![]() |
Yanlış bilmiyorsam hem yaş olarak hemde boyut olarak oldukça ufak bi futbolcu kendisi :) Eğer gerçekten iyi izlendiyse ve gerçekten ihtiyaç varsa gelsin. Hem ben severim Arjantinlileri :D |
Ben Bu Futbolcuyu İzledim Harika Bir Futbolcu Hucüm İçin Çok Yararlı ve Skorer bir Futbolcu . |
Gündemde olması çok normal, transfer dönemi alayı gündeme gelir |
Yav bi defolun gidin ya.Tabataylamı uğraşıcaz? delgadoylamı? Buonanotte ile mi? Geçen yazda çıktı bu.İzledik bu filmi |
Türkiyede alınacak kaleci yok hele serkan hiç değil.. |
Serkan;vasat bir çizgi kalecisi..yani ,Hakan dan üstün bir yanı yok..ama devamlı oynarsa iyi bir yere gelebilir..Bence Trabzon da;Onur ve Tolga varken onu almaz gibi geliyor.. |
evet geçen senede çıkan bi haber ısıtıp ortaya koyuyolar başında 9tane yabancı var hala yabancı almaya çalışıyosun |
Saçmalamayın..nasıl gerek yokmuş..3.kalecimiz Korcanın halini gördük,Bu şartları kaldırabilecek kaleci şart..Hakan,Rüştü sakat..Cenk Gönen Ligimizin en iyi genç kalecisi bana göre..Denizli gençlere yönelmeli diyoruz , Cenk daha 20 yaşında 2 sezondur Denizlispor kalesinde aslanlar gibi..Mutlaka takıma kazandırılmalı..Hatta Rüştünün 2-3 ay önceki bir beyanında,Cenk Gönen'i övdüğünü,şu an Cenk'in en iyi kalecilerden biri olduğunu, mutlaka takıma kazandırılması için yönetici ve hocaya tavsiyede bulunduğunu hatırlıyorum.. |
Serkan'a Tam Not http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm821183.jpg Genç kalecinin Ankaragücü’nde haksızlığa uğradığını belirten Yüce, “Başarılı olan A Milli Takım seviyesinde bir kaleciyi yıpratmamak ve önünü kapatmamak lazım. Eğer transfer olursa Beşiktaş kalesini rahatlıkla korur” dedi. http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,24052,100086) |
serkanı acil alalım. ama korkarım bedava ya bonservisi alamaz bizimkiler, onları 5 ödemekten aşağısı paklamaz... |
5milyon avroya alırız:D |
cenk gönen-sinan bolat-onur kıvrak bence bu üçünden biri mutlaka alınmalı mutlaka manisa maçında korcanın yetersiz oldunu gördük |
nasılosa alamıycaz ya balondur |
bize golcü lazım sercan ddeğil sercan 17 maçta sanırım 2 gol... çok koşmakla iyi futbulcu olunsa o zaman serdar özkan ne olurdu ama biraz zeka da lazım |
buonanotteyi 3 yıldır izliyorum teknik açıdan bi eksiği yok ama fizik olarak 3 yıldır aynı ufak tefek bi oyuncu :D bi türlü gelişemedi.. bu fizikle türkiyede neler yapar bilemiyorum :D eğer teknik heyet biz bu çoçuğu büyütürüz diyebiliyosa gelmesi iyi olur :D şunuda belirteyim delgadodan daha fazla katkısı olmaz.. belki ucuza alınıp iyi bi paraya satılabilir tek artısı bu olur |
amam artik demirören transfer yapmasin kulübün icine etti zaten |
Alanzinho 'dan son vuruş ve fizik bakımından daha üstünü.Çok rahat adam geçebiliyor. Oyun zekasıda çok iyi.Messi'nin 1 veya 2 gömlek altı diyebiliriz.. River'da birde Ferrari var defansın sağında oynuyor oda iyi bir oyuncu..Gerçi bir Ferrari yeter bize |
Hiçkimse heveslenmesin..o çocuğu bize yedirmezler |
yahu şu arjantin ekolü anca futbol menajerde söküyor arkadaş.bırakın delgadodan hayır geldimi bize hayır.brezilyalılarıda bırakın.bize alman yada italyan oyuncu gerek. |
adamın sözleşmesi bitiyor. menejerine parayı verdin mi bizdedir bu. ama demirören transfer yaptım diye gösteriş yapıcaksa yandık. |
Luca Toni türkiye de hemde Beşiktaşımızda çok iş yapar.. Bazı arkadaşlarımız yaşlı yada ahı gitmiş vahı kalmış diyor...Cinconlar kewell ve baros u aldıklarında da aynı urum söz konusuydu herkez ağzına ne geliyorsa söylüyordu..peki ne oldu ? 3-5 maç baros takımı götürüyor 3-5 maç kewell. Yani demem o ki yaşa başa bakmamak lazım.futbolu bitmiş dememek lazım.Zaten bonservis bedeli ödenmeyecek alacagı paranın ve giyeceği formanın hakkını fazlasıyla verecektir...Buna eminim... |
buonanotte'yi izledim. boyunun çok ufak olması ve güçsüz gibi görünmesine kimse aldanmasın..Boyu ufak olması güçsüz olduğu anlamına gelmez..aksine görüntüsüne göre güçlü bir futbolcu..Çok faydalı olacağını düşünüyorum...İstediği kişiyi peşine takıp 4 dolandırır tipte bir futbolcu.Paraya ve başarıya aç bir futbolcu bize böyle adamlar lazım..Takımda görmek istediğim 2 kanat oyuncusundan birisidir...Diğeri ise Giovanni dos Santos... Tello-Bobo yu gönderin ikisinden biri yada ikisini birden alsınlar.. ...................Rüştü(hakan-Korcan) ....Ekrem D...Sivok(toraman).....Ferrari....İ.Köybaşı... .................Ernst..........Fink.............. . .........Dos Santos....Delgado.....Bounanote.... ..............Batuhan(Holosko)......... hatta forvet almaya gerek kalmaz bu adamlar olduktan sonra kanatlardan ve ortadan hava topu eksik olmaz ve batuhan boş durmaz...Çok iyi bir kadro olduğunu düşünüyorum... |
