![]() |
yalan haber |
Lincoln Sürprizi ..(Birde bu çıktı başımıza) Beşiktaş`a Bobo`yu getiren siyah- beyazlı takımın eski yıldızı Zago, bu kez de yönetime Lincoln`ü tavsiye etti. Cruzeiro Do Sul gazetesine konuşan Zago, "8 ay futbol oynamamış bir futbolcunun bu kadar kısa zamanda bu seviyeye çıkması herkese örnek olmalı. O, bizim takımımızın örnek futbolcusu" dedi. Mali sıkıntı içindeki Palmeiras`ın değerli oyuncuları elden çıkarmayı düşündüğü için Lincoln`ün satılmasının gündemde olduğu iddia edildi. Sambacıyı Beşiktaş`a teklif eden Zago, Santos kulübünün eski 10 numarası Rodrigo Tabata`nın da kiralık olarak Brezilya`ya gelmesine sıcak baktığını ifade etti. Fotomaç |
ikinci Ernst, Bayern Beşiktaş’a Tymoshchuk’u önerdi Bayern, Beşiktaş’a Tymoshchuk’u önerdi Shakhtar ve Zenit’te büyük başarılara imza atan 31 yaşındaki Ukraynalı ön liberoyu Siyah-Beyazlılar’a teklif eden Alman ekibi “Her türlü kolaylığı yaparız” dedi Beşiktaş Yönetimi, Schalke’li Kevin Kuranyi için Almanya’ya giderken, Anatoliy Tymoshchuck önerisiyle karşılaştı... Bayern Münih, bu sezon başında eski hocası Klinsmann’ın önerisiyle 11 milyon euroya aldığı Ukraynalı yıldızı, Siyah-Beyazlılar’a teklif etti. Bayern Menajeri Cristian Nerlinger, Başkan Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı’ya “Tymoshchuck’u size verelim” dedi. TEKLİF DENİZLİ’YE İLETİLDİ Nerlinger’in “Hocamız Luis Van Gaal, Tymoshchuck’u kadroda düşünmüyor. Biz de kendisini satmaya karar verdik. Size her türlü kolaylığı yaparız” dediği, Demirören’in de “Önce hocamız Mustafa Denizli’nin düşüncesini almamız gerekiyor” dediği ifade edildi. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı da transfer teklifini Denizli’ye iletti. LUCİ’DEN DE GÖRÜŞ ALINDI Denizli’nin de Lucescu’dan görüş aldığı ve “Takımımıza güç katar” dediği öğrenildi. 9 yıl Shakhtar’da oynadıktan sonra, 2007’te 15 milyon euroya Zenit’e giden ve burada UEFA şampiyonluğu yaşayan Ukraynalı ön libero, sezon başında da Bayern’e gitti. 1.81 boyundaki ünlü yıldız, Ernst gibi istikrarlı ve savaşçı bir oyuncu. Murat ÖZTÜRK / Star |
1 fotomaçın haberi 2- zago böyle birşey yapmaz umarım. 3- zannediyorum ki yönetimimiz bu hatayı yapıcak kadar akılsız değil bence. gese den nasıl gittiği ortada. |
ben bu haberleri yazdım arkadaşım Futbol haberleri konusuna bakarsan görüceksin tekrar açmanın bir anlamı yok. öellikle belirttile konu açmayın diye sabit bir konu var oraya yaz istiyorsan mesaj olarak. |
sabit başlıkla ne alakası var transfer haberi bu söylenti olsada |
1. Bayern Münih kesinlikle kalkip bir takima kendi oyuncusunu önermez, cünkü bunlari yapmalarina gerek kalmiyo, adamlarin piyasasi var! Bu kadar yildir alman ligini takip ederim, daha ilk kez böyle birsey duyuyorum:)2. Van Gaal, Tymoschchuk'un gönderilmesini istemez, eger Van Bommel veya Schweinsteiger sakatlanirsa ne halt yiyecekler? Ön libero mevkinde tek gercek alternatif o... Altintop veya Pranjicte oynayabilirler, ama mevkileri degil! Tymoschchuk gitmek isteyebilir o ayri bi dava...3. Hadi Bayern'e oynamayan bir futbolcu icin bu kadar maas ödemek cok geliyo diyelim, satmak istediklerini belirtirlerdi, zaten alicilarda ondan sonra faaliyete geciyo hep.. |
