![]() |
Geleceğini sen yaz! Yeni sezonda Bernd Schuster'in en büyük kozlarından biri olan Nihat Kahveci, Nike'ın yeni reklam filmi için kameraların karşısına geçti ve ilginç kareler sergiledi. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...1mm1059871.jpg Beşiktaş’ın golcüsü Nihat Kahveci, Nike’ın ‘Geleceği sen yaz’ sloganının reklamlarında çok farklı bir kimlikle karşımızda olacak. Nike’ın reklamında Arda Turan’ın bir milli maç sırasında attığı şut kale direğinden dönüyor ve Türkiye’de hayat futbol adına duruyor, basketbolcu Kerem Tunçeri, Arda’nın telefonlarına çıkmamaya başlıyor. Nihat Kahveci futbolu bırakıyor ve uzun sakalıyla balık tutarken görüntüleniyor. Özetle, Türkiye’de herkes futbolu hayatından çıkarıyor. Filmin devamında, attığı şut direkten dönen Arda, antrenman yaparken görüntüleniyor ve Hiddink ile tüm futbolcular Türkiye’nin futboldaki geleceğini yazmak için hazırlanıyorlar... Hem sahada, hem ekranda... Beşiktaş’ın antrenmanlarında da oldukça hırslı olduğu gözlenen Nihat Kahveci, hem futbolu hem de Nike’in reklam filmiyle yeni sezonda isminden fazlasıyla söz ettirecek gibi görünüyor. Bernd Schuster’in ilk 11’de görevlendirmeyi planladığı isimlerin başında gelen Nihat, genç oyunculara yakınlığıyla da alkış topluyor. Geleceğini sen yaz! - www.fanatik.com.tr |
Quaresma'ya herkes hayran Beşiktaş'ta Q7 fırtınası dinmek bilmiyor... İdmanların yıldızı olan Portekizli, kampı ziyaret eden rakip takım taraftarlarının da ilgi odağı olunca ortaya ilginç görüntüler çıktı. http://foto.fanatik.com.tr/test/Link...0mm1060406.jpg Beşiktaş’ın Avusturya’daki hazırlık kampında günler ilerledikçe tempo da artıyor... Schuster yönetiminde dün yapılan antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlandıktan sonra kondisyoner Carlos Cascallana yönetiminde istasyon çalışması gerçekleştirildi. Ardından idmanın son bölümünde Alman antrenör Schuster, takımı 3 ayrı gruba ayırdı ve dar alanda minyatür kale turnuva yaptırdı. Bobo ve Rüştü sabah idmanından itibaren takımla çalışırken, Ekrem ise yine ayrıydı. Günün ikinci provası ise basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirildi. Taraftarın ilgisi büyük Bu arada güne yine taraftarların sabah idmanına gösterdiği ilgi ve Quaresma damgasını vurdu. İdmanlardaki şık hareketleriyle büyük alkış alan Portekizli, diğer anların da kahramanı. Taraftarlara imza dağıtmaktan ve fotoğraf çektirmekten de yorulan Q7, diğer kulüp sempatizanlarının da ilgi göstermesinden çok memnun kaldı. http://foto.fanatik.com.tr/test/Link...0mm1060407.jpg Quaresma'ya herkes hayran - www.fanatik.com.tr |
Delgado pahalı geliyor! Beşiktaş'ın gözden çıkarmaya hazır olduğu Arjantinli ile son olarak Basel ve Dortmund ilgilendi ama Tangocu'nun yıllık 2.1 milyon Euro kazandığını duyunca geri adım attı. