![]() |
Nihat dün iyiydi, golün haricinde de iyi işler yaptı...Serdar'a al da at dedi bi pozisyonda, orda attığı çalımlar, topu sürmesi falan süperdi, işte istediğimiz Nihat bu bizim...Bi uzun topta kaleye gittik, Nihat'ı önde olduğumuz maçlarda iyi kullanmalıyız, Wolfsburg maçında da bu pozisyonları bulabilir Nihat, gollere devam eder umarım o maçı da boş geçmez... |
Konular Birleştirildi. |
yıldırım ve yonetımı harıc bız buyuk bır AILEYIZZZZ ama bu aıle herkeze acık degıldır bunu ıyı bılın |
Rüştü Abi Bizi Hep Kurtarıyor 9 kişi tamamladığı maçta Kasımpaşa’yı 2-1 yenen Beşiktaş’ta alınan galibiyetten çok kaleci Rüştü’nün profesyonelliği konuşuluyor. Milli kaleci, Nihat’ın attığı golden sonra, orta saha yayının içerisinde bekleyerek takımının gafil avlanmasına engel oldu. Hakem Hüseyin Göçek, Rüştü kalesine döndüğü sırada oyunu başlatmış olsaydı, Kasımpaşa’nın santradan attığı gol geçerli sayılacaktı. Başta Ernst olmak üzere arkadaşlarını uyarmasına rağmen sesini duyuramayan Rüştü’nün kendisini orta saha yayının içerisine atarak oyunun başlamasına engel olmasının yankıları sürerken takım arkadaşları milli kaleciye övgü yağdırdı. İşte Beşiktaşlı futbolcuların Rüştü ile ilgili yorumları... BOBO “O gole çok ihtiyacımız vardı. Bu yüzden bir anda kendimizi kaybettik ve sevincimiz uzun sürdü. İyi ki sahada Rüştü vardı. Onun sayesinde toparlandık. Rüştü oynadığı her maçta takımın defansından forvetine kadar tüm oyuncuları tek tek takip ediyor ve gereken uyarıları yapıyor.” İ. TORAMAN “Rüştü Abi bizim takımın sigortası. Takımda hata yapanları uyarıyor. Golü attıktan sonra sevinirken Rüştü Abi’nin bizi kontrol etmesine alıştık.” NİHAT KAHVECİ “Öyle bir sevinç yaşadık ki ne yaptığımızı bilemedik. Rüştü Ağabey, bizleri zamanında toparladı. Orta alana kadar gelerek oyunun başlamasını ve santradan gol yememizi engelledi.” EKREM DAĞ “İnönü Stadı’nda kazanmak önemli bir olay. Son haftalarda büyük tepkiler alıyorduk. Attığımız gole bu yüzden çok sevindik. Rüştü Abi, takımın kontrolünü elinde tutuyor. O yaptığı kurtarışlar ve profesyonelliği ile bizi her maçta kurtarıyor.” |
Rüştü artık Hakan ve Korcan'a aktarmalı tecrübelerini. Tecrübesi ve başarıları ortada ama gençlerin önünü açması gerekli. |
Kasımpaşa maçında yaptığı o hareket güzeldi gol yedik ama onun sayesinde sayılmadı ona sözüm yok ama artık gitmeli gerçekten tadında bıraksa en iyisi;) |
''Çetin'' Baskı Adaylık için kesin kararını henüz vermediğini ve Rahmi Koç`la görüşeceğini belirten Hikmet Çetin, Köyiçi`nde yakın markaja alındı. 15 yıl sonra Köyiçi’ne inen Hikmet Çetin’e büyük ilgi gösteren Siyah-Beyazlı taraftarlar, “10-15 yıl şampiyon olmayalım önemli değil ama başkan olun Beşiktaşımız’ı geri getirin” diye baskı yaptı. Günlerdir bütün medyanın hakkında haberler yaptığı Hikmet Çetin, 15 yıl sonra soluğu Beşiktaş’taki Köyiçi Çarşısı’nda aldı. Kaldığı misafirhanenin Beşiktaş’ın içinde olması nedeniyle hemen hemen bütün gününü ‘çarşı’da geçiren Hikmet Çetin’e sevgi seli vardı. Yakın dostu ve