![]() |
Aynen. Çok iyi sallıolar... |
saat başı farklı brini yazıyolar ya:D |
yahu koymayın bu sitenin haberlerini buraya. ben okumayı bıraktım bu sefer burada karşıma çıkıyor. adamlar bizimle dalga geçiyor. önüne gelen ismi allıyorlar beşiktaşa. görüceksiniz sonunda tutucak ve biz size söylemiştik diye de övünücekler. |
denizli istemez ronaldinho yu. :) 10.5 numara istiyor o ronaldinho koşmuyor. |
bunun yerine 2 milyon fazla ver al querasmayı dellendik artık... |
arkadaşlar neden beşiktaşımı küçük görünüyonuz beşiktaş büyük takım isterse ronaldinyo yu getir isterse messiyi... |
ohoo ronaldinholar,messiler,henryler,varttlar zartlar zurtlar havada uçuşuyor...:D:DAllah bilir Ronaldo transfer olmasaydı onu da Beşiktaş'a getireceklerdi...:DBu işler paraya bakar..O da bizde fazlasıyla olmadığı için bu transfer haberleri gerçekten çok komik.. |
aslında yapılan güzel bir taktik.bilgi kirliliği yapıyor yönetim eğer bilerek yapıyorsa.almak istediği futbolcunun da fiyatının katlanmasını önlemiş oluyor.yoksa kimsenin roninin geleceğine inanmadığını adım gibi biliyorum. yakın zamanda açıklanır umarım şu transfer haberi |
Bu kartalhaber haberleri sallıyor evet doğru ama tek muhalefette, tek eleştiri yapanlarda bunlar Demirören ve yönetimini... Birde bu bakımdan düşünün.. Sanırım taraftarı ayaklandırmaya çalışıyorlar ve inşallahta olur. Yeter artık demirören, ben bıktım sen bıkmadın... |
kolpa haber |
tamam bu kadar ileri gidecekleri belliydi bunların biri bunları sustursun |
caneri manisadan beri severim alırsak çok iyi olur |
Sol içte değerlendirebiliriz.. İyi oyuncu ve şuan maliyeti daha ucuza kapatmak mümkün. |
Haber ne kadar art niyetli... Emre'yi muhtemelen Rıza hoca istemedi. Öyle duymuştum, doğru olabilir Antep işi. Benim de çok şeyler beklediğim biri olmasına karşın, oldukça ağır. Beşiktaş'ta oynayabilmesi de zor... |
mevcut kadroda yer bulamazlar ama bütün gençleride yollamak mustafa hocaya uyan bir sistem ;) hazır olucak oynamaya o uğraşmıyıcak... |
artik o bölgede bir oyuncumuz var öyle israrli olmamiza gerek yok diye düsüniyorum elbette isterim takimda söz konusu bile degil ama fiyatimizi yapariz ve onlarin cevabini bekleriz ama öyle 4mio fiyatta ödenmemesi gerekiyor. |
sapara gelecek :( |
ronaldinho'yu almisken birde pato'yu alsinlar hani bobo giderse diye yani:D:D:D |
Bu sezon aldığımız rıdvan ve ismail, alt yapıdan çıkan necip ve mevcut kadroda bulunan serdar özkan(her ne kadar beğenmesek de bu adamı tekrar adam etmemiz lazım) ve batuhanla birlikte 3-5 yıl içinde oluşacak bir takımın çekirdek kadrosuna katkıda bulnabilecek bir isim Caner.. Bu saydğımız isimleri takıma monte edip 3 yıl sonra çok daha az yabancı bağımlılığı olan bir kalitelei takım oluşturabiliriz.. İşte ozaman 8 yabancı yerine çok çok kaliteli 4 yabancı ile bu işi götürebiliriz.. Olaya bir de bu açıdan bakmak lazım.. Artık kendi futbolcumuzu yetiştiremeli ve yetişmiş genç futbolcuları da takıma kazandırmalıyız.. Maliyeti uygun bir Caner tüm sezonu yedekte bile geçirse önemli bir transferdir.. |
Alıntı:
|
Ne Yildiz Ama..:D:D |
Kesinlikle alınmalı... Gamsız Tello da kendine gelir hiç olmazsa... |
Bence de olmasın!.. |
