![]() |
ama sunu da dusunmek lazım eger basında yer alan guti haberleri dogru ise delgado nasıl oynayacak? eger q7 gelmezse solda oynar eskiden sol acık olarak oynamıslıgı var ama eger q7de gelirse yollanmasından daha mantıklı birsey olamaz (tabii eger guti gelecekse) ama tabii kim alır? kaça alır orası ayrı bir meslee |
Hiddink'in Yeni Prens'i http://im.htspor.com/2010/06/09/5219...jpg?1276105513 Beşiktaş’ta doğdu, 19 yaşında A Milli oldu... Evet bu isim özellikle ligin ikinci yarısında önemli bir çıkış yakalayan ve bu çıkışı A Milli Futbol Takımı’nın yeni teknik direktörü Guus Hiddink’in bile dikkatini çeken Necip Uysal... Hollandalı teknik adamın, genç yeteneğin 3 Mart’ta İnönü Stadı’nda oynanan ve Ay-Yıldızlılar’ın 2-0’lık galibiyetiyle sonuçlanan Honduras maçına çağrılmasını özellikle istediği ortaya çıktı... Genç yaşına rağmen kendine güveniyle dikkat çeken Necip’e hayranlık duyan ve ABD kampına da alan Hiddink’in Necip’i kadrosunda sürekli düşündüğü belirtildi. DİREKTİFİ VERDİ Honduras maçında yedek soyunan ve 82. dakikada Aurelio’nun yerine oyuna dahil olan Necip’in, yeni sezonda kendi takımında fazla şans bulamasa bile Milli Takım kadrosuna çağrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Her ne kadar 2 Mart’ta Ümit Milli Takım’ın Slovakya ile maçı olsa da Hiddink’in kararlılığı Kartal’ın genç yeteneğinin geleceğine ışık tuttu. TFF Futbol Direktörü Ersun Yanal ve Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Raşit Çetiner, A takıma çıkıp sonra Ümit takıma dönen gönderilen oyuncuların psikolojilerinin bozulacağına dikkat çekse de Oğuz Çetin, Hollandalı hocanın direktifleriyle Necip’in artık A takım oyuncusu olduğunu söyledi. |
çok yetenkli bir furbolcu inşallah önün açık olur ve değerin bilinir necip |
Uyeligim bugun aktiflestirildi ve bu yazdigim ilk mesaj. herkese selamlar. Schuster bence en dogru secim olur, 2 senedir takim calistirmamasi onemli degil oda kendini kanitlamak icin eminim ki cok caba sarfedecek ve en sonunda Besiktas kazanacaktir diye dusunuyorum. |
işte nasıl başarılı olunur örneği bir haber. Mesele yeteneği bulmada. Hiddinkin neden başarılı denizlinin neden başarısız olduğunun kanıtı. Biri arıyo tarıyo buluyo, diğerinin burnunun dibinde ama görmüyo. Yeteneği görüp kullanan başarılı olur ama risk alır, risk almayı göze alamayan ise yeteneği zaten göremez. |
Darısı diğer Gençlerin başına ... Seviyoruz seni Xavi Necip :) |
Fatih Terimden kurtulduğumuza çok seviniyorum.Şahsi egolarını tatmin etme yeri değildir milli takım |
Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
Harika bir yorum olmuş kardeşim parmaklarına sağlık :) |
mustafa denizlinin necip konusunda çok doğr udavrandığını düşünüyorum ki necip zaten denizli döneminde parladı ikinci devre yeteri kadar forma şansı buldu bence. Hiddink hoca sayesinde umarım necip dünya podyumnda gelecekte yerini alır ve beşiktaştada devamlı sahada olarak parlayan bir yıldız olarak yükselmeye devam eder. Son bursa maçında ceza sahasına girerek attırdığı gole hayran kaldım necipe dair aklımda kalan görüntü şu anda bu. |