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...1mm1059855.jpg Son dönemde geçirdiği sakatlıklar sebebiyle bir türlü beklenen katkıyı sağlayamayan, daha sonra da Siyah-Beyazlı takımda yaşanan kadro rekabeti ve yabancı enflasyonu paralelinde yönetimin gözden çıkardığı Matias Delgado’ya yeni talipler çıkıyor ama sonuç alınamıyor. Daha önce de birçok Avrupa kulübünün yakından ilgilendiği Arjantinli için bu kez İsviçre’nin Basel ve Almanya’nın Borussia Dortmund takımlarının devreye girdiği öğrenildi. Her iki kulüp de hem bonservis bedeli hem de oyuncunun aldığı yıllık ücret konusunda bir ön araştırma yapınca transfer neredeyse başlamadan bitti! Çünkü kulüp ile anlaşma zemini bulunma olasılığı yüksek olsa da Delgado’nun yıllık kazancı adeta dudak uçuklattı. Adalı da doğruladı Tangocu’nun senede 2.1 milyon Euro kazandığı bilgisini alan Basel ve Dortmund’un yetkilileri, nazikçe teşekkür etti. Konuyu yönetici Serdal Adalı da doğruladı ve şunları söyledi: Türkiye’deki rakamlar hiçbir Avrupa ülkesinde yok. Bizim Türkiye’ye oyuncu getirmemiz vergi bakımından da avantajlı ama üzerine para koyarak satmak çok zor. Delgado pahalı geliyor! - www.fanatik.com.tr |
Kaptan Üzülmez'in Aslan korkusu! Kaptan İbrahim Üzülmez, geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın yaşadığı sıkıntıların bu kez kendilerinin başına gelmesinden yana endişeli. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...1mm1059847.jpg Bunun için çok dikkatli davranmaları gerektiğini belirten deneyimli futbolcu, “Galatasaray sezonu erken açıp erken form tuttu. Bu kulüpler için önemli bir sorun. Fakat teknik heyet bize güven veriyor. Çünkü çok profesyoneller. Yeni sezon öncesinde Schuster ve kadrosu hepimiz için büyük bir şans diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Kaptan Üzülmez'in Aslan korkusu! - www.fanatik.com.tr |
Ekrem Dağ'dan mesajlar var Kemik iltihabı yüzünden takımdan ayrı kalan ve kamp etabında çalışmalara başlayan genç futbolcu Ekrem Dağ, artık kendini daha iyi hissettiğini söyledi. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...1mm1059815.jpg Tam olarak ne zaman oynayabilecek hale gelebileceğini ise şimdilik kestiremediğini belirten Siyah-Beyazlı futbolcu, “Bu konuda sağlık kurulunun vereceği bilgiler önemli. Ayrı çalışmak üzüyor tabi ama uzaktan gördüğüm kadarıyla oluşan müthiş pozitif hava ise sevindirici” ifadelerini kullandı. Ekrem Dağ'dan mesajlar var - www.fanatik.com.tr |
Yıldız Futbolcu Nazı Ve Kibiri Yok O Tam Bir KARTAL Beşiktaşlı Duruşuna Yakısır Bir İnsan Sempatik Tavrı Tüm Futbolseverler Tarafından Seviliyor |
geçmiş olsun dileklerimle ekrem ama bu foto nerdeyse 3 ay öncesine ait o karede benim kızımın resmide vardı sadece kolu gözüksede şu an :D |
delgado kalır bu sene ve onun yılı olacak bence adam futbola ac kaldı ve kendini ıspatlayacak göreceksiniz |
biz oynamadan veriyoruz paraları |
brezilyalı oyuncuya zaten karşıyım ben hepten. |
yabancı oyuncular turkıyeyı tercıh etmelerın en buyuk nedenı paradır... bızım ulke yabancılara geregınden fazla paralar verıyor.. delgado ne ıspanyada ne almanya da o parayı almazzzz |
Alıntı:
para vermediğin zaman zaten gelmiyorlar gelende higuen diatta schindelfelt gibi adamlar oluyor |
güzel reklam |
Güzel olmuş |
biz bunu reklam yıldızı olsun diye mi aldık !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:biggrin::biggrin::biggrin: |
