![]() |
tomas zapotocny bursa'da Beşiktaş'ın bir süredir gitmesi için gözünün içine baktığı Zapotocny'de düğüm çözüldü. Siyah-beyazlıların yabancı kontenjanında yer açmak için göndermeye çalıştığı Çek futbolcunun yarın Bursaspor'la masaya oturararak resmi imzayı atacağı açıklandı. Bursaspor'da 1 yıl kiralık oynayacak Zapotocny'nin yıllık 750 bin avro alacağı ve bu ücretin yeşil-beyazlılar tarafından karşılanacağı öğrenildi. Yeşil-beyazlıların resmi sitesinde salı günü Özlüce Tesisleri'nde imza töreni düzenleyeceği, törende Zapotocny'nin yanı sıra, yeni transferler Ivan Ergic ve Hüseyin Çimşir'in de resmi sözleşmeyi imzalayacağı duyuruldu. |
yeni starımız Van Der Vaart'mı ? bir takım söylentilere binaen açtım çarşamba ya da perşembe imzalaması muhtemel deniyor bişey bilen varmı |
bugun salı salllana bılırrr :D:D carsambaya be kaldı canımmm:D:DD:D:D |
hiç bi fikrim yok bence transfer sapara olacak |
van der vaart olrsa süper olr ya çok iii bi futbolcu |
salı sallansa çarşamba şarşafa dolansa farketmez bri gelecek artık kaçarı yok star olmasanda gel be her kimsen |
arkadaslar van der vaart da Backham gibi fotomodel bir futbolcu bence yaramaz bize Deco gibi daha atik ve akilli biri lazim (benim fikrim) Saygilar |
ya arkadaslar van der vaart quaresmadan bile imkansiz bir transfer |
bana da saparayı alcaz gibi geliyor ama yöneticiler cok iddialı umutlu konusuyor. bu acıklamaların karsılığı sapara değildir diyorum sonra. iyi birileri gelebilir. yalnız dos santosta anlamadığım bişey var, genc ve yetenekli oyuncu ama kesinlikli denizli hocamın 10.5 numara acıklamasına uymuyor. daha cok uyan adamlar, vaart, deco, sapara. e bu 3ünden de kimi alabileceğimizi tahmin edersiniz... |
sıkıldım artık yeter ... |
Van der Vaart , Real Madrid'i Birakip Gelmez.. Kadro'ya Giremezse bile , R.Madrid Gibi bir Kulübte Oynamış Futbolcu , Avrupada Oynamak ister.. Yinede Hiçbirşey belli olmaz. Hayırlısı Neyse o olsun |
Dos Santos için ciddi girişimlerimiz Var Deco için mansimov Aracılığı ile Abramoviçle görüşülüp nabız yoklandı Sürpriz bir isim olarak Brezilya milli takımının orta saha oyuncusu Elano beşiktaşa önerildi . Her an herşey olabilir .. |
valla ben Sapara yı,geçen sene İngiltere ile oynadıkları milli maçta seyrettim...Holosko ile beraber İngilterenin canını çıkardılar..olursa hiç şaşırmam ve üzülmem..oyunu iki yönü ile oynuyor..Tamam bir Deco ve Rıquelme değil ama basit , çabuk ve çok isabetli oynuyor,özellikle defanstan kapılan topları çok çabuk ileri aktarabilen bir oyuncu..top rakipte iken de bölgesindeki rakibi kontrol ediyor,gerektiği yerde de ikili mücadeleye girip topu kapıyor..Ernst,Fink ve Sapara nın oynadığı orta saha ile Beşiktaş Avrupa maçlarında bile zor pozisyon verir.. |
van der vaart'ın türkiye'ye getirmek büyük bir iş olur, çok mantıklıklı gelmiyor bana, deco bir takım bağlantılarla kiralanabilir, bekleyip göreceğiz ama sapara altenatifine ben de makul bakıyorum, hem yetenekli hem mücadeleci, sağlam bir takım kurgusunda gözünüz kapalı yer verebileceğiniz bir oyuncu, tabi yıldız bağımlılarının isteklerini tatmin eder mi orası bilinmez ama ben sevinirim... |