Hepsi yalan bunların yaa...Schuester geldi işte, ne Lucesi ne Magath'ı, Demirören'in oyunları bunlar... |
Yeni Sezon Forma Tasarımları Toplam 2 Eklenti bulunuyor. 2010 - 2011 sezonunda formalarımızın çok güzel olmasını istiyorum. Ben birkaç çalışma yaptım. Beğeninize sunuyorum. Başka fikri olan varsa, yayınlarsa görebiliriz. http://yfrog.com/joyenisezonbjkforma2j http://yfrog.com/jvyenisezonbjkforma1j |
çubuklu güzel. ama cola turka yazısı daha ince bi şerit halinde olsa daha hoş olur bence. |
Güzelde logo daha güzel durabilirdi. |
çok güzzeller ama yıldızlarımızı da unutma :) |
Türkiye'nin Dani Alves'i http://resim.haber1903.com/Manset/Gridvan_simsek.jpg Beşiktaş’ın genç yıldızı Rıdvan Şimşek, iddialı konuştu. Sakatlandıktan sonra demoralize olmadığını belirten Rıdvan, “Taraftarımız hiç merak etmesin yeni sezonda eskisinden daha iyi olacağım. Barcelonalı Dani Alves’i çok beğeniyorum. Ben de Türkiye’nin Dani Alves’i olacağım. Beşiktaşlı Rıdvan olarak anıldıktan sonra Avrupa’ya gitmek istiyorum” diye konuştu. Star |
Alıntı:
Esas mühim olan bunu neden yaptıkları.. Geçen hafta imzalasalardı taraftar beğenmeyecek miydi Schuster'i.. Şahsen ben gayet menunum Schuster isminden.. Bir hafta daha kaybedecek ne düşündüler çok merak ediyorum.. |
inşallah herşey gönlünce ve hakettiğin yerde olursun:) |
İnsallah En Kısa Sürede İyileşirsin Rıdvanım |
BEŞİKTAŞ'tan Kaçan Kaçana !.. BEŞİKTAŞ'TAN KAÇAN KAÇANA!.. Beşiktaş, iki genç oyuncusunu elinden kaçırdı. Beşiktaş, A2 takımında oynayan orta saha oyuncusu Orhan Gülle ile profesyonel sözleşme yapmayınca, genç oyuncu Gaziantepspor ile masaya oturdu. Beşiktaş A2 takımında aynı zamanda sözleşme yapılmayan Erkan Kaş'ın da Gaziantepspor ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Haber: Atakan Kurt Sizi Allaha havale ediyorum sayın yönetim ne diyim başka bi dolaplar çeviriyorsunuz ama anteple hadi hayırlısı |
ya ne elinden kaçırcak Antep le başkanın vardır bi münasebeti kafanızı yormayın enayi gibi bu klübe bir yığın para saçtık en azından bize yamuk yapmayacaklarını düşünüyorum. Bilerek gönderilmiştir anlaşmada vardır belli şartlar. |
''Beşiktaş Taraftarını Çok Merak Ediyorum'' Schuster: Benim ismimi duymamışlarsa gerçekten yorum yapamayacağım. Beşiktaş'a başarılar katmak için çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. İyi bir ekip çalışması yapmamız gerekiyor. Yöneticilerden ve hatta taraftarlardan da katkı bekliyorum. Taraftar hazır olsun Beşiktaş taraftarını çok merak ediyorum. Liverpool maçı videolarını video blog sitelerinden bana izlettirdiler. Gerçekten inanılmaz. O seyirci önünde maç kaybetmek imkansız. Onların tarzını Athletico Madrid'in taraftarlarına benzettim. Taraftarların sosyal projlerle ilgilenmesi ve küreselleşen futbola karşı hareket etmeleri bana anlatıldı. Bir de durmadan beni rahatsız ettiğiniz için size teşekkür ediyorum" dedi. |
