![]() |
ilk yarının bitimine kadar olan maçları kazandığımızda ki kazanıcağımızdan eminim, bu fener ve cincon daha puan kaybeder eksikleri çoğaldı çünkü.. ve ilk yarı tamamlandığında en kötü ihtimalle ya 1 puan farkla 2. oluruz yada lider kapatırıs ilk devreyi. |
gol atarsak kesin berabere kalırız daha da iyisi galip geliriz. 1 den fazla gol yiyeceğimizi düşünmüyorum |
baktılarki yedibin kişi pascala destek için geldi hemen final sakaryaya gitti:D:D:Dkim ne yapsın boliçi fenevli acun bey boliçe kıyak olsun diye sakaryaya aldı ama bilmediği bir şey var dünyanın heryerindeyiz biz |
Allah nazardan saklasın, maşallah takımımıza... |
deli ibo fink bobo erns bence haftanın yıldızları gerci takım olarak çok iyidik oynayan oynamayan herkese teşekkürler ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ |
hepsi iyi oynadi da sadece serdar özkan haric |
Nouma nın kadrosun'da kimler var ? |
Mac sonunda bile Pascal'a tezahurat yapildi :D Bir tek ses bile duyamadim Bolic ve takimina :) bu nasil bi is yaaa :D Ayrica kupayi kaldirdiklarinda fenevbahce diye bagirdiklarinda cok komik oldu cunku 27 sene sonra ilk defa kupa kaldirmis oldu F3N3RBAHC3 :d |
carlosuda gördüler benide... Yaptığı iki asistle 3-0’lık Fenerbahçe galibiyetinin mimarlarından olan İbrahim Üzülmez iddialı konuştu. Roberto Carlos’un Türkiye’ye yeni geldiği günlerde, “Kendisi beğendiğim ve örnek aldığım bir oyuncuydu. Ama artık aynı ligde mücadele edeceğiz ve ondan daha iyi olmak zorundayım’ açıklamasıyla gündeme gelen tecrübeli futbolcu, son derbinin ardından yine ses getirecek sözler sarfetti. 30 yaşından sonra da olsa orta yapmayı öğrendiğini belirten İbrahim Üzülmez, “Zaten her şeyi yapabilseydim Real Madrid’de oynardım. Sağ ayakla, Fatih hoca zamanında Ali Sami Yen’de gol atıp Galatasaray karşısında galip gelmiştik. Bu kez de ‘baston’ dedikleri sağ ayağımla Fink’e gol attırdım. Artık gözüm arkada kalmaz” dedi. ‘Roberto İbrahim olsaydım’ Türkiye’de yabancı oyuncuların sürekli el üstünde tutulmasını da eleştiren Üzülmez, “Ama adımız ‘İbrahim’ ya kimse bendeki bu gelişmeleri görmez bile... ‘Roberto İbrahim’ olsaydım görürlerdi ama... Bugün sadece Türkiye’de değil, dünyada sol ayaklılarda, o bölgenin sayılı isimlerinden biriyim. Gücüm olduğu sürece de bu böyle devam edecek. Roberto Carlos’u da, beni de gördüler. Bundan sonra mütevazı olmaya gerek görmüyorum” görüşünü dile getirdi. |
Çok Haklısın Deli İbo Robert Carlos,Eric Abidal,Maxwell,Marcelo,Drenthe,Santon Vs. Bu Futbolculardan Bir Eksiğin Yok Tebrübe Olarakta üstün Oldukların Mutlaka Vardır . Helal Olsun Sana |
Yüzde 51 Değil Yüzde 100 http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm787908.jpg Daum zorda, Rijkaard sıkıntılı, Broos zaten gitti. Mustafa Denizli, bir kez daha, “Son gülen, iyi güler” filminde başrolde. 3-0’lık Fener zaferinin ardından Ada’nın yolunu tutan Denizli’nin gündeminde artık Manchester United var. Tek hedef; Avrupa’da da işleri yoluna sokmak. İsabetli tahminleriyle sık sık gündeme gelen Denizli, Manchester sınavı öncesi yine iddialı konuştu: 'Bu takım Avrupa'da yoluna devam edecek, sezon sonunda da çifte kupasını koruyacak' Teknik direktör Mustafa Denizli, Manchester United karşısında sahada galibiyet için olacaklarını söyledi. Bugüne kadar yaptığı iddialı tahminleri birer birer çıkan tecrübeli hoca, “Beşiktaş Avrupa arenasında mutlaka yoluna devam edecektir. Bunun için kalan iki maçımızı da kazanmak istiyoruz. Üst üste çok tempolu maçlar oynadık. Eksiklerimiz mevcut, ancak