valla bende sapara olsun isterim diğerlerine nazaran başarıya aç ve bi kaç maç deil her maç istekli ve arzulu oynayabilen bi oyuncu |
hayırlısı olsun ama sıkıldım transfer konularından yeter artık bir an önce bitsin . |
Vaart imkansız, Deco zorlarsak belki olabilir, Sapara %90... Gündemde olmayan başka bir isimde olabilir tabii, ama Fb maçı öncesi bi transfer bombası patlamaz bence, o maçtan sonra ne olursa olur, haftaya salı bu iş biter diye düşünüyorum.... |
vaart real in gidecekler listesinde bonservisi 15 milyon o kadar para verirsek niye gelmesin:D |
bende saparayı alırdım. eğer bomba patlatmak istiyorlarsa onu bobo yu satarak bomba bir forvetle patlatsınlar. sapara tam bize göre bir ortasaha. o bölge işi bitmiş başarıya doymuş adamlara bırakılacak bölge değil. aç biri lazım. |
Elano Blumer ??? BU FIRSAT KAÇMAZ BAŞKAN!.. Sevgili Haber 1903 okuyucuları, Transfer sezonu başında yapmış olduğumuz analiz neticesinde takımımızın haraketli ve fiziği üst seviyede bir 10 numara ihtiyacı olduğunu sezmiştik (10.5 numara) Bu tip oyuncular dünya liglerinde üst düzey fiziksel oyunun olduğu PREMIER LEAGUE`de bulunurlar. Bu sebeple ilk olarak BENAYOUN işmi üzerinde durmuştuk. Ancak o sırada henüz kontenjan sorunları çözülmemiş olduğu için yönetim hızlı davranamadı ve BENAYOUN`un Beşiktaş`a tanıdığı süre dolmuş oldu. Beşiktaş`tan ümidi kesen bu oyuncu LIVERPOOL`la sözleşme uzattı. Bu operasyon kesinlikle "kolpa" bir haber değildi, herşey sadece Başkan Demirören`in iki dudağı arasındaydı. Ancak o gün kontenjan sorunu yüzünden kendisinin yapacağı birşey yoktu. Şu an ise Zapo artık Bursaspor`la anlaştı. Delgado sorunu çözülm yoluna girdi. Bu sefer yine PREMIER LEAGUE`den Brezilya milli takımının süperstar`ı ELANO fırsatı çıktı. Dün akşam bu haberi yayınladığımızda bize inanmayanlar oldu. Ancak bu sabah HABERTURK gazetesi oyuncuyu aynı bizim belirttiğimiz gibi GALATASARAY için yazdı. Şimdi çok net ve emin olarak söylüyoruz. Oyuncu teklif alırsa kesinlikle BEŞİKTAŞ`ı tercih edecek. ELANO tam istediğimiz oyuncudur. Uzaktan şutları, Premier League`de kendini ispatlamış temposu, frikik golleri ve "yıldız" oyuncu kimliğiyle hem saha içini hem tribünleri tatmin edecek bir isimdir. Menajerler görüşmeleri tamamlamış, FERRARİ`nin toplam maliyetine bu iş sonuçlanabiliyor. Bu fırsat kaçmaz Başkan!! Aradığımız 10.5 numara ELANO`dur. Murat Akdoğan / HABER 1903 Milan'dan Elano harekatı - Goal.com Milan istiyormuş Elano'yu.. Bunun doğru olmasını ve gerçekleşmesini istiyorum :o |
evt bu adam gelirse süper olurr...çok maçını izldeim müthiş bir 10.5 numara tam bizlik |
Artık hepimiz bunaldık, kusma raddesine geldik transfer haberlerinden ancak eskaza bu haber doğru çıkarsa, bize en faydalı olabilecek isimlerden birisi elanodur.Cukka transfer olur. |
Ferrari'nin toplam maliyetini geçmişyorsa, fazla düşünmeye gerek yok..Elano kaliteli topçu..Denizli'nin tarifine uygun Dünya futbolundaki 3-5 adamdan birisi.. |
izledim 2-3 defa.izlediğim maçların birinde de uzaktan müthiş bir gol atmıştı.Kaliteli 10.5 numaraya uygun biri. sakatlığı veya herhangi bir sorunu yoksa Beşiktaş forması altında görmeyi çok isterim |
