![]() |
Özellikle Manu maçından sonra Rüştüye söylenen hiçbir olumsuz sözü kabul etmem. |
Rustu gibi kaleci mi varya Turkiyede!! Seni seviyoruz Rustu !! |
yok artık ona gelene kadar kaç kişi vardı gönderilcek... |
rüştünü yaptıkları türk futboluna kattıkları ortada kimse inkar edemez ama herşey zamanında güzeldir artık yerini gençlere devretme zamanı geldi bence...;) |
hatasız defans olmaz bu kadarı normaldir;) |
Bursa Maçı ÖZKALFA'nın. Turkcell Süper Lig’in 17. haftasında BJK İnönü Stadı’nda oynanacak Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasını Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa’nın yardımcılıklarını Serkan Gençerler, Alper Ulusoy ikilisi yapacak. Maçın 4. hakemi ise Erbay Aldemir olacak. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu`ndan yapılan açıklamaya göre, 17. haftada görevli hakemler şunlar: 18 Aralık Cuma: 20.00 Beşiktaş-Bursaspor: Tolga Özkalfa 19 Aralık Cumartesi: 13.30 Gaziantepspor-Denizlispor: Özgür Yankaya 13.30 Eskişehirspor-Diyarbakırspor: İlker Meral 13.30 Kasımpaşa-Manisaspor: Deniz Çoban 13.30 Kayserispor-Antalyaspor: Yunus Yıldırım 16.00 Ankaragücü-Sivasspor: Abdullah Yılmaz 20.00 Galatasaray-Gençlerbirliği: Kuddusi Müftüoğlu 20 Aralık Pazar: 20.00 Trabzonspor-Fenerbahçe: Bülent Yıldırım |
Esen : ''İ.Yasin ve R.Dilmen Özür Dilesin'' ! CSKA maçından sonra hepimiz üzüldük… Aslında bizim en önemli kaybımız İnönü de oynadığımız Wolsfburg maçıydı… Şimdi söylenecek bir şey yok artık… Ama iki çift laf etmek istediğim kişiler var… Ben her zaman olduğu gibi maçı yine İnönü de izledim, ama maç sırasında o kadar çok telefon ve mesaj aldım ki… Rıdvan ve İlker Yasin’le ilgili… Eve döner dönmez hemen maçın tekrarına baktım, kulaklarıma inanamadım… Star tv bunca yıldır şampiyonlar ligi maçlarını vermekte… Daha önce Fenerbahçe’nin katıldığı yılları biliyoruz, ana haber bültenlerinden itibaren canlı yayınlarla bağlantılar kurulur dakika dakika stada gelenler, onlarla yapılan röportajlar, takım kadroları, seyirciye verilirdi… İlk defa bu sene Beşiktaş maçları tam 21.45 itibariyle yani son anda başlamakta(?)… Merak ettiğim bir şey daha var, İlker Yasin niye ısrarla Beşiktaş maçı anlatır? Moskova’da zaten skandal bir anlatımla hepimizi çileden çıkartmıştı. Rüştü’ye 36 yaşında diyeceğine 63 yaşında demişti(!) Artık önündeki kâğıdı tersten mi okudu yoksa kendi mi ters duruyordu onu bilmem… Ama ben o gece soğuktan dilinin uyuştuğunu filan düşündüm, yoksa aklıma farklı şeyler getirmek istemedim, nede olsa koskoca Doğan Haber Spor Müdürü (!)… İlker Yasin, herhalde Ertem Şener ve Erdem Ulus, gibi isimlerin Beşiktaş’a uğur getirdiğini düşündüğü için yine, kendi anlatmayı tercih etmiş. (Bilindiği gibi Moskova da ki anlatımının hayrı dokunmamıştı) Manu’nun şeytanları Beşiktaş’ı çarpamadı, belki bizim şeytan çarpar diye yanına Rıdvan’ı da almış… İlker Yasin’in maçı nasıl anlattığını ve Beşiktaşlıları kahrettiğini tahmin ediyordum ama Rıdvan Dilmen’in Beşiktaş gol yiyince neredeyse kahkaha atıp zevkten dört köşe olacağını tahmin etmiyordum doğrusu… Şaşırdım… Rıdvan Dilmen, Beşiktaş bu, gol’ü yiyen, CSKA değil, niye gülüyorsun? Hocam, Türkiye