![]() |
Bence de iyi olmuş kiralık gitmesi.Oynayıp tecrübe kazanır.Bonservisiyle verilmediği sürece sorun yok. |
ismail köybaşının yerine oynar antepte sol bekte.. harcamayalım şu geleceklerimizi!!! |
Alıntı:
En azından istanbuldaki kadar yok:D Batuhan geçen sezon futboluyla mı ön plana çıktı yoksa özel hayatıylamı? Hangisi daha çok gündeme damga vurdu? Bana göre amaç anadoluya gidip adam olması değil.Beşiktaş'tan uzak dursun biraz.Takımının değerini anlasın! |
İnşaallah gol kralı olur antepte !!! |
İşte Beşiktaş'ın transfer bombası Önce Kartalhaber.com açıklıyor... Beşiktaş, Bayern Münich'in yıldızı Sosa ile anlaştı. Arjantinli futbolcu ile her konuda anlaşıldığı ve bu oyuncunun birkaç içinde gün içinde Siyah-Beyazlı takımın İspanya kampına katılacağı açıklandı.Jose Ernesto Sosa 24 yaşında ve orta sahada forma giyiyor. SOSA KİMDİR? Tam adı; Jose Ernesto Sosa... 1985, Arjantin doğumlu futbolcu, 2006'da Estudiantes'in şampiyonluğunda başrol oynayarak adını duyurdu. 4 kez milli olan Sosa, bu çıkışın ardından Almanya'nın ünlü kulübü Bayern Münih'in dikkatini çekti. Geçtiğimiz sezonun devre arasında uzun uğraşların ardından Bundesliga'ya transfer olan oyuncu için Bayern 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. 1.80 boyundaki oyun kurucu, o süreçten bu yana 32 maçta oynadı. Geçirdiği 6 haftalık sakatlık sebebiyle iyileştikten sonra yedek kulübe gerileyen Sosa, Bayern'den 4 yıl için 4.5 milyon Euro kazanıyor. Bjkhaber |
yazik... yönetimi kiniyorum ve elestiriyorum... bombo buysa star buysa dünya bu transferi konusacaksa ben futboldan anamiyorum... hersene ayni hatalardan ders almadilar... INADINA QUARESMA INADINA STAR |
süper yildiz sosaaaaaa mis... söylicek birsey bulamiyorum.. |
bomba falan değil yani bu :D Söyledikleri cümlelerle anlaşılan futbolcu çok farklı.. Bomba / Sosa bağdaşmıo bile :D |
yönetim bu hataya düşmez inanmayın en azından inanmak istemeyin :D |
Ben bu yönetimden herşey beklerim valla :D |
Alıntı:
Bir de ben galiba bonservisiyle gitti derken ilk başta ntvsporda beşiktaş batuhanla anlaştı , yazıyordu.Yanlış anlamışım böyle bir tepki vermeni anlayamadım. |
yok artık ya :S |
MEssi'yi aldik galiba .. :D . Ronaldo'yu golgede bir tek Messi birakir .. BAskan ne yaptin ya . Barca'ya yapma bunu gunah .. :D. . Quaresmaa ....getirinn yaaw. |
söyledikleri gibi ronaldo transferini gölgede bıraktık bu ne ya sosayı falan istemiyoruz |
kesinmi acaba yoksa kartalhaber.com un kolpa haberlerinden biri mi gerçekleştyse yazıkk |
her yerde yaziyo Sosa'nin transfer edilecegi... bir bildikleri vardir belki, hepsi de ayni seyi yazdiklarina göre:( Adam 2 senedir Bayern'de bir türlü oynayamiyor, Delgado'nun bir esi... Cok yetenekli, ama yakin markaj altinda kaldigi zaman, 10 adamla oynuyor gibi oluyor takim! 2 senelik mac acigi var, öyle yukarida belirtildigi gibi sakatliktan sonra kulübeye demir atmadi... Bastan beri adam bir varlik gösteremedi, o oynadigi "32" macin cogu da son dakikalarda zaman gecirmek icin yapilan degisiklikten ibaret! Bu adam gelirse kumardan baska birsey olmaz... Bomba dedikleri adama bak ya, aglamak istiyom^^ |
yav delinin biri kuyuya bir taş atıyo kırk akıllı çıkaramıyor . sosa nın video larını izledim youtube dan burun kıvırdığınız kadaR kötü bir adama benzemiyo . |
izlemediğim için yorum yapamıyorum.Ronaldo transferini gölgede bırakacak transfer yapacaktık değil mi? Tam bir sürpriz olur gelmesi bizim için.Hem de ne sürpriz. Haftalardır quaresma diye bağırıyoruz.Elde edilen sonuç Sosa olmamalı |
