geldi. Daha önce seçim deneyimi yaşayan Arat ile Orman, Aksu’ya taktik verirken, üçlünün uzun süre sohbet etmesi gözlerden kaçmadı. Bazı kongre üyeleri 3. bir aday olarak ismi geçen Fikret Orman’a “Fikret Bey aday olacak mısınız?” diye sordu. Orman ise “Ben adaylıkta yokum. Önemli değil, ha ben ha Aksu” şeklinde yanıt verdi. Fikret Orman’ın bu cevabı rengini de belli etti. Orman’ın seçimde Murat Aksu’yu destekleyeceği iddiaları cevabını buldu. BİLGİLİ İLE DE GÖRÜŞTÜ Bu arada, Fikret Orman önceki gün de eski kulüp başkanı Serdar Bilgili ile yemekte buluştu. İddialara göre, yemek sonunda çıkan sonuç şuydu. Serdar Bilgili, aleni bir şekilde Murat Aksu’ya destek vereceğini ifade etmedi ama başkan Yıldırım Demirören’in karşısında olduğunu belirtti. Orman da Demirören’e karşı aynı düşüncede olduğunu ifade etti. (HabertürkSpor) |
Nobreye yeni sözleşme yaramadı Beşiktaş`ın suskun golcüsü Mert Nobre`ye sözleşme yenilemek yaramadı. Siyah-beyazlı kulüple 24 Nisan 2009 tarihinde yeniden anlaşan Mert Nobre, bu anlaşmadan sonra adeta gol orucuna girdi ve resmi maçlarda takımı adına tek gol dahi atamadı. İstanbul Menkul Kıymetler Borsası`na bildirilen bu anlaşmanın ardından 2 Haziran`da da 3 yıllık sözleşmeye imza atan Mert Nobre, bu sezonun 12. haftası geride kalmasına rağmen gol yollarındaki suskunluğunu bozamadı. -247 GÜNDÜR GOLE HASRET- En son golünü 7 Mart 2009`da Ankara deplasmanında, siyah-beyazlıların 3-2 galibiyeti ile sonuçlanan Hacettepe maçında atan Nobre, daha sonraki hiçbir resmi maçta gole ulaşamadı. Nobre, toplam 247 gündür (7 Mart 2009-9 Kasım 2009) siyah-beyazlı taraftarlara gol sevinci yaşatamazken, bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan takımına da destek olamadı. -AVRUPA`DA DA KAYIP- Nobre, Turkcell Süper Lig`in yanı sıra Avrupa kupalarında da gol yollarında etkisiz kaldı. Avrupa Şampiyonlar Ligi`nde bu sezon yapılan 4 maçta da forma giyen Nobre, takımı adına bu maçlarda gol atamadı. -TÜRKİYE`DE 93 GOL ATTI- Türk vatandaşlığına geçtikten sonra Mert adını alan Nobre, 7 yıllık Türkiye serüveninde toplam 93 gole imza attı. Fenerbahçe`de 3, Beşiktaş`ta da 4 sezondur forma giyen Nobre, 74`ü lig, 12`si Türkiye Kupası, 6`sı Avrupa kupaları, 1`i de TFF Süper Kupa maçı olmak üzere toplam 93 gol kaydetti. -NOBRE`NİN TÜRKİYE PERFORMANSI- Mert Nobre`nin Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarıyla gösterdiği performans şöyle: Takım Sezon Lig Türkiye Kupası Avrupa TFF Süper Kupa ---------- ------- --- -------------- ------ -------------- Fenerbahçe 2003-04 12 - - - Fenerbahçe 2004-05 17 3 2 - Fenerbahçe 2005-06 17 3 1 - Beşiktaş 2006-07 8 2 1 1 Beşiktaş 2007-08 10 2 - - Beşiktaş 2008-09 10 2 2 - Beşiktaş 2009-10 - - - - ------------------------------------------------------------------------- Toplam 74 12 6 1 (AA) |
Demirorenden baska iki aday olmasi oylarin bolunmesi ve Demirorenin kazanmasi olurdu. Bence yerinde bi karar. |
Kısıtlı yetenekleri olan bi adam bi de şanssızlığı buna katarsa ortaya böle bir sonuç çıkar tabi :) |
remsen yatarak 5 trilyon para alıyo ya.... yenilemek hataydı zaten sözleşmeyi.... |
o zamanlar forumda sürekli yazdım adam sözleşmesi bitiyor daha fazla para koparmak için kendini aştı garanti parayı kaptı şimdi sözleşme bitene kadar yatıcak adam...bir kuruşum geçtiyse haram olsun |