de futbol deyince akla gelen objektif olarak öne çıkmış ilk isim olduğunuz için saygı duyduğumuz bir kişiydiniz, ama görülen o ki gün geçtikçe bu özelliğinizi yitirmeye başladınız. Geçen hafta arkadaşım Rüzgar Sağanak yazısında belirtti aslında, 100 de yüz futbol programı sayenizde güvenilirliğini yitirmek üzere… Yüzde yüz penaltı dediğiniz pozisyonlara biz artık yüzde yüz değildir demeye başladık… Özellikle Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi 3-0 gibi bir skorla yendiği maçtan sonra görüşleriniz tamamen değişti. Mustafa hocayı yerden yere vuruyorsunuz. Gelelim Starda ki ayıba… Çok eğlendiniz, Maskeli ikili… Fenerbahçe maskesiyle, Beşiktaş maçı yorumlanmaz… Yorumlanırsa böyle komik durumlar olur… CSKA’nın tehlikeli bir pozisyonunu ayağından açan futbolcuya İlker Yasin “Açma, açma” diyor… Şut atacaklar “Veeee” diye bağırıyor… Bizim gol pozisyonumuzda “ammaaan ammaan” diyor… Gerçekten anlamaya imkân yok… Ernst kaleye şut çekiyor, Fink diyor… Fink oyundan çıkalı dakikalar geçmiş hala adını sayıklıyor, Tello’ya İbrahim Kaş diyor… Gülüşmeler, Beşiktaş ikinci golü yiyor… Üst üste hiç üç mağlubiyet almamış Kartal… “He He hee” Beşiktaş maçı yorumladığınızı unuttunuz… Sayın İlker Yasin; Çocukluğumdan beri radyodan maç dinlerim, hayatımda böyle bir şey ne duydum ne işittim ne gördüm, düşman takımı olsa böyle maç yorumlanmaz sizi şiddetle kınıyorum… Sayın Rıdvan Dilmen; Sizi şiddetle ayıplıyorum futbolcu olduğunuzu hatırlamanızı rica ediyorum, sahada forma terleten arkadaşlarınıza haksızlık yaptığınızı, aynı bayrak altında yaşadığınızı, aynı ay yıldızlı formayla mücadele ettiğinizi hatırlatıyorum… Lütfen nerede yaşadığınızı, kime hizmet ettiğiniz unutmayınız… Her ikinizde Beşiktaş taraftarından özür dilemelisiniz… Itır Esen |
Alıntı:
|
cuma koyalım kapatalım devreyi cumartesi pazar puan kayıpları olucak |
EĞER TABATA DURUP TELLO GÖNDERİLİRSE YAZIKLAR OLSUN... |
defansımız maşallah çok iyi hatasız neredeyse birtek geçen maç bir hata oldu onlarında canı sağolsun napalım canla başla koşup oynuyorlar bence denizli defans yerine forvetler ile ilgilensin.. |
çok güzel yazmış helal olsun.. |
inşallah son anda bir sakatlık çıkıpda Bobô'ya birşey olmaz yoksa işimiz zor.. |
Tello gönderilir mi yaa inanmıyorum ben bu habere:mad: |
adam geçen sezon delgado gıdınce sırtında taşıdı takımı sezon sonu haklı olarak zam ıstedı ama yönetimdeki hayvanlar ters yaptı ki bu sene bıraz dusus var kasmıo gıbı ama nobre gibi tanımlama içine giremicek sıfatsız bile 2,5 alıosa bu takımda tello 3,5 alır dıom (türkiyede gol kralı olmak ıcın ortalam 15 gol atman gerek bu lıgde 2,5 alan bi forvetın bu rakamı kesın yakalaması lazım ) |
"GEÇEN SEZON İLK YARIYI LİGİN NERESİNDE BİTİRDİĞİMİZİ VE SEZON SONUNDA ÇİFTE KUPA KAZANDIĞIMIZI UNUTMAMAK LAZIM" Beşiktaş`ın genç oyuncusu Serdar Özkan, 18 Aralık`ta oynayacakları ve sezonun ilk yarısının son maçı olan Bursaspor maçını kazanmanın ilk hedefleri olduğunu söyledi. Genç futbolcu, takım olarak ilk yarıyı lider bitirmek gibi bir isteklerinin olmadığını da belirtirken, bir önceki sezon ikinci yarısında yakaladıkları çıkışı bu sezon da göstereceklerine