![]() |
uzak kalsın beğenmediğim bir oyuncu kötü olduğu zamanları biliyorum guizadan beter oluyor o yüzden istemem |
ben batuhan sercan 2 lisini ileride görmek isterim ama daha batuhanı oynatmıyoruz. bir diğer konuda ben artık uçuk rakamlar verilmesini istemiyorum. |
g.dos santos un alınmasını çok isterim |
haberler bencede yalan ama yönetim bu haberler sayesinde açsın gözünüde sözleşmesi biticek oyuncularla sözleşme imzalasın bir an önce. |
ne biz alabiliriz ne de o gelir .. |
Toraman Beşiktaş Aşığıdır Gitmez Bir Yere |
"Sevilla Kulübü’nün bu transferi gerçekleştirmesi halinde Beşiktaş’a bonservis bedeli ödemeyeceği de duyuruldu." gitmesini istemiyorum ama giderse de bonservisi alınmalı |
Kanatlarımız iyi Olsa Luca Toni Kafayla Çok Gol Atar Ama Kanatlarımız Yetersiz olduğu için toni bizde iş yapmaz BoBo'yla Yola Devam |
kanatlardan çok orta geliyo ama vurabilicek adam yok ceza sahamızda ayrıca maçların önemli sayılıcak bi bölümünü kendi yarı sahamızdan rakip ceza sahasına şişirdiğimiz toplarla geçiriyoruz oyunu oraya yıkma amaçlı. bu toplardada toni çok iş yapar.. tabi sağlam enerjik ve istekli bi toniden bahsediyorum. bizi uçurur bence luca toni ama bahsettiğim gibi sağlam enerjik dinamikse türkiyede ne işi var diyenler olacaktır. bi hatırlatma yapıyım yaş 32 ve yılda 4 milyondan bahsediliyo bence gelmek için yeterli 2 sebep bunlar (: gelirsede 2 sene filan rahat rahat oynar devamıda gelebilir kendine nasıl baktığına bağlı bide önümüz dünya kupası. kısa vadede çok fazla yararlanabilirz |
gerek yok. |
Alıntı:
gerennk yok .. |
Yahu biz Carew'i getirdikte ne oldu, adamın kafası hariç her yerine top attı bizimkiler...Toni'ye de öyle olur, adam gibi bi orta açamaz bizimkiler, sonra da İtalya gol kralının düştüğü hallere bak derler, golü unuttu!..Biz Toni'yi besleyemeyiz bu oyunla, bu futbolcularla...Bir tane adam gibi bi orta açan oyuncumuz vardı, Tello, o da yokları oynuyor, topu kaldıracak gücü kalmamış ki kornerlerde her topu ön direğe kesiyor, bazen onu bile kesemiyor!.. |
g.dos santos + luca toni = şampiyonluk |
yanlış transferler Alıntı:
|
kendisini pek sevmem ama gelse bile basarili olmaktan baska caresi yok adamin dünya kupasina gitmek istiyor oynar takir takir ama adami kullandirmayida bilmek lazim |
toraman besiktasi sever bircok ispat etti ama yinede besiktasi sever biryere gitmez dememiz dogru degil sonucta sözlesmesi bitiyor ve uzatan toraman degil yönetim.. |
profesyonellikte herşey olur ama bu haberin doğru olup olmadığı ocak ayında belli olur |
kazmanın tekii luca toni hiç bir iş yapamaz bizde..bizim holoskomuz ve delgadomuz takıma dönsün bizze yeter...delgadonun durumu nt olmadıgı için bence şu an takıma mutlaka bir 10 numara posizyonunda bir yıldız yada bir forvet alınsın..ama delgado ikinci yarı döncegi için forvet alınması daha anlamlı ..bobunun yanına mutlaka forvet alınmalınobreyle olmaz nihatın napacagı belli deil.holosko ne zamn döner belli deil..ama toni alınmasın daha iisi bulunur o paraya bee |