Artik Gitme Zamanı Geldi Belkide.. |
Satsan satılmaz, elimizde patladı buda.. |
hangisine yaradiki delgadonun kinide yenilediklerinde oda yerlerde sürünüyordu |
Ah FELAKETÖREN ahh!! Bakalim sen basimizdayken daha ne felaketler görcek bu takim!!! Tabata ve Nobre yi topla bir adam yapmaz verilen parayla ben olsam Gökdeniz i alir gelirdim. |
sozlesme yenilemeden once neydiki nobre 3 sezonda 30 gol atan adama sirf turk diye bu para verilmez diye biyerlerimizi yirttik forumda ama neymis nobre kazandigi parayi hakedecekmis bize kapak yapacakmis diye ortaligi ayaga kaldirdi forumdaki arkadaslar nobre kapagi takti ama besiktasa takti hemde tam 7.5 milyon euroluk bi kapak simdi bu kapagi kim cikaracak bakalim gorecegiz |
hayatinin piyangosunu türk vatandisina gecmekle yapdi böylece nobrede degerli hale geldi |
Fikret Orman bir gün orda bir gün burda. Bi taraftn yönetime girmek istiyor ama nail olamayacak bence. |
Kongre zamanı aynı senaryolar dönüp durması her seferinde artık kabak tadı veriyor.. |
Artık ne Olacaksa Olsun Ama Sayın Başkanımız Yıldırım Demirören Seçilmesin |
Demirören'den Carew Atağı.. Trabzonspor galibiyetiyle Turkcell Süper Lig’de 3. sıraya yerleşen Beşiktaş'ta devre arasında kadroya yapılacak takviyeler için hazırlıklar şimdiden başladı. Taraftar baskısı nedeniyle zor bir dönemden geçen başkan Yıldırım Demirören, ara transfer döneminde John Carew’i kadroya katmanın planlarını yapıyor. Siyah-beyazlı yöneticiler, Demirören'in talimatı doğrultusunda, 2004-2005 sezonunda Beşiktaş forması giyen ve attığı gollerle taraftarların gönlünü kazanan Aston Villa'nın golcüsü John Carew için nabız yokluyor. Norveçli golcünün de yeniden siyah-beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı, başkan Demirören'in teknik direktör Mustafa Denizli'nin vereceği rapora göre harekete geçeceği ifade ediliyor. Yönetimin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Bobo ve bu sezon istenilen performansı sergileyemeyen Tello için devre arasında gelecek teklifleri değerlendirmeye alacağı belirtiliyor. Kaynak: NTVSpor |
trabzondaki beğenilmeyen umutu alıp takıma koysak en az nobre eder yıllık onun aldığınında 1/3 ünü alırdı :) Alt yapıdan adam çıkarsak en az nobre kadar oynar 1/5 ini alırdı. beni alıp oynatsalar para istemezdim, en kötüsü bende gol atamazdım ama paradan yırtardık :) |
ben nobrenin futbolcu olduğuna inanmıyorum |
Eğer bu haber doğruysa iyi bir transfer olur, ama demirören yapamaz böyle transfer, umudum yok, gider Gaziantep'ten Beto'yu alır gelir.. |
bu adamla bırakın sözleşme yenilemeyi profesyonel futbolcu lisansı nasıl verilmiş çok merak ediyorum!! boş kaleye gol atamayan, forvet diye neredeyse her maça ilk 11 başlayıp 1 tane bile gol atamayan, bu yüzden belki bobo olsa ya da başka birine pas verilse atılacak gollere de engel olan bu futbolcu sıfatında ki nobreyi halı sahada bile oynatmazlar sinan engin açıkladı ya zaten "başkanımızın özel bir sevgisi var ona karşı, çok seviyor" diye... bedavaya versen bile kimse almaz |
Tello Haberi Büyük İhtimalle Doğru Ama Kızdığım Nokta Tello Sürekli milli Takıma Çağırılıyor Ama Hep Yedek Kulübesinde Sonra Dönüncede o haftaki Macta da Oynamıyor |
