![]() |
Yusuf Dönüyor İdrar yollarındaki enfeksiyon nedeniyle Wolfsburg ve Eskişehirspor maçlarında kadroya alınmayan Yusuf Şimşek, Ankaragücü karşısında teknik direktörümüz Mustafa Denizli'nin en önemli kozu olacak. Hafta başından bu yana yapılan antrenmanlarda özel olarak ilgilendiği Yusuf'u, Başkent ekibini yıkmak için yaptığı planların başrolüne koyan Denizli'nin, "Oyun sıkıştığı anlarda devreye girip kilidi sen açacaksın" dediği öğrenildi. |
Nobre ; Yeni Bir Sayfa Açacağım Geçen sezon yeni sözleşme görüşmeleri büyük yankı uyandıran Nobre, imza attıktan sonra tam anlamıyla dibe vurdu. En son geçen sezonun 23. haftasında gol sevinci yaşayan Sambacı, Fanatik'e durum değerlendirmesi yaptı. Başarısız olduğunu kabul eden yıldız futbolcumuz, “Kötü performansımın sebepleri var. Üst üste yaşadığım sakatlıklar ve yeni sezonda sistem gereği kenarda kaldım. Daha üç maç bile forma giyemedim. Ligde 10. hafta geride kaldı, ama aynı kadroyla üst üste iki maç bile oynayamadık. Bunun sonucu da ortada. Kadrodaki istikrarsızlık beni çok etkiledi. Artık sorunları birer birer aşmaya başladık. Başarısızlığın nedenlerini biliyoruz, önemli olan da budur. Teşhis doğruysa, tedavi sorun olmaz. Ankaragücü maçıyla birlikte tüm olumsuzlukları arkada bırakacağım ve tıpkı takım gibi yeni bir sayfa açacağım” diye konuştu. |
Gördüğünüz Yerden Vurun Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta Teknik Direktör Mustafa Denizli, şut idmanlarına ağırlık verdi. Siyah-Beyazlılar, Başkent ekibinin kalesini topa tutacak Süper Lig’de yakaladığı çıkışı Ankaragücü karşısında da sürdürmek isteyen Beşiktaş’ta Teknik Direktör Mustafa Denizli, rakip kaleyi abluka altına almak istiyor. Tecrübeli teknik adam idmanlarda şut çalışmasına ağırlık veriyor. Dün 1.5 saat süren antrenmana tedavileri süren Delgado, Holosko ve Rıdvan Şimşek katılmadı. Isınma hareketlerinin ardından elle pas ve şut çalışması, sonra da iki devreli taktik maç yapıldı. Kaleyi gördükleri yerden şut çekmelerini oyuncularından isteyen Denizli, “Bol bol şut atın” uyarısında bulundu. |
Rüştü 350 Diyecek Türk futbolunun efsane isimlerinden Beşiktaş`ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber için yarınki Ankaragücü karşılaşması farklı bir anlam taşıyor. 36 yaşındaki deneyimli eldiven, İnönü Stadı’ndaki zorlu 90 dakikada forma giyerse, Süper Lig tarihindeki 350. maçına çıkacak. Mutlu olduğunu dile getiren Rüştü, “Umarım bu maçta taraftarlarımız da bize sahip çıkar ve sahadan galibiyetle ayrılırız. Hiçbir şey için pes etmedik. Eğer taraftarımız da destek verirse, geçen sezon olduğu gibi ipi göğüsleriz” diye konuştu. |
Sırat Köprüsü İyi bir seri yakalayan Beşiktaş`ın önünde ligde ve Avrupa`da oynayacağı üç kader sınavı var. ANKARAGÜCÜ (31 Ekim) Galibiyet serisinin devam etmesi için büyük önem taşıyor Wolfsburg (3 Kasım) Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki kader karşılaşması Trabzonspor (7 Kasım) Kara Kartal 3 puanı kazanırsa, lige de dört elle sarılacak Beşiktaş için sezon kötü başlamış, yeni transferler bekleneni verememişti... Hatta üst üste yaşanan puan kayıpları sonrasında teknik direktör Mustafa Denizli, “İstifa seçeneklerden biri” açıklamasını yapmıştı. Ancak Moskova’da alınan CSKA mağlubiyeti sonrasında Kara Kartal ayağa kalktı. Tribünlerin karıştığı Denizlispor