![]() |
hadi bakalım hayırlısı |
icraat icraat icraat |
ne transfer politakımız varmış be helal olsun yönetime |
Ses var görüntü yok.Şafak kaç bari onu belirtin. :) |
Harbiden de ilaç oldu be :):):):) |
Mustafa Denizli maç sonunda açıklama yaptı.Kontejyan boşalırsa bir yabancı oyuncu alacağız dedi.:) |
Delgadonun sözleşmesi donarsa; Bence yönetimin su anki planı Delgadonun sözleşmesini dondrumak ve yerine orta alan ve forvette katkı yapacak bir oyuncu almak. Devre arasında da sampiyonlar liginde parlayacagını umdukları BOBO yu satmak böyleleikle delgado dondugunde bobodan bosalan yabancı kontenjanını da delgado ıle kullanmak. Buraya kadar bence mukemmel olur ancak su anda alınacak oyuncu orta alan ıcın alınırssa delgado dondugunde 2 ust duzay aynı bolgede oynayan yabancı oyuncuyu kadroda bulundurmak ne kadara mantıklı olur? Yani quaresma veya baska bir yabancı oyuncu ile takviye yapılıp yanına da Yıdıray alınırsa delgado dondugunde bu tip bir sıkıntı da yaşanmaz dıye dusunuyorum.Bu durumda ocaga kadar olacark kadroda QUARESMA-BOBO-YILDIRAY olur. Ocaktan sonra ise QUARESMA-YILDIRAY-DELGADO olur. Yıldıray öyle gazetelerde yazdıgı gbı rakamlar ıstemiyor bonservisi 1.5 dan fazla degil şu anda taliplisi eskişehirspor gerisini siz düşünün. Ancak bu planda düşünülmesi gereken en önemli nokta Bobo devre arasında 5 milyon edecek mi ? sözleşmesinden 6 ay daha gitmiş olacak çok daha büyük bir risk değil mi ? |
Beklentiler hep bu yönde ama işallah doğrudur. |
levent erdoğanın allah bir dediğine inanırım ancak...nezaman nerde ne konuştuğunu bilmiyor ...başkan da defalarca uyarmadımı zaten |
mutlaka gidecek te ne koparırsam kar hesabı yapıyor zapo |
inşallahhhhhhhhhhh |
daha yarım sezon önce yusufun gelmesinede kulp takılmıştı inşallah gelir isabetli transfer olur...delgadodan daha iyi olacağı kesin kimse şüphe etmesin |
aman satmayın alın turşusunu kurun...salamura satarsınız |
kim bu adam yawwww tanıyan varmı |
çok iyi olur ama yönetim bu konuda daha bi atmadı |
en çok delgado konusuna sevindim |
alinacak gurbetci futbolcu ne oldu? Gökhan Töre, Ümit Korkmaz ve hemserim Veli Kavlak ile ilgilendiklerini duymustum, hatta Denizli "Yakinda imzayi attiracagiz" filan demisti... Ama hala faaliyet yok, atladigim bir haber mi var? |
her sey yalan olsa bıle en buyuk ask zor olandırrrr |
Alıntı:
|
Gurbetçi Konusun'da En Son YILDIRAY Haberleri çıktı , Yerli birisi Alinacak ama kim bizde bekliyoruz :) |
Yakında yapılacak merak etme :) Diğer kişi gerçekten çok yardımcı olmuş :) |
Alıntı:
ne demekk :D sevgı anlasmak degıldır nedensız sevılırrr . bazen kucuk bır transfer ıcın omur verılııırrrr |
Transfer İçin Şarkı Yazmak Kolay Adam Getirmek Zordur Keşke Q7 gelse de pascaltekin beni durdur :) :) :) |
Alıntı:
:damnmate: durmak yokkk yollllaaa devammmmmm |
Biri alınır inş...Yoksa böyle olmaz, sorun yaşarız ileride...Bir türk lazım o bölgeye... |
Yattı herhalde o iş..Yerli alsak çokdan alırdık dedi çünkü Denizli dün akşam..Yabancı gelecek ortasahaya.. |
Alıntı:
Doğrudur..:) Buonanotte'yi seviyoz diye Quaresma'ya hayır demeyiz walla ..:) Hangisi olursa olsun..Makbule geçer..:) |
bi spor gazetelerin yazdıkları olsaydı.. bis mutu'yu diegoyu, riise'yi, Quaresma'yı, Sosa'yı, Lucho Gonzales'i hepsini almıştık.. canları sıkıldıkça kafalarına göre sallıolar.. Bizim milletimizde bu gazeteleri alıo. |
ahh Q7 ahh :( |
yürü be başkan mort et herkesi |
Alıntı:
1. Zapo işini halledemiyoruz.. 2 hafta oldu Ferrariye sözleşme imzalatamadık.. 2. Yabancı transferi yattı çünkü 3. delgado'nun sözleşmesini donduramıoruz.. |
hiç1şey olucağı yok... Keşke olsa. |
zerre kadar inanmam bu adama hepsi tersi cikiyor zaten bunda ciddiye bile almiyorum .. |
korkarım ne yabancı gelir orta sahaya nede yabancı caner erkin gibi bu işte yatar |
hayal oldu!! |
bugün 3 gazetede daha yazdı beşiktaşa yakın işadamları bile getirilsin biz yardımcı oluruz demeye başladılar delgadoya kaldı bu iş delgado şutlanırsa quaresma gelir... |
gelsin artık yaa |
fener ve gs iyi transferler yapsin biz bekleyelim daha :( :( böyle sampiyon olamayiz quaresma+buonanotte!!!! |
Alıntı:
ama RQ7 gelsin, baska birini istemiyom... |
inşallah kolpa çıkmaz.. |
Türkiye`de Saat: 16:57 . |