Beşiktaş gibi büyük bir takım mazeret üretmez, iş yapar. Biz de bunu gerçekleştiriyoruz. Ligde zirvenin iyice içine girdik, bundan sonra tek düşüncemiz herkesin önüne geçmek. Önemli olan sezon sonunda takımın nerede olacağıdır. Hep söylüyorum, fevkalede bir takıma sahibim ve bu ekip elinde bulundurduğu çifte kupayı sezon sonunda aynen koruyacaktır” dedi. ‘Tek hedef galibiyet’ Denizli, şöyle devam etti: “Futbolcularıma ‘artık ligi, derbiyi falan unutun, sadece Şampiyonlar Ligi’ni düşünün’ dedim. Rakibin gücü ortada. Bu ligin ‘final oynar’ denilen takımlarından biri, ama her şeye rağmen üç puan hedefliyoruz. Medyaya nasıl yansıdı bilmiyorum, ama rakibimiz yedek ağırlıklı kadro ile bile oynasa bu onlar için bir handikap oluşturmaz. Zaten çok önemli isimlere sahipler.” |
Tribünle Sorunum Yok http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm788446.jpg Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, taraftarla bir sorununun olmadığını söyledi. Demirören, Kanaltürk’te telefonla katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, kendisinin Beşiktaş tribünleriyle bir sorunu olmadığını belirterek, “Takımımız iyi oynadığı sürece, galip geldiği sürece zaten Beşiktaş taraftarı kenetlenecektir. Bunun meyvesini geçen sene nasıl iki kupayla aldıysak, bu sene de bu takımın büyük başarılara imza atacağına inanıyorum” dedi. Beşiktaş tribünlerinden 36 kişinin gözaltına alınmasında talimat verip vermediği şeklindeki soruya Demirören, “Onlar Emniyet’in 1 seneye yakın yaptığı çalışmalar sonucu gözaltına alındı. Bunun geçmişi uzundur. 2-3 maçlık olaylar değildir. Artık bıçak kemiğe dayandığı için Emniyet ve valilik harekete geçmiştir” şeklinde konuştu. Başkan, kendisine yapılan protestolar konusunda, “Biz bir aileyiz. Kol kırılır yen içinde kalır. Aile içinde olan olaylar içerde kalır ve aile içinde biter” dedi. |
TrabzonSpor Ekremi İstedi http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm788385.jpg Bordo-Mavili ekibin bir süredir takip ettiği oyuncuyu ara transfer döneminde renklerine bağlamak için Siyah-Beyazlı yönetimle masaya oturacağı öğrenildi. |
Öner Buraya Moralli geldik http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm788393.jpg Beşiktaş bayrakları ile sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, “Merakla beklenen bir derbiyi, net skorla kazanmanın morali içinde buraya geldik. Buradan da iyi bir sonuç alacağız” dedi. Bu arada İbrahim?Üzülmez’in, İngiltere’deki araçlarda direksiyon sağda olmasına rağmen, şoför kapısından otobüse binmek istemesi tüm kafileyi kahkahaya boğdu. Sakat olan Hakan, Holosko ve Rıdvan kadroda yer almadı. Sarı kart cezalısı olmasına rağmen forma giyemeyecek olan Sivok da kafilede yer aldı. Kartal, akşam saatlerinde basına kapalı bir antrenman gerçekleştirdi. |
Futbolda Altı Yapı 5 te 4 yaptı http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm788219.jpg U-14 ve U-15 Akademiler Sakaryaspor engelini 2-1 ve 4-1’lik skorlarla aşarken, U-17’ler Bayrampaşa’yı 4-0, U-18’ler de Oyak Renault’u 3-1’le devirdi. Kara Kartal futbol alt yapısı, sadece U-16’larda Bursaspor karşısında verdiği mücadeleden 2-1 yenik ayrıldı. Beşiktaş, plaj voleybolunda da erkeklerde Nazilli Belediye, Alanya Belediye ve Altınyurt’u 2-0, bayanlarda Numune Özcan ve Arkasspor’u 2-0, İller Bankası’nı 2-1 yendi. |
Tabata İçin Sorun Yok http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm788203.jpg Tecrübeli oyuncu, “Önemli olan kazanmaktır. Takımda herkes son derece kaliteli. Sırası gelen oynayacak. Ben de çalışıyorum ve hocamın görev vermesini bekliyorum. Beşiktaş’ta çok mutluyum” dedi. |