toramana yakışırr ispanyada helekii sevillla gbiii büyük bir takımda oynamak toramanın hakkıdırr ordada mütiş bir performnas gösterecektir..çok kaliteli bir isim ibrahim toraman..artık yaşıda geliyorr bence tam zamnı avrupaya açılmak için..toramanın buna hakkı var çünkü..giderse onu çok ararızz yeride kolay kolay dolmaz...ama gitmek istermi beşiktaşı bırakmak istermi bilmiyoruz..ama gitmek istersedee toramana kimse laf söleyemezz... yalnız bedavaya gitmesiii kötü olurr ... |
ahi gitmis vahi kalmis adami ne yapacaz, bayernde istenmeyen adam ilan edildi uzak dursun bence |
inşallah gelmez bıktık artık 30 yaşını geçen eski yıldızların ülkeye gelmesinden.resmen qatar muamelesi görüyo türkiye. |
İbrahim Toraman hayatta gitmez zorla gönderilmediği sürece:) |
Toraman'a yakışır bu ayrı ama sanmıyorum bırakıp gideceğini.Sonuna kadarda güveniyorum inşallah gitmez.. |
çok beğendiğim bir oyuncu değil ama takımımızın şu anki taktiğine %100 uygun olacağını düşünüyorum,transfer olursa gol kralı olacağına da bahse girerim..Öncelikle oyuncunun yaşından çok takıma verebileceği katkıya bakmak gerek.Verim sağlamayan oyuncuları izlemekten..sabretmekten usandık artık..! |
ya Luca Toni falan değil arkadaş biz forvetleri pozisyona sokamıyoruz ki bize kanat adamı lazım ortasahamızın hücum gücü çok zayıf. Biz ilerde iyi paslaşabilirsek Bobo yla Holosko da Türkiyede bizi sürükler kesinlikle orta saha almalıyız. |
Reklamdan baska bisi kazandirmaz. Bizim golcuden cok kanat oyuncusuna ihtiyacimiz var. Kanat oyuncularimizin hicbiri iyi degil. 10 numara mevkiimiz yok bile |
Bende Sercanı görmek isterim |
30 Üstü Yaşlı Adamlarla Bu İş Olmaz. |
Böyle Bir Futbolcunun Yönetim Tarafından Gönderilmemesi Lazim Zaten |
Beşiktaş'a yeni kaleci! Rüştü Reçber ve Hakan Arıkan'ın sakatlıklarıyla kaleci konusunda büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta sorun çözülüyor. 21/12/09 19:36 Ankaragücü ile sözleşmesi devre arası transfer döneminde sona erecek olan Serkan Kırıntılı, Beşiktaş ile prensipte anlaştı. 5 sezondur Ankaragücü forması giyen ve sözleşmesi önümüzdeki günlerde sona erecek olan 24 yaşındaki milli kaleci Serkan Kırıntılı, Beşiktaş ile anlaşmak üzere. Rüştü Reçber ve Hakan Arıkan'ın sakatlıklarıyla kaleci konusunda büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş, bu mevkiyi Serkan Kırıntılı ile doldurmak istiyor. Sezon başından bu yana Ankaragücü'nde sürekli problemler yaşayan ve kaleci Senecky'nin transferiyle gözden düşen kaleci Serkan Kırıntılı ile devre arasında kesin olarak takımdan ayrılacak. Serkan Kırıntılı'ya Beşiktaş ve Trabzonspor'dan teklifler geldiği öğrenildi. Milli takıma kadar yükselen Serkan Kırıntılı'nın ilk tercihinin Beşiktaş olacağı ve bu konuda görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. İki taraf arasında ufak pürüzlerin kaldığı belirtirilirken, genç file bekçisinin büyük ihtimalle ligin ikinci yarısında Beşiktaş forması giyeceği kaydedildi. Serkan Kırıntılı'nın Beşiktaş ile anlaşamaması durumunda ise Trabzonspor'a transfer olabileceği ifade ediliyor. Başarılı file bekçisi ile Gençlerbirliği'nin de yakından ilgilendiği öğrenildi. 