Çok manalı bi film :) |
İşte hedefteki dünya yıldızı Henry Aziz Yıldırım'ın tam bir yıldır göz koyduğu Fransız yıldız Barcelona'yla bağlarını resmen koparınca, Yıldırım Demirören de sahneye çıktı. Fenerbahçe 'Şampiyonlar Ligi', Beşiktaş 'Schuster' kozunu oynuyor. Ezeli rakipler Henry için kıran kırana bir transfer savaşı veriyor. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...1mm1061701.jpg “Thierry Henry ve Yaya Toure önümüzdeki sezon kadromuzda yer almayacak. Yaya Toure, Manchester City’ye transfer olabilir. Thierry’nin planları arasında Amerika’ya gitmek vardı ancak bu macerayı şimdilik rafa kaldırmış gibi... Her ikisine de Barcelona’ya kattıkları değerlerden ötürü teşekkür ederim...” Barcelona genel direktörü Joan Oliver, henüz üç gün önce işte bu sözlerle Thierry Henry’nin Katalanlar’a resmen veda ettiğini açıklamıştı. Bonservis bedeli yok... Bu final konuşması İspanya gündemini çok değiştirmedi ancak Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki tarihi transfer savaşının da fitilini ateşledi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın uzunca bir süredir gelecek planları arasında olan Henry için Beşiktaş’ın da çok gizli bir operasyon yürüttüğü ortaya çıktı. Bonservis bedeli olmayan Fransız hücumcuya; Ortega, Anelka, Güiza gibi tatmin edici bir ücretle Sarı-Lacivertli formayı giydirmeyi planlayan Fenerbahçe cephesi, Şampiyonlar Ligi arenasını koz olarak kullanıyor. Kartal kanadında ise Başkan Yıldırım Demirören kaynaklı bütçenin yanı sıra, İspanyollar’ın adeta taptığı Bernd Schuster en büyük koz. Siyah-Beyazlılar’ın bu transferde bizzat Alman teknik adamı devreye sokarak Henry’yi ikna etmeye çalışacağı ifade edildi. Afrika’da piyasasını kaybetti İşin bir de Amerika boyutu var. Henry’nin uzun süredir gündeminde tuttuğu New York Red Bulls’la olan görüşmeleri şimdilik askıya aldığı ifade edildi. Fransa Milli Takımı’nın Dünya Kupası’nda yaşadığı hayal kırıklığı sonrası Henry’nin Avrupa piyasasında yeterince talibinin olmaması da Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın elini hayli güçlendirdi. Önümüzdeki günlerde bu transferle ilgili çok sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor. İşte hedefteki dünya yıldızı Henry - www.fanatik.com.tr |
"Her şey çok güzel olacak" Kara Kartal'ın en tecrübeli ismi Rüştü Reçber çok iddialı: Taraftarlar Quaresma'ya bayılacak, Schuster bizi coşturacak. Söz veriyoruz, Beşiktaş yeni sezonda yine kupaları toplayacak. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...1mm1061292.jpg Türk futbolunda kuşkusuz bir döneme damgasını vurdu Rüştü Reçber... Fenerbahçe’yle şampiyonluklar yaşadı, dünya devi Barcelona’ya imza attı. İspanya’da yaşadığı maceranın ardından yine kısa bir Fenerbahçe seferi yaptı ve Beşiktaş’a demir attı. Kara Kartal’ın çifte şampiyonluğunun ve tarihi Manchester United zaferinin altında onun imzası vardı. Başarısız geçen yılın ardından kabuk değiştiren Siyah-Beyazlılar’da Rüştü Reçber de son durumu FANATİK’e anlattı. Uzatmaya gerek yok, söz Türk futbolunun 1 numaralı