![]() |
hadi goloskom yaparsin sen :) |
yeri doldurulamaz futbolcularimizdan biri ferrari |
Bekliyoruz Golleri :) Holosko. Özledik seni. |
Ferrari çok ßüük eksikLik şuan takımda.. |
özledikki ne özledik..gel artık şu sahalara gollerle tabi=) |
Süper ikili geri dönüyor Bobo-Holosko :) |
babamın fawori adamıdır . bi biLdigi warki geLmesine bu kadar sewindik. gese macındada bi o kadar sewindir bizi hoLosko ! |
Taraftar Yanlız Bırakmadı http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm835385.jpg Beşiktaş’ı kötü günlerinde dahi bir an olsun yalnız bırakmayan Siyah-Beyazlı taraftarlar, Vitesse maçına büyük ilgi gösterdi. Kartal, devre arasındaki ilk hazırlık maçına çıkarken Antalya’daki Beşiktaşlılar karşılaşmanın oynandığı WOW Futbol Center’ı tıklım tıklım doldurdu. Mustafa Denizli’nin öğrencileri ilk dakikalarda geri düşmesine rağmen Beşiktaşlı futbolseverler takıma moral verdi. Ramazan’a büyük sevgi İkinci yarının başlangıç düdüğünün ardından ise hem Beşiktaş’ın temposu arttı, hem de tribünlerin... Siyah-Beyazlılar Antalya’ya geldiğinde havalimanında takımı büyük bir coşkuyla karşılayan ve Nihat Kahveci’yle bol bol fotoğraf çektiren taraftarların, dünkü gözdesi de iki gol atan Nihat’tı. Penaltılarla gelen galibiyetin ardından ise tribünlerin coşkusu bir kat daha arttı. Maç sonunda 2 penaltı kurtaran yeni transfer Ramazan’a büyük sevgi vardı. http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,24161,100334) |
Ne Yaptılar ? http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm835393.jpg Rıdvan Şimşek: Genç oyuncu maçın 2. yarısında görev alırken, başarılı bir performans sergiledi. Özellikle topa hakimiyeti ve çabukluğuyla dikkat çeken Rıdvan, sağ kanattan geliştirilen tüm ataklarda başroldeydi. Erkan Zengin: Maça ilk 11’de başlayan Erkan, maçın yıldızlarındandı. Sahada kaldığı 45 dakika boyuncu müthiş bir performans sergileyen genç oyuncu hocasına mesaj gönderdi. Erhan Güven: Defansın sağında görev alan Erhan, ilk yarıda önündeki Erkan’la birlikte o kanadı çok iyi kullandı. Yaptığı bindirmelerle hücuma destek veren Erhan, 2. yarıda yerini Rıdvan’a bıraktı. Necip Uysal: Maçın 63. dakikasında Ernst’in yerine oyuna giren genç futbolcu, oynadığı futbolla alkış aldı. Genç yaşına rağmen sakinliğini koruması ve oyunu yönlendirmesi artılarıydı. Necip, penaltılarda attığı güzel golle de maçı Beşiktaş’a getiren isim oldu. http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,24159,100042) |
Ramazan Özcan Tam Not Aldı http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm835377.jpg Kalesindeki tehlikelerde başarılı bir performans sergileyen genç eldivenin son dakikadaki penaltıda yapabileceği bir şey yoktu. 90. dakikadaki gole engel olamayan Ramazan, penaltı vuruşlarında ise kalesinde devleşti. Tam iki penaltıya gol izni vermeyen gurbetçi futbolcu, takımının finale yükselmesinde önemli rol oynadı. Maç sonunda yaptığı açıklamada, çok heyecanlı olduğunu belirten Ramazan Özcan, zamanla çok daha iyi performans sergileyeceğini dile getirdi. |
Filip Holosko'ya İzin Çıkmadı http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm835361.jpg Ancak Holosko’yu riske etmek istemeyen tecrübeli çalıştırıcı, golcü futbolcuyu tribüne gönderdi. Bu arada Denizli, Sinan Kaloğlu ile de sarıldı ve hasret giderdi. http://foto.fanatik.com.tr/test/Link...30mm835443.jpg |
