![]() |
Yaptığı katkı tartışılamaz. Beşiktaş Camiası ' nın seni hiç unutmayacağına inanıyorum :) Yeni takımında başarılar dilerim :) |
Yusuf bu takımda gerçekten örnek bir futbolcu profili çizmiştir. Oynadığı zaman elinden geleni yapmış oynamadığı zaman hiç sorun etmemiştir. Gerçekten lakabı gibi koca bir yüreği var helal olsun sana be umarım hayatta başarıların devam eder Yusuf Beşiktaş taraftarı senin gibi topçuları unutmaz. |
çifte kupanın kazanılmasında verdği mücadeleden ötürü teşekkür ederiz. |
Sercan Yıldırım'da Son Dakika .. Bazı sitelerden manşet olarak verilen "Sercan Beşiktaş'ta" haberlerinin ardından Beşiktaş Kulübü'yle iletişime geçtik Beşiktaşlı yöneticiden aldığımız kesin bir bilgiye göre, Sercan'ın Beşiktaş'ta anlaştığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamakta. Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki görüşmelerin sürdüğü fakat somut bir adımın atılmamış olduğu açıklandı. MedyaBJK |
oda yakında acıklanır ... |
son dakika yazısını görünce son dakika golü var sandım tüh be 2-1 bitmiş.. |
Sercan Yıldırım: Transferim Yönetime Bağlı Bursaspor`un genç golcüsü Sercan Yıldırım transferi hakkında ve Bursaspor`da ki geleceği hakkında Haber1903`e konuştu. Sercan Yıldırım yaptığı açıklama da; `` Şuanda Bursaspor`un futbolcusuyum. Beşiktaş`a transferimde yönetimime kalmış. Bana biçilen değer astronomik bir rakam var. Eğer bu rakamı Beşiktaş karşılayabilir ve iki kulüpte anlaşırsa ancak olabilir. Yönetimim izin verirse ancak ben transfere evet diyebilirim. Şuanda Bursaspor`da mutluyum. Bazı sitelerde Ertuğrul hocam ile problemlerim olduğu yansımış bunlar kesinlikle yalandır. `` Quresma transferine de değinen Sercan Yıldırım ; `` Quaresma`nın kariyeri ve futbolcu kişiliği ortadadır.`` diyerek sözlerini tamamladı. - HABER1903 - |
Sercan Yıldırım ''Transferim Yönetime Bağlı'' | HABER1903 Özel Haberi Bursaspor`un genç golcüsü Sercan Yıldırım transferi hakkında ve Bursaspor`da ki geleceği hakkında Haber1903`e konuştu. http://resim.haber1903.com/Manset/Gs...lhaber3818.jpg Sercan Yıldırım yaptığı açıklama da; `` Şuanda Bursaspor`un futbolcusuyum. Beşiktaş`a transferimde yönetimime kalmış. Bana biçilen değer astronomik bir rakam var. Eğer bu rakamı Beşiktaş karşılayabilir ve iki kulüpte anlaşırsa ancak olabilir. Yönetimim izin verirse ancak ben transfere evet diyebilirim. Şuanda Bursaspor`da mutluyum. Bazı sitelerde Ertuğrul hocam ile problemlerim olduğu yansımış bunlar kesinlikle yalandır. `` Quresma transferine de değinen Sercan Yıldırım ; `` Quaresma`nın kariyeri ve futbolcu kişiliği ortadadır.`` diyerek sözlerini tamamladı. - HABER1903 - |
Bu arada Murat Özen Twitter'ında yazmış ki : ''Sercan Yıldırım'a ses kaydı alıyorum dediğimde alcaksın tabi abi dedi .. Bravo sana Sercan'' |
Guti Tamam Sırada Raul Gonzales Var ! Önce Guti, sonra Raul! Real Madrid’in tecrübeli orta saha oyuncusu Guti Hernandez önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giyecek. Ricardo Quaresma transferiyle transfer gündemini sarsan Beşiktaş, bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Real Madrid’in tecrübeli orta saha oyuncusu Guti Hernandez ile anlaşma sağlanmak üzere. İspanyol orta saha oyuncusunun menajeriyle sürdürülen görüşmelerin sonunda büyün oranla anlaşma sağlandı. Vatan'ın haberine göre, öncelikli ihtiyaçlarının hücum bölgesinde olduğunu belirten Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Guti’nin takıma büyük katkı yapacağına inanıyor. Diğer yandan golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, Real Madrid'in sembol isimlerinden Raul için girişimlerini sürdürüyor. İsapnyol yıldızın Schalke'yle anlaştığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten Serdal Adalı, "Raul resmi bir sözleşme imzalamadı. Schalke ona senelik 5 milyon avro veriyor. Gerekirse 100 b,n avro fazla verir, onu getiririm" şeklinde konuştu. Goal.Com |