İşte Son Kehanet http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm773084.jpg 2008-2009 sezonunu çifte kupayla kapatan ve söyledikleri bir bir gerçekleşen Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bu kez de ilk yarıyı lider kapatabileceklerini ifade etti. Adı ‘Kahin’e çıkmıştı Mustafa Denizli’nin... Her ne kadar kendisi ‘Yok öyle bir şey... Ben kahin falan değilim. Yılların getirdiği birikim ve tecrübeyle fotoğrafı okuyorum. Bu tahminlerim, bilimsel bir analizin ürünü’ dese de, herkes ona ‘Nostradamus’ demeye başlamıştı. Çünkü geçen sezon Beşiktaş, rakiplerinden puan olarak uzak ara geride iken, 26. haftaya işaret edip, “O hafta sonunda çok şey değişmiş olacak” demişti. Dediği oldu ve aradaki puan farkı kapanarak, Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adaylarından biri haline gelmişti. ‘6 puan ve kupa’ tahmini Ardından da, “Liderlik için daha 2-3 hafta var” diyerek Fenerbahçe maçını hedef göstermişti. Ancak İnönü’deki beklenmedik yenilgi, bu beklentiyi bir hafta ertelemişti. Ankaraspor’u yenen Beşiktaş, Sivas’ın yenilmesiyle zirveye konmuş ve şampiyonluğa koşmuştu. Sadece bu kehanet değildi tabii... Ankara yolculuğu öncesi, “İstanbul’a 6 puan ve kupa ile döneceğiz” iddiası da gerçekleşmişti. 3’er puanla geçilen Ankaraspor ve Ankaragücü lig maçlarının arasında İzmir’de Fenerbahçe’yi de alt ederek, Türkiye Kupası’nı müzesine götürmüştü Siyah-Beyazlılar. ‘Unvanlar hâlâ elimizde’ Geçen sezon söyledikleri bir bir çıkan Denizli, ligden düşürülen Ankaraspor dahil, son 6 haftada 6 galibiyet alınması üzerine yeni bir tahminde bulundu şimdi: “Kazanmaya devam edersek devreyi lider olarak tamamlayabiliriz. Ancak bizim asıl amacımız bu şekilde devam edip sezon sonu ipi göğüslemek. Bunu da başaracağız. Hep söylediğimi bir kez daha tekrar edeyim, Beşiktaş geçen sezonunu çifte kupasını kazandı. Bunlar hâlâ elimizde. Ve bu unvanları bırakmaya da hiç niyetimiz yok.” Orhan Yıldırım UNUTULMAZ SÖZLERİ! - 17 Kasım 1999’da, ‘İrlanda’yı yendik, ama önemli olan içimizdeki İrlandalılar’ı yenmek.’ (Galibiyetle biten İrlanda milli maçı öncesi sert eleştirilerde bulunan futbol yorumcularına gönderme yaparken...) - ‘Yüzde 51.’ (Bir maç ya da yarışmada, başında bulunduğu takımın kazanma şansını vurgulamak isterken...) - ‘10,5 numara.’ (Beşiktaş oyuncu ararken, transfer edecekleri ismin orta saha-forvet karışımı olacağını anlatırken...) - ‘Kargalar bana kılavuzluk edemez. O zaman burnumuz kötü yerlere gider. Kargaların çeşitleri vardır; leş kargaları vardır, kılavuz kargalar vardır. İkisinden de hayır gelmez.’ (Kendisini ve takımına yönelik dozu giderek artan eleştirilere cevap verirken...) |
Şeref Görkey Anıldı http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm773749.jpg Anma törenine, Şeref Görkey’in ailesi ve yakınları, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz, kulüp derneği genel koordinatörü Levent Çifter, Müze Kurulu Başkanı Zülal Gök ile Divan Kurulu üyeleri katıldı. |
1 Numaralı Zafer Sözü http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm773549.jpg Uefa.com’un sorularını yanıtlayan Rüştü, “Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor olabilmekten dolayı çok mutluyum. Türkiye’de ise bu sene lige biraz kötü başladık. Kendimizi toparlayıp, yeniden iyi sonuçlar alacağımıza dair inancım tam. Liderle büyük bir fark var gibi görünüyor, ancak farkı kapatmak için elimizden geleni yapacağız. Yeniden bir numara olmamak için bir neden göremiyorum” dedi. |
