![]() |
bunca zamana kadar yönetimin arkasındaydım mevcut isimler mecburen bunlarla ocak ayına kadar gideceğiz demiştim. ama bu vizyonsuzluk bu beceriksizlik bütün taraftarların canını sıktı . umarım güçlü bir muhalefet çıkar da başkanlığı alır |
bi zahmet edin artik :D |
Yildiray Konusunda Ne Yanit Alindi? Sakatlığı nedeniyle Stuttgart’ın gözden çıkardığı tecrübeli oyuncunun menajerinden sağlık raporu isteyen Yıldırım Demirören, “Bir hafta bekleyin” cevabını alınca, Dortmund forması giyen genç gurbetçi için nabız yoklamaya başladı. Arjantinli Delgado’nun sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle orta sahada oluşan açığını kapatmak için düğmeye basan Beşiktaş yönetimi, Stuttgart forması giyen Yıldıray Baştürk defterini kapattı. Rotayı Dortmund’un milli yıldızı Nuri Şahin’e çevirdi. Dün yapılan Divan Kurulu toplantısının ardından İstanbul’a gelen Yıldıray Baştürk’ün menajeri ile görüşen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, bu oyuncunun sağlık raporunu istedi. Geçen sezon sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan tecrübeli futbolcunun sağlık raporunun bir hafta sonra ellerinde olacağının söylenmesi üzerine, Yıldıray’dan vazgeçildi. Kongre üyesi Cengiz Zülfikaroğlu’nun da yer aldığı toplantıda Yıldıray için anlaşma sağlayamayan Demirören, menajerler vasıtasıyla Nuri Şahin için nabız yoklamaya başladı. Tek sorun bonservisi Özellikle milli futbolcunun yüksek bonservis bedelinde indirim yapılması için temaslara başlayan Demirören, 10 milyon Euro’luk bonservis ücretini yüksek buldu. Dortmund yöneticileriyle hafta içinde görüşecek olan Yıldırım Demirören’in, Werder Bremen’de forma giyen Mesut Özil için de girişimde bulunacağı öğrenildi. Beşiktaş, Nuri Şahin’i geçen sezon da istemiş ama Dortmund ile anlaşma sağlayamamıştı. Beşiktaş yönetimi, sözleşmesini dondurmaya yanaşmayan Delgado’nun menajeri olan babasıyla da yarın bir görüşme daha yapacak. İki tarafın alaşması halinde Delgado sorunu ortadan kalkacak. Yabancı kontenjanı boşalacağı için de Portekizli Deco için bir kez daha Chelsea’nin kapısı çalınacak. kaynak: Hürriyet |
nuri ve özil gelirse muhtesem olur. ama gelmezler. IMKANSIZ |
Alsınlar artık 10 numara istiyoruz yeter bea :D:D |
nuri şahin ilaç mı olur panzehir mi olur bilemem ama gelirse takımın orta sahasında ki sorunu çözülür . tabi gelirse |
İş dostluk olunca siz bizim asla dostumuz değildiniz ve aslada olamazsınız... Ve iş sezeri getirtmekse Beşiktaş istediği zaman istediği adamı getirebilecek bir kulüptür Haldun efendi...O yüzden ağzından çıkan laflara dikkat edeceksin ki o lafları yedirmesinler adama... |
Buda o malum evde dogmus.dost olma konusuna gelirsek sagolsun sevgili baskanimiz bizi nerdeyse kanka gibi göstermeye calismisti birara.ama ben bunlari düsmanim bile görmem,bizim düsmanimiz olacak kisiler enazindan azbucuk serefli olurlar,ama koskoca besiktas düsmanini bile serefli oldugu icin enazindan düsmanliga kabul eder.mesela bursalilar gecekonducular sözde bize düsman ama biz onlari asla düsman görmeyiz,cünkü kaile bile almiyoruz onlari,bizim icin bir hicler.bu cinconda bizim nedostumuz nede düsmanimiz olamazlar. |
ne işiin allahın gayselisiyle |
kolpa nuri veya mesut gelmez |
Saçmalamış... |
gelme ihtimali olabilir , ama YUSUF var zaten o bölgede. gereksiz olur |
açıkcası nurinin gelmesini istemiyorum geçtiğimiz sezonun başındaki olaylardan ve yaptığı açıklamalardan sonra nuri şahin defterinin açılmaması gerekmektedir... |
gelecekse bırı gelsın yoksa bı basın acıklamasıyla transferın kapandıgnı soylesınler.. uzatmanın anlamı yokkk |
