![]() |
Arkadaşım herşey maliyet değildir.Maliyetten bahsediyon al sana maliyet sivasspor C.L. ye gidemeyecek gelecek gelir 10 M $ + Topuz a bir ton para vermeyi düşünüyordun + yeni transfer yapmayı düşünüyorsun 5 yada 6 m € ya = eder sana nerden baksan 18 ila 20 m $.. Senin maliyet hesabına göre benim düşündüğüm hesap bu bu paraya süper birini alırsın.Ayrıca bir adam bonservisle alır 2ncisini de kiralarsın..Haksızmıyım ?(senin maliyeti hesapla dediğine göre bu hesap) |
Alıntı:
|
anlıyorsan sorun yok ona gore yorum yaparsın bundan sonra o zaman ;) |
inanmak istiyorum |
Arkadaş belki Figo'nun futbolu bıraktıgını bilmiyor yada unutmuş olabilir boşwer :D ama sende hak ver arkadaşa oda haklı niye.Hergün yeni yeni birilerinin haberini yapıorlar.Son Elano olayı zaten son nokta oldu.Bizim de ilgilenmemiz sona gs ye imza atması ve kaç aydır bir orta sahada maestro görevi yapacak adam bulamamaları cabası oldu :D Bence bu saatten sonra zaten transfer yapılmayacak gibi.Bana göre şimdiye kadar çıkana haberlerin en mantıklılarıR.quaresma Elano & Lucho gonzalesti. neden diceksin oyunu her iki yönde oynayan (süper) ve brezilya milli takımında oynamaları.diğerleri gibi top ayağına gelince oynayan futbolcu olmamaları.(R.Quaresma hariç..)Artık transferi değilde süper kupayı ve ligi düşünsek daha iyi olur bence.. |
Alıntı:
sen bana inan alev bize sorunlu adam lazım başkası iş yapmıor :D:D:D |
Alıntı:
|
yap alev yap :D:D:D |
Takımımıza hayırlı olsun yeni transferimiz.Tanımıyorum adını falan hiç duymadım inşallah başarılı olur.. |
buna nasıl inanıyosunuz . |
Juan Roman Riquelme & Arjen Robben.. http://www.htspor.com/2009/03/11/resim/133800.jpg http://www.resimvadisi.com/data/medi...-wallpaper.jpg Riquelme, Villareal CF'den önce Boca Juniors ve FC Barcelona formalarını da giydi. Ocak 2007 de eski kulübü Boca Juniors a geri döndü. Arjantin Milli Futbol Takımı'nın formasını da başarıyla giyen Riquelme Arjantin forması altında 41 maçta 22 gol kaydetti.Şuanda futbolcuların paraları ödenmediği için Arjantin Federasyonu Ligleri durdurdu.Gelmemesi için hiçbir neden yok... Arjen Robben (Doğumu 23 Ocak 1984 Groningen doğumlu) 1.80cm boyunda Hollandalı futbolcu. Şu anda Real Madrid C.F'de oynamaktadır. Forvet oyuncusu ve kanat oyuncusu olarak görev yapmaktadır.Sürat makinesidir.Sol ayağını mükemmel kullanan bu oyuncu Chelsea'ye geldikten hemen sonra ayağı kırıldığı için bir süre futboldan uzak kalmıştır. Hollanda'da iki kez yılın oyuncusu seçilen Robben, Hollanda Milli Futbol Takımı'nın en önemli oyuncuları içinde yer almaktadır... Real Madrid arka arkaya sansasyonel transferler yaptığı için arka planda kalmış ve satış listesine konulmuştur.yönetimin biraz tabularını yıkarak almaması için bir neden yok... |
Juan Roman Riquelme & Arjen Robben.. http://www.htspor.com/2009/03/11/resim/133800.jpg http://www.resimvadisi.com/data/medi...-wallpaper.jpg Riquelme, Villareal CF'den önce Boca Juniors ve FC Barcelona formalarını da giydi. Ocak 2007 de eski kulübü Boca Juniors a geri döndü. Arjantin Milli Futbol Takımı'nın formasını da başarıyla giyen Riquelme Arjantin forması altında 41 maçta 22 gol kaydetti.