![]() |
sevindim gelmemesine bu tip adamlar zaten var bizde bunu gündeme gelmesi bile hata idi |
Alıntı:
|
parayı verip alacaksın gıcıklığına 2 milyona biter o iş |
hayret bisey ya |
kara bomba! http://www.fotospor.com/templates/rt...pdf_button.png http://www.fotospor.com/templates/rt...rintButton.png http://www.fotospor.com/templates/rt...mailButton.png http://www.fotospor.com/images/stori...11pienaar1.jpgBaşkan Demirören, Güney Afrika Milli Takımı’nın orta sahadaki yıldızı Evertonlı Steven Pienaar’ı transfer edip şov yapacak Artık Beşiktaş’ın 10 numarası da, 10.5 numarası da var. Başkan Yıldırım Demirören, sağ gösterip sol vuracak ve öyle bir transfere imza atacak ki, bu isme hiç kimse karşı çıkamayacağı gibi muhalefeti de susturacak cinsten. Önceki gün Almanya’ya giderek Yıldıray Baştürk transferini bitirmesine rağmen camiadan gelen tepkiyle geri adım atan Başkan Demirören, Güney Afrika’da düzenlenen Konfederasyon Kupası maçlarında en beğendiği isim olan Güney Afrika’nın Evertonlu yıldızı Steven Pienaar’a Beşiktaş forması giydirip şov yapacak Özellikle Beşiktaş camiasında kendisini yıkmak için çalışmaların yapıldığını bilen Demirören, 2010’da yapılacak kongre öncesi süper bir takım oluşturup, muhaliflerinin sesini kesmek istiyor. Demirören, önümüzdeki günlerde İngiltere’ye giderek Everton ile masaya oturacak ve Beşiktaş’ın ihtiyacı olan 10 numarayı alıp gelecek. Güney Afrikalı “Kara Bomba” lakaplı Pienaar, orta sahada tam Denizli’nin istediği bir futbolcu 2002-2004 yılları arasında Ajax’ta Van der Vaart, İbrahimoviç, Mido, Jari Litmanen, Van der Meyde gibi yıldızlarla birlikte top koşturan Steven Pienaar, Everton’ın en başarılı isimlerinden. Güney Afrika Milli Takımı’nın kaptanlığını da yapan Pienaar, 27 yaşında ve 1.70 boyunda. Bonservisi 8 milyon euro olan “Kara Bomba” için Başkan Yıldırım Demirören’in “Göreceksiniz Türkiye’yi sallayacak” dediği bildirildi Sonraki > |
ne pienaari ya bunu alacaksak sakat yildirayi alalim daha iyi Q7,Deco,Van der vaart gerisi hikaye bunlardan birini getirsinler |
hergün yeni isim sıkıldık artık |
hadi beee |
vay be ne transfer haberi.:D:D |
keitadan daha iyi bir futbolcudur ve takımında istenmeyen adam değildir. o yüzden kontenjan sorunumuz bir yana, gelmez. |
sacma bir haber.ben olsam daha iyisini uydururdum :D |
allah bu yönetimi bildiği gibi yapsın laftan başka bir şey yaptıkları yok:( |
sadece gülüyorum:) |
böyle saçma haber olmaz deco devre arasına kadar clde 1 dk bile oynayamayacak mı?clde oynamış adam gruptan çıkılırsa neden alınsın... |
Çok iyi adam ama Yıldırım Demirören kim, bu adamı getirmek kim . |
Haber direk yalan da Pieenar cidden bomba, beğendiğim bir oyuncudur ama haberin gerçeklik payı yoktur. |
bencede kimse gelmez delgadodan alınabilicek en fazla verim alınmalı tek düşüncede bu olmalı!... |
Ah Ah Keşke Getirebilsek |
decoyu ben sahsen istemiyorum gerci decoda can atiyorya besiktasda oynmak icin ama yasi geldi deconun neresi para fazla verirse orda oynar bence genc olsun yetenekli olsun ileriki senelerde satabilecegimiz oyuncu tarzi olsun en azindan zararra girmeyiz |
bos laflar bunlar kimsenin gelecegi yok gibi..gine transferde geride kaldik yaa.. |
Deco için hatırlı kişi araya girdi Beşiktaş'ın en büyük hedefi olan Deco konusunda yeni bir hamle başlatılıyor. Koyu Beşiktaşlı Azeri milyarder Mubariz Mansimov, yakın arkadaşı olan Chelsea'nin Rus patronu Roman Abramoviç'ten, Deco transferi için kolaylık sağlamasını istedi. Portekizli yıldızın Beşiktaş'a transferine yeşil ışık yanarsa, kontenjanda yer açmak için Bobo hemen satılacak. *** Decoder tamam Azeri asıllı iş adamı, dostu Chelsea patronu Abramoviç ile görüştü. Transfer hafta sonuna kadar bitmiş olacak. Beşiktaş, ısrarla istediği Deco için bastırıyor. Chelsea ve Portekizli yıldız ile yapılan ilk görüşmelerde mesafe alamayan Beşiktaş, kongre üyesi Azeri asıllı Türk iş adamı Mubariz Mansimov'u devreye soktu. Mansimov yakın dostu Chelsea başkanı Abramoviç ile görüşerek Deco için yardımcı olmasını http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Distedi. İngiliz ekibinin patronu Rus milyarder Abramoviç, "Kararı hocamız Ancelotti ve Deco verir. Ben bu konuda yardımcı olacağıma söz veriyorum" diyerek transfere yeşil ışık yaktı. CARLO İSTEMİYOR Daha önce "Benim için maddiyat önde gelir. Belki de son transferimi yapacağım" diyen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu gerekirse kiralanacak. Chelsea'nin 8 milyon euro bonservis istediği Deco, İngiliz ekibinden 4.5 milyon euro (vergiler çıkınca eline 2.5 milyon euro kalıyor) kazanıyor. Portekizli orta saha oyuncusuna Beşiktaş'ın yıllık 3.5 milyon teklif ettiği belirtiliyor. Carlo Ancelotti'nin ilk 11'de düşünmediği Deco'nun transferinin hafta sonuna kadar bitirileceği konuşuluyor. Forma satışı patlar! Beşiktaş yönetimi 12.5 milyon euro'yu bulan Deco'nun maliyetini karşılamaya hazır. Başkan Yıldırım Demirören, "Yeter ki Chelsea ve Deco ile anlaşalım. Bu transfer Beşiktaş'ı ayağa kaldırır. Hem Şampiyonlar Ligi hem lig hem kupada büyük iş yaparız. Üstelik Deco'ya verilecek parayı forma ve bilet satışlarından karşılarız" diye garanti veriyor |
Haber başlığını görür görmez tahmin ettim mansimovu :D Ben pek ihtimal vermiyorum ama hafta sonuna kadar göreceğiz. |
Transfer Yapılmasada Olur !.. Süper Lig`in ilk haftasında İstanbul Belediyespor`la 1-1 berabere kalan Beşiktaş, 10 numara arayışlarını şimdilik dondurdu. Yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle Türk pasaportlu bir isim üzerinde duran Siyah-Beyazlı yönetim rotayı Yıldıray Baştürk`e çevirmiş, ancak yıldız oyuncunun sağlık raporunu gösterememesi nedeniyle bu transfer askıya alınmıştı. Başkan Yıldırım Demirören ve Teknik Direktör Mustafa Denizli ise önceki gün transfer konusunu bir kez daha masaya yatırdı. Süper Lig`in ilk haftasında İstanbul Belediyespor`la 1-1 berabere kalan Beşiktaş, 10 numara arayışlarını şimdilik dondurdu. Yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle Türk pasaportlu bir isim üzerinde duran Siyah-Beyazlı yönetim rotayı Yıldıray Baştürk`e çevirmiş, ancak yıldız oyuncunun sağlık raporunu gösterememesi nedeniyle bu transfer askıya alınmıştı. Başkan Yıldırım Demirören ve Teknik Direktör Mustafa Denizli ise önceki gün transfer konusunu bir kez daha masaya yatırdı. Tecrübeli çalıştırıcının, Matias Delgado`nun yokluğunda bu mevkide oynatacak oyuncuları olduğunu, ancak şartları da değerlendirebileceklerini ifade ederek Demirören`e şunları söylediği belirtildi: "Transfer olmasa da olur. Delgado takıma katılana kadar kendi içimizde bu açığı kapatabiliriz. Ay sonuna kadar vaktimiz var. Bu süreyi en doğru şekilde değerlendirebiliriz. Sadece diğer oyuncuları olumsuz etkileyecek bir transfer olmaması benim için önemli." Başkan Demirören`in de Yıldıray konusuna açıklık getirerek Denizli`ye şunları söylediği kaydedildi: "Yıldıray`ın kulübü ve menajerleri sürekli para artırıyor. Sakatlığı konusunda net bir rapor verilmedi. Şimdilik onu beklemeye aldık. Delgado`nun sorununu çözersek Deco için yeniden girişim başlayacağız. Menajerleri Beşiktaş`a gelmeye sıcak baktığını söylüyorlar. Eğer bu durumu çözersek para işine takılıp kalmayız, transferi bitiririz." Transfer konusunda topu yönetime atan Denizli ise dün sabah çalışmasında 10 numara transferiyle ilgili bir gelişmenin olup olmadığı şeklindeki soruya, "Bir gelişme olduğu zaman kulüp gerekli açıklamayı yapar." şeklinde cevap verdi. Tecrübeli teknik adam ayrıca, ligin ilk haftasında alınan sonuçların çok normal olduğuna dikkat çekti. Haber1903 |
kolpa gibi duruyor ama hayırlısı |
dostumuz ANCAK VE ANCAK besiktaslı olabilir hangi hayvandan dost olundugu görülmüş |
Mansimov hediye etse daha bi hora geçer:D |
Bobo'yu satsınlar transfer yapmış kadar sevinecem... |
Gruptan nereye çıkıosun bu kadro ile.. Bu isteksiz futbolcular ile.. Bu Bobo ile kümesten çıkılmaz geçiniz grupları... |
Everton'da elindeki en iyi adamı bırakmaya dünden razı zaten... Bu adamı almanın Deco'dan daha maliyetli olacağı kesin.. |
aman yıldırayı almayında |
alın artık şu adamıya |
Çok iyi olur ancak haber kaynağı,Fotospor..:D |
buseneki kadar transfer haberlerinden bıktıımı ve nefret ettiğimi hatırlamıorum. Hiç bıkmadılar hergün farklı 1 isim yazmaya, ben okumaya bıktım onlar yazmaya bıkmadılar. |
Medyada iyi ha nerelerden futbolcu bulup önümüze sunuyor hehe. :D |
Biz ne kadar da çok adam alacakmışız yha :D:D |
mansimov 5 yıl sonra başkan olsun :D |
delgadonun sözleşmesi dondurulamıyorsa elimizde ki tek seçenek boboyu göndermek .. |
Yemen Eşkioğlu bu konu hakkında Fanatikte ne güzel açıklama yapmış.. |
valla dandik bir futbolcu alıp oynatmayıp satmaya çalışacaklarsa hiç almasınlar daha hayırlı;) |
Antalyaspor macından önce flaş flaş flaş deco Bjk'de diye bir haber duysak ne harika olur |
Türkiye`de Saat: 14:36 . |