Alıntı:
bu sene gs savunmasını zorlayacak bir maç olmadı henüz, bu akşam görüp daha iyi değerlendirebiliriz. bence şu an en modern savunmacıları emre güngör, kanımca benzer stildeki toramanın seviyesine gelmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım. keitaya 8,5 milyon bonservis, başarılı olması halinde (gol-asist-oynanacak maç olabilir, orası muamma) artı 500 bin euro daha ödeneceği (9 m euro) lyonun resmi sitesinden açıklandı. gs her zman basına eksik sızdırır bu rakamları, lyon gibi transferin diğer ucundaki takımlar olmasa asla öğrenemeyiz. mesela çoğu gsli arkadaşım meirayı bedavaya ya da 2,5 a aldıklarını sanarken ancak meira satılınca 4,5 milyona alındığı ortaya çıkmıştı. yani keita da elano gibi iyi bir oyuncudur. ancak böyle bir oyuncuyu 8,5-9 m bonservisle kulübünde istenmiyorken almak büyük başarı değildir. barosun katkısı da tartışılmaz ama ben yıllardır gsde tek forvet oynayıp da penaltıları kullanıp da ligde 15-16 golün altına düşen forvet hatırlamıyorum. baros geldiğinde de demiştim gsli arkadaşlara, sizin ceza sahasına direk bağlayıp penaltıları ona yazsak 20 yi geçer diye. baros yerine güiza da olsa orada tahminimce yakın bşr performans verirdi. 2-3 aşırtma, 1 rövaşata, 1 tane uzaktan şut dışında (elle kontrol ettiklerini de say) extra birşeyini göremedim. elano da aynı şekilde, ligimiz için çok iyi oyuncu. oyunculara lafım yok, sadece bunlar dünya çapında oyuncular değiller. mesela klebersonu bırak, bobo eskeza kağpağı middlesborough gibi düşmemeye oynayan bir kulübe atmış olsa bugün banko milliydi. elanonun eplde oynaması da milli takım için büyük bir şans oluyor. tuncay brezilyalı olsa, onu bile alırlardı. biz bugüne kadar kimseye tek başına 7,5-8 milyon euro bonservis vermedik. verdiğimizde şahsen alacağımz oyuncunun en kötü elano seviyesinde olacağını düşünüyorum. haldun ne kadar işbitiriciyse şu anki yönetim anlayşının da o kadar etkisi var. aynı haldun canaydın döneminde olsa avrupa pazarından don alamazdı, çünkü ona 8-9 milyon harca al adamı gel demezdi o zamanki yöneticiler. elbette güizaya 14,5 , cristian baroni gibi geçen sene 2. ligden 300 bine alınmış bir adama 7,5 verlen ortamda haldununkiler daha başarılı transfer olarak göze çarpıyor. |
bu adam tam uyuz ya laf olsun torba dolsun hesabi aciklamalar yapiyo baska isi gücü yok |
s.a bence türkpasaportlu futbolcu geremi türkvatandasi degilmi o |
Alıntı:
degil ;) |
Mesut özil Keske Gelse |
Alıntı:
|
hala yapacaz transfer |
10 numara oLmasa da oLur.. aLın ya bi adam aLın elleri ayakları olan, topa vuran bi adam aLın ona da razıyım.. çifte şampiyon biz oLmadk sanki.. |
domuzdan post gsden dost olmaz |
Alıntı:
|
dostuda düsmanida biliyoruz yorma sen kafani :D:D |
Alıntı:
çok yaşa emi :D:D |
yönetim cepten yiyor yine..o kadar para aktı kulübe ama transferde herkesden geri kaldık.3-5 yıl daha uyutacaklar bizi anlaşılan!!quresma,deco derken, yıldıraya nuriye kaldı iş. çulsuz denen cinconun aldığı adamlara bak bide! |
wolwos sen neden bu takımı tutuyorsun? Baksana beğendiğin bir yönü yok zaten takımın hiç. Tutmana da gerek yok o halde?.... |
gitsede kurtulsak cok basimizi agritti |
Alıntı:
|
Alıntı:
kac yil daha sözlesmesi varki bu oyuncunun muhtemelen satamiyacgiz bonservisiyle birlikde gidecek |
Alıntı:
olabilir bu senin kisisel düsüncen saygi duyarim ama burdada takimi tutmama gerek olmadigini yazmisin buda beni sinirlendi böyle bir yorum yapiyorsan seninde besiktasi tutmana gerek yok besiktasli taraftar olan birini begenmiyorsun unuttugun bir sey var galiba besiktas taraftari bir bütündür ben böyle görüyorum ben seni oldugun gibi beiktsali kardesim sayarim suan hangi forumdayiz besiktaslilarin oldugu site degilmi aramizda da sanmiyorum diger fanatik taraftarlarin olduguna eee ben bunlari cikip diger ezeli rakiplerimizin yaninda dile getirsem sana katilirim ben tamamen kisisel düsüncelerimi yorumladim besiktasimi asla karalamak diye bir düsüncem yok ama gercegide görmek lazimm at gözlügü takarak seyirci olmaya hic gerek yok demi |
ya nuri değeri 3 kuruşken gelmedi şimdi mi gelicek |
ne demirören benim başkanım ne siz bizim dostumuzsunuz |
bizi eziklerle karıştırmış mal adam..Bizi istemeyen adamı biz napalım.. |
Bu Haldun komedyenlik yapsın bence... Sanki sizin yapacağınız transferlere el koyarak biz bu zamana kadar buralara geldik... Bizi eziklerle karıştırma... Gidin kiminle it dalaşı yaparsanız yapın... Hadi canım hadi bizden uzak olun... |
bu nedir biliyormusunuz arkadaşlar tamamen bir taktik adamı almak istiyorlar hemde bedava ama beşiktaş araya girerse fiyat yükselecek bedava alacakları adam elden gidecek medyaya biz bu adamı alsakta olur almasakta bedava olduğu için alıyoruz yoksa çok ta gerekli değil gibi bir mesaj verip beşiktaşın basıp parayı transfer ettiğinde taraftarına ve medyaya beşiktaşı hem iş bilmemekle hemde gereksiz para harcaması ile ilgili karıştırmak amaçlı bir durumdur tranfer işlerinde çok başarılı bir haldun üstünel taktiğidir zaten nerden açık bulsamda ordan vursam diye düşünen bir taraftar ve medyamızda hazır kıta beklediği görünen bir gerçek olduğu için haldun bey bunu ustaca kullanmaya başlamış |
Söylediğin nedenler sana Beşiktaş'ı kıyasıya eleştirme hakkı vermiyor. Polianna olup pespembe bak demiyorum. Elbette ben dahil herkes eleştiri yapmakta serbest ama takımı tamamen beğenmeme durumu varsa da bunu burda, bu dilde yapmak yanlış. Moderatör arkadaşımız da benim gibi düşünmüş ki mesajların da silinmiş. Bence gel bir daha düşün. |
sen kimsin uLan!!!... seni de, ne kadar dostun varsa onuda!!! |
Yıldıray Artık Çok Zor! Yıldıray artık çok zor! http://www.radyospor.com/Images/Habe...yildiray_b.jpg Beşiktaş, Yıldıray Baştürk görüşmelerinden olumlu sonuç çıkmadı. Siyah beyazlı yönetim banka teminat mektubu talebi ve camia içerisinde belli kesimlerin itirazları nedeniyle görüşmeleri durdurdu. Yıldıray’la, yapılan ilk görüşmelerde genel olarak anlaşma sağlanmış, detaylar konuşuluyordu; ancak ödemelerin garanti altına alınması için teminat mektubu istenmesi nedeniyle görüşmeler durdu. Kulüp başkanı Yıldırım Demirören, Almanya’ya gitmekten vazgeçti. Beşiktaş adına görüşmeleri yürüten Murat Kuş, Yıldıray’ın yetki haklarını elinde bulunduran İranlı menajer Reza Fazeli’nin banka teminat mektubu istemesi nedeniyle görüşmelerin durduğunu açıkladı. Kuş, “Bizim için görüşmeler bitmiştir. Eğer menajeri ya da Yıldıray geri adım atar ise Beşiktaş yönetimiyle görüşebilir, ancak bizim tekrar temas kurmamız söz konusu olamaz. Duyduğumuza göre Panathinaikos’la anlaşmışlar. Öyle olmasa bile Yıldıray’ın Beşiktaş’a transferinin bu aşamadan sonra oldukça zor olduğunu söylemek yanlış olmaz” dedi. Yıldıray’ın menajeri Rıza Fazeli ise “Daha önce ne söylediysem o geçerli…Biz farklı farklı açıklamalar yapmadık. Oyuncumuzun çıkarları doğrultusunda şartlarımızı ortaya koyduk. Ayrıca sorun bizim anlaşmamızla bitmiyor. Kulüplerin de anlaşması gerekiyor, Stutgarg’la 1 yıllık anlaşmamız daha var. Panathinaikos’la anlaştığımız iddiası konusunda yorum yapmak istemiyorum” şeklinde konuştu. Özgür Sancar – Radyospor.com |
Türkiye`de Saat: 14:36 . |