Ferrari'nin toplam maliyeti, Elano'nun bonservisine bedel sanırım.. M.City satmak istemiyorsa ne Milan ne de biz alamayız ama satma durumları varsa neden olmasın ya.. Olsun artık, lütfen :D |
Milan'dan Önce Davranmak biraz zor gibi görünüyor , insallah transfer ederiz. |
Zor bir transfer gözüyle bakıyorum ben..Zaten bir transfer haberi değil de, öneri gibi bişey olmuş haber1903'ten..Sonuçlanması pek muhtemel gelmiyor.. |
Ah Şu Belirsizlik Ahh |
Hergün farklı isimler öne sürülüyor, Quaresma, Van der Vaart, Robben, Sosa, Deco şimdi de Elano..Bizimde kafamız karıştı artık, biri gelsinde hangisi olursa olsun.Hepsi kaliteli oyuncular. Elano özellikle frikiklerden muhteşem golleri var.Brezilya milli takımının da banko oyuncusu.Man City onu nasıl satacak anlamadım. |
Milan 14€ milyon teklif etmis ama Man.City redetmis..yani cok pahli alamayiz |
ya milan istemiş alamamış biz mi alacaz...yakında o da çıkar tv kanallarına ben doğuştan beşiktaşlıyım diye formayla resim çektirir bakarsınız ...m. city milan 50 milyon dolar verse olmaz illaki beşiktaş der...kolpa haber bunlar arkadaşlar itibar etmeyiniz |
çok zor zannetmiyorum |
bugün sivas elendi ve yanlış hatrlamyosam bjk şamp. liginden 14mln euro ya yakın bi para alacak buda bi yıldız demek inşallah buda vaarttır... |
Kartal'dan Elano bombası Galatasaray yıldız oyuncuyla, Beşiktaş ise kulübü Manchester City ile el sıkıştı... http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...9FAN1ELANO.jpg Türkiye’nin iki devi; Galatasaray ile Beşiktaş bu kez Elano transferinde karşı karşıya geldi. Brezilyalı yıldızla görüşüp, anlaşma sağlayan Cim Bom, mutlu son için umutlanırken, Mehmet Topuz olayından dersler alan Beşiktaş, Manchester City ile el sıkıştı. Kadroya birçok dünya yıldızı katıldığı için Elano’nun gidişine sıcak bakan İngiliz kulübünün 6.5 milyon Euro’luk talebine olumlu yanıt veren Siyah-Beyazlılar işi bitirmek üzere. Yıllık 2.5 milyon Euro isteyen Elano’nun da, “Kulübümle anlaşırsanız benim için sorun yok. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak oldukça cazip” dediği öğrenildi. Aslan’a ‘tamam’ diyen Elano’nun aklını Devler Ligi faktörü çeldi. Orhan Yıldırım |
inanmıyorum ben bu habere bu maliyetlere kaçmaz ama bize gelene kadar bi dünya talibi var. ama tarif olarak 10,5 numaraya en uygun isim. |
bence biraz zor gibi |
serici de alır belki .:D |
yok artık |
Elano çok kaliteli ve süper bir oyuncu ayrıca Brezilya milli takımında da oynuyor.Takıma katılsa süper olur ama bu saatten sonra bi b.k olmaz bu yönetimden.sezon biter bitmez bobo yu gönderemeyen.Yıldız sözü veripde bu zamana kadar alamayan yönetim bu saatten sonra mı transfer yapacak.Ne zaman takıma uyum sağlayacak gelen oyuncu ne zaman takımla antrenman yapacak.Kısacası bi b..k olmaz bu yönetimden...Transfer beklemeyin... |
Zaten avrupanın dev kulüplerinden Milan'ın gündemindeki futbolcu.Milan'ı tersleyip bize mi gelecek :D:D:D inanıyorum ben habere bende olsam Milan'ı elimin tersiyle itip Beşiktaş'ımıza gelirim :D |
Türkiye`de Saat: 10:06 . |