![]() |
Haberin kaynağı kartalhaber olduğu için itibar göstermiyorum |
bekleyip göreceğiz. İsim sallamanın anlamı yok |
bence g.antepe gidip ordan oyuncu alır gelir fazla heveslenmeyelim ;) |
eger ofonsif düşünen bi hoca gelsin tranferlerde ona göre olur zaten hayal oldu mustafa hocayla anlaşmaya varıldı. eger ofansif düşünseydi sezon başında bizde degilmiydi bu adam ona göre oyuncu transfer ederdi. mustafa hocanın oyun felsefesinde önce durdur sonra vur sistemiyle oynuyo. |
fink kalır deldado satılamaz zapo bursada kalır tabata ne olur bilmiyorum gordonu ne yaparlar belli degil tello satılır bence eger forvet alınacaksa bobo ne olacak oda mı? satılacak. çok zor gözüküyo transfer yada tazminat. |
hepsi yalan haber bunların.bunlar avrupada piyasası olan oyuncular almak zor. |
Yeni yabancı oyuncu lasakta almasakta Delgado-Zapo gitmelidir.Haa birde Gordon var daha.bu 3 oyuncu her şekilde gitmelidir. 11 tane yabancı oyuncumuz var diye biliyorum ben zaten.Bu 3 her şekilde gitmeli. Onun dışında önce Yabancı bir oyuncu ile kesin olarak anlaşılıp sonra bu adama imza attırabilmek için kontenjan çalışması yapılmalı diye düşünüyorum.Mevkiye göre adam alıyorsak o bölgedeki yabancıyı göndermemiz gerekir.Fazlası zarar sonuçta :) |
Y.D her transfer dönemi mi tek hayalim bu tarzında açıklama yapıyor basın bıraksın bu işleri amaçları taraftarı gaza getirmek. |
Kevın Kuranyi: Şartlar Oluşursa Gelirim .. Transferiyle ilgili olarak ilk kez Habertürk'e konuşan Kevin Kuranyi, "Türkiye'de birçok oyuncuyu tanıyorum. En beğendiğim isim ise Alex. Şartlar uygun olursa gelirim" dedi! "TEKLİFLER GELDİĞİNİ DUYDUM" Sezon sonu transfer döneminin başlaması ile birlikte ismi başta Fenerbahçe olmak üzere Türk takımları ile anılan Kevin Kuranyi, transferi ile ilgili olarak ilk kez konuştu... Bu sezon Almanya'da müthiş bir performans sergileyen golcü futbolcu, sezon sonu serbest kalacağı için birçok kulübün yakın takibinde. Habertürk'ün sorularını yanıtlayan Kuranyi, "Aslında şu an için tek düşündüğüm şey Bundesliga Şampiyonluğu. Lig bitince menajerimle oturup konuşacağım. Çeşitli takımların benimle ilgilendiğini duyuyorum. Türkiye'den ciddi ve iyi bir teklif almam halinde görüşürüz. Şartlar uygun olursa tabii ki kabul edebilirim" şeklinde konuştu. 'HEYECAN VE COŞKU VARMIŞ' Türkiye'de kariyerli birçok futbolcunun top koşturduğunu hatırlatan Kuranyi, "Mesela Jo, Elano, Alex gibi. Hepsi iyi oyuncular. Ama en beğendiğim futbolcu Alex" ifadesini kullandı. Alman Milli Takımı'nın formasını da giyen yıldız futbolcu, Schalke'de birlikte top koşturdukları Hamit ve Halil ile Türkiye ve Türk futbolu hakkında konuştuklarını belirterek, "Genelde çok olumlu bilgiler alıyorum. Heyecandan, atmosferden ve taraftarların coşkusundan sürekli bahsediliyor. Sonuç olarak Türkiye'ye transfer olmak ile ilgili bir problemim yok" diyerek kendisini isteyen Türk takımlarına net şekilde mesaj göndermiş oldu. KartalHaber |
Alıntı:
|
bende hiç izlemedim arkadaşlar orası bank asya ligi burası süper lig hele bi sezon oynasında ondan sonra beşiktaşa gelmesin gelirse tabat gibi çok paraya gelir. avrupaya yönelmek lazım. |
2-3 milyon dollari volkan alir bursa 7-8 milyon euro ya verir cok para ama biz kimleri aldik ne paralar verdik böyle adami almaz bizim demirören |
bursadan alınacaksa volkan şenden başkası alınmamalı,yetenek olarak her 2 kanatta oynadığı gibi ayağında top tutabilior..bazı açık kanat oyuncuları vardır tek hamlelidir top kaybı yaparlar ve sonra alamazlar,bu çocuk yeri geldimi rakibe sırtını dönüp bi şekilde topu saklıo ve sonra aniden dribling yapıor..valenciada vicente diye bir oyuncu vardı volkan ondan bile iyi..eğer bir de beşiktaşlıysa hemen alınmalı..ozan ipek ve sercan o paralara değmez kesinlikle..alınacaksa volkan alınır paraya da kıyılır... |
