![]() |
ferrariyle kamyonu takas etmek olmaz :D |
kemal akbaba fena transfer değil..ama şans bulacağını tahmin etmiyorum.. |
Yannız mert bank asyada atmadı o golleri yanlış anlaşılmasın genç liginde attı. |
Özkaynak 'da Bu Futbolcu'lar Ayarında Birçok Futbolcu var. Özkaynak'a Yapılan Transferleri anlamıyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu Haberi Koymamak Gerek Bile Servet-Ferrari Takası Diye Birşey Olamaz . |
Alıntı:
|
Volkan Ekici Sağlam Adamdır Cristiano Ronaldo Gibi Öldürücü Çalımları Var Çok Zeki Bir Futbolcu Süratli Bir Futbolcu Bu Sayede Kanattada Oynayabiliyor . Bununla İlgili Bir ARaştırma Yapmıştım Bir Önceki Volkan Konusunda Mevcut |
Komik olur...:laugh: |
kedidir kedi |
ferrari yi hoca yavas diye istemiyor servet cokmu hızlı :D |
Ferrari'ye ağır diyen Schuster sizce Servet'i ister mi? :D :D :D Gülüp geçiyorum sadece... |
kesinlikle karsiyim... Aslinda ben Ferrariye cok begeniyorum hele gecen sen oynadi maclarda cok saglamdi defans.. olmadi macta da kötüydü defans.. kalmasini isterim.. |
ya ben sizi anlamıyorum ferrari geliyor gece hayatından çıkmıyor bişey söylemiyorsunuz queresma geliyor adam babalık testine gönderiliyor bir şey diyen yok beşiktaş için efsane olmuş olan nauma için bir söylemeye gerek yok ama ismi batuhan olunca beşiktaşa yakışmıyor oluyor rooney 17 yaşındayken dünya yıldızıydı ama dünyanın en pislik oyuncusuydu bırakın arkadaşlar adamına göre muamele yapmayı batuhan ne kadar pislik olursa olsun beşiktaşta iş yapar yaşı ilerledikçede düzelir |
Alıntı:
|
İyi de sizin saydığınız isimler sizinde dediğiniz gibi yıldız isimler Batuhan daha dünkü çocuk. Ayrıca yaşı ile ilgili de söylenenlere katılmıyorum. Yok daha gençmiş bu açıklamalar doğaldır falan. Rıdvan'da küçük Necip'te küçük bu çocuklar neden Batuhan efendi gibi değiller ? Demek ki yaşla alakalı bir durum değil. Kişiliği tam oturmamış bir oyuncu Batuhan. Kendi yaptığı açıklamada '' Beni sevdiğim ve ait olduğum yere gönderdikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum'' diyor. Bence de ait olduğu yere gitti ait olmadığı yere geri getirmenin anlamı yok. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Valla Benim İçin Beşiktaşın Sadece Adı Büyük ,, Demesi Yeter Beşiktaş Kulubünün Kapısından Girmemesi İçin... |
Dursun durdugu yerde . |
Alıntı:
|
Batuhan sen Eskişehir'e bile fazlasın! |
Beyler ,gelsin dediğiniz Batuhan;son 4 yılında 1 dakika bile kendini geliştirmek için extra idman yapmamış,bulundupu kulüplerde hep disiplin sorunu yaşamış,oyun içinde takımın değil kendi menfaati doğrultusunda hareket etmiş,geçen sene 2.yarıda hocası devre arası kampına çağırdığı halde transfer görüşmem var diye kampa katılmamış,sakat iken hocasının doktordan aldığı randevuya bile kız arkadaşı ile beraber olmak için gitmemiş,o küçücük beyni ile Beşiktaş hakkında her mikrofon uzatılınca salak salak laflar etmiş,basının ve özellikle de Ömer Güvenç in dolduruşu ile ipe sapa gelmez roportajlar veren,ES-ES te en önemli maç arefesinde kaçıp aleme giden ,zeka gelişimini tamamlamamış bir futbolcu(asla sporcu olamaz) dur..adamı9n yaşamından 1 dakikasını bile izlemeyip ; bize gelse gol kralı olur diyen aklı evvellere tavsiyem ,önce araştırsınlar sonra yazsınlar...Batuhan dan hiçbir şey olmaz..çünkü ;önce kendisi istemiyor,çünkü Beşiktaş ta oynamanın ne olduğundan haberi yok, Es-Es te kaptan olmak gibi ancak kendi gibi bir salağa yakışan hedefleri var.. Aman Beşiktaşımdan uzak dursun... |
Alıntı:
abi seni tekrardan yorum yaparken görmek sevindirici özlemiştik yorumalrını yada ben takip edemedim.. dediklerinde çok haklısın aynı serdar özkan gibi oynadığı futbolun üzerine hiç bir şey koyamayan birisi batuhan ibrahim üzülmez bile 40 yasına merdiven dayamıs ama hocasının gözüne girebilmek adına batuhanın koştuğundan 50 kat fazla koşuyor. kimse boşa batuhanı savunmya kalkmasın savuncak yönü yok çünkü. hele hele pascal noumayla q7 mizle ferrariyle hiç kıyaslamayın arkadaslar. saydığınız futbolcularla batuhanın yaptıkları ortada. adamına göre muamele değil yaptığımız. bu takımda sergen yalçın ilhan mansız gibi futbolcularda vardı onlarda yeri geldiğinde sorunlu futbolcular dı ama hiç bi zaman konusmadık onları. neden konusmadık peki çünkü sahaya çıktıklarında yapması gerekenleri yapıyorlardı. o yüzden lütfen arkadaslar biraz profesyonel olalım olaylara duygusal bakmayalım. |