Süleyman Seba döneminin önemli yöneticilerinden Yılmaz Ekergil’i dükkanında ziyaret eden Çetin’in Köyiçi gezintisini, sadece HABERTÜRK takip etti. Beşiktaşlı taraftarların yolunu kestiği ve “Sayın bakanım, 10-15 yıl şampiyon olmayalım önemli değil. Siz bize eski Beşiktaşımız’ı geri getirin. Başkan olun” diyerek ricada bulundu. Çetin ise “İnşallah, hayırlısı neyse o olur” dedi. -‘TEPKİLER ÇOK DOĞAL’- Ekergil’in işyerinde sohbet etme imkanı bulduğumuz Çetin, taraftarın geçen haftaki tepkisine ve adaylık durumuna değindi: “Hakaret ve küfür etmediği müddetçe taraftarın protesto etmesi gayet doğal. Çünkü onlar kulüplerinin iyi olmasını istiyorlar. Ancak tepkinin de sınırı olmalı. ABD’deki oğlum bana sürekli ‘Baba ne olacak Beşiktaş’ın hali?’ diye soruyor. Şampiyonluğumuzu bile doğru düzgün kutlayamadığını söylüyor. ‘F.Bahçe’nin bir derbi galibiyetinde bile New York’ta yer yerinden oynuyor, aynı hava Beşiktaş’ta yaşanmıyor’ diyor. -‘DAHA KARARIMI VERMEDİM’- Henüz ‘Adayım’ veya ‘Değilim’ diye açıklama yapmadım. Ama medya ‘Çekildi’ diye yazıyor. Bunlar yanlış şeyler. Beşiktaş için bir şeyler yapılacak. Bu başkanlık da olabilir, dışarıdan da olabilir. Ayrıca hizmet için başkanlık şart değil. Başkan adayı olmak kolay değil. Hemen ‘Ben adayım’ diye çıkamazsınız. Altyapınız sağlam olmalı ve iyice düşünmelisiniz. Yeterli zemini bulduğunuzda da çıkarsınız. Aday olmam için yoğun baskı var. Yarın (bugün) Ankara’ya döneceğim. Ama hafta içi gelip Rahmi Bey’le görüşeceğim.” Bu arada, Hikmet Çetin’in sabah da CHP’li olan Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’la kahvaltı ettiği ve burada da kongre üyelerinden “Aday ol” baskısı gördüğü öğrenildi. |
Ernst'in yokluğu çok belli olacak çooook:( |
Rüştü bizi hep kurtarıyor mu? |
Beşiktaş'a İtalyan Hakem http://img8.imageshack.us/img8/4360/...1019132733.jpg Beşiktaş'ın 21 Ekim Çarşamba günü Wolfsburg ile deplasmanda oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu 3. hafta maçını İtalya Futbol Federasyonu'ndan Roberto Rosetti yönetecek. Almanya'nın Wolfsburg şehrindeki VfL Wolfsburg Arena'da oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmada Rosetti'nin yardımcılıklarını Stefano Ayroldi ve Paolo Calcagno yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Antonio Damato. |
Çifte Standart !!! Beşiktaş Cumartesi gecesi Turkcell Süper Lig`in 9.haftasında İnönü Stadyumu`nda Kasımpaşa`yı ağırlamış ve rakibini 2-1 mağlup etmişti. Buna rağmen siyah-beyazlılar bir sonraki hafta için 3 önemli oyuncusunu kaybetmişti. Sivok sarı kart cezalısı durumuna düşmüş, Ernst ikinci sarı karttan oyundan ihraç edilmiş, Ferrari de maçın sonlarına doğru rakibine yaptığı bir müdahale sonucunda direkt kırmızı kartla oyundan atılmış ve Kasımpaşa takımı da bir penaltı kazanmıştı. Dün gece oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçında ise Beşiktaş - Kasımpaşa maçından tanıdık bir sahne yaşandı. Trabzonsporlu Serkan sağ kanattan Galatasaray ceza sahasına girmiş, tam topu kontrol etmek üzereyken Galatasaraylı Mustafa Sarp`ın omuz müdahalesi ile yerde kalmıştı. Fakat Beşiktaş maçının tam aksine birbirinin kopyası olan bu harekete, Galatasaray - Trabzonspor maçının hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu tereddütsüz devam kararı verdi. Eğer bu pozisyona penaltı verilse belki de dün geceki maç 4-4 bitecek ve Galatasaray 2 puan daha kaybedecekti. |