19 yaşında Adanaspor'da forma giyerken o dönem Ankaragücü'nün yardımcı antrenörü olan Mustafa Kaplan tarafından 150 bin TL'ye Sarı-lacivertli ekibe kazandırılan Serkan Kırıntılı, başkent ekibinde büyük bir çıkış yakalarak milli takıma kadar yükselmişti. Zaman zaman hatalı goller yiyen genç file bekçisi üstün refleksleri ve kendine güveniyle dikkat çekiyor. Yorum:Bu transfer çok iyi olur ilerisi içinde faydalı olur, şimdi doğan ihtiyaç içinde, çok iyi bir kaleci bence hayırlısı olsun... |
ya arkadaslarr TORAMAN avrupada bi takımda oynamak istiyoo bu gidebileceğini gösterioo tabii bu haber doğru isee inş değildirr:(:(:(: böle bi takımın teklifini de geri cevirmez diye düşünüyorumm tekk dileğim bu haberr doğru olmasınn:(:(:(:( ve bu yönetim sözleşmesini yenilesinn :(: |
Korcan varken gerek yok gibi. |
Gerçekleşeceğini pek sanmıyorum, rahatlıkla birinci kaleci olabileceği Trabzonspor'u tercih eder ilk etapta zaten.. |
Gerek yok. |
İhtimal yok. |
Serkan Kırıntılı İyi bir Kaleci Hemde Genç ama Hakan ve Korcan Varken Gerek Yok . |
Rüştü Zaten Yarım Yamalak oynuyo bi var bi yok sezon sonu gönderilir . Hakan iLe Serkan Gayet Güzel Götürürler ... Korcan'da 3.Kaleci olarak Kalır ...Gelecek Vaadedn İyi kaleci Serkan ... |
haşemat etmedikmi geçen sene bu herifi |
Tam da kendi kendime demistim ki hele sukur alt yapidan bi oyuncu a takimda oynayacak. Denizli hatasini anliyor yavas yavas diye ama nafile Korcan yine alt yapiya yerine para verip kaleci alacaklar. Para cikacakya nereye cikaracaklarini bilmiyorlar. Gereksiz. |
Kartal Cenk'e Yöneldi. http://www.tff.org/Resources/TFF/Aut...84a8761355.jpg Kalesi düşen Beşiktaş ta yönetim, Denizlisporlu file bekçisine yöneldi. Kalesi düşen Beşiktaş ta yönetim, Denizlisporlu file bekçisine yöneldi. Hakan Arıkan’ın ardından Rüştü Reçber’in de sakatlanması ve 2 aya yakın sahalardan uzak kalacak olması, Kartal’ı kaleci arayışına itti. Mustafa Denizli, sezon başında istemediği Cenk’e şimdi yeşil ışık yaktı. Beşiktaş’ta planlar değişti. Teknik direktör Mustafa Denizli, daha önceki açıklamalarında transfere gerek olmadığını söylemişti. Ancak Hakan Arıkan’ın ardından Rüştü Reçber’in de adalesinde yırtık oluşması ve 2 aya yakın sahalardan uzak kalacak olması, yeni arayışlara neden oldu. Siyah-Beyazlı yönetim, sezon başında hem kulübü hem de kendisiyle prensip anlaşmasına vardığı Denizlisporlu Cenk için bir kez daha harekete geçti. DENİZLİ VETO ETMİŞTİ Sezon başında asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’nun prensipte anlaştığı Cenk, teknik direktör Mustafa Denizli’den o dönem kaleci konusunda sıkıntı olmamasından ötürü veto yemişti. Ancak devre arası kampını tecrübeli kalecilerinden yoksun geçirecek olan Kartal’da bu kez Denizli’nin de Cenk’in transferine yeşil ışık yakacağı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar’ın ligde zor günler geçiren Denizlispor ile transfer dönemi başlar başlamaz masaya oturacağı ve işi bitireceği ifade edildi. |
Türkiye`de Saat: 16:57 . |