Hakem Astar 4x4'lük Değildi http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm835369.jpg TFF 2.Lig’de maç yöneten Astar, heyecanının kurbanı oldu. Beşiktaş’ın yediği 3. golde, saha içinde iki top varken oyunu devam ettiren Astar’ın bu kararına Siyah-Beyazlı oyuncular uzun süre itiraz ettiler. Ayrıca Astar’ın çaldığı üç penaltı vuruşu da tartışmaya açıktı. Ayrıca Hollanda ekibi Vitesse’nin yediği son gol öncesinde de Nihat’ın pozisyonu ofsayt kokuyordu. İtirazlar nedeniyle genç hakem, Vitesseli Verhaeg’i kırmızı kartla oyundan atmak zorunda kaldı. http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,24159,100334) |
KaraKartal Stres Attı http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm835176.jpg Futbolcular bu kez golfteki hünerlerini göstermek için çim sahadaydı! Hazırlık kampının formda isimlerinden Nihat Kahveci, golfte de başarılı olduğunu yaptığı başarılı atışlarla kanıtladı. Neşeli bir ortamda stres atan Siyah-Beyazlı oyuncular, daha sonra otelde dinlenmeye çekildiler. http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,24159,100334) |
Rüştü: İlk Hafta Sahadayım http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm835200.jpg Burnundan ameliyat olan ve adalesinde yırtık bulunan Rüştü, “Burnumdaki sorun önemli değil. Maske ile hallediliyor. Ancak adaledeki yırtık asıl sorun. Onu da sağlık ekibi ile birlikte yaptığımız çalışmalarla iyileştirme yolundayız. Birkaç hafta sonra tam kapasiteyle çalışmayı umuyorum. Ligin ilk haftasında sahada olacağım” diye konuştu. http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,24101,100240) |
Rıdvan , Erkan ve Necipe diyecek bir şey yok.Harikalardı. |
Erhan güven hariç diğer 3 futbolcunun performansı çok iyiydi.. |
Dün kenarda görünce Holoskoyu çok mutlu oldum.Birde oyunda görürsek en yakın zamanda çok daha mutlu oluruz. |
ridvan ve erkan serdar özkandan daha iyi sağ kaant olurlar rıdvan bek gibi gözüksesde ofans yönü çok iyi necip çift yönlü ortasaha özelliği olan oyuncu değerlendirmek işlemek lazım derim kupa maçlarında ve nispeten kolay maçlarda oynatılsın iş yapar alt yapı çocuğu hiç yapmazsa yüreğini ortaya koyar |
Gerçektende iyi olacak galiba. |
Sinan kaloğlu ne zaman gitti vitesseye yahu.Bu adam almanyada değilmiydi. |
Hehe korkmuş. |
Umarım 2. devredede rahat rahat gol atarsınız.! |
almanyada iyidi aslinda hele bayern macinda cok iyi oynamisti ama devami gelmedi uyumda saglayamadi birtürlü gönderdiler adami |
baskan nerde oda sever böyle ortamlari.. |
İ.Üzülmez: 4 Gol Yemek Üzücü Ama... Antalya`da düzenlenen Tuttur.com tarafından düzenlenen dörtlü turnuvanın ilk maçında Vitesse`yi 8-6`lık skorla yenen Beşiktaş finale kaldı. Tuttur.com Cup turnuva maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Üzülmez, çok ağır antrenmanlar yaptıklarını belirterek, Vitesse ile oynadıkları hazırlık maçının lig için ölçü olmadığını söyledi. Vitesse karşılaşmasında oyunun geneline bakıldığında herkesin isteği, mücadelesinin üst seviyede olduğunu dile getiren Üzülmez, ``Bu maçlardan ders çıkarmalıyız. Biz iyi bir takımız, ligler başladığında göreceksiniz. Ligin ilk yarısında sakatlıklardan ya da kendi hatalarımızdan dolayı istediği performansı gösteremeyen futbolcularımız var, onlar da iyi çalışıyorlar. Bunların başında da Nihat`ı sayabiliriz. Bugün de maça baktığında Nihat istekli ve agresifti. Elinden gelenin en iyisini yaptı`` dedi. Beşiktaş`ın ikinci yarıda istediği performansı ortaya koyacağını düşündüğünü belirten Üzülmez, ``Belli bir yaşa geldim, tabii ki Türkiye`de bu yaşta oynayan oyuncular için olumsuz düşünceler var. Ben bu olumsuz düşünceleri yıkmaya çalışıyorum, yıkmaya da çalışacağım. İlk yarının son haftalarında bunu sahada gösterdiğimi düşünüyorum. Bunu arttırarak şampiyonluk yolunda Beşiktaş`a katkı sağlamak istiyorum. Hem benim, hem de Beşiktaş`ın performansı yükselir. Görüntü