Hakkımızın yenmesi yönetim ve başkanın pasifliği ile ilgilidir. |
italyan hakemlere nedense bi sempatim var (= |
EĞer Ferrarinin yaptığı hareket penaltı ve kırmızı kart ise, Mustafa sarpın yaptığı alelen penaltı ve kırmızı kart !! Kardeşim biraz delikanlı olun gördüğünüzü çalın! SAdece sarpın pozisyonu değil, dün gece ardanın yapmış olduğu bir harekette vardı onunda kesinlikle kırmızı kart olması gerekiyordu. Bu hakemlerle bu lig bitmez !! |
hakemi tanımıyorum ama umarım adil bir şekilde maçı yönetir.. |
öyleymiş bizi kurtacağına topları kurtarsın yeter:D |
her maçımıza ünkü hakem geliyor ben rahatsızım bundan |
Beşiktaş'ımız Almanyada !.. Beşiktaş, Wolfsburg takımıyla 21 Ekim Çarşamba günü oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu 3. hafta maçı için Almanya`ya gitti. Özel bir uçakla Almanya`nın Hannover kentine hareket eden siyah-beyazlılar, Wolfsburg karşısında gruptaki ilk puanlarını almayı hedefliyor. Beşiktaş`ın milli futbolcusu Nihat Kahveci, Atatürk Havalimanı`nda yaptığı açıklamada, grupta 3. maçlarına çıkacaklarını hatırlatarak, ``Henüz puan alamadık. Bu kez puan veya puanlar almak istiyoruz. Deplasmanda oynanacak her maç zordur. Rakibimiz zorlu bir takım ve evinde iyi oynuyor`` dedi. Nihat, uzun bir aradan sonra Kasımpaşa maçında gol attığının hatırlatılması üzerine de ``Gol atmak önemli. İnsanın kendine güveni geliyor. Ama asıl önemli olan benim gol atmam değil, Beşiktaş`ın galip gelmesi`` diye konuştu. 23 kişilik bir kadroyla Almanya`ya giden siyah-beyazlılarda, sakatlığı bulunan Holosko ile Batuhan, Rıdvan ve Onur kadroya alınmadı. ESKİŞEHİR`E DÖNECEKLER Beşiktaş kafilesi, Wolfsburg maçından sonra 22 Ekim Perşembe günü Almanya`dan özel bir uçakla Eskişehir`e geçecek. Siyah-beyazlılar, 24 Ekim Cumartesi günü oynayacakları Eskişehirspor maçının ardından da İstanbul`a dönecek. |
Gördüğünü çalsın, bize yeter. Türk hakemleri gibi yanlı kararlar vermesinler yeter. |
Hadi bakalım inşallah galibiyetle ayrılırız ordan:) |
adam gibi oynayın telaş yapmayın gerisi kolay |
alman disiplini ve hız işimiz zor ama alırız bu macıda zaten bu hafta zorlandılar ama bizimde biraz sansa ihtiyacımız var . |
İtalyan İşi ;) |
ernst ferrari ve sivokun oynamicak olsalarda eskişehir kafilesinede dahil edilmesi gerek diye düşünüyorum. |