Schuster “Batuhan’ı alın” dedi Beşiktaş’ta, transfer konusunda ilginç bir gelişme yaş http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ta, transfer konusunda ilginç bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Schuster, halefi Mustafa Denizli'nin gönderdiği Batuhan'ı beğendiğini bildirip, mümkünse geri döndürülmesini istedi. Alman hocanın raporunda, "Batuhan, Türkiye'de gördüğüm en iyi golcülerden. Ama kendisine yeterince şans verilmemiş. Takıma geri döndürme imkanı olursa çok sevinirim" dediği belirtildi. Eskişehirspor yönetiminin, Zapotocny ve altyapıdan Onur ile Ali Kuçik'in verilmesi halinde Batuhan'ı devre arasında geri verebileceği iddia edildi. İsmail Er-Hürriyet |
Beşiktaş Vittek'i istedi! (mi?) Slovakya Milli Takımı formasıyla 2010 Dünya Kupası’nda 4 gol atarak dikkatleri üzerine çeken 28 yaşındaki golcü için Başkent ekibine, Holosko, Hakan Arıkan ve en az 2 milyon dolar para teklif edilecek. MERT Nobre’den beklediği verimi alamadığı için, Bobo’ya alternatif olacak bir santrfor arayışına giren Beşiktaş, Ankaragücü’nün Slovak oyuncusu Robert Vittek’i gözüne kestirdi.Siyah beyazlı yönetim, Slovakya Milli Takımı formasıyla 2010 Dünya Kupası’nda çok başarılı bir performans sergileyerek 4 gol atan Vittek’i transfer edebilmek için kolları sıvadı. Serkan’ın yerine Hakan Arıkan Yaptığı flaş transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş’ın, Vittek karşılık Ankaragücü’ne, Filip Holosko, kaleci Hakan Arıkan ve asgari 2 milyon dolar önerecek. Holosko’nun Ankaragücü tarafından çok istendiğini göz önünde bulunduran Beşiktaş, Başkent ekibinde kaleci sıkıntısı olması nedeni ile ayrıca Hakan Arıkan’ı da teklif edecek. Ankaragücü’nün file bekçisi Serkan Kırıntılı, disiplinsiz davranışları nedeni ile bir süre önce teknik direktör Ümit Özat tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Delgado A.Gücü’nü istememişti Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, geçen hafta içinde Ankaragücü yöneticileri ile yaptığı görüşmede, “Holosko ve Delgado’nun transferi konusunda öncelik sizin olacak. Futbolcular bir problem çıkartmadığı taktirde bu iki ismi size verebiliriz” demişti. Ancak bu konuşma sonrası Delgado, “Ben Ankaragücü’nde oynamak istemiyorum” şeklinde açıklama yapınca görüşmeler değişik bir seyir almıştı. Kaynak: Hürriyet Doğru mudur ki yaw ? |
Sacma olur. 2 Oyuncu + Para Vittek için. |
yok artik vittek fena forvet olabilir ama asla büyük takimin forveti olamaz hem zaten bundesligaya gitmek icin can atiyor gitsin orda kümeye düsen takimlarda oynasin.. |
Beşiktaş Vittek'i İstedi ! ( mi ) ? ** İSTEMEDİ !!! Böyle Bir Transfer Gündemde Yok . |
Alıntı:
Günün en iyi haberi.. Saolun.. |
Alıntı:
|
Niye istesin ki...Hele bu maliyete... |
Basın işte.. verecek haber bulamayınca bi taraflarından uyduruyo... |
rüştünün yokluğunda hakanın takasta kullanılacağını düşünmek başlı başına saçmalık |
Hakanı dünyalara değişmem. |
yöhhh :D holosko artı bi miktar paraya vereceklerse versinler hakan olmaz. |
Şu anda ligin en iyi santraforu Vitek'tir bence...Tek forvet oynayabilecek tek adam belkide, hep topu çok iyi saklıyor, hem de aralara adamlarını çok iyi kaçırıyor, son vuruşları da iyi...Böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var aslında, Ag nasıl böyle bir oyuncuyu aldı hala anlamakta zorluk çekiyorum valla... Holosko+3 milyon €'ya alınabilir bence, ama Ag yeni aldığı adamı satmaz herhal... |
Altidore Sesleri Uzun süredir forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş`ta Jozy Altidore ismi ön plana çıkıyor. Haber1903`ün dış kaynaklı menajerlerden edindiği bilgiye göre siyah beyazlı kulüp Birleşik Amerikalı santraforla ciddi biçimde ilgileniyor. Siyah beyazlı yönetimin yabancı kontenjanı ile ilgili sorunu çözer çözmez transfer için girişimlerini hızlandıracağı ve bu oyuncunun takıma katılması için çabalarını yoğunlaştıracağı iddia edildi. Villarreal ile 2014 yılına dek sözleşmesi süren 21 yaşımdaki futbolcunun bonservisi için kulübü ile anlaşılamaması durumunda kiralık formülünün de alternatifler arasında düşünüldüğü öğrenildi. Üç milyon euro bonservis bedeli bulunan genç yıldız geçtiğimiz sezon Premier Lig ekiplerinden Hull City`de kiralık olarak forma giymiş ve 1 gol atmıştı. Haiti asıllı 1.85 cm boyundaki Jozy Altidore ABD A Milli Takımı`nda 29 kez forma giymiş ve 9 gol atmıştı. -HABER1903- |
Kolpa Haberler (TEKBAŞLIK) Medya'da Beşiktaş'ımız ile İsmi Anılan Futbolcuların Bölümümüzde Bulunan Haberleri Bu Başlıktadır. NOT : Beşiktaş ile Anılıp Başka Takıma Transferi Gerçekleşen Futbolcular. |
Türkiye`de Saat: 00:55 . |