Şuanda futbolcuların paraları ödenmediği için Arjantin Federasyonu Ligleri durdurdu.Gelmemesi için hiçbir neden yok... Arjen Robben (Doğumu 23 Ocak 1984 Groningen doğumlu) 1.80cm boyunda Hollandalı futbolcu. Şu anda Real Madrid C.F'de oynamaktadır. Forvet oyuncusu ve kanat oyuncusu olarak görev yapmaktadır.Sürat makinesidir.Sol ayağını mükemmel kullanan bu oyuncu Chelsea'ye geldikten hemen sonra ayağı kırıldığı için bir süre futboldan uzak kalmıştır. Hollanda'da iki kez yılın oyuncusu seçilen Robben, Hollanda Milli Futbol Takımı'nın en önemli oyuncuları içinde yer almaktadır... Real Madrid arka arkaya sansasyonel transferler yaptığı için arka planda kalmış ve satış listesine konulmuştur.yönetimin biraz tabularını yıkarak almaması için bir neden yok... Bu iki oyuncudan birini alın hem manşetlere taşının hem taraftarın beklentilerine karşılık verin hemde tüm transferleri gölgede bırakın Ey yönetim.... |
Riquelme yi çok isterim . |
Robben keşke gelse ama çok çok zor. |
Alıntı:
Elano ile başından beri gs ilgileniyodu sadece , bence renkli medya bilerek gs nin rakiplerinin taraftarlarını çileden çıkarmak yönetimlerine saldırtmak amaçlı olarak elano yu elimizden kaçırmışız gibi hava yarattılar. İşin ilginci bizim bjk taraftarımız kadar gazetelerin her yazdığı habere ve rakibin yaptığı her transferde gaza gelip yönetimine ver yansın eden taraftar görmedim azıcık sakin ve sabırlı olmak lazım bence . |
Roben'in gelmesi biras zorda, Riquelme'nin gelmemesi için hiç bi neden yok bence.. |
riquelme yi çok isterim . " Şuanda futbolcuların paraları ödenmediği için Arjantin Federasyonu Ligleri durdurdu . " yazmışsınız bunu nerden biliyorsunuz ben böyle bir haber hiç duymadım görmedim . |
rıqelme gelmez arkadaslar adam annesı ıcın arjatıne gıttııı annnesıne cok baglı bırıı bundan dolayı avrupada basarılı olmadıı |
evet arjantin ligi iflas içersindeymiş..valla riguelmeyi rahat 5 milyon dolara bırakırlar..bence alalım müthiş bir adam yanlış hatırlamıyorsam nihatla beraber villarealde oynamıştıı..bu adam varya acaip teknik üstelik hem forvet hemde 10 numara tam bizim aradımız 10.5 adam bu işte |
Alıntı:
Hadi genç olur geleceğin yıldızı olur (DosSantos'u almak çok daha zordur bence Deco-Elano gibi isimlere göre)anlarım ama bu adamları da alamazsak kimleri alacağızki biz... |
Deco, Riquelme gibi isimler kesinlikle takımımıza kazandırabilir, oyuncuya verilecek para da dahil (3 yıllık yaparlar sözleşmeyi onlar) 20 milyon €'ya kıyarsan bu iki adamı da alırsın...28 yaşın altında olan adamları ise almamız çok zordur, paraya kıysan da fayda etmeyebilir... |
Riquelme'ye çok iyi bir teklif yaparsak gelir...Ne bilim yıllık 3.5-4 milyon € olabilir, Ş.Liginde oynayacak olmamızda bunda etken olabilir tabi, Villareal'de yaşadıklarını bizde de yaşamak ister belki...Keşke alabilsek valla...Ama Robben, Vaart gibi isimler rüyadan öteye gitmez, o yaştaki yıldız futbolcuların burda ne işi var Alahaşkına...Gelse de oynamaz, oynayamaz, 1 sene sonra gider başka bir takıma, en yakın örnek işte, Anelka, o kadar da genç değildi hem... |
Riquelme'nin Gelmemesi için bir neden yokta önemli olan ciddi teklifte bulunmak |
Hocam attığın adamların çoğu forvet .. Ayrıca hayale gerek yok, bizim yönetim bu adamları getiremez . Boşa beklemeyin öyle bi transfer . |