Bosphorus'un kahramanı Alman Bundesliga şampiyonu Wolfsburg ile Devler Ligi'inde Çarşamba günü karşılaşacak olan Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Fabian Ernst Kicker dergisinde 'Bosphorus'un kahramanı' olarak belirtildi. http://img198.imageshack.us/img198/2...t1mm749207.jpg Kicker dergisinde ayrıca Ernst'in Türkiye'de Beşiktaş taraftarlarının sevgilisi olduğu kaydedildi. 'Taraftarın sevgilisi Ernst' manşetiyle verilen haberde 24 kez Alman milli formasını taşıyan 30 yaşındaki Schalke'nin eski futbolcusu Fabian Ernst'in futbolu ve sahadaki mücadelesi yanında dışarda gösterdiği tavırlarıyla taraftarların gözüne girdiği yorumu yapıldı. İKİLİ MÜCADELENİN GÖZDESİ Türkiye'ye gittiği ilk sezonda siyah-beyazlı ekiple şampiyonluk sevinci yaşadığı belirtilen haberde ayrıca "24 kez Beşiktaş formasını taşıyan Ernst, arkadaşları ve spor otoriterleri tarafından ligin en iyileri arasında gösterildi. Özellikle 90 dakikalık hiç bitmeyen tempolu oyunu ve yılmadan girdiği ve genelllikle kazandığı enerji dolu ikili mücadeleleriyle takıma büyük katkı sağlıyor" denildi. ÇİFTE ŞAMPİYONLUK YAŞADI Ocak 2009'a kriz dönemi yaşayan Beşiktaş'a transfer olan Fabian Ernst, yarım sezonda Beşiktaş'ın bu krizi atlatmasında çok önemli rol oynadığı vurgulanarak "Yarım sezonda Beşiktaş'ın Türkiye Süper Ligi şampiyonluğu yanında, Türkiye Kupası'nıda kazanarak çifte şampiyonluk yaşamasında Fabian Ernst çok önemli rol oynadı" ifadeside dergide yer aldı. İSTANBUL'DA ÇOK MUTLU "İstanbul'da Beşiktaş forması giymek, coşkulu taraftarı önünde oynamak insanı hem duygulandırıyor, hemde mutluluk veriyor. İnsan ister istemez başka bir şevkle futbol oynuyor" diyerek İstanbul'da olmaktan çok mutlu olduğu söyleyen Fabian Ernst "Michael Fink'in bu sezon gelmesiyle orta sahada daha iyi uyum sağlıyoruz. Lige kötü başladık. Ama bunu ilerki maçlarımızda telafi ederiz" açıklamasıda yer aldı . Bundesliga'da Hamburg, bremen ve son olarak forma giydiği Schalke'de toplam olarak 306 kez oynayan Fabian Ernst için Kicker'de 'Bosporus, Ernst için büyük şans" yorumu yapıldı. |
Mustafa Denizli, CSKA maçından sonra; Herkez görecek butakım Wolfsburg'u eze eze yenecek ve beşiktaş avrupaya dewam edicek demişti. Mustafa Denizlinin bu sözünden sonra maç sonucunu çok merak ediyorum. Umarım Eze Eze yeneriz. Yoksa busözünün altında kalır sayın denizli. |
Hakanın oynaması gerekiyor artık... |
hepsi sözleşmiş baksana. "Rüştü abi bizi hep kurtarıyor". CSKA maçından sonra neden demediler bunu acaba. |
Ne Dediler ? Kolay rakip, zor maç Kasımpaşa, Süper Lig`in en zayıf ekibi. Oyun olarak bir şeyler yapıyor görüntüsü içinde olsalar da takımın bu lig için eksikleri şimdilik çok fazla. En önemlisi de ön tarafta etkinlikleri hemen hemen hiç yok. Bu maç öyle veya böyle bir şekilde bitti. Kazanmak, Nihat Kahveci ve Bobo`nun gol atması, 3 puan almak bugün için güzel. Ama bu dağınıklık, takımın genel görüntüsü, hele hele güvensizlik gelecek için hiç de iyi değil. ALİ GÜLTİKEN / SABAH Zor Günler bekliyor MUSTAFA Denizli geçen sezonun sonunda görevini bırakmış olsa, bugün federasyon, Milli Takım için hoca aramıyor olacaktı muhtemelen. Kasımpaşa-Wolfsburg-Eskişehir üçlemesi hocanın kariyeri ve başkan Demirören`in durumu açısından çok önemliydi. Kasımpaşa maçındaki performans bu üçleme hedefi için iyi sinyaller vermedi. Beşiktaş, hiçbir maçta belirleyici