Şu ana kadar Ankaragücü ve Eskişehirspor'a kiralandı... Daha henüz varlığını ispat edebilmiş değil... Bu hali ile Beşiktaş'ta olması beklenemezdi... |
Alıntı:
|
Eğer Ronaldo transferini unutturacak ve 5 sene şampiyonluk sözleri doğru ise bunu yapabilecek tek transfer Ronaldinho olur. Tabiki inandırıcı değil. Bi an gözlerimi kapadım İnönüde Ronaldinho'yu kapalının önünde Beşiktaşımın formasıyla düşündüm. Arkasında Ronaldinho yazan yeni beyaz formamla kapalının ortasında deliler gibi zıplayıp tezahürat yaptığımı düşünüyordum ki telefonum çaldı ve rüya sona erdi. Olsun almasak bile hayalini kurmakta güzeldi. Bu oyunculara istedikleri parayı versek bile gelmeleri pek mümkün değil. Onlar daha göz önönde olan ligleri tercih ediyorlar. Ayrıca yıllık 12m alıyormuş sanırım. Bizde en fazla alan 2,5 - 3 m arasındadır. Takımdaki bütün dengeleri bozar. Hadi hayırlısı artık. :) |
.takımımız şuan iyi delgadonun kontratını bugün inş dondurucaz başkan görüşme yapıcaktı yerine dosantosu alırsak harika olur orta sağ kadememiz güçlendirir. ronaldinho haberi ise yalan haber ondan umut beklenilmez . ona bakarsanız kocaeli sporda bi aralar ronaldinhoyu alıyodu ahahaya :D:D:D:D:D |
transfer dönemi bıtsın artık yha kım gelıyo kım gidiyo bıtsın artık yalanlartla uğrasıp durmayalım |
. bu ne yaaa :D:D Sadece gülüyorum :D:D sosa bi bombaysa bu başkana lanet gecsin :D:D:D:D:D |
Alıntı:
gecen seneki gibi türkiye liginde oynamıcaz bunun için transferler gerekli ayrıca ddaha çok zamana ihtiyacımız var herşeyin hayırlısı olsun.. |
. emre özkan beşiktaş için ilerde çok yararı olabilecek bi oyuncu kiralanması bi bakımdan iyi olmuş aama satılmasına tamamen karşıyım gecen sezon bi iki maçta oynadı ve performansndan herkes memnun kaldı bunuda mustafa denizli dile getiriyo zaten ondan sorun yok ama tekrar söylüyorm gönderilmesine tamamen karşıyım.! |
her gun yenı bır ısım cıkıyor ortaya yonetım lıglerın baslamasını mı beklıyor anlamıyorum ? sorun delgado ve bobo'nun gonderılmesı ıse bununda cozume kavusması gerek lıglerın baslamasına az bır sure kaldı gelecek olan futbolcunun takıma uyum saglaması acısından bır an once transfer yapılmalı |
Kiralık olarak gönderilmesinde hiçbir sorun yok açıkcası..Maç tecrübesi kazanması bakımından çok iyi olacaktır... |
ne güzel işte.Kiralık gitsin.Paf takımda olacağına kiralık süper lig takımlarında oynaması daha iyi.Zaten as takımda forma şansı bulamaz Satmıyoruz ya! |
Forma şansı bulabilir mi Antep'te? Orası ayrı..Es Es te bile 4 maça çıkabildi herhalde toplam..Kırmızı kart gördüğü Fener maçından sonra vermediler formayı bildiğim kadarıyla..Sözleşmesi de devam ediyordu zaten Es Es ile..Antep'te şans bulur umarım..İyi gibiydi bu delikanlı..:) |
valla biz tuz parasına veriyoz antep bizden milyonları yürütüyo |
sosa iyi ama Besiktasin aradigi 10 numara deyil star dedigin Bayernde yedekmi kalir arkadaslar bence birakin stari almayida artik stralari biz yetistirelim |
sol kanat oyuncu memlekette yetişmiyor orta bir fiyata kaçmaz alınmalı |
Yaşıda çok genç daha, kesinlikle alınmalı... |
Caneri alsak ismailin Önüne koysak ikisi sol kanatta oynar telloyuda 10 numara mevkiine kaydırırız |
Türkiye`de Saat: 10:06 . |