riquelme gelsin ya..acaip tutuyorum bu adamı..tam aradığımız oyuncu modeli..! |
riquelme gelse cidden süper olur... |
Alıntı:
bu hafta içi maç sonuçlarını takip ettiğim bir site var orada ve gazetenin birinde okudum.Hatta Örnek vermek gerekirse river Plate'in kolombiyalı forvet oyuncusu var Radamel Falcao diye, O kadar iyi teklifler almasına karşın 1-2 yıldır ayrılmadı takımdan ve şuanda Porto'ya transfer oldu.Hatta geçen porto ile oynadığımız maçta 2 nci yarı oyuna girmişti maçı izlemişsen.Bir arkadaşın da dediği gibi futbol takımları iflasın eşiğinde ve bu yüzden Arjantin federasyonu ligleri durdurdu.. |
Lincoln ile ilgilenmiyoruz bu belli..Habere gelince bence haber1903 yalan haber yapmaz, kartalhaber ile karıştırmayın.Bu zamana kadar yalan haber yaptıklarını görmedim.Beşiktaşımızı hiç olmasa kartalhaber gibi devamlı yalan haberlerle yerden yere vurmuyorlar. |
Riquelme'nin annesine düşkün olduğunu o yüzden Boca Juniors'a döndüğünü biliyorum ama şuanda liglerin durdurulmasını fırsat bilerek gelmemesi için hiç bir neden yok bence iyi bir yıllık ücret verilirse ayrıca çok fazla bonservis istenileceğini sanmıyorum..Robben içinse belki bir rüya gibi görülebilir daha yaşı genç ama o rüyanın gerçek olmasını dilerim... |
napak linconiyi kim alır onu hem yalan haber işte kanıtlandı :D |
uf be ne güzel olur bu adam gelce robben riquelme süper olur kriz bizi teğet geçer :D |
Alıntı:
Bende senin gibi sabur sabır diyordum ama ne zamana kadar sabır haftaya ligler başlıyor Delgado'nun sözleşmesi ne zaman dondurulacak ne zaman adam alacaklar alınacak adam nezaman ve nasıl uyum sağlayacak işte sorun burada.Arkadaşlarımız ve taraftarımız Parası pulu olmayan Gs'nin bile Elano gibi bir adamı getirmesi sabırların taşmasına neden oldu.Ben zaten artık transfer beklemiyorum ama inşallah ben yanılmış olurum.Süper kupaya ve lige konsantre olmanın vakti geldi.Bu sene 4-5 takım güçlendi 3 büyüklerden hariç.Çok çetin geçecek gibi bu sezon.İnşallal çok iyi bir sezon geçiririz... |
fazla abartmasak ? |
Abartma gibi birşey yok sonuçta burası taraftarımızın duygu ve düşünceleri takımda görmek istediklerimizi paylaşıyoruz burada.. |
Vaart ve Robben bence de çok zor.Riquelme veya Deco gelebilir.İşte 10 numara transfer diye buna derim ben. |
Alıntı:
|
Dos Santos İçin Görüşmeler Başladı Beşiktaş, yabancı transferinde Meksikalı oyuncu Dos Santos ile ilgili olarak girişimlere başladı. Dos Santos"u Beşiktaş"a öneren menajer Batur Altıparmak bugün Mustafa Denizli ve Yönetimin bilgisi dahilinde İngiltere"ye gitti. Dos Santos"un menajeri Pinhi ile biraraya gelen Altıparmak, Tottenham kulübünün teklifini Beşiktaş kulübüne bildirdi. İngiliz kulübü Beşiktaş"tan Meksika"lı oyuncunun bonservisinin %60 ına karşılık 3 milyon euro istiyor, Dos Santos"un alacağı ücret ise yıllık 2 milyon euro. Bu gelişmeler üzerine, Siyah beyazlı yöneticilerin bir an önce Delgado ile anlaşmak üzere çalışmalarını hızlandırdığı öğrenildi. HABER1903 |
Artık Gerçekleşsin Şu Transfer , sıkıldık artık |
umut tacirliği yapmasınlar artık bir an önce bitsin yeter ruh sağlığımız bozulmaya başladı |
kombineleri de etkiliyo bu transferin gerceklesmemesi... gelsin bi 10,5 numara, ama iyi olma sartiyla, taraftarlar cosar bence! |
Türkiye`de Saat: 10:06 . |