olmuyor. Yarın işler daha zor. MEHMET DEMİRKOL / MİLLİYET Ernst ile Ferrari`ye bak Beşiktaş iyi oynamadan, umut veren bir futbol ortaya koymadan kazandı. Beşiktaşlı`nın yüzü gülmüyor, galibiyetlere rağmen hem de. Ernst ve Ferrari`nin gördüğü kırmızı kartları anlamak mümkün değil. Bu nasıl profesyonelliktir, şaşırıp kalıyorum. Bu iki kırmızı kart Beşiktaş`ın başına büyük iş açabilirdi. Dün sadece İsmail ile Ekrem iyi oynadı. Bu mücadele yapısı ve tempoyla siyah- beyazlıların Eskişehir`de ve Almanya`da kazanması zor. SERGEN YALÇIN / VATAN |
Kicker. Ernst'i Tanıttı !.. http://img25.imageshack.us/img25/633...1019153107.jpg Almanya'da yayımlanan Kicker dergisi, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (B) Grubu'nda 21 Ekim Çarşamba günü Alman ekibi VfL Wolfsburg ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın Alman oyuncusu Fabian Ernst'i tanıttı. ''Sevgili Ernst'' başlığıyla yayımlanan haberde, Alman milli takımının 24 kez formasını giyen eski Schalkeli oyuncu Ernst'in uzmanlar ve takım arkadaşları tarafından Süper Lig'in en iyi oyuncular arasında gösterildiği, Beşiktaş taraftarlarının da sevgilisi olduğu belirtildi. Haberde, teknik direktör Mustafa Denizli'nin, Ernst'in oyun tarzını beğendiğini, çok hırslı olduğunu ve maçın son saniyesine kadar mücadelesini sürdürdüğünü, bu tür futbolcuların çok az olduğunu söylediğine de yer verildi. Haberde, Kaleci Rüştü'nün de Ernst'in lider bir futbolcu olduğunu, karakteri ve disiplinini mükemmel bulduğu ifadelerine yer verilirken, Tomas Sivok da gördüğü en iyi orta saha futbolculardan biri olduğunu kaydetti. Ernst ise Beşiktaş'ta oynamanın inanılmaz bir duygu olduğunu belirterek, ''Bu taraftar, bu şehir ile her seferinde yeniden büyüleniyorum. Beşiktaş'ın lige iyi başlayamamasındaki en büyük sorunumuz gol atmadaki şansızlığımız. Olumsuz sonuçlar da kendimize güveni düşürdü'' dedi. Ernst, şimdi yeniden toparlama zamanının geldiğini, herkesin kendine inancının tam olduğunu ve daha başarılı olacaklarını kaydetti. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll da dergiye Wolfsburg maçı öncesi Beşiktaş'ı değerlendirdi. Beşiktaş'ın çok büyük bir taraftar grubuna sahip olduğunu ve takımda bir çok milli oyuncunun yer aldığını ifade eden Doll, geçen sezon da siyah-beyazlıların şampiyonluğu yakaladığını ve Türkiye kupasını kazandığını hatırlattı. Beşiktaş'ın defansının çok iyi durumda olduğunu, Denizli'nin kalede tecrübeli kaleci Rüştü'ye güvendiğini ifade eden Doll, Beşiktaş'ın forvette sıkıntılar çektiğini, Delgado ve Holosko'nun sakat olduklarını, Nihat'ın da eski formunda olmadığını kaydetti. Doll, Beşiktaş'ın şu anki formundan ve VfL Wolfsburg'un kaliteli kadrosundan dolayı, Wolfsburg'un Beşiktaş'a karşı oynayacağı maçı 2-0 kazanacağı tahmininde bulundu. |
Şimdiden efsaneler arasında ! |
hersey apacik ortada daha ne diyelim, demirören gibi biri basimizdaykene böyle seyler normal artik |
Konular Birleştirildi. |
Alıntı:
Ayrıca Arsenal-Fenerbahçe:5-2'lik maçınında hakemidir... Wolsfburg'la mücadele edeceğimiz gibi hakemle de mücadele edeceğiz. Futbolcularımız dikkatli olmalı... |
Moraller süper Futbolcularımız dün öğlen ormanda yürüyüş yaptı. Yüzlerin güldüğü siyah-beyazlı takımda oyuncular birbirleriyle şakalaşırken, soğuk hava nedeniyle futbolcuların sıkı giyindikleri gözlendi. Akşam ise Hannover Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği baloda yöneticiler stres attı. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı baloda yöneticiler Hakan Aksoy, Mario Berk, Hannover Belediye Başkan Yardımcısı İngrid Range'nin yanı sıra Galatasaraylı eski futbolcu Erdal Keser de katıldı. Gecede dernek yetkilileri Beşiktaş yöneticilerine plaket verdiler. |
Kilidi Nihat açacak Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli özellikle Nihat ile rakibin solundan ceza alanına sokulup Wolfsburg'un geri dörtlüsünü yıkmayı planlıyor. Beşiktaş'ın taktik idmanlarında bu yönde çalışmalar yapıldığı öğrenildi. Ayrıca tecrübeli teknik adam hava topları konusunda da uyarılarda bulunarak "Sık sık uzunlarıyla defanstan ileri çıkıp gol arıyorlar. Bu konuda da dikkatli olun" dediği kaydedildi. |
"Başlangıcı yapmak istiyoruz" Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli ve Uğur İnceman, Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda Wolfsburg ile yapacakları maç öncesi bugün bir basın toplantısı düzenledi. Karşılaşmanın oynanacağı Volkswagen Arena Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında Denizli, yarın oynayacakları maçın Avrupa'da 'tamam' veya 'devam' karşılaşması olup olmayacağını söyleyebilmek için bu grupta oynayacakları altı maçın sonucuna bakmaları gerektiğini belirtti. Denizli ayrıca Almanya'ya puan veya puanlar almak için geldiklerini söylerken, bunu da başaracaklarını ifade etti. Mustafa Denizli şöyle konuştu: "Yarın buradan alınacak her puan son derece önemli olacaktır. Ben her maçıma kazanmak için çıkarım. Bizim her maçtaki oyun anlayışımız üç puan üzerinedir. Daha evvel oynadığımız CSKA Moskova ve Manchester United maçlarında da aynı düşünceyi taşıyorduk. Almanya ve Türkiye şampiyonlarının yarın yapacağı maç tamamen ortada. Biz daha önceki iki maçımızda gol yönlerinde sıkıntı yaşadık, pozisyon yönünden sıkıntı yaşamadık. Yarın da bu pozisyonları üreteceğimizi sanıyorum. Özellikle Wolfsburg maçı bizim düşündüğümüz puan barajını yakalamamız için son derece önemli. Yarın istediklerimizi yapacağımıza bütün kalbimle inanıyorum. Kısacası buraya puanlar veya en kötü şartlarda puan almaya geldik. Bunu başaracağız. Bu maçın tamam veya devam maçı olup olmadığını söyleyebilmemiz için 6 maçın tamamlanması lazım. Biz grupta ikincilik için çekiştiğimiz rakiplerin ikisiyle de dışarıda oynuyoruz. Bizim bir düşüncemiz var, yolumuza devam etmek. Bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız." Denizli, kadro tercihi ile ilgili sorulan bir soruya ise şu yanıtı verdi: "Benim için önemli olan rakibin durumuna göre kullanacağım futbolcularımı sahaya sürebilmektir. Bunu son bir yıldır yapmaya