Bu yönetime allah akıl fikir versin, bu forumda bir Bjk yöneticisine laf atarken korkuyorum artık ama gene de doğru bildiğimi sölicem, Guti'yi Raul'a oranla daha çok beğenirim ama biri 1976 diğeri 1977 doğumlu bu iki oyuncu muhtemelen futbol hayatlarının son transferini gerçekleştirecek. Yani hem yaşlı futbolcu alacaksın, verimliliği düşük oyuncu alacaksın, hem de ilerde memnun kalmadım satarım gibi bir olay olmayacak zaten elinde 12 yabancı var ve yok pahasına bırakma peşindesin bir de bunlar çıkacak başımıza ki bunları istediğin zaman bırakmak çok daha zordur. Ben Bjk transfer yapmasın demiyorum ama avrupa'da piyasası olan, genç oyunculara yönelinmeli elimizde bir all star kadrosu olmasına gerek yok, mesela forvete oyuncuya mı ihtiyacın var raul alınacağına Lyon'dan Gomis'i alın geçen sene pek fazla oynamadı, fazla bir fiyat isteyeceklerini sanmam, Gyan'ı alın, Darren Bent'i alın ama yırtıcı olacak adam 34 yaşında olmaz. |
Alıntı:
Helalllllllllllll Adanalı Serdallllllllllll :fight: |
Alıntı:
Tabi ki , Beşiktaş Yönetimine , KÜFÜR edeni Forumdan Uzaklaştırıyoruz. Özgür Bir Forum'da Olduğumuzu Unutmayalım ( Kurallar Dışında ) |
Alıntı:
|
arkadaslar zapo+3 m teklifi mukemmel olur ama ancak ruya gormek olur bu teklif. cunku bursa sercana 10 m istiyor. oyle ucuza satmaz. zapo+holosko teklifi bnece gayet cazip. holosko iyi oyuncu ama yabancı olması buyuk bir dezavantaj. bence bursaya holosko zapo, eskisehire de tello verilmeli. sonra hala vermemiz gerekirse ve hoca illa fink gidecek diyorsa onu almanyaya satabiliriz. kafadan 4 yabancı kontenjanı acılır demek bu da... |
zapo-tello-holosko bunlar kesin gitmeli. ayrıca finki cok severim ama schuster begenmemis sanırım. o da gitsin. kaldı sivok ferrari ernst delgado tabata q7 hilbert bobo. 2 yabancı daha al yoluna devam et. ama ben hala 10 yabancı olmasına karsıyım ama yapacak pek birsey gorunmuyo. |
Sercanı Bu Takımda Görmek İstemiyorum .... |
Alıntı:
|
hem raul hem guti olmaz ikisi de 33 yaşında raul gereksiz schuster günü kurtarmaya mı gelmiş buraya |
bonservis sorunu olmadığı için yaşın pek önemi yok bu açıdan. 2 sene oynasınlar bu arada adam gibi bir ekiple genç gelecek vaad eden isimler aranır bulunur |
Guti 33 Raul 34 Yaşlarında Diyoruz Ama Bu Futbolcuların Yeteneği Profesyonelliği Sayesinde En Az 2 Sene Rahat Top Oynarlar . Raul'u Tartışmaya Gerek Yok Gol Rekorlarını Alt Üst Etmiş Bir İdol . Guti İse Türkiye Ligine Gelen En İyi Yabancılardan 2 3 Tanesinden Biri Olacak Atacağı Milimetrik Paslar Frikik Golleri Öldürü Çalımları Her Türlü 2-3 Sezon Oynayabilir . Bonservis Bedelleri Olmadan Gelecekleri İçin Büyük Külfet Getirmeyecektir . Bence Ön Yargıyla Bakılmamalı . |
Alıntı:
|
Valla kendi adıma Raul'un çok faydalı olabiliceğini düşünmüyorum..Ama tabi müthiş bi prof.müthiş bir gol uzmanı..Alınırsa niye alındı demem tabiki.. Ancak Guti yi heyecanla bekliyorum..Guti takıma 2 gömlek atlatır.. |
Alıntı:
İlk İsteği Robinho Başkan Sponsor İşini Çözmek Üzere Bir Sıkıntı Olmazsa Robinho Olacak Olmazsa Raul İçinde Girişimler Olacak . |
bende istemiyorum sercan'ı. batu'yu yolladılar. batuhan bu sene en az sercan kadar gol atar. |
Guti takıma ne kadar katkı sağlarsa raulda o kadar sağlar ..raul efsane olmus bir oyuncu guti ilede iyi anlaşırlar en az bobo kadar gol atar diyorum (10-15) ;) |