ne gerek war yaa |
gerçekleşmeyecek bir hayal sanki ama olmayacak bir şey de değil. Fakat hepsi bir arada olmayacağını biliyorum ama ben böyle bir kadro görmek istiyorum artık.. .................Hakan Arıkan(Korcan-yada daha iyi türk kaleci varsa)................ .....Rıdvan Şimşek...İbrahim Toraman...Matteo Ferrari.....İsmail Köybaşı... Lavezzi(Bounanotte)....F.Ernst...Lucho Gonzales... G.Dos Santos...... ..........Alberto Gilardino....Llorente(Batuhan Karadeniz).... Yedekler: Yerli kaleci Ekrem Dağ Tomas Sivok Flip Holosko Sezer Öztürk İbrahim Dağaşan Selçuk (Ts)... Bu kadroları kur kur bitmez..Ama görmek istediğim çoğu futbolcu burada... |
Sene başında alınması için artık fal açsak mı diye düşündüğüm 2-3 isimden birisi gelecek olsa keşke(9 yabancımız olduğu için olacak iş değil ama ) o kadar çok sevinirim ki.. Eğer alabilirsek gerçekten çok iyi olacaktır ve muhtemelende dünya kupası kadrosuna alınacak olursa bir daha mümkün olmayacaktır almamız.. |
Alıntı:
Kimdir o Paylaş bizimle... |
2-3 isim mi soruyorsun birisi zaten diegoydu biri lisandro lopez diğeride quaresmaydı :) |
Zaman zaman hatalı goller yesede refleksleri sağlam iyi bir kaleci.Kaleyi teslim etmekden çekinilmeyecek bir isim olur.. |
lisandro lopez uctu baba :) Quaresma ise bence yeteri kadar doydu başarıya ve paraya.. Bundan sonra nasıl oynayacağı bana kalırsa soru işareti.. Dos santos, gilardino ve Lucho gonzalesi takımda görmeyi çok isterim :D |
Alıntı:
|
Takip ediyorum da Lucho Gonzales hala alınabilir.Çünkü ligde oynamıyor takip ediyorum.c.L de oynuıyor sadece... |
Büyük bi ihtimalle ya cenk transfer edilicek yada kırıntılı.. Mete dürenin açıklamasına göre rüştü 4, hakan 8 hafta yok.. Kaleci transferi şart |
korcanın 3-4 maçını isledim bence korcan kötü bir kaleci özellikle manisa macında oo hatalar beşiktasta oynayan bir kaleciye yakışmayacak türden rüştünün sezon sonu sözleşmesi bitiyor hakan ve serkan kalede ii bir ikili olurlar korcan kardesiminde daha çok pişmesi gerekmekte serkanın alınması taraftarıyım |
Alıntı:
aklima hic gelmemisti gücünün bitmesi ayrica dakka 5de bile corneri ön direge yollluyorsa yolliyalim gitsin takimdan ........ |
sezer gelse bile yedege bile giremez birakin as kadroyu yedekde baslasin oyuna dahil olmaz bence sezer süper ama mustafa hoca onu ilk18 almaz a2 takima yollar mustafa hoca bu sagi solu belli olmaz |
Alıntı:
hayal olurda bu kadarda olmaz yani hamit kuranyi alma ihtimalimiz yüksek Decoda artik isi bitmis avrupa devleri yasindan dolayi pesine düsmez Ballack ise imkansiz bu oyuncu hayatta bjk gelmez daha dogrusu türkiyeye gelmez ballackla tanisma imkanim oldu adam tam bir türk düsmani Hotelde calisiyorum ordan biliyorum ama varya seedof shevchenko türkiye gelirler karakterleride süper otel arkadasim fenerliydi fenere teklif etse düsünürmüsünüz diye sordu her ikiside türkiye güzel bir ülke orda futbol oynamak ve imkanlarda olursa neden olmasin dediler......... gerci ikiside yaslandi ..........( 1.5 yil önceydi.....) |
olsa olsa degeri 15 milyonu gecmez hangi oyuncuya daha dogrusu kendini kanitlamamis bir oyuncuya 30 milyonu birakin 20 milyon klüp dahaca yok manchester real brca olsun son teklifleri 15 milyonu gecmez okdar parada vermezler avrupadan bir klüp alir 1 yil oynar 15 milyonu verir alirlar zaten aman fener duyamsin salaklar giderler 15--20 milyon verip real barca alamadi bir aldik derler .........((enayi futbol piyasasinda cooookk) |
valla farketmiyor bu ara transferde GAZIANTEPi yine zengin edecegiz en az iki gaziantepli oyuncu alacagimiz kesin almassak ayip ederiz valla ama bir yönden iyi arkadaslar baskan paramizi yabanci takima verecegine en azindan türk takimina veriyor bu yönden teselli olalim ....... |
Alıntı:
|
adam beğendim diyip aldığı oyuncaları oynatmadan göndermeyi düşünüyor. febe gibi alıp harcamyalım etkili genç yetenek yazık olmasın. |
Türkiye`de Saat: 16:57 . |