![]() |
tabata 8 ederse sercan fiyatını 2 ye katlar |
Marca : Vander Vaart Beşiktaşın teklifini reddetti.. İspanyol spor gazetesi Marca, Real Madrid'in Hollandalı futbolcusu Rafael Van der Vaart'ın Beşiktaş'tan gelen ''süper teklifi'' reddettiğini yazdı. Haberde, Beşiktaş'ın Van der Vaart'a sezon başına net 5 milyon avro önerdiği, ancak Hollandalı futbolcunun ''İspanyol ligini bırakıp Türkiye'de futbol oynamak istememesinden'' dolayı teklifi hemen geri çevirdiği iddia edildi. Real Madrid'in gelecek sezon için kadrosunda düşünmediği 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için Almanya'nın Hamburg takımının da teklif götürdüğü, ancak Beşiktaş'tan çok daha düşük bir para önerildiği ifade edildi. İspanya'nın Atletico Madrid takımının da Van der Vaart ile ilgilendiği ileri sürülüyor. |
Bayern'le Anlastı Büyük İhtimâl Vaart. |
oyuncu gelmez derken bunu kastediyordum işte..adama 5 mil.euro veriyosun gelmiyo işte gelmez.. |
talibi çok yoksa belki gelirdi yıllık 5 milyon a . |
Adam genç daha, gelmek istememesi doğal, piyasası da var.. Bizim için bakacak olursak Deco'yu Chelsea bırakmadı, Vander Vaart gelmek istemedi, öyleyse transferin bitmesine birkaç gün kala yönetimin Tabata'yı alması doğru bir hareket.Neticede birini alacaklar, görülen o ki para sıkıntısı da yok Hollandalıya bu kadar teklif edildiğine göre , listenin sonunda olsa da Tabata yine bu ligi fazlasıyla kaldırabilecek çok iyi bir oyuncu.şampiyonlar liginde bir işe yarar mı bence İnönüdeki maçları alalım , kasaya para girsin, maliyetler azalsın, bence yeter, şampiyonlar ligi için çok büyük beklentiler içinde olmak tüm Türk takımları için hayal zaten.. Neticede yönetim dediğini yaptı bir iyi 10 numara aldı ve sözünü tuttu.Yanlı basın yine karalamaya başlar ama biz aldırmıyoruz...tşk.ler yönetim ..bence. |
Alıntı:
|
Adam gelmemekle haklı... |
adam gelmek için can atsa bu yönetim yine beceremez |
senelık 5 mılyon mu?maşallah bolluga bak bızdekı sankı besıktas degıl chelsea... |
tamam olabilir adam gelmek istemiyosa gelmez ozaman yönetim baska futbolculara yönelcek elbete biri gelir ama sen beceriksiz olursan gider tabatayi alir gelirsin istifffffaaaa demirören ve ekibi basin gidin |
ya metzelleri bize satan ribery i madride transfer eden bir gazete bu ispanyanın fotosporu gibi buda inanmayın arkadaşlar |
besiktas 3 milyon euro falan verdi diyor bizimle beraber andarletc ve fulhamda bu oyuncuyu istiyormus futbolcunun kontratinin 2010 haziranda bitecegini soyluyor falan filan masal bunlar bosverin |
yabanci mi gönderdik? ben mi bilmiyorum? daha yeni tabata geldi :D kontenjan dolu ;) |
sercan cok kaliteli bı futbolcu gelecegıde oldukca parlak her gecen gun kendını gelıstırırse tabı beşiktaşta görmek isterim şahsen.! |
biz anca tabatayı alırız millet gider aynı paraya elanoyu alır bizde bakarız |
Caner'i de Kaptırdık Uzun bir süredir Beşiktaş'ın ve Trabzonspor'un da gündeminde olan Caner Erkin Galatasaray'la her konuda anlaşmaya vardı.Haziran'da Beşiktaş'ın, geçen haftada Trabzonspor'un kendisini transfer etme girişimi bulunduğunu söyleyen Caner; ''Haziran ayından itibaren Beşiktaş benimle ilgileniyordu.Ancak kulübümle anlaşamadılar.Ağustos başında Galatasaray araya girdi.Haldun Üstünel kulübümle görüştü.Kulübüm düşünmek için süre istedi.O ara Trabzonspor devreye girdi.Kulübümle değil benle konuştu.Ancak ben kulübümle konuşmalarına gerek kalmadan transfer hakkımı Galatasaray'dan yana kullandım.Kulübümde Galatasaray'ın teklifini kabul etti.'' dedi. Galatasaray‚ genç futbolcu için 1 yıllık kiralık olarak 200.000 Euro, satış opsiyonu olarakta öncelik aldığı ve bu opsiyon ücretinin 3 Milyon Euro olması şartıyla CSKA Moskova Kulübüyle anlaştı. Dün Radyospor´a konuşan G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin‚ "Caner Pazartesi İstanbul'da" ifadesini kullandı.Caner´in cuma günü Trabzonspor Başkanı Sadri Şener´i arayarak‚ "Tercihimi Galatasaray´dan yana kullandım" dediği öğrenildi. Cimbom´un genç yıldızı bir yıllığına kiraladığı ve sezon sonu satış opsiyonunu da aldığı bildirildi. CSKA´nın sözleşmeyi bugün imzalayıp Galatasaray´a fakslayacağı ve Caner´i de yarın İstanbul´a Haldun Üstünel'in getireceği açıklandı. Kaynak : DHA/Sabah/Goal.com |
elin oğlu alıyor bizim yönetim uyuyor,kafiye oldu be:D:D |
walla bişeyi kaptırmadık. caner mi ismail mi desen ben ismail derim. biz zaten o bölgeye türkiyenin en gelecek vadeden oyuncusunu aldık. Ama şunu söylemek gerekirse, gese doğru bir adam daha aldı. |
Biz seçimimizi sezon başı İsmaille yaptık :D gs de İsmail'i istedi ama alamadı... |
bu haldun üstünel ne deli bir adam ya :s |
Alıntı:
6.5 milyon verilirmi oha dediler alamadılar:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
G.Gönül ün kuyruk acısını bir daha yaşamamak için verdiler heralde:D:Dama H.Balta da çok sağlam çıktı:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
2003 yılında Almanya'dan Vestel Manisaspor'a transfer oldu. Manisaspor forması altında 4 yılda 128 resmi maçta 22 gol attı. Sol bek ve sol açık mevkilerinde oynadı. 2007 Eylül başında Fatih Terim tarafından Malta ve Macaristan milli maçlarının kadrosuna alındı. 2007-2008 sezonu 1. transfer sezonunun son günü Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray Kulübü bu transfer karşılığında Hakan Kadir Balta'nın kulübü Vestel Manisaspor'a 800.000 Euro ayrıca Ferhat Öztorun bonservisi ile Aydın Yılmaz'ı ve Anıl Karaer'i' 1 sene kiralık verdi.[1] Kaynak : DHA |
Alıntı:
eee demekki yönetim dediğin böyle oluyormuş... |
canerde kimmiş muhahah amatör kümeden 50 tane bulurum don külot parasına |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ö.Canaydın zamanıydı sanırım o adam A.Polat kadar iyi yönetici değil 2.sınıf topçular alıyordu klübe onun zamanında 4.5 milyon euro vermek bi futbolcuya imkansızdı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşım manisapsor başkanı hemde adnan sezgin kendi açıkladı zaten bu rakamları.özhan canaydın varken 4.5 hiç verilmez.ferhatı trabzon şimdi 1milyon dolara aldı.yani 1.800.000 dolar + aydın ve anılı 1 senelik kiralık vermişler. |
Alıntı:
|
geLmemesi Daha iyi Oldu Diyebilirim |
Alıntı:
Galatasaray, Vestel Manisaspor'un genç oyuncusu Hakan Balta'yı transfer etti. Karşılaşmanın ardından Anemon Otel'de yapılan görüşmeye Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, yönetici Haldun Üstünel ile Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu, Vestel Manisaspor Kulübü İdari Menajeri Mustafa Turgat biraraya geldi. Görüşmede taraflar, Hakan Balta'ya karşılık Galatasaray'dan Ferhat Öztorun'u bonservisiyle, Anıl Karaer ve Aydın Yılmaz'ı 1'er yıl kiralık ve artı 750 bin Dolar olarak anlaşmaya vardı. öyle yada böyle.hakan balta tam bir görev adamı.soğukkanlı ve mütevazi.umarım ismailde böyle olur.gsde takdir ettiğim futbolculardan biri.bu kadar ucuza almaları da yönetim başarısı mı bilmiyorum. |
Alıntı:
|
Ne kaptırması yaa ? saçmalamayın.. |
caner gitsin tülin i tavlasın bıraksın futbolu falan muhahaha |
Türkiye`de Saat: 16:57 . |