![]() |
TSL - 10.Hafta : Eskişehirspor 0-1 Beşiktaş JK TSL - 10. Hafta Eskişehirspor - Beşiktaş JK http://i0910.hizliresim.com/2009/10/18/2084.jpg Grafik Tamamen Şahsıma ve BesiktasForum.Net'e Aittir ! |
Sivok Ernst Ve Ferrari Olmadan Cok Sıkıntı Yasayacağız Ama Umarım KAzanırız |
Zorlu geçiceği kesin. Denizli busefer ibrahim kaş ve ibrahim toromanı esas mevkiileri olan stoperde oynatıcak. Büyük bi ihtimallede Fink ve uğurda defansın önünde oynucak. Son vuruşlarda beceriksizlik yaşamaSSak tahmin edileceği kadarda zorluk çekmeyiz. Serinin başlangıcı olucaktır bu galibiyetler.. Ezikleri bekliyoruz ezikleri inönüye !! |
kazanıcamızı sanmıyorum :S |
Birçok Eksik var , Eskişehir Çok Atak Oynuyacaktır , Umarım Düşündüğümüz gibi Kötü Bitmez |
Bende genelin aksine maçı rahat kazanacağımız düşüncesindeyim. Es-Es kesin olarak biliyorum ki maça mutlak 3 puan için çıkacak ve baya baskılı oynamaya çalışacak eğer maça şu 11 le çıkarsak maçı rahat alırız düşüncesindeyim. -----------Rüştü---------- Ekrem-Toraman-Kaş-İsmail --------Fink-Uğur--------- ----------Tabata--------- ---------Nihat-Bobo------ |
eskişehirde youla ve ümit karanın oynamicak olması, ernst sivok ve ferrari gibi defansif oyuncularımızın yokluğuna denk geldiği için şanslıyız. bence kazanırız. |
eskişehir maçında cezalı oyuncularımız yüzünden yerlerine oynayacak yedek kalan oyuncularımızdan iyi bir performans bekliyorum ben buna paralel olarakta maçı kazanacağımızı düşünüyorum umarım yanılmam... |
İnşallah alırızz bu maçı yaa puan kaybedeck lüksümz yok |
çok zor bir maç olacak Ernst'in yokluğu çok belli olucak.. |
Türkiye`de Saat: 13:12 . |