kalecisi Rüştü Reçber’de... ‘Quaresma’yı daha görmediniz’ “Herkes Quaresma’yı konuşuyor... Barcelona’da birlikte oynamıştık, ancak benden sonra çok olgunlaşmış. Daha gerçek yüzünü göstermedi, hep birlikte onu tanıyacağız. Antrenmanlarda takıma biraz daha alışması gerek. O zaman hem sahadaki bizler, hem de tribünlerdeki sizler farkı çok daha rahat göreceğiz. Futbolunun yanı sıra takıma moral aşılayan bir kişiliğe sahiptir. En kötü zamanda bile esprileriyle herkesi güldürecek bir insan... Kendisiyle konuştum, gözlemliyorum. Çok olgunlaşmış. Takıma katkısı inanılmaz olacak, taraftarlar ona bayılacak.” ‘Cenk’i çok iyi tanıyorum’ “Denizlispor’dan transfer ettiğimiz Cenk iyi tanıdığım bir kaleci. Kendisi hakkında olumlu referansım da oldu. Sağ olsun, kendisi de bizim arkamızda çalışmaktan çok şey öğreneceğini söylemiş. Ben büyük takımlarda şampiyonluklar yaşadım, yıllarca futbol oynadım. Ama hala öğrenecek çok şeyim var. Cenk de, Hakan da öğrenecek. Beşiktaş’ın kalesinde kesinlikle sorun yok.” ‘Schuster hava getirdi’ “Bernd Schuster takıma taze kan oldu diyebiliriz. Yeni hoca her zaman yeni bir heyecan getirir. Schuster ve yapılan takviyelerle taraftarlar da farklı bakıyor yeni sezona. Biz de önümüze çok daha rahat bakıyoruz. Herkes kendisini göstermek istiyor, bu rekabet takıma çok olumlu yansıyacak.” ‘Çifte kupanın sırrı...’ “Çifte şampiyonluğu, takım içerisindeki havayla kazanmıştık. Futbol bir ekip işi. Neden tekrarlamayalım? Takıma yapılan katkılar, çalışmalar ortada. Başkan’ın, yönetimin yaklaşımı, camianın beklentisi en üst düzeyde. Bizim medyayla aramızda en küçük problem yaşanmadı. Yani ortam hazır. Gerisi, sahadaki bizlere düşüyor. Ancak şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Türkiye’de genç kaleciler, futbolcular yetişiyor. Bir nesil de kayboluyor. Bizim jenerasyon gibisi bir kez daha zor gelir. Baktığımızda alçak gönüllülük gibi kavramlar ne yazık ki kayboluyor.” ‘Kendini bilen dik durur’ “Ben 20 yıldan fazladır futbolun içerisindeyim. Doğal olarak her takımda tanıdığım arkadaşlarım, dostlarım var. Futbolcusu da var, antrenörü de var, yönetici de var. Hepsiyle konuşurum. Bunun yanlış yorumlanmasından doğan rahatsızlıktan hiç etkilenmedim. Çünkü kendini bilen, inanan insana ne derseniz deyin dik durur. Olanlar benim dışımda gelişti ve orada kaldı. Artık kendimi sadece takıma verdim. Çok iyi bir çalışma ortamı var. Bunu sürekli hale getireceğiz ve şampiyonluğa ulaşacağız...” "Her şey çok güzel olacak" - www.fanatik.com.tr |
Avusturya'da golcü zirvesi Kartal'da transfer rüzgarları sert esiyor. Dün Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, teknik direktör Schuster ile menacerler Lopez ve Ahmet Bulut alternatifleri masaya yatırdı. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...1mm1061284.jpg Başkan Yıldırım Demirören’in Avusturya kampına ayak basmasıyla birlikte Beşiktaş’ta transfer rüzgarları esmeye başladı. Sabah golf oynayan Demirören, öğleden sonra otele ayak bastı. Ancak sabahki çalışmada futbolun patronu Serdal Adalı’nın özel misafirleri vardı. Schuster’in menacerliğini yapan İspanyol Lopez ile birlikte, Kartal’ın bu sezonki transferlerinde önemli rol oynayan Ahmet Bulut da antrenmandaydı. Çalışma sırasında Adalı, idmandan sonra da Schuster iki menacerle uzun süre konuştular. Daha sonra ise hep birlikte kamp yapılan otele geçildi. İlerleyen saatlerde Başkan’ın da ekibe katılmasıyla, golcü transferi için alternatifler masaya yatırıldı. Başkan’ın aklında Robinho var Amerika’ya gitmek istemeyen Raul’den olumlu yanıt alan Beşiktaş, İspanyol futbolcuya Schalke’nin de talip olması nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Bu noktada devreye giren Schuster, eski öğrencisiyle temasa geçti. Diğer adaylardan Klose konusunda da sıcak gelişmeler var. Alman yıldızın sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Bayern Münih, Klose’yi 5 milyon Euro karşılığında satabileceğini bildirdi. Başkan Yıldırım Demirören’in ise aklında sadece bir isim var: Robinho... Brezilyalı yıldızdan gelecek haber, dört gözle bekleniyor. Avusturya'da golcü zirvesi - www.fanatik.com.tr |
Bu Tarz Haberler 2 Hafta Kadar Daha Çıkmaya Devam Edecektir . |
Yönetim duruma el koydu Quaresma'nın tanıtım töreninin organize edilmesi için bir şirketle 150 bin Dolar'a anlaşmaya varan Beşiktaş medya departmanı, yönetimin kurbanı oldu! http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...1mm1061260.jpg Q7 transferinin tanıtım töreninde yaşanan fiyaskonun ardından, idareciler medya departmanı hakkında araştırma başlattı. Bu ve benzer organizasyonlar da medya departmanının sorumluluğundan alındı. Bilindiği gibi tören 20 bin Lira’ya gerçekleştirilmişti. Yönetim duruma el koydu - www.fanatik.com.tr |
'Beşiktaş'tan neden ayrılayım?' İbrahim Toraman, TFF'nin resmi yayın organı Tam Saha dergisine açıklamalarda bulundu. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...1mm1061252.jpg Yıldız oyuncu, “Beşiktaş’tan kopmak gerçekten zor. Bu sezon sözleşmem bitiyordu ama ben 3 yıllık daha mukavele imzaladım. Sevdiğim ve sevildiğim bir yerdeyim. Beşiktaş taraftarı ve camiasını seviyorum. Onların da duygularının benim için aynı olduğunu hissediyorum. Bazıları, “Kariyerin açısından iyi olur, neden gitmiyorsun?” diye soruyor, ama mutlu olduğum bir yerden gitmek bana zor geldi” dedi. 'Beşiktaş'tan neden ayrılayım?' - www.fanatik.com.tr |
Quaresma geldi ama formalar... http://img4.mynet.com.tr/spr3/quares...-24797_501.jpg Rekor kırması beklenen Quaresma formalarının istenilen sayıda satılmaması yöneticileri şaşırttı. Beşiktaş'ta 7.3 milyon Euro bonservisle alınan Quaresma'nın takıma katılmasıyla forma satışlarında rekor kırılması bekleniyordu. Ancak Kartal Yuvaları'nda normalin üzerinde hareketlilik yaşanmasına rağmen satışlar beklentilerin altında kaldı. Q7'nin imza töreninden önce gecesini gündüzüne katarak forma ve tişörtlerin yetişmesini sağlayan Beşiktaş'ın pazarlamadan sorumlu yöneticisi Hakan Aksoy, satışlarla ilgili memnuniyetsizliğini Tişörtler bitmiş olsa da istenen rakama gelinemedi. Bu durum yıldız transferlerinin önünü kesiyor sözleriyle dile getirdi. Quaresma geldi ama formalar... - Beşiktaş - Mynet Spor |
