![]() |
7 milyona halledebilecekse bence alınmalı ama o paraya buraya getirme şansımız olduğunu düşünmüyorum..Avrupalı büyük kulüplerinde onu istediklerini duymuştum ben .. |
Yalan haberdir bence ama iyi topçu Dentinho. |
Dentinho Brezilya Ligini Kasıp Kavuruyor Ama Avrupanın Dev Kulüpleri Peşinde Bize Gelmesi Zor Gözüküyor . |
Bobo Yerine Kardeşi BABA'yı Verelim . |
Zago bu haberi yalanladı ne benim ne de dentinho nun bu tür şeylerden haberim yok dedi . sporx.. |
yaa ozan ipek transferi düşünülüyor. onun yerine ona verecegin para ile al caner'i 2 kat daha iyi oynar. ozan ipek takım oyunu sayesinde göz önüne geldi bize gelirse serdar özkandan cok farklı olmaz |
ben herkes gibi holoskoyu cok begenen biri degilim sadece hızı var bana göre bazen güzel vuruyor ama kötü vurdukları, kaçırdığı golleri dusununce bitiriciliki bana göre cok kotu orta açması da yok, onun için kanatta oynatamayız. onun için volkan şenle takas ihtimali varsa hic dusunmeden vermeliyiz. super olur volkan sende turkiye milli takımında oynuyor. sırf holosko milli takımda yedek diye bu kadar gözunuzde buyutmeyin |
HoLoSko hiçbir yere GitmemeLi. |
nedenini soyleyebilir misin |
öyLe iStiYoRum :D |
pufff yıldırım demiroren istedi diye zaten tabataya 8 verdik maasallah isteklere gore takım ayarlıyoz... |
PuFFF :D neySe iyi EĞLenCeLer :D |
çok anlamlı bir transfer olur bence.. kadroda iyi yerli oyunculara ihtiyacımız var.. 2.5-3 milyon euro verip alabileceğimiz milli takım seviyesinde bir yerli futbolcu üstelik ihtiyacımız olan bir bölgeye kaçırılmayacak bir fırsattır.. Eleştirmeden önce alternatifleri düşünelim.. Ozan ipek mesela.. sizce Bursa 3 milyon euroya Ozanı verir mi.. Onun dışında alınabilecek de kim var ki orta solda oynayan.. Caner sol bek de oynayabildiği gibi bence sol iç de oynayabilir rahatlıkla.. Yaşı genç, tekniği oldukça iyi, şut özelliği olan bir adam.. Daha ne olsun.. |
holosko gönderilmeli ama bursa ye verilmemeli. |
dentinho yu brezilya da kime sorsan önerir zaten haber doğruysa da zago pek önemli bir iş yapmamış açıkçası :D |
Ömer Toprak Transferi Almanya'dan 2 tane türkün takip edildiği haberi çıkmıştı. Burda olmadığını farkettim. Duyum alan var mı? Biri ömer toprak'sa diğeri kim? |
1 Kaleci Olmak Üzere 3 Futbolcuyla Temas Halindeymişiz . Bu Futbolcuların Deniz Naki , Ömer Toprak Ve Elimizdeki Kalecimiz Ramazan Özcan Olduğu Düşünülüyor . |
salla basın... |
herhalde tunay torunda vardi.. |
Ramazan Ozcan mi?? |
Ya ramazan özcan nedir? onu oynatacak olsa zaten oynatırdı birde almyı mı dusunuyor erkan zengin olayını donecek gibi |
İkinci Hedef Wagner Love 'mış http://img.thesun.co.uk/multimedia/a...90_537529a.jpg Yeni sezonda kadrosuna iki dünya yıldızı katmayı planlayan Beşiktaş'ın Ricardo Quaresma'dan sonraki hedefi belli oldu: Vagner Love. Orta sahayı Portekizli virtüözle güçlendirmeyi düşünen siyah- beyazlı yönetimin, forvette yıllardır çekilen klas golcü ihtiyacını da Vagner Love ile gidermeyi planladığı ortaya çıktı. İtalyan basını, 2010 yılında Flamengo'da kiralık olarak forma giyen CSKA Moskova'nın Brezilyalı golcüsü için Beşiktaş'ın da devreye girdiğini bildirdi. BOBO'NUN YERİNE Napoli bölgesi gazetesi Positano, Love'a Beşiktaş'ın dışında Napoli, Getafe, Mallorca ve Olympiakos'un da talip olduğunu yazdı. 26 yaşındaki sambacı, Flamengo formasıyla Brezilya Ligi ve Libertadores Kupası'nda 14 maçta 7 gol attı. Eski piyasası olmayan Vagner'in bonservis bedelinin 7-8 milyon euro'ya indiği bildirildi. Beşiktaş'ın Quaresma'yı bitirdikten sonra Love için girişimlere başlayacağı öğrenildi. Yönetim fazla yabancıları satıp, gelecek para ile Vagner Love'u almayı planlıyor. Bahadır Beyarslan- Fotomaç |
evet roberto baggio yuda ikna etmiş serdal adalı hatta futbola geri dönecekmiş Beşiktaş'ta yeniden doğmak istiyormuş hayırlısı olsun ne diyelim |