inandığını sözlerine ekledi. Serdar Özkan, şöyle konuştu: "Önümüzde Bursaspor maçı var ve ilk yarının son maçını oynayacağız. İlk hedefimiz o maçı kazanıp sezonun ilk yarısını iyi bir yerde bitirmek. İlk yarıyı lider bitirmemek bizim için sorun olmaz. Aklımızda sezon sonunu lider bitirmek var. Geçen sezon ilk yarıyı hangi sırada bitirdiğimizi ve sezon sonunu çifte kupa ile kapattığımızı unutmamak lazım. Bizim hedefimiz ilk yarı birinciliği değil, ikinci yarının sonundaki birinciliktir." |
Alıntı:
|
Denizli, Yusuf'a vize vermedi Denizli, Yusuf'a vize vermedi http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm813563.jpg Teknik direktör Mustafa Denizli, sakatlıklar nedeniyle ilk yarıda verim sağlayamadığı Yusuf'u bırakmama kararı aldı. Denizli Başkanı Ali İpek’in, “Gel takımın başına geç. Hem hoca ol, hem de oyuncu. Türkiye’de bir ilke imza at. Al takımı götür. Transferde de istediğin takviyeleri yap” teklifini yaptığı Yusuf Şimşek’e, teknik heyetten izin çıkmadı. Tecrübeli futbolcuyla bir görüşme yapan kurt hoca Denizli, “İkinci yarıda kritik maçların yine kilit oyuncusu olacaksın. Sana güvenim tam. Hiç bir yere gitmiyorsun” diyerek vize vermedi. Kaynak: fanatik.com.tr |
Tabata için resmi teklif Tabata için resmi teklif http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm813539.jpg Eskişehirspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay'ın ısrarla istediği Rodrigo Tabata için Beşiktaş Yönetimi'ne başvuruda bulunulduğu öğrenildi. Kırmızı-Siyahlılar’ın, 8 milyon Euro bonservisle transfer edilen Brezilyalı futbolcuyu, 6 aylığına kiralamak istediği öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören ve teknik direktör Mustafa Denizli’nin yapacağı özel görüşmenin ardından son kararın verileceği öğrenildi. Eskişehir’in Tabata’nın yanı sıra, Kartal’ın genç yıldızı Batuhan Karadeniz’i de kiralamak istediği biliniyor. Kaynak: fanatik.com.tr |
Nihat bu kez kulübede! Nihat bu kez kulübede! http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm813523.jpg Bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen ve İnönü'deki son maçında ıslıklanan yıldız futbolcu, yarınki Bursaspor karşılaşmasında kulübede oturacak Sezon başında büyük umutlarla Villarreal’den transfer edilen, ancak bir türlü bekleneni veremeyen Nihat Kahveci, Manisaspor maçının ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. İnönü Stadı’ndaki son karşılaşma olan Diyarbakırspor sınavında da ıslıklanan Nihat’ın, bu hafta yedek kalması bekleniyor. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin, Bursaspor karşısında alınacak olası bir kötü sonuçta Nihat’ın tepki görmemesi için yıldız oyuncuyu saklamayı ve mücadelenin son bölümlerinde oyuna sürmeyi planladığı öğrenildi. Yedek takımdaydı Teknik direktör Denizli’nin, bu nedenle Nihat’ı dünkü antrenmanda yedek takımla birlikte oynattığı öğrenildi. Kendi taraftarlarının protestosuna uğrayan milli futbolcunun bu durum nedeniyle çok üzüldüğü ve yakın çevresine dert yandığı da biliniyor. Orhan Yıldırım |
