![]() |
korcana guvenıyoruz dıyın sonra gıdın bu adamı alın ne kadar zekıce bır davranıs...Hiç mı futboldan anlaman adamlar yonetımde bılmıyorum kı...İlla kalecı alcaksan 5 mılyon euro dıye vazgectıgın sınan bolatı al 10 yılı garantı olur kalenın... |
5 mılyon euroya trabzon hıc durmasın alsın denızlı ne kadar ınat etsede batuhan yıldız olacak...managerde bıle 15 mılyon euro adam ya:) demıroren sıcak bakıyomus sende nasıl bır goz var ya nesıne sıcakbakıyosun hala mı karısacaksın transfere yeter cık gıt artık yeter... |
Kalecimiz Borsaya Bildirildi ! Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği açıklamada TSG 1899 Hoffenheim takımının kalecisi Ramazan Özcan'ın kiralanması için görüşmelere başlandığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklama şöyle: "Şirketimiz, Almanya futbol takımlarından TSG 1899 Hoffenheim Kulübü oyuncusu Ramazan Özcan’ın kiralanması konusunda, futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır." |
Ne Batuhan'ı yaa onlar Batu'yu anca rüyalarında görür:D |
Bu gencimiz kimdir necidir bilmem.Alındıysa ya da alınacaksa Hayırlı olsun demekten öte bir şey gelmez elden.Ancak bu tür konularda (transfer konusunda) yönetime güvenmediğim için tedirginliklerim olduğunu söyleyebilirim. |
Kolpa haber olduğu belli.. |
hadi hayırlısı:) |
Ramazan Özcan, Beşiktaş'ta Beşiktaş, Almanya'nın Hoffenheim takımının Türk asıllı kalecisi Ramazan Özcan'ı kiralık olarak sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC...ber.hlarge.jpg Beşiktaş, Rüştü ve Hakan Arıkan'ın sakatlıklarının uzun sürecek olması nedeniyle yaşadığı kaleci sıkıntısını Hoffenheim'in Türk asıllı kalecisi Ramazan Özcan'ı kiralayarak çözdü. Türk asıllı 26 yaşındaki kaleci Ramazan, geçtiğimiz sezon başarılı olan Hoffenheim'da 7 maçta ilk onbirde sahaya çıkmıştı. Ramazan, aynı zamanda Avusturya milli takımının da formasını giyiyor. Özcan bu sezon ise henüz Bundesliga'da forma şansı bulmuş değil. |
trabzon için büyük bir takasmış. bizim için takasa benzemiyor pek. |
Besiktas a alinabilecek kaleciler icindeki en kötü alterniflerden biri.Avusturya da yasiyorum ama bu cocuk eger bizim kaleyi koruyacaksa Korcan da israr edilmesi cok daha fazla hayirli olur diye düsünüyorum.Bence cok hantal ve refleksleri kötü bir kaleci... |
Ramazan İçin Ne Dediler ? http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm826712.jpg Ümit Özat (Ankaragücü Yardımcı Antrenörü) Köln’de top koştururken, bir kaç kez karşılıklı oynamıştık. Ramazan solak bir file bekçisi... Kaleci antrenörü olmadığım için ayrıntılı bir yorum yapmam doğru olmaz. Ancak Beşiktaş araştırmış ve en doğru kararı vermiştir. Beşiktaş kalesinde; Rüştü, Hakan ve Ramazan arasında müthiş bir rekabet yaşanacağını düşünüyorum. Ramazan aynı zamanda Avusturya Milli Takımı’nda da görev yapıyor. Beşiktaş’ta rahatlıkla kaleyi koruyabilecek kapasitede... Zaten Hoffenheim’da da oynuyor ve başarılı bir performans sergiliyordu. Wolfgang Ruinir (Austria Sport Gazetesi) Ramazan Avusturya’nın son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli kalecisi... Kariyerine Lustenau’da start verdi, Red Bull Salzburg’da 2. kaleciydi ve daha sonra Almanya’nın Hoffenheim ekibine transfer oldu. 2008 Avrupa Şampiyonası’nda Avusturya Milli Takımı’nın da kalesini koruyan genç file bekçisi çizgideki müthiş reflekleriyle ön plana çıkıyor. Ani gelen şutlara iyi cevap verebiliyor. En büyük zaafı ise şimdiye dek fazla forma şansı bulamaması ve tecrübe kazanamaması. Fakat Beşiktaş takımında sürekli yer bulursa, Türkiye’de ve Avrupa’da ileriki yıllarda büyük sükse yapacaktır... http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,24136,100063) |