Yeni Formalar Satışa Cıktı http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm788194.jpg Bu arada lisanslı ürünleri taraftarlara ulaştıran Kartal Yuvası tırlarından birinin, bugün ve yarın Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda hizmet vereceği açıklandı. |
hedef İlgiltere http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm787940.jpg Ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 4,5 yıl aradan sonra, hem de 3-0 gibi net bir skorla yenerek ‘ligdeki kabus tablosuna’ son veren Kara Kartal, bunun bir benzerini gerçekleştirmek için İngiltere semalarında... Ada takımlarıyla Avrupa kupalarında bugüne kadar 11 maç oynayan, 2 galibiyet, 3 beraberlik, 6 da yenilgi elde eden Siyah-Beyazlı ekip, Manchester United engelini aşarak, hiç olmazsa UEFA Avrupa Ligi şansını sürdürmeyi hedefliyor. Tarihinde 2000’deki 6-0’lık Leeds United, 2007’deki 8-0’lık Liverpool faciaları bulunan Beşiktaş, bunlara hiç takılmadan yarın gece destan yazmaya çalışacak. Teknik adamından futbolcusuna, yöneticisinden taraftarına kadar herkes ağız birliği etmişçesine, “Kazanıp döneriz” diyor. Aradan 6 yıl geçti 2003’te oynanan Şampiyonlar Ligi grup maçında Chelsea’yı 2-0’la geçen Siyah-Beyazlılar’ın, bunun dışında İngiltere’de gol atmışlığı bile bulunmuyor. İnönü Stadı’nda iyi oynamasına karşın 1-0 yenilmekten kurtulamadığı Manchester United’ın bileğini bükmek hiç de öyle kolay olmayacak. Ancak takımın son haftalarda bir çıkış yakalaması; formsuz futbolcuların kendini bulmaya başlaması, umutları artırıyor. |
Kimse kusura bakmasın haklı. İkisi de aynı yaşta. İkisinin de performansı ortada. Carlos geldiğinden beri fbye 1 maç kazandırmadı.Bunu senede fb-gsnin en az 25 maçını 90 dakika izleyen biri olarak söylüyorum. 3 dakikalık özete göre yapılan bir yorum değil. İbrahim'in hataları çok oldu. Carlos'un da en az İbrahim kadar var.fb nin yediği goller -özellikle ilk senesinde- hep onun kanadındandı. İbrahim Üzülmez, Beşiktaş'ın efsaneleri arasına girmiştir. |
bu adamı seviyorum ya :D |
delüm benim bidenesin :D:D |
bunun lakabi bosu bosuna deli degilmis.. |
Allahın delisi :D |
Maça gittim oğlumla birlikte... Boliç'in kazanması beni şok etti valla...Ama Nouma süper ya,maçtan önce stada geldiğinde her yer inledi.Fenerliler bile Nouma diye tezahürat yaptı.Fenerlilerin arasında kalmışız maçta..Türk bayrağını saklamış içine,maça çıkmadan önce hazırlık yapıyorlardı sonra bayrağı çıkardı.Stad yıkıldı.Sonuca üzüldük ama Nouma'ya teşekkürler,onu herkes çok seviyor.Bir iki fotoğraf çekmiştim bir ara ekleyim onları da... |
Kartal'ın 135. Avrupa sınavı! Beşiktaş, İngiltere'nin Manchester United takımıyla yarın deplasmanda yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu 5. hafta maçında Avrupa kupalarında 135. karşılaşmasına çıkacak. Siyah-beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı toplam 134 maçtan 43'ünü kazanıp, 28'inde berabere kalırken, 63 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Avrupa arenasında bugüne dek rakip fileleri toplam 154 kez havalandıran ''Kara Kartallar'', kalesinde ise 205 gol gördü. Beşiktaş, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 15 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 10 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti. -HÜKMEN GALİBİYETLER- Beşiktaş'ın, haberde değerlendirmeye alınmayan, Avrupa kupalarında hükmen galibiyetleri de