karşılaşmasından 3 puanla ayrılan Kara Kartallar, İnönü’de Kasımpaşa’yı da yenmesini bildi. Almanya’da, Almanya Şampiyonu Wolfsburg’tan 1 puan alan Siyah-Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi’nde 2.tur ümitlerini canlı tuttu. Eskişehirspor deplasmanında elde edilen galibiyet ise Denizli ve öğrencilerinin yüzünü güldürdü. Ancak Beşiktaş’ın önünde çok kritik bir hafta var. Rakipler zorlu, fikstür yoğun... Trabzon dinleniyor Galatasaray’ı Ankara’da 3-0’lık sonuçla mağlup eden Ankaragücü, yarın İnönü Stadı’nda Beşiktaş’ın konuğu olacak. Yoğun maç trafiği, kritik Ankaragücü sınavıyla birlikte start alacak. Dolmabahçe, salı günü ise çok daha kritik bir sınava sahne olacak. Wolfsburg’u ağırlayacak olan Beşiktaş, kazanması halinde Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda iddialı bir konuma ulaşacak. Siyah-Beyazlılar’ı, Wolfsburg mücadelesinin ardından dişli bir rakip bekliyor: Trabzonspor... Maç tarihine kadar yaklaşık 15 gün dinlenecek olan Bordo-Mavililer, Avni Aker Stadı’nda Kartal’ı konuk edecek. Beşiktaş üç maçtan da galibiyetle ayrılması durumunda, hem ligde kaybettiği avantajı yakalayacak, hem de Avrupa’da tur atlama yolunda önemli bir adım atacak. |
Ekrem ; Yola Devam Eskişehirspor karşılaşmasında attığı golle Beşiktaş`a 3 puanı getiren Ekrem Dağ`dan mesaj var... Çifte şampiyonluk unvanını korumak adına çalışmaları gerektiğini belirten Ekrem, “Bir gol atıp, yatacak halimiz yok. Beşiktaş’ta oynuyorsak, herkes sorumluluklarının farkında olmalı. Beşiktaş her zaman şampiyonluk için mücadele eder. Biz de bu yolda elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve takımı zirveye taşıyacağız. Hem Şampiyonlar Ligi’nde, hem de Türkiye Ligi’nde bitmiş bir şey yok. Gerçekleri herkes sezon sonunda görecek” dedi. |
Ferrari Prim Yaptı Beşiktaş’ın İtalyan yıldızı Matteo Ferrari performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. İtalyan medyası kötü bir sezon geçiren Roma ve Lazio kulüplerinin Şampiyonlar Ligi maçlarında Ferrari’yi yakın takibe aldıklarını iddia etti. İtalyan kulüplerin ocak ayındaki ara transfer döneminde iyi bir teklifle Beşiktaş’ın kapısını çalmaya hazırlandıkları ifade edildi. |
Sadece Denizli Konuşuyor Eylül ayı içinde hükmen kazanılan Ankaraspor maçı dışında oynadığı 4 karşılaşmayı kaybeden Beşiktaş sıkıntılı dönemi atlattı. Ligde Denizlispor, Kasımpaşa ve Eskişehir galibiyetleri ile moral bulan Siyah-Beyazlı ekip, Şampiyonlar Ligi`nde de Wolfsburg deplasmanından bir puan çıkartarak Avrupa kapısını açık tuttu. Özellikle Siyah-Beyazlı taraftarların CSKA Moskova ve Kayseri mağlubiyetleri sonrasında yönetime karşı gösterdiği tepki camia içinde sert rüzgarların esmesine neden olmuştu. Başkan Yıldırım Demirören`in tribünlerde meydana gelen olayları bitireceğini söylemesine rağmen yönetimden uzun süredir ses çıkmaması üzerine bu görev de Mustafa Denizli`ye düştü. Tecrübeli çalıştırıcı, tribünlerin tepkisini, "Zor günler geçiyoruz. Ancak bu kulübün tarihinde mevcut takım gibi başarı kazanmış kaç kadro var?" diyerek önünü kesmeye çalıştı. Uğranılan kötü neticeler karşısında yapılan eleştirilerin ağır olduğunu belirten Denizli, "Geçen sezon şanstan bahsedenlerin bu sezon yaşadığımız şanssızlıkları gündeme getirmemesi ilginç." diyerek açıklık getirdi. Galatasaray ve Fenerbahçe`nin