Daha 25 Yaşında Avusturya Milli Takımındada Oynuyor Bence İyi Bir Tercih Yaptık . |
iyi kaleci diyorlar ama bir fikrim yok... |
Kaliteli bi kaleci geçen yıl Hildebrand gelene kadar takımın 1 numarasıydı , hayırlı olsun. |
izlemedim bilemiyorum |
hiç izlemedim ....inş. iyi çıkar.zaten oynama şansıda bana göre az olur kiralıkmış da sanırım |
Ben bu kaleciye güveniyorum, Hakan'ı da geçebileceğini düşünüyorum...Gereksiz bir transfer de değil bence, Rüştü ya seneye ya da sonraki sene futbolu bırakacaktır, ondan sonrada bir yabancı kaleci almaya gerek yok, Ramazan gibi kaleciler denenebilir... Volkan Ünlü tutmamıştı, umarım bu adam tutar... |
atip tutmayalim uzun süre kaleyide korumadi bu eleman hemde hildebrand gelene kadarda degil ilk haftalarda sans buldu ilk basta fena degildi sonra basit hata yapinca baska kaleciyi koydu riskli bir transfer diyorum kisa süreligine kötü kaleci degil ama öyle sevinecek kadarda degil suanda süpriz yumurtasi gibi duriyor |
hayirli olsun |
Gereksiz. |
Korcanla devam etmeliydik. |
ben pek beyenmedim |
Ramazan'a Ne Kadar Ödenecek ! Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB`ye gönderdiği açıklamada TSG 1899 Hoffenheim takımının kalecisi Ramazan Özcan`ın kiralanması konusunda kulübü ve oyuncu ile anlaşmaya varıldığını bildirdi. Şirketten yapılan açıklama şöyle: "TSG 1899 Hoffenheim Kulübü oyuncusu Ramazan Özcan’ın kiralanması konusunda kendisi ve kulubü ile, sezon sonunda kati transfer opsiyonumuz bulunmak kaydıyla, anlaşmaya varılarak futbolcu sezon sonuna kadar kiralanmıştır. Anlaşma karşılığında Kulübüne 2 eşit taksitte olmak üzere toplam 200.000.Euro ödenecektir. Futbolcunun kendisine ise 5 eşit taksitte ödenmek üzere yarım sezon için toplam 150.000.Euro garanti ücret ve 7.500.Euro maçbaşı ücreti ödenecektir." Ramazan Özcan Kimdir? 20 Haziran 1984 tarihinde Avusturya Hohenems’de dünyaya gelen Ramazan Özcan, profesyonel kariyerine SC Austria Lustenau takımında başladı. 2003-2006 yıllarını bu kulüpte geçiren genç kaleci, 2006-2007 sezonunda ise Red Bull Salzburg takımına transfer oldu. 2007 yılında Almanya ligi Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’a geçen 1.88’lik kaleci, 2004-2007 yılları arasında Avusturya U-21 milli takımının kalesini 25 maç korudu, 1 kez de Avusturya A Milli Takım`da görev yaptı. Beşiktaş JK |
Vayy be Yine gitti boşa paralar.. |
Hayırlı olsun..Sakatlarımız iyileşene kadar kalede sorun cıkarmasınlar yeter. kimbilir belki kaleyi bir daha vermez..Ama ben Korcan dan yana tercihimi kullanırdım.. |
İzlemedim diyen arkadaşlar, oynamayan adamı zaten izleyemezsiniz. Bu sene daha maça çıkmadı bu kaleci. Almanya'nın orta sıra ekiplerinden birinden, Şampiyonlar Ligi(bu sene de yüksek ihtimal gene katılacağız) oynamış bir takım olarak vasat bir kaleci alıyoruz. Yapılmış olmak için yapılan bir transfer...Bunca yıl emek verip bekleyen Korcan ve Rasim'e yapılan bir ayıptır bu... Umut fakirin(güçsüz) ekmeğidir, biz umudu bekleyemeyiz, biz gidip Ernst gibi bulunduğu her takımda oynamış, Delgado gibi kendini ispatlamış, Ferrari gibi İtalyan Milli takımından oynamış adamları alırız. Biz piyango takımı değiliz... |