çok gereksiz olur alınırsa bize bir Türk defans oyuncusu lazım .. |
Yaş meselelerine bende fazla takmıyorum, hele bu 2 futbolcu Raul ve Guti gibi isimlerse...Bu adamlar 20'sinde neyse 34'ünde de öyle bence...Raul'un 20'sinde gol vuruşları nasılsa şimdi de öyle, sezgileri de aynı şekilde, zaten hızı veya çalımı olan bir oyuncu değil Raul, altı pas içerisinde buluştur topu Raul'la, sonra sevinmeye başla...2'si alınırsa çok büyük iş yapmış olur yönetim ve benim gördüğüm en iyi kadro olur bence... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
höö değil kardesim Guti gelecekse tek basına gelmesin ama Raul ile alınırsa o zaman süper olur işte çünkü ikisi birbirini çok iyi tanıyor ;) |
bursasporDan adam cıkmaz.. :D |
sercan beşiktaşa gelicek..bakalım kaça bitiricez bu transferi.. |
son milli maclarda sercani yakinda izlemistim ve gercekten cok iyi oynamisti. elimizdeki yabancilari gondermemiz gerekiyor ve bence sercani alip 3 yabanci verirsek bizim acimizdan cok iyi olur. sercani bursa maclarini seyretmedigim icin ne kadar iyi veya ne kadar kotu oldugunu bilmiyorum , dedigim gibi sadece milli maclardan gordugum kadariyla iyi bir oyuncu. benim acimdan gelmesinde bir sakinca yok. |
guti, raul, quaresma. bobo, nihat, delgado. ernst, ferari, toraman. hilbert, koybasi, necip. tabata, sivok, nobre. bu kadro benim su ana kadar gordugum en iyi kadro. daha gencleri yazmadim bile. metin ali feyyaz donemindeki kadrodan sonra ilk defa gercekten super bir kadromuz var diyebiliriz. 100 uncu yil kadrosunu saymiyorum cunku o sene ne yapip edip sampiyon olacaktik. 1 seneligine iyi bir kadro kurup sampiyon olduk okadar. cok heyecanli bir sene olacak. |
Son Dakika : Eduardo Sesleri ! İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Beşiktaş, Arsenal`de oynayan forvet oyuncusu Eduardo Da Silva`yı transfer etmek istiyor. Haberde forvet arayışında olan siyah beyazlı takımın, Aston Villa ve Valencia`nın da peşinde olduğu Brezilya asıllı Hırvat golcü için transfer yarışına girdiğini iddia etti. 2007`den bu yana Arsenal`in formasını giyen Eduardo Da Silva, Hırvat Milli Takımı`nın formasını giyiyor. -HABER1903- |
:D Ohhhh o da güzel. Bizim biletlere de yansır bu transferler. Gerci haklarıdır kolay degil. Hayırlısı hayırlısı.. :) |
Artık Gordon'lar , Seriç'ler Beşiktaş'ımızın Adıyla Anılmıyor . Hayal Olmayan Ama Yıldız Olan Önemli İsimlerin Beşiktaş'la Anılmasıda İşlerin Doğru Gittiğinin Göstergesidir . |
Kod Adı : GOLCÜ ! Guti transferi`ni sonlandırmak üzere İspanya`ya giden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören,Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu,İspanyol yıldız ile masaya oturdu. Bu transferde tüm pürüzlerin kaldırıldığı Real Madrid`li Guti Hernandez`in imzasının an meselesi olduğu haberleri gelirken,Transfere doymayan yönetimin tribünleri ayağa kaldıracak bir golcü içinde müthiş bir operasyon içinde olduğu öğrenildi... Bu sezon Önce Quaresma transferi ile gündemi sarsan ardından hilbert ile nokta atışı yapan ve Guti ile`de taşları yerinden oynatan Karakartal`ın flaş bir golcü ile de temasta olduğu öğrenildi... Beşiktaş yönetimi tarafından ismi şimdilik gizlenen bu golcünün en az Quaresma ve Guti kadar büyük ses getireceği ise gelen haberler arasında... Beşiktaş Başkanı Demirören,Serdal adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu`nun Guti için çıktıkları bu seferden İspanyol yıldız ile birlikte dünyaca ünlü bir golcüyü de bitirerek dönmeleri bekleniyor... -HABER1903- |
R.Quaresma , R.Hilbert , Guti Hernandez , Ve Schuster'in Çok İstediği GOLCÜ ! Fenevlilerin ' GUTİ ' Tutuşmaya Başladı . |
Türkiye`de Saat: 01:37 . |