![]() |
Alıntı:
|
Kadroya tecrübeli avrupa arenasında isim yapmış bir yıldız alamazsak bu takım hiçbirşey yapamaz... orkestran mükemmel olabilir ama onu yönetecek iyi bir maestron olursa... |
Demirören hayatında Yıldız mı almışta Deco yu alsın..! O gitsin Higuain-Diatta-Gordon tarzı oyuncular alsın. Rakiplerin artıklarını toplasın... Zerre kadar itimatım yok bu yönetime... |
Alıntı:
|
hadi geçmiş olsun... |
bencede takımda hıc yıldız bır oyuncu yok macı cevırecek ve hıcte olmadı hep yanlıs transferler holosko harıc |
Alıntı:
Deco nun menajeri portekizli diye biliyorum ben . |
szaLma macarmş:D ne aLaka.. |
portodan barcelanoya giderken evet portekizli menajeri soyadı mendezdi sanırsam o adam vardı.ancak barçada Jozsef Szalma ile anlaştı.Jozsef Szalma eski bir macar futolcudur ve kurduğu menajerlik şirketinde bir çok oyuncunun menejeridir.99-2002 arası david beckhamında menajerliğini de yapmıştır. |
bir an önce yapılacaksa yapılsın kardeşim şu transfer.Bıktım yav artık. Yapmayacaklarsa söylesinler barii 2 aydır bunu konuşuyoruz |
Alıntı:
:D:D |
harbi ya transfer sezonu bitsin kolpa haber dolu hergün bu ne :D:D |
şampiyonlar lignde 10 numarayı kim üstlenck keşke nakamurayı biz alsaydık acil bi transfer olması lazm artık güzl bi 10 numara istiyoruzzz |
kolpa basın.. |
Alıntı:
|
yol alın ya ne lincolnü??? |
fenere gitsin o anca oraya yakisir..bize deyil |
Transfer sezonu bitsede birkaç ay rahatlasak. :D |
Deco'nun geleceği yok.. Zamanında bir Biscan transferi vardı.. Ha geliyor, gelmek üzere, geldi gitti, pazartesi istanbul'da derken Panathinaikos almıştı.. Bakın bunun geleceği de bu şekilde olacak... |
Biscan transferine döner bu iş.. Alamayız.. |
Gelmesin yedek yedek otursun kardeşim... Adamlar klübede oturtmak için adamı göndermek istemiyor. O kadar adamın içinde Deco nerede şans bulacakmış.. |
Van Der Vaart olacak gibi değil.. Haldun Üstünel'imiz olması lazım bu tür isimler için.. Bizimkilerin çapı Gordon, Diatta, Fink semalarında gezer.. |
gs bu kadroyu kuramaz ki. bu takıma 5 atarız biz. defans ve defansif orta saha berbat |
10 numara falan gelmez bu takıma şampiyonlar ligi yalan oldu bizim için .... bari uefaya düşektee orda finale kadar yürürrüzz |
gelmemesi büyük ihtimal ama sonuna kadar okuyacaz bu haberleri |
hayırlısı bakalım... |
bence alırız ama saparayı |
Batuhan'dan vazgeçilebilir Gaziantepspor'da Batuhan krizi baş gösterdi. Transferiyle birlikte şehirde farklı görüşler ortaya atılmasına neden olan daha sonra yaptığı konuşmalarla tepki toplamaya başlayan Batuhan'dan vazgeçilme ihtimali ortaya çıktı. Cumartesi günü şehrimize gelen ancak takımının Diyarbakırspor ile oynadığı maçı izlemeye bile gelmeyen Batuhan'ın sakatlığından dolayı 6 hafta oynamayacak olması Teknik Direktör Couceiro'nun da devreye girmesine neden oldu. Pazar günü şehrimizi habersizce terkettiği iddia edilen Batuhan için dün akşam İstanbul'da olağan üstü bir toplantı yapıldığı öğrenildi. Başkan Kızıl ve kardeşlerinin Batuhan konusunu masaya yatıracağı ve büyük ihtimalle bu futbolcudan vazgeçeceği öğrenildi. Bu kararın alınmasında Couceiro'nun da etkili olabileceği ileri sürülebiliyor. JOSE İLGİLENMİYOR Teknik Direktör Jose Couceiro dün yapılan antrenmandan sonra yaptığı açıklamada Batuhan ile ilgili hiçbirşey bilmediğini söyledi. Genç futbolcu ile ilgili ne olacağını bilmediğini ifade eden Jose, "Bu konuyla ilgili yorum yapamıyorum çünkü ne olacağını bilmiyorum. Benim şu an tek ilgilendiğim burada olan arkadaşlarımız, kimin oynayacağı ve en iyi nasıl oynayacağız. Batuhan'ın ne zaman oynayacağı, ne zaman antrenmana çıkacağını kimse garanti edemez" diye konuştu. kaynak: gaziantep27.net |
insallah bize geri döner bize forvet lazim |
geri dönsün gerii |
herif 6 hafta yok bizim taraftar geri dönsün geri diyo hayret bişey batuhan dan bişey olmaz bu çocuk tan medet ummayın . bulmuş antep gibi şehiri antep gibi takımı hala burun büküyor artist . |
ismail air . |
Herif cevap vermiş:D |
beyler gerçekci olalım gs nin şu yazılan kadrosu bence mükemmel şampiyonlar liginde oynasa gruptan çıkar bence |
Gelsin bu iş yapar bizde. |
hadi ama olsan olsun artık |
Bu fotograflar çeşme de bir bar da çekilmiş fotograflarda ki kişi BATUHAN KARADENİZ . http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0804124123.jpg http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0804124123.jpg http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0804124123.jpg http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0804124123.jpg kaynak : MARATON - Spor Haberleri |
alternatif olarak alınmış genç bi futbolcu hiçbirimiz nasıl olduğunu bilmiyoruz,bekleyip görecez.demekki bu çocukta bişeyler var 2 yıl sonra ismail gibi çok para verilmesinden daha iyidir şimdi almaları.10.5 numara gelecek yakında İnşallah... |
Bundan birkaç sene sonra artık orta sahanın ortası belli oldu: Necip + Onur.. Geleceğin takımının iskeleti de yavaş yavaş şekilleniyor Rıdvan ........ ........ İsmail ......... Necip Onur ............... ...............Batuhan |
ne var ahmet sen gitmiomsn bara?? diskoya :D:D ilhan mansız ameliyattan çıkıp lailaya gidiodu be :D |
Türkiye`de Saat: 16:57 . |