Çok samimi ve sıcak bir açıklama olmuşş :) |
Lan sarı pipi. Lafını etmeden önce 2 kere düşün öyle konuş. Alıntı:
Alıntı:
|
Bu Haber YALAN !!!! Haberin Kaynağı KartalHaber = Kolpa HABer |
valla ben kaynağı bilmiyorum başka bir forum sitesinden aldım reklam yapmıyım diye kaynak yazmadım .. eğer kartalhaberse kolpadır tabi :D |
evet hepsi yalandı. neyse gecti artık elestirmeye gerek yok. |
schuster hayirli olur insallah besiktasimiza, gerci dünyada denizliden daha kötü ve korkak oynatan hoca yoktur, hala inanamaiyorum denizlinin gittigine dünya varmis ...simdi q7 , gutti ve volkanda alindimi seneye uefayi bile aliriz... |
Yine taraflı basın. Schuster'e servet ödemişiz!! Ya taraflı olunda artık işin suyunu çıkarmayın. Diyorlar ki Schuster'e servet ödecenecek. Yuh yani yuh!! Ya kardeşim adama ödenecek para 2,6 milyon euro. Yani Daum'un aldığı paradan 1 milyon az. Mustafa hocaya ödenenle hemen hemen aynı. Ayrıca koskoca Beşiktaşımıza gelecek hoca 300 bin euro'ya mı gelecek? Niye hiçbiriniz yazamıyorsunuz fenerin dauma çalıştırmadan 3,5 daha ödeyeceğini? Niye gs de hiçbirşey yapamayan Rijkardın ücretini yazmıyorsunuz? Tek işiniz bu ülkede iki büyük bırakmak. Ama boşuna debeleniyorsunuz. bilicanın kazdığı kuyuya düşüp boğulan fb gibi sizde o kuyuda boğulacaksınız. Hepinizi Allaha havale ediyorum.. |
21 yaşında. Chelsea 3 milyona satıyor. Ve yıldız!!! Televizyonu açıyosun stoch, gazeteyi alıyosun stoch, web sitelerinde stoch. Neymiş yıldızmış. Ya Allah aşkına gs ilgilenene kadar kaç kişi biliyordu bu adamın ismini? Yok Chelsea taraftarı ayağa kalkmış satılacağını duyunca. Yahu adam 21 yaşında ve 3 milyon gibi bir paraya satılıyorsa anlayınki bu adamdan bir yol olmaz. Tamam fena bir adam olmayabilir ama bari yıldız demeyin. Nihayetinde bizim Holosko'ya pas atan bir adam. Lütfen kandırmayın insanları. Hatta aptal yerine koymayın. En azından biz yemiyoruz. Gerçi fb liler yemiş :) ama onlarıda anlıyorum, acıları büyük. Ne yaptıklarının farkında değiller :) |
Ya konunun yeri burası değil , ama bi yorum yapmak gerekirse Galatasaray'lı Emre Çolak'dan hiç bi fazlası yok , Ben Hollanda Ligi'ni takip ederim bu yıl çok iyi oynadı ama takım çok iyiydi , Dzuzsak çok çok daha iyi bi oyuncuydu Fener bi kazık daha yedi;) |
Daum'un 3,5 aldığı bi ülkede 2,6 çok çok makul bi fiyat. |
cok ucuza anlasmısız yanı ben bir 3.5-4 bekliyordum cok akıllıca yapmıslar gs stoch'u 5e almaya calısırken fener 9 vermis bu hic gundemde yok renkli basın hatta fbli basın |
yaa 3 m degilmis denilene gore o oyuncunun alacagı para 9m lafları geciyor bonservisi icin |
Gelsinde bi görelim... |
aynen böle işte basın yüzünden hep böle kaos ortamı oluşuyor kahrolsun renkli basın |
Sorun yok biz yine Antepten milyonlari verip geri aliriz... |
Yıldırım Demirören konuşmuş İbrahim Kızıl'la ve Orhan Gülle kaldı yine bizde. |
7 ile 9 Milyon Euro arası bi fiyata alınmış ;) |
Türkiye`de Saat: 04:49 . |