doludizgin gittiği dönemde taraftarın ümitsizliğe kapılmasının önüne ise Denizli, Ümraniye Tesisleri`nde medya ile yaptığı sohbetle geçti. Ümitsizlik döneminin bittiğini ilan eden başarılı hoca, "O dönemler artık geride kaldı. Taraftarımıza içeride ve dışarıda hak ettiği mutluluğu yaşatacağız." dedi. MUSTAFA DENİZLİ`NİN TAHMİNLERİ TUTTU Devler Ligi`ndeki Wolfsburg beraberliği ve Eskişehir galibiyeti tecrübeli teknik adamı haklı çıkardı. Kasımpaşa karşısında Beşiktaş`ın iki önemli ismi Ferrari ve Ernst kırmızı kartla oyun dışı kalırken Sivok da gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüştü. Bu gibi durumlarda Beşiktaş yönetimi ani tepki göstererek hakem ve Federasyon`a cephe alıyordu. Ancak yine iş Mustafa Denizli`ye düştü. Yöneticiler açıklama yapmamayı tercih etti. Başarılı çalıştırıcı, "Ernst, Sivok ve Ferrari, Eskişehirspor maçında kart cezaları nedeniyle oynayamayacak. Ancak bizim için sıkıntı olmayacaktır. Onu telafi etmenin çalışmasını yapacağız. Onlar sürekliliği olan futbolcular. En fazla görev yapan futbolculardı, ama zaman zaman bunlarla karşılaşıyoruz. Bunu telafi etmenin bütün çalışmalarını yapacağız." diyerek ortamı yumuşattı. Beşiktaşlı yöneticiler, bu dönemde takımla ilgili açıklama yapmayarak fazla gündeme gelmemiş oldu. |
Fabian Ernst ; Çok Sanşlıyım Çünkü Beşiktaş'tayım Beşiktaş taraftarının sevgilisi haline gelen Fabian Ernts, “Real ve Barcelona’daki yıldızlardan bile şanslıyım. Çünkü onlar bu taraftarı tanımıyor” dedi WOLFSBURG DÖNÜM MAÇI Geldiği gün ilerlemiş yaşı ve aldığı transfer ücretiyle eleştirilen Fabian Ernst, kısa zamanda Beşiktaş taraftarının sevgilisi oldu. Bu sevginin karşılıklı olduğunu söyleyen Alman oyuncu, “Alman panzeri değil, Kartal’ım. Kendimi Real Madrid ve Barcelona’da oynayan birçok yıldız futbolcudan bile şanslı hissediyorum. Çünkü onlar Beşiktaş taraftarının sevgisine bire bir şahit olamadı. Alman panzeri değil Kartal olarak anılmak istiyorum” dedi. Şampiyonlar Ligi’nde ipleri yeniden ele geçirdiklerini de ifade eden Ernst, “İstanbul’da oynayacağımız Wolfsburg maçında alacağımız galibiyet bize tur kapısını aralar. CSKA galibiyeti ise ikinci tur vizesini cebimize koymamız anlamına gelir. Ancak çok dikkatli olmalıyız” dedi. FİNK GİDERSE YAZIK OLUR Beşiktaş’ın eleştirilen futbolcusu Fink’e sahip çıkmayı da ihmal etmeyen Ernst, “Fink, Bundesliga’da forma giymiş. Kalitesini ispatlamış bir isim. Uyum süreci yaşıyor. Hepimizin ona destek olması gerek. Yedek kalmayı sorun etmiyor, görev aldığında ise elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Gönderileceği yazılıyor. Giderse çok yazık olur” diye konuştu. Ligde şampiyonluk iddialarının devam ettiğini de ifade eden Alman oyuncu, “En az F.Bahçe ve G.Saray kadar güçlüyüz. Hatta onlardan daha iyi olduğumuzu söyleyebiliriz. Çünkü başarıya daha fazla inanan bir ekibiz. Şampiyonluk yarışının içerisinde son haftaya kadar var olmaya devam edeceğiz. İlerleyen haftalarda bunu herkes görecek” şeklinde konuştu |