Deniz Naki ve Ömer Toprak sanıyorsam :) Bence 2si de çok kaLiteLi futboLcu. KumaşLarı kendini beLLi ediyor. 1-2 kere izLeme şansım oLdu ikisini de begendim. Deniz Naki HoLosko gibi Sağ Kanat+Forvet oynayabiLen birisi Ömer Torpak Stoper zaten. Bir de kaLeci var icLerinde ama onun kim oLdugunu henüz çözemedim. |
mehmet ekici'de olabilir biri. olursa bence güzel de olur. orta sahaya nuri sahini alma ihtimalimiz yok en azından mehmet ekici'yi alabiliriz |
Oscar Cardozo'ya Kartal Pençesi Quaresma'da mutlu sona ulaşamayan Beşiktaş, bir başka yıldıza kanca attı. Portekiz'in Record gazetesinin haberine göre Beşiktaş, Benfica'dan ayrılmak isteyen Oscar Cardozo'nun peşinde. Beşiktaş'ın, Paraguaylı golcüye karşılık Benfica'ya 20 milyon euro'luk teklif sunduğunu iddia eden gazete, Shakhtar Donetsk'in ise yıldız futbolcu için 25 milyon euro'yu gözden çıkardığını yazdı. Kaynak : Fotomaç Fotomaç - Oscar Cardozo'ya Kartal pençesi |
yok arkadaş yanlış yazmışlar 40 milyon euro verdik. haber yapıyosunuz bbari doğru yapın.. hatta bide boboyu vericez eşantiyon olarak |
Yok artık daha neler. |
ya çok komik ya. keşke diyecem ama olmıcak duaya aminde denmez |
25 karşılık 30 verelim bitsin bu iş :) |
holoskoya gelene kadar bir sürü yabancı var gidecek..holosko çok iyi bir oyuncu, geçen sene fazla iş yapamadı ama bence ya çok çok iyi bir paraya gitmeli dünya kupasından sonra ya da hiç gönderilmemeli.. |
Quaresma'nın yerine Govou! Quaresma'nın yerine Govou! (SPORX ÖZEL HABER) Beşiktaş uzun süre uğraştığı Inter'in Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma transferinde istediği sonucu alamadı. Beşiktaş yönetiminin transferde en büyük hedefi olarak belirlediği Quaresma transferinde olumsuz netice alması siyah-beyazlı taraftarları da oldukça üzdü. Beşiktaş yönetim kurulu transferde yeni rotasını belirlemek için bugün bir araya geldi. Bu toplantıda daha önce Beşiktaş ve Galatasaray'a önerilen Fransız oyuncu Sidney Govou isminin yeniden ön plana çıkabileceği öğrenildi. Govou'nun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Ekrem Örenç tarafından Beşiktaş'a önerilen golcü oyuncu ile ilgili kararın bugün verilmesi bekleniyor. Beşiktaş Yönetim Kurulu'ndan Govou ile ilgili olumlu bir karar çıkması durumunda ise bu transferin gerçekleşme olasılığı çok yüksek gözüküyor. Örenç bu konuyla ilgili daha önce yaptığı açıklamada; "Govou, Türkiye’de oynamaktan mutluluk duyacağını ifade etti. Bonservis sorunu yok. Sadece kendi alacağı ücret var. Beşiktaş'ın önceliği Quaresma ama Govou için bizimle görüştüler. Sanırım, Quaresma transferinin seyrine göre Sidney'e teklif götürecekler" demişti. FRANSIZ YILDIZDAN GOLLER!.. Lyon ile sözleşmesi sona eren ve Fransa'nın 23 kişilik Dünya Kupası kadrosunda da yer alan Govou'ya çeşitli Avrupa kulüplerinden de teklifler olduğu biliniyor. Ancak Türkiye'deki mevcut vergi sistemi nedeniyle oyuncunun daha fazla para kazanacağını düşünerek Beşiktaş'a daha sıcak bakacağı tahmin ediliyor. Haber: Hilmi SEVER 02.06.2010 Kaynak : Sporx.com |
Alıntı:
|
valla ozan ipek volkan şen le falan takas olunabilir birde sercanla :) |
ikisinin arasında dünya kadar fark var meziyetleri yetenekleri farklı bir kere ne alaka her zaman olduğu gibi genen kandırmaca yıldız gösterip arkasından traş bir transfer geliyor |
üstüne yirmi de benden zlatanı alalım barcelona satmayı düşünüyormuş |
Aydın Toscalı Beşiktaş'ta Kayseriyle anlaşamayan Aydın toscalı BJK ile prensipte anlaştı. |
sallamak bedava.. govou da olmaz robınho yu çıkarırlar oda olmaz giderler kasımpasadan morris i alırlar . |
bunada inanmam arkadaş imza atılmadan .. çocuk oyuncağına döndü bu ne ya 15 gun sonra sezona baslıcak takımımız daha bi takviye yapamadık ahmet geliyo dediler bi bakıyorum ankaragucune gitmıs mehmet geliyo dediler bakıyorum manisaya gitmis ..baslarım böle işe .teknik dırektor bile belirsiz . seneye yine hüsran .. |
Konu Birleştirildi. |
Türkiye`de Saat: 20:10 . |