![]() |
Hamburger SV- Tolgay Ali Arslan arkadaşlar bu akşam ki beşiktaş hamburg maçında hamburgun 19 yaşında ki tolgay arslan'ı nasıl buldunuz ? ülkemizde sercan sercan diye yırtınanlar, 8-10 milyon euro isteyen kulüpler sanırım bu oyuncuyu görmemezlikten gelemez. bana kalırsa bir izleme komitesi gönderilip bu oyuncuyu takip ettiririm. gerçekten 19 yaşında bu kadar becerikli ve değeri 200.000 euro.. futbolculara hediye edilen arabalar veya bir maçın primi değerinde... |
iyiydi aslında ama transfer düşünmüyorlarmış |
1.bruno labadia birakmaz onu zaten gecen sene gencler liginde 30gol atmis onun icin aldilar onu ve hocada genclere önem veren birisi 2.degeri 200.000 bin olmasi transfer fiyati okadar oldugu anlamina gelmez 3.böyle genc yastaki türk oyuncular türkiyeye kolay kolay gelmez onlarin kendilerinden ziyade ailesi cok karsi cikiyorlar bircok kisilerden biliyorum ve haberlerdede okiyoruz.. yoksa cok yetenekli ve gelecekde iyi bir kariyer yapabilecek bir futbolcu biz altyapimiza bir yönelsek bircok iyi oyuncular var mesela necip harika futbol oyniyor cok akilli oyniyor ayni ridvanda öyle.. |
Elimizdeki Gençleri Değerlendiremiyoruz Zaten , Hamburg'ta Kariyerini Sürdürür İnşallah. Yolu Açık Olsun |
Alıntı:
200bin euroluk oyuncuyu da en fazla 2-2.5dan fazla para da istemezler ülkemiz kulüpleri değil çünkü. satılmayacak hiç bir futbolcu da yoktur dostum. |
Alıntı:
tabiki satilmayacak oyuncu yoktur ama bizim yönetim ilk önce böyle bir düsünceye bile varmaz böyle adamlari alalim diye ki kendi genclerimize bile deger vermiyoruz ve genc bizde harcanacagina avrupada türkiyeyi temsel etsin |
tolgay iyiydi.. neciple rıdvan inanılmazdı.. rıdvan dani alves necip lampard gibiydi |
Alıntı:
KatıLıyorum Sana Arda... |
evet denizli necip ve rıdvanı kullanmazsa yazıklar olsun ona. kötü bile oynasalar ısrar edilmeli. |
Necip Necip dedik sonunda çıktı Kartal gibide oynadı ne güzel. Tabata yerine bari geleceğe yönelik genç bir yabancı alınsaydı. Veya o para alt yapıya aktarılsaydı keşke. Bu kadar insan alt yapıdan bir sürü isim öneriyor şu yönetim hiç görmüyor duymuyormu hayret.. |
Kıvanç, Kartal'a doğru... Mustafa Denizli'nin 'Oyuncu almayacağız' açıklamalarına rağmen,?Beşiktaş'ın transfer pazarlıkları içerisinde olduğu ortaya çıktı. Bu sezon Karşıyaka formasıyla büyük çıkış yakalayan ve birçok Süper?Lig ekibinin gündeminde yer alan Kıvanç Karakaş için görüşmelerin yapıldığı bildirildi. Beşiktaş'ın,? Kıvanç'ın bonservisi için 1 milyon TL'yi gözden çıkardığı, İzmir temsilcisinin de transfere yeşil ışık yaktığı öne sürüldü. Sezon başında Rıdvan Şimşek'i de Karşıyaka'dan transfer eden Beşiktaş, genç yıldızın performansından fazlasıyla memnun kalmıştı. Orta sahanın ortasında görev yapan? Kıvanç Karakaş ile birlikte, Beşiktaş yaratıcı orta saha oyuncusu arayışına noktayı koymayı planlıyor. Fanatik Kaynağa dikkat ediniz .. |
Geçiniz .. |
kaynak fanatik. Yorum yapmaya bile gerek yok |
haber doğru olsaydı .... düşünemezdim halimizi . |
Kıvanç Alıntı:
|
Alıntı:
|
he he. Öyledir |
sallamak bedava!!! |
Kaynağa Dikkat Edelim :) KOLPA. |
He de geç ya uğraşma. |