Denizli'den Fedarasyona Sitem Denizli, maç tarihini değiştirme taleplerini geri çeviren federasyona sitem etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli, yarınki MKE A.Gücü karşılaşmasının tarihini değiştirmek için yaptıkları talebe `olumsuz` yanıt verilmesine tepki gösterdi. Tecrübeli teknik adam, salı günü oynanacak Wolfsburg maçı nedeniyle, A.Gücü maçının gününün değiştirilmesini istemişti. Denizli`nin , A.Gücü karşılaşmasının 30 Ekim Cuma gününe (bugün) veya 11-14 Kasım tarihleri arasında oynanmasına yönelik talebine, Futbol Federasyonu`nun olumsuz yanıt vermesi ile ilgili gerekli açıklamayı yarın oynanacak karşılaşmanın ardından yapacağı bildirildi. |
Fink Sorunu Duygusaldı Uzun süre yaşadığı uyum sorununu son iki maçtır üzerinden atan Beşiktaş`ın Alman futbolcusu Fink`in, performansının artmasındaki en büyük etkenin özel hayatı olduğu ortayı çıktı. 27 yaşındaki futbolcunun, bir dönem kız arkadaşıyla sorunlar yaşadığı, bunun da sahaya yansıdığı ancak şu anda ilişkisinin üzerindeki kara bulutları dağıttığı öğrenildi. Zor günlerinde takım arkadaşlarından büyük destek gören Fink`in, moral açıdan yakaladığı yükseliş iş hayatına da direkt yansıdı. |
Batuhan yine yok Beşiktaş`ın asi çocuğu Batuhan Karadeniz, yarın oynanacak A.Gücü karşılaşmasında forma giyemeyecek. Denizli`nin affettiği ancak bu kez de A2 maçı sonrası sakatlanan Batuhan dışında Holosko, Delgado ve Rıdvan da kadroda yer almayacak. |
A.Gücü'ne Karşı Ezici Üstünlük Beşiktaş , A.Gücü ile oynadığı 92 karşılaşmada 63 galibiyet alırken, 22 maç berabere bitti, başkent ekibi ise sadece 7 kez kazandı. Siyah-beyazlılar Süper Lig`deki son 14 A.Gücü maçının 13`ünü kazanırken, son 10 karşılaşmada da 10 galibiyet elde etmeyi bildi. |
Yeter artık ya şu Batuhan ne zaman düzelecek:mad: |
Erkan Atarsak Fark'a Gideriz ! http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm762514.jpg Kasımpaşa maçında gol orucuna son veren Sambacı, " ilk yarım saat içerisinde bir gol atarsak rahatlarız ve devamı da gelir. İyi bir takım olduğumuzu zaten herkes biliyor. Geçen sezon kazandığımız çifte kupa, bunun en büyük göstergesi. Erken bulacağımız bir gol, bize farkı getirebilir. Karşımızda güçlü bir rakip olduğunun farkındayız. Ancak bizim durumumuz belli, kazanmaktan başka çaremiz yok” diye konuştu. Taraftarlara da mesajlar gönderen Bobo, sözlerini şöyle noktaladı: Ankaragücü maçında en büyük destekçimizin tribünler olmasını istiyoruz. Onların bize vereceği moral, üç puan ve goller olarak geri dönecek... |
17 Şubat 2002 'den Beri http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm762532.jpg Kara Kartal için kritik sınavlar, bugün oynanacak Ankaragücü karşılaşmasıyla başlıyor. Üst üste oynayacağı Ankaragücü, Wolfsburg ve Trabzonspor maçlarıyla, Beşiktaş ligde ve Avrupa’daki kaderini çizecek. Bu sezon yaptığı transferlerle dikkatleri üzerinde toplayan Ankaragücü ise, Galatasaray’dan sonra Beşiktaş’ı da devirmek istiyor. İnönü Stadı’nda oynanacak kritik 90 dakika, bugün saat 20.00’de başlayacak. Hakem Özgüç Halis Özkahya’nın yöneteceği maç, Lig TV’den naklen ekranlara gelecek. İlginç istatistik Zorlu mücadele öncesinde Beşiktaş ile Ankaragücü arasındaki ilginç istatistik de dikkatlerden kaçmıyor. Beşiktaş tam 7 senedir, Sarı-Lacivertliler karşısında 1 puan bile kaybetmiyor. Ligdeki son 10 maçın hepsini kazanan Kara Kartallar, en son 17 Şubat 2002 tarihindeki mücadeleden 2-1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Orhan Yıldırım BEŞİKTAŞ Rüştü İ.Toraman Sivok Ferrari İ.Üzülmez Ekrem Ernst Tabata Yusuf Bobo Nobre (Nihat) T.D: Mustafa Denizli MKE ANKARAGÜCÜ Senecky El Yasa Ediz Koray Broggi Weeks Hürriyet Barbaros Aydın Ceyhun Meye T.D: Hikmet Karaman Stat: İnönü Saat: 20.00 Yayın: Lig TV Hakemler: Halis Özkahya, Ekrem Kan, Orkun Aktaş |