Alıntı:
|
inşallah faydalı olur...Almanya 1. liginde kalecilik yapmış genç bir oyuncu işimize gelir...Başarılı olur da kalıcı olur inş.Rüştü yü de göndeririz artık bence bırakmalı o da hakan ve ramazan götürebilir diye düşünüyorum olmadı tecrübeli bir kaleci daha alınabilir ama bence rüştü artık misyonunu tamamladı... |
Alıntı:
|
Ve Ramazan GeLdi ..!! Beşiktaş'ın, Almanya'nın Hoffenheim takımından kiralık olarak aldığı kaleci Ramazan Özcan, İstanbul'a geldi. Tütk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla Münih'ten İstanbul Atatürk Havalimanı'na menajeri Max Hagmayr ile birlikte gelen Ramazan Özcan, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Beşiktaş camiası ile anlaştığım için çok mutluyum. Beşiktaş'ın kaleci problemi vardı. Buradan Rüştü ve Hakan ağabeylerime geçmiş olsun diyorum. Beşiktaş için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum'' dedi. Avusturya Milli Takımı'nda da görev alan Özcan, Türkiye'deki hedefleriyle ilgili bir soru üzerine, ''Beşiktaş'ta sakatlıklar nedeniyle kaleci problemi var. Elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Tabii yine Avusturya Milli Takımı'na da geri dönmek istiyorum'' diye konuştu. Özcan, Beşiktaş'ın ikinci yarıdaki yüksek atmosferli maçlarını kaldırıp, kaldıramayacağına yönelik bir soruya da, ''Hepsini kaldırabileceğimi düşünüyorum'' yanıtı verdi. Ramazan Özcan, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah-beyazlı takımın yapacağı çalışmaya katılacak. -A MİLLİ OLDU- 20 Haziran 1984 tarihinde Avusturya Hohenems'de dünyaya gelen Ramazan Özcan, profesyonel kariyerine SC Austria Lustenau takımında başladı. 2003-2006 yıllarını bu kulüpte geçiren genç kaleci, 2006-2007 sezonunda ise Red Bull Salzburg takımına transfer oldu. 2007 yılında Almanya ligi Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a geçen 1.88 boyundaki kaleci, 2004-2007 yılları arasında Avusturya Ümit Milli Takımı'nın kalesini 25 maç korudu. Yeni transfer, 1 kez de Avusturya (A) Milli Takımı'nda görev yaptı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ayrıca sizi de anlıyorum, oynasın görelim düşüncesindesiniz, ama gerçekleri de görün! Kalitemizi iyice düşürüyoruz! |
oyle aman aman bi kaleci dgl ama zaten yedegin yedegi olarak alindi |
öncelik hakan'da olmalı bence..hakan o kaleyi çoktan haketti...rüştü sevdasından artık vazgeçilmeli ve hakan 1. kaleci olmalı..olması gereken budur.. |
hayirlisi olsun besiktasim icin ama hakandan kaleyi alabilecegini zannetmiyorum |
Hakan ve Rüştü'nün sakatlıkları ciddi. Bu sebeple kiralandı Ramazan. Yarın öbürgün sampiyonluk maçlarında Korcan'ın yiyebileceği hatalı gole hangimiz ne kadar sabır edecek ? Hoca Korcan'ı bitirmemek adına böyle bir transfer istemiştir bence. Yoksa Korcan ve Hakan bu takımın kalesinde uzun seneler forma giyecek. |
hayırlı olsun |
yahu adam romayla anlasali ay oldu siz hala toni diyonuz :D |
illa bizim gündemimizdemi olmasi gerekiyor adamin üzerine konusmak icin |
Türkiye`de Saat: 08:35 . |