Gençlere uyarı! Gençlere uyarı! http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm813515.jpg Beşiktaş'ın genç yıldızları İbrahim Kaş ile Serdar Özkan'ın geçtiğimiz günlerde, Kalamış'ta bir kafede taraftarlarla tartıştıkları öne sürüldü. Puro içen iki oyuncuya taraftarın çıkıştığı ve futbolcuların da sessiz kalmaması üzerine ortamın gerildiği iddia edilirken, yönetim de bu söylentileri araştırdı. Durumun gerçek çıkması üzerine yetkililer, iki futbolcuya da saha dışındaki yaşantılarına dikkat etmeleri yönünde uyarıda bulundular. |
Toraman'a ödül Toraman'a ödül http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm813483.jpg Beşiktaş'ın başarılı savunmacısı İbrahim Toraman, Kavram Üniversitesi ve Kavram Dersaneleri tarafından en sevilen futbolcu seçildi. 35 bin öğrencinin verdiği oylarla kazandığı ödülü, yıldız oyuncuya Yönetim Kurulu Başkanı Bahaddin Durmuş verdi. |
Bobo'dan iyi haber Bobo'dan iyi haber http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm813499.jpg Manisa maçında aldığı darbe sonrasında takımından ayrı kalan Bobo'ya dünkü idmanda test yapıldı. Sadece koşu ve bazı hareketleri kapsayan bu testten, genç golcü sorunsuz geçti. Brezilyalı yıldızın bugün takıma katılıp, toplu idmana katılabileceği öğrenildi. Teknik direktör Denizli, Bobo’yu yarınki maçta ilk 11’de oynatmak istiyor. |
Puan kayıpları bizi üzdü "Puan kayıpları bizi üzdü" http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm813378.jpg Beşiktaş'a 5.5 milyon Euro bonservis bedeli ile bu sezon başında Gaziantepspor'dan transfer olan İsmail Köybaşı, Siyah-Beyazlı takımın son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının kendilerini üzdüğünü, ancak futbolun güzel olan taraflarından birini yaşadıklarını söyledi. İsmail Köybaşı şöyle konuştu: "Bu durumu bir düşüş olarak değerlendirmiyorum. Futbolun içinde zaman zaman bu tip durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Futbolun güzel olan taraflarından biri de budur. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Son iki maçta ortaya koyduğumuz mücadele ve en azından yenilmemiz bizim iyi durumda olduğumuzun bir başka göstergesidir." İsmail, Beşiktaş kaptanı ve kendisi ile aynı bölgede görev yapan İbrahim Üzülmez ile rekabetinin sürdüğünü belirterek, "Rekabet her zaman başarıyı getirir. Bu durum her takım için aynıdır. İbrahim ağabey ve benim yaptığımız işler ortada ve herkes nasıl oynadığımız görüyor. Bu durumdan kazançlı çıkan Beşiktaş olacaktır. Ben de, İbrahim Ağabey de, forma şansı buluyoruz. Aramızda tatlı bir rekabet var ve her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi. İsmail, Beşiktaş'a transfer olmasını doğru bir karar olduğunu açık bir dille ifade ederken, Süper Lig'in 17. haftasında oynayacakları Bursaspor maçı ile ilgili olarak şunları söyledi: "Bursaspor maçı bizim için önemli bir viraj olacaktır. Sezonun ilk yarısını nerede tamamlayacağımız bu maçın ardından ortaya çıkacak. Cuma günü İnönü Stadı'nda kendi seyircimiz önünde galip gelerek ilk yarıyı moralli kapatmak istiyoruz." |