Gordon'dan 500 Bin Euro !.. http://img27.imageshack.us/img27/9192/ggordon.jpg Beşiktaş, Strum Graz’da kiralık olarak forma giyen oyuncusu Gordon Schildenfeld’i Avusturya ekibine sattı. Hırvat futbolcu oynadığı takımda kalmak istediğini açıkladı. Grazlı yöneticiler, Gordon için Kartal’a 500 bin euro önerdi. Hırvat oyuncudan kurtulmak isteyen Beşiktaş teklifi kabul etti. |
2 Senedir Gordonla Uğraşıyorduk Sonunda Kurtulduk |
nihayet ya şükürler olsun:D:D |
Bakın bu konuda size tüyo vermiştim ve transferi haftalar öncesinden size net bi şekilde duyurmuştum ve 7 milyon Euro'dan bahsediyordum bana inanmanyanların sayısıda yüksekti ee ne oldu sonunda Tabata Kartal oldu ;) |
avusturya liginde herhalde sadece birgözle oynasan yetiyormus nasil para verdiler halen anlamadim |
Paramızı harcayıp gitti demirören Allahından bul. |
Yaık giden paralar 3-5 milyar değil milyon eurolar |
İşte yanlış bir transferin kaçınılmaz sonu daha..Yok pahasına giden kulübün paraları oldu.. |
''Kartal'' oldu da ne oldu? |
Delgado Geldiğine Göre Yerine Gidecek Yabancı Futbolcu Kim Onuda Söylesene Kardeşim |
gelecek seneler icin bir bakan (tuncay ozılhan super olur) bir teknik direktor ve 11 futbolcu alırsak gelecek sene sampıyonluga oynayabiliriz yoksa bu ekip ile turkıye kupasında sıfır puan alabılen ekıple bı daha iki cihan bir araya gelse sampiyon olamayız |
Demirörenin yerine kim gelirse gelsin en azından daha mantıklı işler yapacağı kesin Takım olarak tek güvendiğimiz yer defansımızın ortası ve orta sahamızın ortası. Gerisi yalan. Öldür at. Teknik direktör için diyecek laf bulamıyorum |
son 14 gün..Bakalım seçim sonrası neler olacak..Bekleyip göreceğiz.. |
çok yazık |
Alıntı:
Alıntı:
|
Bu Başlıktan Başka Haberlere İtibar Etmeyin ! Geçen transfer döneminde dediklerimin doğru çıktığını geçte olsa gördünüz. Şimdi ara transfer döneminde olacakları söylüyorum ! -Delgado geri döndü oynayacak durumda ve artık top Mustafa Hoca'da! -Tabata bonservisiyle verilmeyecek , en kötü ihtimal kiralanacak! -Tello , eğer Delgado'nun oynamasına izin verirse Mustafa Hoca gönderilecek ilk isim. -Ferrari 3-4 hafta içinde tam olarak hazır ama maskeli şekilde oynayabilecek. -Rüştü bu hafta sonu oynayacağımız lig maçında oynayabilecek durumda ama hoca riske etmek istemiyor , Rüştü yinede formayı istiyor. -Mario Berk'le amcam konuştu dün akşam ve Mario Berk kongrede yine YD yönetiminin seçileceğini kesin bi şekilde söyledi (Hiç Murat Aksu'yu beklemeyelim :( ). -Son olarak da hiç bi transfer yapılmayacak bu ara transfer döneminde. Umut AYAZ BesiktasForum.Net |
tabata eskişehire bedelsiz kiralanır diye düşünüyorum. bu yönetimin yapabileceği en iyi hamle bu. demirörenin kesin olarak seçilmesi konusunun doğru bi bilgi olduğunu sanmıyorum çünkü demirören bile seçimi kaybetme ihtimalinin gittikçe yükseldiğini görüp murat aksuyu sözleriyle taciz etmeye başladı. |
Seçime Siyaset Karışmıştır . Şu Dakikadan Sonra Nelerin olacağını Kestirmek Güç Ayrıca Büyük İhtimal Ya Tabata Kiralanır Yada Tello Satılır Öyle Görünüyor . |
mario berk müneccim mişmi de geleceği bize söylüyor. asıl ben bu habere itibar etmem!!!!!!!!! |
Hep geç kalıyoruz her kararda Sezon sonunda adam gibi trasnferler için uğraşıp bitirmiyoruz son dakkada tabataya kalıyoruz. Delgado gelicek devre arası bitiyor lig başlayacak hala kimin gideceği kimin kiralanacağı belli değil hep geç kalınmış kararların altında kalıyoruz. |
Türkiye`de Saat: 10:10 . |