yönetim ne yapmaya çalışıyor.adamlar kimlerle ilgileniyor,biz kimlerle,artık gerçekten bomba olacak bir transfer yapsınlarda forma ve kombine satışı olsun. |
Arkadaslar öyle karamsar olmayin Ben Almanyada yasiyan birisiyim,SOSA cok yetenekli birisi,tamam gecen sene fazla sans bulamadi ama BESIKTASIMIZDA benim görüsüm cok is yapar,bakin görün.... |
Ben bu medyanın yaptığı haberlere inanmiyorum. Eğer bomba Sosa ise bu bomba elimizde patlar. Biz bas bas yıldız istiyoruz diye bağırırken gidipte Sosa'yı almazlar diye umut ediyorum. 2 senedir Bayern'de yedek olmuş bir adamı almak büyük bir risk. Biz artık adam ediceğimiz değil adam olmuş yıldız birini istiyoruz. |
Hayırlısı olsun |
nie herkez olmsuz düşünüo yaaa adam kötü olsa bayern nie transfer etsin adamı sosa kötü bi topçu deil delgadodan 10 gömlek üstün bi topçu |
Arjantinde parlayıp, Avrupa'ya direk geçiş yapan oyunculardan bu da..Delgado'ya kıyasla daha artı özellikleri olabilir ama eksi özellikleri de var..Haberin doğruluğuna ihtimal vermiyorum..Gelirse de çok büyük bir transfer olacağını düşünmüyorum..Mustafa Hoca bunu alacağına Diego'yu alır.. |
inş böle bişi yoktur ya |
Beşiktaş Sosa'ya veto, ilk hedef Deco Transfer krizi Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin menajerlerinin sessiz sedasız Bayern Münih'in Arjantinli orta saha oyuncusu Sosa ile anlaşması Beşiktaş'ta büyük tepki çekti. Denizli'nin sosa'nın transferinde ısrarcı olması Başkan Yldırım Dmirören'i harekete geçirdi. Denizli işine baksın Demirören'in yakın çevresiyle yaptığı görüşmede, "Sosa iyi bir futbolcu olabilir. Ancak taraftarlarımıza süper bir yıldız sözü verdik. Tribünleri ayağa kaldıran bir futbolcu transfer etmeliyiz. Beşiktaş'a Buonanotte veya Sosa değil, dünya yıldızı transfer etmeliyiz. Mustafa Denizli işine baksın. Transfer bizim işimiz. Yine yabancı bir oyuncuyu onun menajerleriyle transfer edersek camiayı karşımıza alırız." yorumunu yaptığı öğrenildi. İlk hedef Deco Başkan Demirören ve Futbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın'ın Chelsea'nin gözden çıkardığı Deco'yu transfer etmek için harekete geçtikleri öğrenildi. Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin bu transfere sıcak bakmadığı öğrenildi. Deco'nun menajerleriyle yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi. Galatasaray'ın da Deco'yu transfer etmek istemesi de ilginç bir not. Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in Chealsea kulübü ile geçtiğimiz hafta son pazarlıkları yaptığı ancak yemek zehirlenmesi nedeniyle transfer çalışmalarına ara vermek zorunda kaldığı öğrenildi. Deco, tüm alacaklarına karşılık banka teminatı istiyor. Bakalım Galatasaray'ın da devrede olduğu Deco transferinde kim galip gelecek? Gelişmeler kartalhaber.com'da |
kartalhaberi kaynak kabul ediceğime transfer yapılmıcak diye düşünürüm daha iyi |
ya zaten bizim yöenticiler ya fotomaca yada kartal habere konuşuyor anlamadım gitti |
Alıntı:
|
Olağanüstü yetenekli bi oyuncu inşallah gelir |
ya bu mustafa denizlidee adam begenmiyor bounotteden vazgeçiş qaresma uymuyo sistemime demiş....avrupada başarı için klas adamlar şart bu sosa yerine gidin ankaraspordan necayı alın daha iyi...daha az maliyeti olur.bomba dediginizde bumuydu.zaten demirören ve daltonlarından bunlar beklenirdi |
Sosa, Vaart, Deco, hergün farklı isimler... |
Alıntı:
|
kesinlikle takıma kazandırılması gerekir diye düşünüyorum |