Wolfsburg'u Bırak Ankara'ya Bak http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm762482.jpg Wolfsburg’tan önce, Ankaragücü’yle karşılaşacaklarını hatırlatan yıldız oyuncu, “Zor bir maç bizi bekliyor. Ayrıca karşılaşma saatinde zemin ıslak olacak. Fizik gücü üst seviyede bir rakibe karşı oynayacağız. Bu nedenle, salı günkü maçı unutup, sadece bu karşılaşmaya konsantre olmalıyız. Ligde galibiyet serisini devam ettireceğiz. Artık İnönü’ye endişeyle gitmek istemiyoruz. Taraftarımızdan maç boyunca sadece bize destek olmalarını istiyoruz” dedi. |
Ferrari Hazır ! http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm762458.jpg Özellikle kritik Wolfsburg sınavındaki performansıyla göz kamaştıran tecrübeli futbolcu, “Takımdan ayrı kalmak beni çok üzdü. Arkadaşlarıma o zorlu maçta yardımcı olmak isterdim. Şimdi önümüzde 3 kritik maç var ve biz 9 puan elde etmek istiyoruz. Üzerimize düşeni yapacağız ve hedefe ulaşacağız” dedi. |
Kıvanç Oktay Geri Dönüyor http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm762442.jpg Alınan bilgiye göre, Başkan Yıldırım Demirören’in aynı zamanda eniştesi olan Kıvanç Oktay’ın, Demirören’le birlikte çalışma kararı aldığı öğrenildi. Uzun süredir Oktay’la bu konuda görüşmelerde bulunan Yıldırım Demirören, liste çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. |
Beşiktaş Maçı Tüm Uydularda Şifresiz ! Digiturk'te Sorun VAR! Beyler her uyduda şifresiz şu an ben izliyorum Gold Master'da :) Süepr oldu bu :) |
Hala şifresiz mi |
evet |
Maç bitti nice şifresiz haftalara :) |
Sorun Yokmuş Lig Tv'nin Sitesinde Maraton ücretsiz Diyor |
bütün kanallar açık hala . |
Alıntı:
|
Valla bunda Bir iş var :) hadi hayırlısı |
Antalya - Bursaspor maçının son dakikalarına doğru yayın kesildi birden, genel sorun oluştu denildi, bizim maça 45 dk kala yayın tekrar geldi, bi sorun olmuş bu yüzden öyle yapmışlar |
saat 00 : 43 bütün kanallar hala şifresiz digi de . |
saatler 01:41 hala şifresiz |
feed kanalıymış bi süre sonra şifrelenir yada yeni bi kanal gelir! |
daha önce hberım oLsayddı ke$ke..:D |
Hala şifresiz saat 11.05 :) |
Imansız Unutamıyor ! http://www.sporx.com/images/1/29/813...nMansiz002.jpg Beşiktaş'ın eski futbolcusu İlhan Mansız, futbolu bırakmış olsa dahi Beşiktaş sevgisinin her zaman kalbinde var olacağını söyledi. İlhan Mansız, Beşiktaş Dergisi'nin Kasım ayı sayısında yer alan röportajında, siyah-beyazlı kulübün kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirterek, ''Beşiktaş, tarif etmek gerekirse futboldaki ilk aşkım. Çocukluğumdan beri tuttuğum takımım. Beşiktaş'ın formasını giymek, o formayı terletmek benim için büyük bir onur ve gurur verici. Her ne kadar birkaç senedir uzak kalmış olsam da Beşiktaş hep gündemimde, yurt dışından da takip etmeye çalışıyorum. Futbol bırakmış olsam dahi Beşiktaş sevgisi benim kalbimde her zaman var olacak. Hiçbir zaman ölmeyecek'' diye konuştu. ''GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINI UNUTAMAM'' İlhan, Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde unutamadığı maçla ilgili bir soruya şöyle yanıt verdi: ''Gerek pozitif gerek negatif olarak unutamadığım