Beşiktaş-Bursaspor Maçı Tolga Özkalfa’nın http://www.forzabesiktas.com/images/...260965132e.jpg Bursaspor Maçı Tolga Özkalfa’nın http://www.forzabesiktas.com/images/1px.gif http://www.forzabesiktas.com/images/1px.gif Turkcell Süper Lig’in 17. haftasında BJK İnönü Stadı’nda oynanacak Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasını Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa’nın yardımcılıklarını Serkan Gençerler, Alper Ulusoy ikilisi yapacak. Maçın 4. hakemi ise Erbay Aldemir olacak. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 17. haftada görevli hakemler şunlar: 18 Aralık Cuma: 20.00 Beşiktaş-Bursaspor: Tolga Özkalfa 19 Aralık Cumartesi: 13.30 Gaziantepspor-Denizlispor: Özgür Yankaya 13.30 Eskişehirspor-Diyarbakırspor: İlker Meral 13.30 Kasımpaşa-Manisaspor: Deniz Çoban 13.30 Kayserispor-Antalyaspor: Yunus Yıldırım 16.00 Ankaragücü-Sivasspor: Abdullah Yılmaz 20.00 Galatasaray-Gençlerbirliği: Kuddusi Müftüoğlu 20 Aralık Pazar: 20.00 Trabzonspor-Fenerbahçe: Bülent Yıldırım Kaynak: Resmi Site |
gerçekten güzel bi yazı tebrikler ıtır esen |
umarım ilk yarı 2 gol atarız o zaman ikinci yarı nihatını oyuna sürerse denizli topu ileride tutabiliriz hemde nihat daha rahat oynar |
Alıntı:
Bende öyle umuyorum ama orta sahasız yani ofans özelliği olmadan ileride tek forvet ile oynuyoruz. Gol atmak ondan çok zor. Forvet arkası ne Yusuf nede Tabata yı oynatıyor hoca. Bu yüzdendir ki gol atarken sancıdan ölüyoruz ve teknik direktör 90 dakika öyle tepkisiz izliyor. Sonra oyuna kurtarıcı diye Nobre ce İnceman ı oyuna alıyor. Aynı hataları yaparsa Bursa maçı çok sakat geçer.! |
Alıntı:
|
Tolga Özkalfayı Vermeseler Böyle Bir Maça Şaşırırdım Zaten Umarım Maçın Kaderini Etkileyecek Kararlar Vermz |
her seyi hakediyor bu toraman. kavgayla gündeme geldi bizleri çok üzdü ama sorna kendini affettirmesini bildi savaşıyor yırtınıyor gol atıyor attırıyor sakatlanıyor oyuna devam ediyor iyileşme süresi 2 ay deniyor ama o 2 hafta sonra sahada bi futbolcudan daha ne istenirki.. ona en büyük ödül giydiği beşiktaş forması ve koluna taktığı kaptanlık bandıdır. |
Bu hakem otorite sahibi değil. Bakalım nasıl yönetecek... |
Alıntı:
|
Hoca her hafta rakibe göre takım çıkarıyor. Bana kalırsa Bursaspor maçında da yine ortasahayı kalabalık tutup tek forvet ile sahaya çıkacaktır. Bu nedenle Nihat'ı yedek düşünüyor olabilir. Orta sahayı kalabalık tutup hızlı adamları rakip defansın arkasına kaçırabilir hoca. Serdar bu taktik için çok mantıklı ancak onunda son vuruş eksikliği bir handikap. Tek forvet olarak başlayacaksak maça arkasındaki isimler Serdar Özkan ve Tello olmalı bence ama hoca mutlaka bizden daha iyi düşünüp ona göre isimlere yer verecektir. |
Alıntı:
|
ne olur tello solda ekrem sağda tabata veya yusuf ta ortada oynasın. top yapan ayakların sayısı artsın. tello yu ortada görmekten bıktım. adam süper orta yapıyor, koyun sola ortalasın işte. |
geçen haftadan beri kapalı kapılar ardında bir dolaplar dönüyor galiba a.gücü - ezikler maçında a.gücü nün verilmeyen golü antalya - ezik saray maçında antalya nın verilmeyen penaltısı hayırlısı |
Bırakalım biz bu düdükleri de futbolumuza bakalım. Çıkalım sahaya verelim mücadelemizi o yeter. |
Alıntı:
|
15 yıl bekledik daha önce Hiç farketmez bekleriz yine Federasyona DÜDÜKLERE pes etme Kartalım uçalım göklere Alıştık hem hakemi hem rakibi yenmeye ;) |
| Türkiye`de Saat: 00:25 . |