kiralanmış ne var bunda neden altında art niyet aranıyor bu basın nedne bizimle uğraşıyor |
yerli oyuncuların kalitesi artırılmalı özellikle sol ayaklı yerli adam bulmak için mumla aramak lazım.caner gib adam ı kaçırmamız lazım. yakında avrupada yabancı oyuncu kısıtlaması gelicek 5 yabancı oynatabilicez bunun için çalışmalar var. bu yüzden kaliteli yerli oyuncu sayımızı artırmalıyız.serdar ö. gibi kalitesini sahaya yansıtamayan adamları batuhan gibi sorunlu adamları kazanmanın yollarını aramalıyız |
gelebilir ama cok az para kazanmali (senede 100 tl) :biggrin: |
arkadaşlar bugün denizli hocamız gazetecilerle sohbet yapmış - ligtv haberi. denizli hocamızın ağzından gelişmeler şöle: 1. sosa ve buonanotteyle bikac kere görüştük ama şu an ilgilenmiyoruz. Başka birileri daha ön planda tutuluoyr galiba. 2. delgadonun babası dün aksam kampa gelmiş. görüşülüyormus. olumlu geciyormus, bikac güne sonuclanırmıs. Yani bu demek oluyor ki bi transfer daha olcak. 3. ferrari cok iyi bir oyuncu demiş. 4. zapo da cok iyi bir oyuncu ama sisteme uymuyor demiş. 5. cisseden 2. yarı memnun kalmıs ama finkle devre arası anlaşıldığından gitmiş. 6. tello zaten sözleşmesini daha önce yenilemişti, zammını almıştı demiş 7. bu kadro ligi götürür demiş. rakiplerin kadroyu güclendirmesi lige zevk katar demiş:) (özlemişiz hocamızın iddialı acıklamalarını) Birkac güne sanırım iyi bir transfer gelir. Hocamızın iddialı ve umutlu konusması cok önemli bence. sonucta yılların tecrübesiyle konusuyor, gecen seneki öngörülerini de gördük. demekki bu sene de ışığı görüyor takımda. Ek olarak gecen senenin ilk yarısındaki sistem arayışı da olmayacak. sistem, anlayış aynı; sadece bazı daha kuvvetli piyonlar eklendi; nihat, ismail, ferrari gibi. |
Arkadaşlar bence transferlerimiz bitti alınan oyuncular alındı daha da oyuncu alacaklarını sanmıyorum hele ki bir yıldız transferi hepsi yalan dolan.Zaten kontenjan da dolu.Bir zapo gidecek onun yerine de ferrari imzayı atacak.Bobo falan gitmeyecek.Delgado'nun sözleşmesini dondurabilirler G.s'nin linderoth Fb'nin Appiah'a yaptıgı gibi..Alınırsa son dakikada sıradan bir oyuncu alınabilir onu da yıldız diye kakalarlar Diatta,gordon ve higuain gibi..yıldız transfer beklemeyin artık.Şurda ligin başlamasına ne kaldı ki 3 hafta gibi bir süre alınacak olsa şimdiye kadar alınırdı biz burada boşu boşuna konusuyoruz.En büyük aldığımız yıldız İsmail Köybaşı'dır. |
O Dünya Yildizi Ronaldinho Olmasin!! Yönetici Şeref Yalçın`ın ağzından yapılan``C.Ronaldo transferinden daha fazla ses getirecek transferin`` şifresi yavaş yavaş çözülüyor. Başkan Yıldırım Demirören`in yabancı kontenjanını açmak için uğraşları devam ediyor, kontenjanın açılmasından sonra Başkan`ın hedefinde 2 oyuncu olduğu kulağımıza gelenler arasında. Bunlardan birincisi Ronaldinho, Başkan`ın yakın çevresinde bulunanlardan aldığımız haberlere göre Başkan Brezilya`lı yıldızı çok istiyor, bu transferi gerçekleşmeme ihtimalinide hesaplayan Demirören`in diğer bir alternatifininde Van Der Vaart olduğu öğrenildi. Sevgili HABER1903 okurları, yazdığınız yorumlardan sabırsızlığınızı anlıyoruz. Bizler size gün içinde çıkan ama asparagas, ama doğru bütün transfer haberlerini iletiyoruz. En son aldığımız duyumlar bu yönde, Şeref Yalçın`ın bu isimleri etrafındaki arkadaşlarıyla paylaştığını duyuyoruz. Bekleyip göreceğiz, bu transferlerin gerçekleşebilmesi için, Bobo veya Delgado`dan birinin takımla ilişkisini kesmesi gerekiyor. HABER1903 |
Türkiye`de Saat: 16:57 . |