Yalan habere benziyor... Keske gelse Fink ten o kat iyidir... Ama bizim öncelikle cok iyi bir forvete ihtiyacimiz var... |
Yalandir. Licoln un Delgado ve Tabata dan ne farki varki... |
tymoshcuk süper bir futbolcu mevkine göre zamaninda zenitede cok iyidi ama bayernde fazla forma sansi bulamiyor ama oynadigi maclardada iyidi bayern tutmak isticektir tabiki ama tymo kalirmi oda ayri konu.. |
Alıntı:
|
yok böyle bişey hakan galatasaraya gidecek son kişiler arasında... |
sabah kalkıp bugün ne yazsakdiye düşünüyorlar herhalde |
Kaynağına Bakarak İçim RAhatladı |
zannetmiyorum... |
Yazacak başkası yokmuydu ulan :D:D |
Govou geliyor! Govou geliyor! Quaresma’yı hedef gösteren Beşiktaş, Lyon’un Benin asıllı Fransız yıldızıyla her an anlaşabilir. 30/04/10 09:57 http://im.htspor.com/2010/04/30/5116...jpg?1272672020 Govou’ya 3 yıl için toplam 9 milyon Euro, menajerine de 1 milyon Euro önerildi. Transferde imza aşamasına gelindi! Beşiktaş beklenen bombayı patlatmaya hazırlanıyor... Yeni sezonun startını erken veren ve yabancı transferinde kolları sıvayan Siyah-Beyazlılar, Interli Quaresma’yı hedef gösteriyor ama perde arkasındaki asıl hedef Lyonlu Sidney Govou. Sezon sonu sözleşmesi sona eren Govou ile ön görüşmelerde bulunan Beşiktaş yönetiminin, Benin asıllı Fransız oyuncunun transferinde mutlu sona çok yakın olduğu öğrenildi. Kartal, geçtiğimiz günlerde Lyon’dan ayrılacağını açıklayan Govou’ya 3 yıllık sözleşme teklif etti. Yıllığı 3 milyon Euro’dan tarafların anlaşmaya vardığı, oyuncunun menajerine de 1 milyon Euro ödeneceği ifade edildi. ÖZEL HAYATI DA RENKLİ! Transfer görüşmelerini Serdal Adalı bizzat yönetirken, resmi açıklamanın ise önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor... 2 gün önce Şampiyonlar Ligi yarı finalinde B.Münih’e karşı forma giyen Benin asıllı Fransız oyuncunun futbolu kadar özel hayatı da bir hayli hareketli. Govou’nun ismi, geçtiğimiz günlerde Avrupa basınında çıkan aralarında Ribery, Benzema ve Ben Arfa gibi oyuncuların da yer aldığı seks skandalına karışmıştı. Profesyonel olarak 11 yıldır Lyon’da forma giyen ve kariyeri boyunca başka bir takımda oynamayan Sidney Govou, hızlı bir futbolcu olmasının yanı sıra güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Lyon’un efsane oyuncularından Juninho’nun takımdan ayrılmasıyla beraber takımda kaptanlığa getirilen Fransız futbolcu, ekim ayında bir maçtan önce gece kulübüne gittiği için kaptanlıktan alınmıştı. |
Alıntı:
|
Açıkçası gitmesini istemediğim bir futbolcu ama kal çağrısına rest çekipte gitmek istiyorsa yolu açık olsun ne diyelim... |
amaaan gitsin. |