hamit beşiktaşa gelirse kesin katkı sağlar ama yıllık çok para ister zaten aziz bunun peşinde..halilden türkiye liginde bir sürü var saçma olur almak... |
hamit gelmez yaf adam kec kere ben avrupada bayernde kalmak istiyorum dedi |
Evveet Şimdide Kanoute http://resim.haber1903.com/Manset/G508641_detay.jpg Yeni sezonda takımı ve tribünleri uçuracak, Avrupa’da da ses getirecek bir transfer düşünen Beşiktaş’ta, başkan Demirören Sevilla’nın 1.93’lük forveti için İspanya’da! Beşiktaş takımı pazar günkü Fenerbahçe derbisi ile yatıp kalkarken yönetim de transfer için Avrupa’da tur atıyor. Geçtiğimiz günlerde Almanya seferine çıkan ve Schalkeli Kevin Kurayni, Bayern Münihli Mario Gomez, Joe Cole ve Pavlyuchenko gibi isimler için zemin yoklayan Siyah-Beyazlılar, rotasını İtalya’ya çevirmişti. Futbol komitesibaşkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, önceki gün Milano’ya giderek Quaresma için Inter Kulübü ile masaya oturmuştu. Portekizli futbolcu kiralık formülüne sıcak bakmazken Siyah-Beyazlı yönetim yıllık 2 milyon Euro önermiş, İtalyanlar ise 3.5 milyon Euro’luk maliyetinin karşılanmasını istemişti. Çizme’de bu gelişmeler yaşanırken başkan Yıldırım Demirören dün sürpriz bir şekilde İspanya’ya uçtu. Hedefteki ismin ise Sevilla’da forma giyen ve 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Frederic Kanoute olduğu öğrenildi. Adalı ve Zülfikaroğlu’nun İtalya’dan İspanya’ya geçtiği ve başkanla bir araya gelip ön görüşmelerde bulunacağı belirtildi. Bir dönem Fenerbahçe’nin de gündeminde olan 32 yaşındaki ve 1.93 boyundaki Malili golcünün Müslüman olmasından dolayı Türkiye’ye sıcak baktığı ifade edildi. Sevilla ise yaşı ilerleyen Kanoute’yi sözleşmesi sona ermeden satıp para kazanmayı planlıyor. (habertürk) |
Yeni Aday Kanoute mi ? Habertürk Gazetesi`nin iddiasına göre Başkan Demirören Sevilla`nın golcü ismi Kaoute için İspanya`ya gitti... Yeni sezonda takımı ve tribünleri uçuracak, Avrupa’da da ses getirecek bir transfer düşünen Beşiktaş’ta, başkan Demirören Sevilla’nın 1.93’lük forveti için İspanya’da! Beşiktaş takımı pazar günkü Fenerbahçe derbisi ile yatıp kalkarken yönetim de transfer için Avrupa’da tur atıyor. Geçtiğimiz günlerde Almanya seferine çıkan ve Schalkeli Kevin Kurayni, Bayern Münihli Mario Gomez, Joe Cole ve Pavlyuchenko gibi isimler için zemin yoklayan Siyah-Beyazlılar, rotasını İtalya’ya çevirmişti. Futbol komitesibaşkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, önceki gün Milano’ya giderek Quaresma için Inter Kulübü ile masaya oturmuştu. Portekizli futbolcu kiralık formülüne sıcak bakmazken Siyah-Beyazlı yönetim yıllık 2 milyon Euro önermiş, İtalyanlar ise 3.5 milyon Euro’luk maliyetinin karşılanmasını istemişti. Çizme’de bu gelişmeler yaşanırken başkan Yıldırım Demirören dün sürpriz bir şekilde İspanya’ya uçtu. Hedefteki ismin ise Sevilla’da forma giyen ve 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Frederic Kanoute olduğu öğrenildi. Adalı ve Zülfikaroğlu’nun İtalya’dan İspanya’ya geçtiği ve başkanla bir araya gelip ön görüşmelerde bulunacağı belirtildi. Bir dönem Fenerbahçe’nin de gündeminde olan 32 yaşındaki ve 1.93 boyundaki Malili golcünün Müslüman olmasından dolayı Türkiye’ye sıcak baktığı ifade edildi. Sevilla ise yaşı ilerleyen Kanoute’yi sözleşmesi sona ermeden satıp para kazanmayı planlıyor. (habertürk) |
Konular Birleştirildi. |
pek sanmıyom valla |
