![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
futboLcuLara saLdıraLım o zmn hehehehe :DDD rüştünün burnuna top gELmiş hazırLıkLArda .yaşLı pantere bişe oLmasa bari :SSS |
Valla onu bunu bilmem,zor maç olacak..''Kolay maç yok'' diye klişe bir laf vardır ya galiba git gide inandırıcı laf olmaya başladı.. Evimizde oynamanın avantajının yanında , iyi kontraya çıkan , dertli toplu oynamaya çalışan, özellikle orta saha da iyi yardımlaşan ekiplere karşı bu sene İnönüde zorlandığımız aşikar..Yine böyle bir maç olacak diye korkuyorum..Bursanın iyi bir savunma anlayışı ve dirençli bir orta sahası var..Özellikle Kiritanın takıma dönüşü pozitif anlamda büyük katkı sağladı Bursaya..Zaten hucüm oyuncularını saymıyorum,Sercan,Volkan,Batalla için çok uygun bir maç olacak..Hucuma çabuk çıkan bu etkili adamlarla,Savunmada baya bir zorlarlar bizi.. Ancak sezon başından bu yana var olan sıkıntılarımıza rağmen kötü futbol oynadığımızı düşünmüyorum bir kaç maç hariç..Zirveyi ilgilendiren kritik bir maç olduğundan yüksek konsantrasyon bekliyorum oyuncularımızdan..İkinci devreye moralli girebilmek için 3 puan şart..Moral ve motivasyon haricinde bir çok katkısı olur bu galibiyetin..Ancak bu maça ''oldu-bitti maçı'' gözüyle bakmakta yanlış olur..Umarım taraftarın sonsuz desteği ve sabırlı,akıllı,disiplinli bir oyunla galip geliriz.. |
Alıntı:
en son eziksaray maçını seyrettim bursa nın o kadar ahım şahım top oynamadı |
Alıntı:
|
ayyyy ayoLLLL bursaspor bursasporrr =Pp |
Bu maçı almamızı tüm maçlardan daha fazla istiyorum. |
Maç çok çetin geçecektir, biz 2 haftadır beraberlikle yetiniyoruz, Bursa ise son maçında Kayseri'de bozguna uğradı, iki takımda puan kaybetmek istemeyecektir bu maçta...Gerçi Bursa için 1 puanda iyidir ama bizi yenip önümüze geçmek isteyeceklerdir, bunu yapabilecek güçleri de ne yalan söyleyeyim var, kontralarda çok dikkatli olmalıyız, özellikle de Batalla'ya karşı...Bizimde bu maçtan 3 puanla ayrılabilmemiz için hücumda daha üretken olmamız lazım, Diyarbakır ve Vestel maçlarındaki performansımız bu maçı kazanmaya yetmez, umarım taraftarın desteğini arkasına alan oyuncularımız maçı kazanmayı rakipten daha çok ister, daha çok mücadele eder, bulduğu pozisyonlardan en az birini de gole çevirir...Bu maçta savunma oyuncularımızın ve özellikle de Ernst-Fink ikilisinin hatasız oynayacağını, gol yemeyeceğimizi düşünüyorum, 0-0 veya 1-0 biter gibime geliyor maç, içimden 1-0 geçiyor ama, ilginçtir golü de Nihat'ta bekliyorum... |
yemyeşil bursanın bembeyaz oğlanları :D biraz direnmeye çalışırlar ama atalarımızın dediği gibi onlarda kaçınılmaz olan sona karşı koymayı bırakıp zevk almaya bakarlar bi süre sonra :D |
Türkiye`de Saat: 06:50 . |