çalışıyoruz. Yarınki maçın görev bölümü içinde ihtiyacımız olanlara görev vereceğiz." "ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE ALACAĞIMIZ PUANLARIN BAŞLANGICINI YARIN YAPMAK İSTİYORUZ" Denizli, geçtiğimiz sezon Wolfsburg ve Beşiktaş'ın kendi liglerinde yaşadığı şampiyonluğun ardından bu sezon sıkıntı yaşamalarını ise şu şekilde değerlendirdi: "Wolfsburg, Almanya'da bizim Türkiye'de yaşadığımız sıkıntıların belli bir bölümünü yaşıyor diyebilirim. Sezonu şampiyon olarak kapatan takımlar bir sonraki sezon böyle senrdromlar yaşayabilir. Biz bu durumu son oynadığımız iki maçı kazanarak düzelttiğimizi sanıyorum. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon oynadığı iki maçta alacağı puanları malasef alamadı. Biz Avrupa yolunda devam etmek için alacağımız puanların başlangıcını yarın yapmak istiyoruz." "ERNST VE FINK BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ OYUNCULAR" Mustafa Denizli, Beşiktaş'ta forma giyen Alman futbolcular Ernst ve Fink hakkında bir Alman gazetecinin sorduğu soruya şu cevabı verdi: "Ernst ve Fink bizim kadromuzda görmek istediğimiz futbolculardı. Alman futbol kamuoyunun yakından tanığını oyuncular. Ernst çok kısa sürede hem takıma hem İstanbul'a uyum sağladı ve geldiği günden bugüne kadar başarılı bir çizgi ortaya koydu. Aynı düşünceyi Fink için de paylaşıyorum. Onun da bize çok fayda sağlayacağına inanıyorum. Ancak Fink'in uyum süreci fazla oldu, ama önemli değil. İkisi de benim için değerli ve önemli futbolculardır." "BU GRUPTAN İKİNCİ OLARAK ÇIKABİLMEK İÇİN DENGELİ BİR ŞEKİLDE ALINACAK 6 PUAN DA YETERLİ OLABİLİR" Denizli, Beşiktaş'ın bu gruptan çıkabilmesi için alınacak puan ile ilgili bir soruya şu cevabı verdi: "Bu gruptaki takımların hangi profilde olduğunu anlayabilmek için grupta oynanan maçlara bakmak lazım. Bu gruptaki maçlarda alınan galibiyetler tek farklı bitti ve bu da bu grubun zor ve dengeli bir grup olduğunu gösteriyor. Ben ilk olarak ikinci tur hedefi için 7 veya 8 puan almamız gerektiğini söylemiştim. Ama bu gruptan alınacak dengeli 6 puan bile belirleyici olabilir." Denizli Wolfsburg'un kadrosu ile ilgili sorulan soruya ise, "Hangi maçta, hangi futbolcunun performansının ne olacağını kestirmek çok zordur. Wolfsburg'da şampiyonluğun kazanılmasında Misimoviç, Dzeko ve Grafite çok katkı yaptılar. Ancak bu durum takımın da iyi olması ile ilgili bir durumdur" yanıtını verdi. Basın toplantısında yer alan Uğur İnceman ise şunları söyledi: "Ben Almanya'da oynadığım dönemde Wolfsburg bu kadar iyi değildi. Çok gelişen bir takım oldu. Bu duruma sabırla ve çalışarak geldiler. İyi ve kaliteli bir ekip oldular. Alman ekibi hücum hattında çok iyi bir takım, ama onların da zaafları var. Biz bu zaafları iyi değerlendirip, yarınki maçta iyi bir sonuç alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Son zamanlarda fazla oynamadım, ama amacımız takımın başarısı. Biz hocamızın kararına saygılıyız. Bundan sonraki dönemde nasıl olur bilemem ama hepimizin bu kararlara saygı duyması gerekiyor." |