Kongre Tarihi 31 ocak 2010 http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm773076.jpg Aynı şekilde kongreden bir gün önce yine mali ve idari genel kurul toplanacak. Başkanlık için şu ana kadar kesinleşen iki aday var; Yıldırım Demiren ve Murat Aksu. Divan Kurulu’nun 2009 yılı 3. olağan toplantısı ise, 15 Kasım Pazar günü yapılacak. Toplantı, Swissotel’de saat 11.00’de başlayacak. |
Tello Gider Yan gider http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm773068.jpg Şilili oyuncu, daha önce tam 4 kez milli takım kampına gidip oynamadan dönmüştü. Tello bu maçların ikisinde 18 kişilik kadroya bile alınmamıştı. 14 Kasım’daki Almanya ve 17 Kasım’daki Slovakya özel maçlarının kadrosuna yine davet edilen tecrübeli oyuncu, önceki gün İstanbul’dan ayrıldı. Aslında bu durumdan kendisi de rahatsız. Çünkü Tello, “Ülkem için her şeye katlanırım, ama onca yolu gidip, oynamadan dönmek eziyet. Umarım bu kez forma giyerim de, gittiğime değer” dedi. Şilili, dönüşte 11’deki yerini alacağını da iddia etti. |
Helal Olsun Bu Çocuğa http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm773060.jpg 14 Kasım 1984 tarihinde İngiltere’nin 8-0 galibiyetiyle sonuçlanan maçta Türk Milli Takımı’nın kalesini koruyan Yaşar Duran, Liverpool’da kendisiyle aynı kaderi paylaşan Hakan Arıkan’ın Trabzon’daki performasını övdü ve bazı tavsiyelerde bulundu. Fatih Uraz’ın da kendileriyle benzer kaderi yaşadığına dikkati çeken Duran, “Liverpool’dan 8 gol yediği maç sonrası Hakan Arıkan’a çok yönlü destek verilmesi gerektiğini söylemiştim. Demek ki ailesi, arkadaşları ve çevresindeki herkes kendisine sahip çıkmış ve destek vermiş. Yetenekleri olan bir kaleci. Daha çok oynamalı, sevk ve idare konusunda kendini geliştirmeli, gerektiğinde arkada sarkık libero gibi savunmayı toparlamalı. Tüm bunları kazandığı takdirde çok daha iyi bir kaleci olacaktır. Biz her zaman onun arkasındayız. O travmayı atlatmak hiç de kolay değil çünkü” dedi. ‘Milli Takım’a da yakışır’ Duran, Hakan’ın Trabzonspor maçındaki performansını ‘Helal olsun çocuğa’ sözleriyle överken, “Ama bir maçla onu kahraman ilan etmek de yanlış. Çünkü hâlâ tecrübesiz. Hep oynamalı ve devamlılığı sağlamalı. O zaman Beşiktaş’a kalecilik yapar, milli takıma da yakışır” görünüşü dile getirdi. |
Senin İçin Hocam http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm773052.jpg Rüştü, Hakan ve Korcan’ın çok iyi kaleciler olduğunu belirten Öğer, “Rüştü’nün kalitesi tartışılmaz. Hakan oynamamasına karşın çalışmayı seven bir kaleci. Her zaman kendini hazır tutar. Geçen sezon şampiyonluk ve kupa zaferlerimiz de Rüştü ve Hakan çok büyük pay sahibi oldular. Hakan çok iyi kaleci, duygusal anlamda kendini ayakta tutabiliyor. Ben onların nasıl hissettiğini çok iyi biliyorum. Hakan’ı eleştirenler, hafta başından itibaren nasıl çalıştığını izleseler, belki eleştirilerini biraz daha azaltabilirler” dedi. ‘Milli Takıma gider’ Hakan’ın bu performansını sürdüreceğine inandığını vurgulayan Öğer, “Çarşamba günü tesislerde buluştuğumuzda, kendisine ‘Trabzon geride aldı, çalışmaya aynen devam et’ diyeceğim. Böyle oynamayı sürdürürse, Milli Takım’ın kalesini de devralır” görüşünü dile getirdi. |
Türkiye`de Saat: 08:10 . |