Şimdide Mutu ! http://sportpedia.mysport.ro/images/1/13/Jhkh.jpg Bu sezon bir türlü istediği sonuçları alamayan ve gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, daha önce kadrosuna katmak istediği ancak bazı sorunlar yüzünden alamadığı yıldızları yeniden gündemine getirdi. Siyah-Beyazlılar bu doğrultuda ilk isim olarak Fiorentina’nın 9 ay doping cezası alan Rumen yıldızı Adrian Mutu için düğmeye bastı. Yüksek maliyeti nedeniyle alınamayan Mutu’yu bu kez İtalyan kulübünün satmak istemesi sebebiyle harekete geçen Kara Kartal’ın bu transferdeki en büyük kozu ise eski teknik direktörü Mircea Lucescu. Başkan Yıldırım Demirören’in, Lucescu aracılığıyla Rumen forvetle görüşmelere başladığı ve Ekim ayında cezasının bitmesi sonrası Türkiye’ye gelmesi için ikna etmeye çalışacağı ifade edildi. Tüm imkanlar zorlanacak Bu arada bu transferde Beşiktaş’ın rakibi de, Fiorentina’ya 5 milyon 800 bin bonservis parası, Mutu’ya ise 3.5 milyon Euro ödemeye hazır durumdaki Fenerbahçe ile Hollanda’nın ünlü kulübü Ajax... Ancak işi şansa bırakmak istemeyen Siyah-Beyazlılar’ın tüm imkanlarını zorladıkları ve bu transferi en kısa zamanda bitirmek konusunda kararlı oldukları bildirildi. Fanatik |
Alıntı:
|
Bobo'yu gönderip Mutu'yu alırsak süper olur tabiiki, ama çok zor görüyorum bu tip transferleri, bizim yönetim utandırır umarım bizleri!.. |
Keş Futbolcuyla İşimiz Yok |
Müthiş olur haber doğruysa |
valla super olur olmasinada bu transfer en az 8 e patlar besiktasa |
Şampiyonlar liginde final oynayacak takımın oyuncusuna kimse teklif etmiyor. Onlarda gidip Beşiktaş'a öneriyor :) Ne hikaye ama :D |
Yabancıları bilmem ama koca 1 sene boyunca topa vurmamış Delgado önümüzdeki sene ne kadar katkı sağlayabilir. Nihat geçen sene oynama şansı bulamadı bu seneki formu ortada. Delgado da 1 sene hiç oynamadı ve önümüzdeki sene form tutma ihtimalini çok zor görüyorum. Taliplisi çıkarsa 3e 5e bakmadan satsınlar hemen :) |
açıkçası hiç sevmiyorum mutu yu futbolunuda hiç beğenmiyorum.. |
daha kimLer geLcek kimLer gitcek.. |
Tutulamayan böyle çok söz gördük. Göreceğiz |
Ya ne kadar güzel söylüyorsunuz 2 değil 3 yıldız alacağız. İyi de biz bizde ki ''yıldızları'' ne yapıcaz ? Onları gönderebildik mi ki alalım diğerlerini ! |
geçen sene olduğu gibi hayal kırıklığı olmasında |
Serdal Adalının Bahsettiği 3 Yıldız Volkan ŞEN , Ricardo QUARESMA , Sidney GOVOU |
kaynak fanatik olduğuna göre ciddiye bile almıyorum sadece gülüyorum:D |
Bu adamım sorunu büyük.. Hiç bulaşmamak lazım.. |
Mutu bizde iş yapamaz. Boşa alınır. |
Ahlakli bir futbolcu istiyoruz. Ne bu yaa Govou sex skandali, Mutu hapci... Problem degil, Adam gibi oyuncu istiyoruz. |
finkin yerine cuk diye oturur yeminlen,önliberoda ernst ve timoscuk mükemmel olur...inşallah yalan değildir..ama bizim yönetim yapmaz öyle şeyler illa gider quaresmayı alır paraları akıtır,lazım bölgeler yine neciplere uğurlara kalır... |
Faydalı olur. |
Türkiye`de Saat: 14:51 . |