birçok önemli maç var tabii ki. Büyük Beşiktaş taraftarının desteğini arkamıza aldığımız çok önemli maçlarımız vardır. Unutamadığım maçlar arasında ilk aklıma gelen İnönü?de Gençlerbirliği ile oynadığımız ve uzatmalarda 4-3 mağlup olduğumuz kupa maçıdır. Chelsea'yi 2-0 yendiğimiz maçı da unutamam. O maçta ikinci sarı kartı görüp, oyundan atılmıştım. Eğer maçı kötü bir sonuçla bitirmiş olsaydık, sonuçlarının neler olabileceğini o an düşünmek bile istemiyordum. Dediğim gibi birçok iyi-kötü anılarım var. Ama skor açısından kötü olan maçlar çok azdır.'' -''HER ZAMAN GÖNLÜMDE OLACAKLAR''- Beşiktaş'a erken veda ettiğinin hatırlatılması üzerine İlhan Mansız, şöyle devam etti: ''Genelde büyük sevgiler, büyük aşklar böyle yaşanıyor. Birbirine doymadan yollar ayrılmak zorunda kalıyor. Ancak biliyorum ki, her zaman Beşiktaş taraftarının kalbinde, gönlünde taht kuran bir isim olarak yer alacağım. Onlar da benim her zaman kalbimde, gönlümde olacaklar. Şu anda, 3 aydır 1860 Münih takımında antrenmanlara çıkıyorum. Orada bir Fransız futbolcu var. O bile Beşiktaş taraftarının tezahüratlarını biliyor. Antrenman öncesi benim yanıma gelip çeşitli tezahüratları yapmaya çalışıyor. Türkçe konuşuyor bu arada. Benim için bu Beşiktaş taraftarının ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Çünkü Almanya liglerinde oynamış Fransız bir futbolcunun Beşiktaş tezahüratlarını bilmesi hem şaşırtıcı hem de sevindirici.'' Yaptırdığı kartal dövmesiyle ilgili bir soruya İlhan, ''Tabii ki Beşiktaş'la bağlantılıydı. O dönemdeki hedefim, Japonya'dan döndükten sonra tekrar Beşiktaş forması giymekti. Beşiktaş'la bir görüşmem olmuştu, ancak transferim son anda gerçekleşmedi. Kartal dövmemi Japonya'da yaptırmıştım. Hayalim, bir gün Beşiktaş'ta tekrar futbol oynamak, gol attığımda formamın altından kartalı göstermekti'' diye yanıt verdi. Son olarak Beşiktaş taraftarlarına seslenen İlhan, ''Beşiktaş taraftarı her zaman aklımda ve kalbimde. Onları hiçbir zaman unutmadım ve unutmayacağım da. Umarım ben de Beşiktaş taraftarının gönlünde ufak bir yer tutabilmişimdir'' diyerek sözlerini tamamladı. |
Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Sivok ise Ankaragücü karşısında özellikle ilk yarıda çok iyi oynadıklarını söyledi. Sivok, farkı açacak pozisyonları yakaladıklarını, ancak bunları değerlendiremediklerini belirterek, "İlk yarı veya ikinci yarıdaki fırsatlardan birini değerlendirsek rahatlayacaktık. Son anda birkaç pozisyon verip seyircimizi korkuttuk, ama galip geldiğimiz için mutluyuz" dedi. http://www.sporx.com/images/1/29/6926_B_Sivok001.jpg Wolfsburg maçının kendileri için çok zor geçeceğini anlatan Sivok, Ankaragücü maçının öne alınmaması ile ilgili tepki gösteren teknik direktörü Mustafa Denizli'ye katıldığını ifade ederek, "Hocamız haklı. Bir gün daha erken oynasak iyi olurdu. Bir önceki maçın etkisinden kurtulmak için zaman önemli etken. Rakibimiz de bugün oynadı, ama bizden erken oynadı. Bugün en azından daha erken oynayabilirdik" ifadesini kullandı. |
İlhan'ın unutamadığı Gb maçını kim unuturki, süper maçtı valla...Kaybetmekten keyif nasıl alınır, o maçı izlesin şimdiki futbolcular, hocalar, görsünler...Böyle kaybetmeyi bile özlemişiz... |