olarak iyi durumdayım. Bir opsiyonum var. Üzerime düşen görevi fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyorum. Herhalde yönetim bundan sonra elinden geleni yapar`` diye konuştu. Vitesse karşılaşmasının 32 ve 89`uncu dakikalarında takımına iki gol kazandıran Nihat Kahveci de, golü bulduktan sonra güvenli oynadıklarını söyledi. Geldiği günden bu yana iyi niyetle çalıştığını kaydeden Kahveci, ``Bir futbolcu kendini kuvvetli hissettiğinde saha içinde daha rahat olabiliyor. Sakatlık problemim yok ve çok güzel şekilde çalışıyoruz. Teknik, kondisyon anlamında çok güzel antrenmanlar yapıyoruz. Bunu bugünkü maçta sahaya yansıttığımıza inanıyorum. 4 gol yemek üzücü, ama 4 gol atmak da sevindirici. Güzel bir sınav oldu`` dedi. Kahveci, Beşiktaş kulübünde oynadığını ve beklentilerin büyük olduğunu ifade ederek, herkesin formanın hakkını vermeye çalıştığını belirterek, ``Ben de bunlardan biriyim. Çalışmaya devam edeceğim. İyi de oynayacağım. İyi oynamak için her zamanki gibi elimden geleni yapacağım`` diye konuştu. Vitesse takımının Türk futbolcusu Sinan Kaloğlu da, Avrupa`da vitrinde bir futbolcu olduğunu ve bunu devam ettirmek istediğini, Türkiye`ye dönme niyeti olmadığını belirtti. |
Sinan da iyi kariyer yaptı. |
Filip Holosko'nun Final Maçında Forma Şansı Bulacağını Düşünüyorum Artık Forma Giyerek Eski Performansına Kavuşması Gerekiyor |
Matteo Ferrari'nin Eksikliğini Çok Hissettik |
valla ne yalan söyleyeyim iyi gördüm kendisini inşallah denizli oynatır doğrusu bence rüştü iyileşince kesin yine rüştüyü oynatır onun vazgeçilmezi rüştü;) |
Erkan,Rıdvan ve Necip çok iyilerdi;) |
Ramazan varken inşallah Rüştü oynatılmaz:mad: |
erhan haric gerisi cok iyiydi |
rüstü gitsin ramazan alinsin |
özellikle 2. penaltıda çok büyük refleks gösterdi bence |
hazır bi rüştü her zaman ilk kalecidir |
rüştü hazır olduğunda her zaman kale sana emanet |
hoşuma gitti bir kaç maç daha izlemek gerekir kaleye top gelmedi penaltılar dışında ama sağlam gibi duruyor yanii |
Beşiktaş ve Bursaspor'un İtirazları Kabul Edilmedi Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor ile yapılan maçta, hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Ali Tandoğan'a verdiği 2 maçlık cezaya yapılan itirazı görüştü ve cezayı yerinde bularak, oy çokluğuyla onadı. Tahkim Kurulu, Beşiktaş Kulübü'nün, Turkcell Süper Lig'deki Bursaspor maçında taraftarlarının neden olduğu kötü ve çirkin tezahürattan aldığı 80 bin, yine taraftarlarının neden olduğu saha olayları yüzünden verilen 15 bin ve maç sonrası basın toplantısına futbolcu katılımının sağlanamaması nedeniyle verilen 5 bin liralık cezalara yapılan itirazı da ele aldı. Kurul, cezaları yerinde bulup onarken, karar oy birliğiyle alındı. |
Kupa Maçı Biletleri Satışta Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, 12 Ocak Salı günü Kasımpaşa ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçının biletlerinin yarın Biletix'ten satışa çıkacağı bildirildi. Maçın bilet fiyatları şöyle: VIP Üst B&E: 250 TL VIP Üst A&F: 200 TL VIP Alt A&F: 150 TL VIP Alt B&E: 175 TL VIP Alt C&D: 200 TL Numaralı Orta: 150 TL Numaralı Kenar: 100 TL Kapalı Üst: 75 TL Kapalı Alt: 50 TL Yeni Açık: 25 TL Eski Açık: 20 TL Bu arada Kasımpaşalı taraftarlara ayrılan eski açık tribün biletleri ise 20 TL'den satılacak. |