bulunuyor. Siyah-beyazlılar, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1958-1959 sezonunda Yunanistan'ın Olympiakos, 1986-1987 sezonunda da Kıbrıs Rum kesiminin APOEL takımlarının sahaya çıkmamaları üzerine hükmen galip ilan edilerek, tur atlamıştı. -EN FARKLI SKORLU GALİBİYETİ SARAYBOSNA'YA KARŞI- Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı skorlu galibiyetini Bosna-Hersek takımı Saraybosna karşısında elde etti. Siyah-beyazlılar, 2002-2003 sezonunda UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında deplasmanda Bosna-Hersek'in Saraybosna takımını 5-0 yenerek, Avrupa kupaları tarihindeki 133 maç içinde en farklı skorlu galibiyetine imza attı. -EN FARKLI SKORLU YENİLGİ LIVERPOOL'DAN- Beşiktaş, Avrupa kupaları tarihinde en farklı skorlu yenilgiyi ise İngilizlerin dünyaca ünlü takımı Liverpool'dan aldı. Siyah-beyazlılar, 2007-2008 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi (A) Grubu maçında deplasmanda Liverpool'a 8-0'lık skorla yenildi. Bu sonuç, hem Beşiktaş, hem de UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı skorlu mağlubiyeti olarak kayıtlara geçti. Beşiktaş, daha önceki en farklı skorlu yenilgisini yine bir İngiliz ekibine karşı, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yaşamıştı. Siyah-beyazlılar, 2000-2001 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'nda deplasmanda Leeds United'a 6-0 yenilmişti. -EN GOLCÜ FUTBOLCUSU OKTAY DERELİOĞLU- Beşiktaş'ın Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcusu Oktay Derelioğlu. Siyah-beyazlı formayı giydiği dönemlerde, Avrupa arenasında takımına toplam 14 gol kazandıran Oktay'ı, 9 golle Daniel Gabriel Pancu, 7'şer golle Mehmet Özdilek ve Bobo, 6'şar golle de Feyyaz Uçar ve Metin Tekin izliyor. 24.11.2009 Kaynak : AA |
son şans son umut inşallah kazanırız |
Açtığın konuların bölümüne dikkat edersen iyi olur hepsini komikler bölümüne açıyorusun sanırım yanlışlıkla. |
Fink: İyi bir ders verdik Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Michael Fink, ilginç açıklamalar yaptı. Derbideki müthiş performansını şahane bir golle süsleyen orta saha oyuncusu, şampiyonlukta Siyah-Beyazlı ekibi yok sayanlara da mesaj gönderdi. Fink "Fenerbahçe maçına çok iyi konsantre olmuştuk. Tüm takımın bir görevi vardı, herkes çok çalıştı. Zaten kritik sınavda hocam bana tek bir görev vermişti; Alex de Souza'yı kilitlemek. Bunu görevi başarıyla tamamladığıma inanıyorum. Golü atmam ise sevincimi daha da artırdı. Kariyerimin en iyi 2 golünden biri... Artık geride kalan maçlara bakmıyoruz. Önümüzdeki sınavlarımızla ilgileniyoruz. Bizi şampiyonlukta yok sayanlara iyi bir ders verdik. Çünkü Beşiktaş ligde hiç bir zaman hafife alınmamalı. Bunu takım olarak ispatladık. Devamını da getireceğiz. Şampiyonluğun en güçlü adayı yine biziz" şeklinde konuştu. Mehmet Demircan-Fanatik |
doğru demiş:) |
üzüldüm yaa Nouma yenseydi keşke:( |
Yürrü bee kim tutar seni çok güzel demiş:D |
doğru söze ne denir tebrik etmek gerekir :) |
Helal olsun sana Fink ! İbo'nun ortasında öyle bir vurdun ki gönüllerimizi fethettin,böyle devam böyle. |
Yürü be deli :) Carlos da kimmiş sen gösterdin sol bek nasıl olurmuş :) |
Gerçekten müthiş oyununu müthiş bir golle süsledi..Hep böyle oyna senide efsanelerimizden biri yapalım... |
güzel konuşmuş ;) |
Obaa ne yaptın be adaş sen şu anıın değil yüzyılın en iyi bekisin bizim için :) |
vay be iboya bak:):) seviyoruz seni deli ibo:):) |
süpersin fink:) |
doğru söze ne hacet;)helal sana fink bu gurur senin:) |
Türkiye`de Saat: 15:03 . |