İlhan Mansız Beşiktaş'ı unutamıyor! Beşiktaş'ın eski futbolcusu İlhan Mansız, futbolu bırakmış olsa dahi Beşiktaş sevgisinin her zaman kalbinde var olacağını söyledi. İlhan Mansız, Beşiktaş Dergisi'nin Kasım ayı sayısında yer alan röportajında, siyah-beyazlı kulübün kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirterek, ''Beşiktaş, tarif etmek gerekirse futboldaki ilk aşkım. Çocukluğumdan beri tuttuğum takımım. Beşiktaş'ın formasını giymek, o formayı terletmek benim için büyük bir onur ve gurur verici. Her ne kadar birkaç senedir uzak kalmış olsam da Beşiktaş hep gündemimde, yurt dışından da takip etmeye çalışıyorum. Futbol bırakmış olsam dahi Beşiktaş sevgisi benim kalbimde her zaman var olacak. Hiçbir zaman ölmeyecek'' diye konuştu. ''GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINI UNUTAMAM'' İlhan, Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde unutamadığı maçla ilgili bir soruya şöyle yanıt verdi: ''Gerek pozitif gerek negatif olarak unutamadığım birçok önemli maç var tabii ki. Büyük Beşiktaş taraftarının desteğini arkamıza aldığımız çok önemli maçlarımız vardır. Unutamadığım maçlar arasında ilk aklıma gelen İnönü?de Gençlerbirliği ile oynadığımız ve uzatmalarda 4-3 mağlup olduğumuz kupa maçıdır. Chelsea'yi 2-0 yendiğimiz maçı da unutamam. O maçta ikinci sarı kartı görüp, oyundan atılmıştım. Eğer maçı kötü bir sonuçla bitirmiş olsaydık, sonuçlarının neler olabileceğini o an düşünmek bile istemiyordum. Dediğim gibi birçok iyi-kötü anılarım var. Ama skor açısından kötü olan maçlar çok azdır.'' -''HER ZAMAN GÖNLÜMDE OLACAKLAR''- Beşiktaş'a erken veda ettiğinin hatırlatılması üzerine İlhan Mansız, şöyle devam etti: ''Genelde büyük sevgiler, büyük aşklar böyle yaşanıyor. Birbirine doymadan yollar ayrılmak zorunda kalıyor. Ancak biliyorum ki, her zaman Beşiktaş taraftarının kalbinde, gönlünde taht kuran bir isim olarak yer alacağım. Onlar da benim her zaman kalbimde, gönlümde olacaklar. Şu anda, 3 aydır 1860 Münih takımında antrenmanlara çıkıyorum. Orada bir Fransız futbolcu var. O bile Beşiktaş taraftarının tezahüratlarını biliyor. Antrenman öncesi benim yanıma gelip çeşitli tezahüratları yapmaya çalışıyor. Türkçe konuşuyor bu arada. Benim için bu Beşiktaş taraftarının ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Çünkü Almanya liglerinde oynamış Fransız bir futbolcunun Beşiktaş tezahüratlarını bilmesi hem şaşırtıcı hem de sevindirici.'' Yaptırdığı kartal dövmesiyle ilgili bir soruya İlhan, ''Tabii ki Beşiktaş'la bağlantılıydı. O dönemdeki hedefim, Japonya'dan döndükten sonra tekrar Beşiktaş forması giymekti. Beşiktaş'la bir görüşmem olmuştu, ancak transferim son anda gerçekleşmedi. Kartal dövmemi Japonya'da yaptırmıştım. Hayalim, bir gün Beşiktaş'ta tekrar futbol oynamak, gol attığımda formamın altından kartalı göstermekti'' diye yanıt verdi. Son olarak Beşiktaş taraftarlarına seslenen İlhan, ''Beşiktaş taraftarı her zaman aklımda ve kalbimde. Onları hiçbir zaman unutmadım ve unutmayacağım da. Umarım ben de Beşiktaş taraftarının gönlünde ufak bir yer tutabilmişimdir'' diyerek sözlerini tamamladı. |
Lig Tv si olmayanlara . Digitürk kanalının üstüne yıldırım düşmesinin üzerine tüm şifreler geçici bir süre kaldırılmıştır. Lig Tv geçici bir süre açıktır. Bilginize.. |
İLHAN MANSIZZZZZZZ Sen her zaman Gönlümüzde yer Tuttun |
Bu taraftarda seni Unutamıyor İ.mansız !! |
Türkiye`de Saat: 19:58 . |