1 tane forma var kartal yuvalarında.onu da begenmedim ben. dün kombine almaya gittigimde baktım.eşime tshırt kendime forma alacaktım.tshırtı aldım ama forma için bekliyoruz. |
Olaya İyimser Yönden Bakmak İstiyorum . Taraftarın Çoğunluğu Diğer 2 Formanında Çıkmasını Bekliyor Bence Bende Bu Şekil Bekliyorum Hangisi Hosuma Giderse Ondan 2 tane Alıcam . 2 Forma + 2 R.Quaresma Tshirtü + Kapalı Alt Kombine . Diğer Formaların Cıkmasını Bekliyorum . Taraftarda Diğer Formaların Cıkmasını Bekliyor Bence Ona Göre Karar Verecek Taraftar Verdiği Sözü Tutacak İnanıyorum . |
topşamda kaç adet satılmış ki :S |
Diğer Formalar Çıksında bi. Suan için Patlamanın Yaşanmaması normal. |
Siteye sayaç konulsun dedi herkes kulüp ilgilenmedi herhalde hiç açıklanmıyor rakam neden böyle yapıyorlar insanların basit taleplerine olumlu yanıt vermiyorlar anlamıyorum. |
almıyorummm forma bunlarda ıyıce suyunu cıkardı ... q7 ıcın mı alacagım sankı formayıı |
Formalar bekleniyor, basın kışkırtmasın hemen...Taraftar gereken desteği verecektir... |
yine beşiktaşı kötüleme kampanyası ilk günlerde de tarihi forma satıldı deniyordu... |
maçlar başlasın bak satış nasıl artıyor |
bence diyer formalar cikinca bu tartisma yapilsin simdi cok erken, tarftar hakli diyer formalr cikmadan acele karar vermek istemiyor belki beyazi alacak ama sonra cikani daha cok beyenecek pisman olacak belki alim gücü bi formaya yetiyordur. eyer yeni formalardan sonra gene satislar kesat giderse o zaman bu ayip tarftarlarin olurki yönetimde kizmakta hakli olur |
daha durun ya diğer formalar bir çıksın o zaman görecez ... |
Forma satışları az deniliyor ama bence çoğu insan diğer formaların da çıkmasını bekliyor.Diğerleri çıksın o zaman göreceğiz satışlar az mı çok mu.. |
2 adam daha şart. Q7'ye bişey olsa, eski hamam eski tas olur Bu takıma bir iki takviye daha mutlaka gerekli. Q7'ye birşey olmayacağı ne malum? Adam 50 maç oynayacak değil. O yüzden mutlaka daha takviyeye ihtiyac var. Siz ne dersiniz? |
Dün Ali Kuçik 14 no'lu formayı giydi. Tello gitti galiba?!! Dünkü maçta dikkatimi çekti. Ali Kuçik , Tellonun formasıyla sahaya çıktı. Merak ettim. Acaba Tello gitti biz mi bilmiyoruz?!! |
O formalar federasyona bildirilen forma numaraları değil.O yüzden şu aşamada gitti diyemeyiz.. |
Q7'ye bir şey de olsa eski tas eski hamam olmaz. Beşiktaş kadrosu kazmalar ordusu değil her sene 40 gol atsın. evelki sene iyi kullanılınca gol sıkıntısı çekiyor muyduk? Sadece Bobo 19, Holosko 15, Nobre 11, Delgado ve Tello 7-8'er gol atmışlardı. Geçen sene Mustafa Denizli mahvetti takımı. Biraz iyi idare edilse geçen sene de şampiyon olurduk. Hele Holosko'nun geçen seneye kadar her sene bir 15 gol 7-8 asist ortalaması vardı, Denizli'nin geçen seneki abuk sabuk sistemsizliği ve sakatlık yüzünden adamı kazma yerine koyuyor kimileri. |
Ozan İpek ve Sercan geLirse eğer çok iyi takviye olmuş olur sadece kanatLAra Tabi Orta saha'da büyük eksiklik vaR bence geriden oyun kuran 1 oyuncu şart takıma Guti tarzında 1 adam ama Guti deiL.. |
Türkiye`de Saat: 06:15 . |