Bank Asyanın en iyisi Süper ligin en vasat takımlarından biri demektir. Yani Denizlispor gibi. Yani oranın en iyisi Denizlispor ayarında. Diğer takımları söylemeye gerek bile yok. Yani o takımlara böyle goller atmak çok zor değil. Tamam adam yetenekli birşey demiyorum ama Bobo olsa o ligde şimdiye 30 gol atardı. Önce Emenike süperligde atsın o golleri sonra tartışalım bence. O yüzden işimize bakalım, hedef küçültmeyelim. |
boboyla beraber manyak olurlar hakkaten boboda fabiano gibi parlar bu adamla beraber |
gelmez arkadaşlar gelmez |
altıntopları alalım en azından turk futbolcumuz olur bır ıkıtane |
ne ıstıolarsa verın yoksa takım batıyor |
Alıntı:
|
bu haberlerin hepsi başarısızlıkların yenilgilerin üstünü örtermiş gibi geliyor bana..Sürekli kanoute ismi anılır ama bize nedense Diattalar gelir.!.. |
abi bizde kanoute'ye top kesecek adam yok...bizim sorun forvette değil forvete top taşıyacak adam yok...bi tek tabata var onunda ne oynadığı belli değil...vallahi de delgadoyu özledim... |
zannetmiyorumki bize gelsin... |
gelir gelmez tartışmasını bir kenara bırakalım.geldiğini farzedelim.bu adam bir kere hava toplarında çok etkili bir forvet.ama bizim takımda kanatlar falan işlemiyor.işlese zaten şimdiye şampiyonluğu ilan ederdik.kanoute yi alsak bile takıma mutlaka etkili kanat oyuncuları alınması lazım. |
iyi birileri gelecek herhalde bakalım kim olucak transfer döneminin son günlerine kalmayalım yine bi prpiç zorkiç gelmesin |
Insallah dogrudur. Tam bize lazim olan forvet... |
Beşiktaş Yeste İle Anlaştı ! http://resim.haber1903.com/Manset/Gyeste.jpg El Correo gazetesi, yıllık 1.8 milyon euro teklif edilen İspanyol futbolcunun yakın tarihte imza atmasına şaşılmayacağını yazdı Beşiktaş`ın, sezon başından bu yana peşinde olduğu Athletic Bilbao`nun kaptanı Yeste transferinde mutlu sona çok yaklaştığı hatta işin bir tek imzaya kaldığı iddia edildi. İspanya`daki Bask bölgesinin gazetesi El Correo siyah-beyazlıların, İspanyol orta saha oyuncusunun menajeri Joakin Barcena ile görüştüğünü duyurdu. Beşiktaş`ın, Bilbao`dan yıllık 900 bin euro alan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki futbolcuya yıllık 1.8 milyon euro önerdiğini iddia etti. NİHAT KEFİL OLDU Deportivo ve Getafe`nin de istediği Yeste`nin, Bask olmayan bir takımda oynamak yerine İstanbul`a gitmeye daha sıcak baktığı belirtildi. Menajer Barcena da gazeteye verdiği demeçte, "Türkiye`ye uyum sağlayabilir. Teklife olumlu bakıyor" yorumunu yaptı. Daha önce Real Sociedad`da oynayan Nihat`ın da Yeste`ye kefil olduğu ve yakın tarihte imza atılmasına şaşırılmayacağı vurgulandı. Fotomaç |
FOTOMAÇ = KOLPA HABER ! |
''Beşiktaş`ın, Bilbao`dan yıllık 900 bin euro alan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki futbolcuya yıllık 1.8 milyon euro önerdiğini iddia etti.'' bu adam bir sezonda ne yaptıda değeri böyle 2'yr katlandı acaba bilen var mı ? |
en azından bu adam quaresma gibi sorunlu değil...eskiden bu adamı izlemiş beğenmiştim ama patlama yapamadı..bask takıntısı olduğuna yormak istiyorum bu durumu.. |
Gecen Sene'de Yeste ile Anlaşmamışmıydık. |
Alıntı:
Evet her sene yeste ile çok iyi anlaşıyoruz :D |
Caner Haberleri (TEK BAŞLIK) Daha öncede talip olduğumuz fakat Zico'nun bırakmadığı Caner için Beşiktaş devrede. Bence çok isabetli olur. Çünkü özellikle sol önde çok iyi oynuyor. Hem güçlü hem de çok iyi top kesiyor. Arkada İsmail, önde Caner olursa gerçekten iyi bir sol kanadımız olur. Ayrıca yabancı oyuncu sayısı 6 olduğu için çok iyi 5 tane Türk oyuncuya ihtiyacımız var. Caner bunlardan bir tanesi olursa uzun yıllar işimizi görür... |
Bence cok yararlı bir transfer olur. Hem soL bek hem soL acık oynuyor :) |
Bence gereksiz bir transfer olur... |
Türkiye`de Saat: 14:52 . |