Seriler sona ersin Şampiyonlar Ligi'nde bugün Wolfsburg karşısına çıkacak olan Beşiktaşımız, bu maçtan galibiyetle ya da beraberlikle ayrılması durumunda iki ilki birden gerçekleştirecek. Kartal, Avrupa Kupaları'nda ilk kez bir Alman takımından puan alacak, Mustafa Denizli de ilk kez Devler Ligi'nde puan görecek. Siyah-beyazlılar, Almanlar ile oynadığı 5 maçtan da mağlubiyetle ayrılmıştı. Denizli de Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın başında çıktığı 8 Devler Ligi maçını da yenik tamamlamıştı. |
Tello ilk 11'e Takımımızda Mustafa Denizli'nin Kasımpaşa maçında kestiği ve kadroya almadığı Tello bugün ilk 11'de sahaya çıkacak. Bu arada idrar yollarında enfeksiyon olan Yusuf'un ise 18 kişilik kadroya girmesinin bile zor olduğu açıklandı. Öte yandan Mustafa Denizli taktik çalışmalarda geri dörtlünün solunda tecrübeli İbrahim Üzülmez'i mi yoksa genç İsmail'i mi oynatacağının kararsızlığını da yaşıyor. Denizli'nin sol taraf için son kararının İsmail Köybaşı olması bekleniyor. |
'Beşiktaşlı duruşu işte böyle olur' Aziz Yıldırım'la girdiği söz düellosunda çarpıcı ifadeler kullanan Efes Pilsen'in Beşiktaşlı Başkanı Tuncay Özilhan'a, Siyah-Beyazlı taraftarlardan çağrı var. http://img195.imageshack.us/img195/9...t1mm750773.jpg Her kongre döneminde ismi başkanlık için geçen Efes Pilsen’in patronu Tuncay Özilhan’a, Beşiktaşlılar’dan çağrı var. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, “Küme düşürülmeli. Basketbol için Efes Pilsen ne yapmış” dediği Özilhan, önceki günkü basın toplantısında çarpıcı ifadeler kullanmıştı. “Biz bu işin kitabını yazdık” diyen Özilhan, “Yıldırım haddini aştı. Eğer Fenerbahçe gibi imkanlar verilecekse, biz de salon yapmaya hazırız” yanıtını vermişti. Bu sözler, Beşiktaşlı taraftarların da dikkatini fazlasıyla çekti. Açıklama yakında... Artık her karşılaşmada Yıldırım Demirören’i istifaya davet eden Siyah-Beyazlı taraftarlar, internet sitesi ve forumlarda biraraya geldiler. Tuncay Özilhan’ın başkanlığa aday olması gerektiğini savunan Beşiktaşlılar, bu konuda bir basın açıklaması yapmayı da düşünüyorlar. Bu arada Hikmet Çetin’in de camianın önde gelenleriyle görüşmelerini sıklaştırdığı kaydedildi. Taraftar diyor ki.. Bir başkan, bir takımın hakkını ancak böyle korur... Bravo Tuncay Özilhan. Kendisini Beşiktaş Başkanı olarak görmek istiyoruz... l Beşiktaşlılık duruşu böyle olur. Dimdik rakiplerin karşısında durur. Efes Pilsen kıymetini bilmeli. l Hikmet Çetin’e verilen destek kadar, Tuncay Özilhan’a verilmeli. Böylece Beşiktaş’ı ileriye taşıyacak bir liderimiz olur. l Taraftarın arkasında duracağı, Beşiktaş’a layık olan başkan: Tuncay Özilhan! l Aziz Yıldırım’a karşı tavrından dolayı, Sayın Başkan’ı Beşiktaş’a layık görüyorum. l Beşiktaş’ı başarıya ulaştıracak isim Tuncay Özilhan’dır. Fazla aramaya gerek yok. l Beşiktaş Camiası zaten Süleyman Seba’dan sonra böylesine bir başkanın özlemini çekiyor. l Serveti var, medyatik değil. Beşiktaş’a yakışır böyle başkan. |
Türkiye`de Saat: 10:40 . |