"Beşiktaş'ın Borcu 400 Milyon TL" Beşiktaş Kulübü'nde ay sonunda yapılacak olağan genel kurulda başkan adayı olan Murat Aksu, son yapılan Divan Kurulu'nda kulübün 189 milyon TL borcu olduğu açıklanmasına rağmen bunun gerçeği yansıtmadığını ileri sürerek, "Kısıtlı imkanlarla yapmış olduğumuz çalışmalara göre söz konusu borç 400 milyon TL" dedi. 30-31 Ocak'ta yapılacak olan olağan genel kurula hazırlanan Murat Aksu, yönetim kurulu listesinde yer alan Ali Baransel, Merdan Araz ve Emre Berkin ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Mersin HiltonSA Oteli'nde Mersinli delegelerle bir araya geldi. Kulübün içinde bulunduğu mali çıkmazdan kurtulabilmesi için yeniden yapılanmanın şart olduğunu belirten Aksu, şunları söyledi: "Beşiktaş'ın yeniden yapılanması gerekiyor. Bunun içinde kurumsal bir yapı ve organizasyona işlevsellik kazandırılmalı. Aksi takdirde Beşiktaş'ın geleceği tehlike altına girecek. Bizim belirlediğimiz önemli projeler var. Öncelikle giderleri azaltarak gelir arttırıcı faaliyetleri en kısa sürede hayata geçirip, sponsorluk çalışmalarına ağır vereceğiz. Tüm bu projeleri hayata geçirebilirsek, borç kulübün kendi öz kaynaklarıyla 8-10 yıllık bir zaman diliminde kapatılacaktır." "TRİBÜNLERDEN GELİR ELDE EDERİZ" Aksu, stadyumun kulüp açısından en önemli gelir kaynaklarından biri olduğuna işaret ederek, İnönü Stadı'nın yenilenmesi noktasında da bugüne kadar görev yapan yönetimler tarafından açıklanan projelerin hiçbirinin gerçekleştirilemediğini hatırlattı. Eski açık tribünün Anıtlar Kurulu'nun koruması altında olduğunu, bu nedenle de tribünün yıkılıp yerine yenisinin yapılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasının ise neredeyse imkansız olduğunu ifade eden Aksu, "Biz eski açık tribünü olduğu gibi muhafaza edip, diğer iki tribünü yıkıp yeniden yapmayı düşünüyoruz. Bunu da 'deprem tedbiri' adı altında gerçekleştireceğiz. Her bir tribünü de sponsorlar aracılığıyla yapıp buralara 150 loca, 6 bin adet koltuk yapmayı düşünüyoruz. Locaları da 3 yıllığına 300 bin dolardan satarsanız o zaman 45 milyon dolar, koltukları da yine aydı dönem için 10 bin dolardan satarsanız 60 milyon dolar elde edersiniz. Böylelikle de 3 yılda toplam 105 milyon dolarlık gelir elde edersiniz. Stadın ismini kullanarak sponsorluk yoluyla da gelir sağlayabiliriz" dedi. "KURUMSAL ANLAMDA PROFESYONELİĞE GEÇECEĞİZ" Kurumsal anlamda başlatacakları yeniden yapılanma hamlesi içinde para harcamaktan çekinmeyecekleri tek yerin altyapı olacağını açıklayan Aksu, "Futbol direktörlüğü sistemi ile birlikte transfer komiteleri oluşturacağız. Bu proje sayesinde yanlış transfer politikaları nedeniyle boşa harcanan milyonlarca doların da önüne geçmiş olacağız. Son dönemdeki yanlış transferlerin tek nedeni yönetim bazındaki hatalardır. Yani başkan akşam yatmadan önce kafasına koyup, sabah kalkıp Tabata'yı transfer ettiğinde işte o zaman yanlış yaparsınız. Bu nedenle kurumsal anlamda profesyonelliğe geçmek lazım" diye konuştu. "BEDAVA BİLETE KARŞIYIZ" Bedavacılığın her türlüsüne karşı olduğunu ve bu nedenle bedava bilet konusuna da sıcak bakmadığını belirten Aksu, "Ben bedava bilet alanları kulübe yapışmış asalaklar olarak nitelendiriyorum. Göreve geldiğimiz dönemde ilk yapacağımız icraatlardan biri de bu yapıya son vermek olacak. Beşiktaş'a katkı sunabilmenin çabası içinde olacak insanlarla bir arada olacağız. Kulüp üzerinden çıkar ve menfaat sağlama düşüncesi içinde olanlara da asla müsaade etmeyeceğiz" dedi. Beşiktaş Başkanı'na küfür edilmesi ya da hakarette bulunulmasının kulübe zarar verdiğini ve küfürlü tezahüratta bulunanlarla da sonuna kadar mücadele edeceklerini anlatan Aksu, şunları söyledi: "Yönetimle taraftarlar arasında herhangi bir sorun olmaması ve iyi bir diyalog kurabilmesi halinde tribünlerdeki küfürlü tezahüratlar kendiliğinden biter. Bu konuda sonuna kadar mücadele edeceğiz." |
| Türkiye`de Saat: 18:16 . |