![]() |
podolski gelse daha ne isterim |
Zannımca en önemli transfer haberi ORHAN GÜLLE 3-4 GÜN İÇİNDE... Beşiktaş`ın gelecek sezonda büyük umutlar beklediği genç milli futbolcusu Orhan Gülle`nin Beşiktaş`ta kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. Beşiktaş ile henüz sözleşme imzalamayan ve Gaziantepspor`unda transfer listesinde bulunan genç oyuncunun durumu bir kaç güne kadar belli olacak. Haber1903`e konuşan Orhan Gülle; `` Şuanda herhangi bir takım ile sözleşme imzalamadım. Fakat 3-4 güne kadar herşey netlik kazanır. Tabii ki öncelik Beşiktaş, ancak gelişmeler olumsuz olursa futbol yaşantıma Gaziantepspor`da devam edebilirim.`` diyerek sözlerini tamamladı. - HABER1903 - |
Van Der Vaart Geliyormu ? http://resim.haber1903.com/Manset/Gv..._vaartcopy.jpg Beşiktaş`ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Real Madrid`li Van Der Vaart`ın Türkiye`deki haklarını elinde bulunduran menajeri Mustafa Demir ilk kez Haber1903`e konuştu. Demir Haber1903`e yaptığı açıklamada; `` Geçtiğimiz hafta Real Madrid`in yeni teknik direktörü Mourinho`nun, ``Van Der Vaart`ı kadromda görmek istiyorum`` açıklaması var. Eğer Mourinho ben bırakmam derse Real Madrid gibi bir kulüpten bu futbolcuyu almak çok zor. Zaten şuan da Real Madrid ile kontratı bulunmakta. Fakat olurda Mourinho istemezse kontrat şartları uyarsa bende seve seve Van Der Vaart`ı Beşiktaş`a getiririm. Şuan da Beşiktaş kulübünden bize bir teklif gelmedi. Şuan da Beşiktaş kulübünün bir yıldız oyuncu için sponsor aradığını biliyorum. Van Der Vaart`ın gelmesi için gerekli koşulları ayarlamaları gerekiyor. Bir Quaresma ile Van Der Vaart`ı kimse bir tutamaz. Quaresma İnter`de yedek bekledi. Quaresma`nın son yıllarda geçirdiği performansına bakararak Van Der Vaart ile kıyaslarsak Real Madrid`den futbolcu almak çok zor. Son olarak şunu da söylemek istiyorum; ``Eğer Beşiktaş`a Van Der Vaart gelirse Beşiktaş tarih yazar.`` diyerek sözlerini tamamladı. - HABER1903 - |
Guti Ve Robinho'dan Başka İlgilendiğimiz Yabancı Yok . |
raul ün bize gelme ihtimali hiç yokmu ya :( |
Semih Açıklaması ! http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...ologo_yeni_son Bugün bazı gazetelerde yer alan Fenerbahçeli Semih Şentürk ile ilgilendiğimiz, teknik direktörümüzün bu oyuncuyu istediği haberleri gerçekleri yansıtmamaktadır. Daha önce de açıkladığımız gibi Semih Şentürk, Kulübümüz'ün transfer gündeminde yer almamaktadır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. BEŞİKTAŞ JK |
.) Yapma Haber1903 , Yapma. Haberlerde Güveniyoruz , Bari Sen yapma. |
aklıma van der waals bagı geldı :D:D kimyadan eheuhu:D |
bu basında kafasına göre isim veriyor yaw:Dgidin işinize üstü kalsın |
fenerden cimbomdan topçu almayın taraftarı çıldırtmayın diyoruz ama basın pek duymuyor galiba |
quti ve robinho başka birşeye gerek yok |
başlığı ilk okuduğumda korktum semihi aldık diye :D |
Roque Santa Cruz Teknik Direktör Schuster'in iyi bir forvet istemesinden sonra harekete geçen, Başkan Yıldırım Demirören futbol şube sorumlusu Serdal Adalı ve futbol şube başkan yardımcısı Cengiz Zülfikaroğlu dün öğleden sonra gilice Londra'ya gitmişlerdi. Başkan Demirören ve yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz zülfikaroğlu Buradan Manchester şehrine hareket ederek, Manchester City yöneticilerle bir araya geldiler. Başkan Demirören, Manchester City'den dünyaca ünlü golcü Roque Santa Cruz'u istedi. Bonservisi bedeli olarak 8 milyon Euro istenen golcü oyuncunun transferinin zor olmadığı belirtildi. Manchester City yöneticilerinin de bu transfere sıcak baktıkları belirtilirken, buradaki temaslarını sürdürecek olan başkan Demirören, Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ardından Türkiye'ye dönecekler. Beşiktaş yönetimi bu transferin büyük bir kısmını sponsor bir firma aracılığıyla bitireceği belirtildi. Roque Santa Cruz kimdir? Futbol hayatına 9 yaşında Olimpia Asunción genç takımında oynayarak başladı. Birkaç yıl boyunca bu takımda başarılı olan ve her sezon en çok gol atan oyuncu olan Santa Cruz'u 15 yaşında, Olimpia Asunción kulübünün teknik direktörü Luis Cubilla, A takımla antrenmanlara çıkmaya davet etti. İlk profesyonel maçını da 27 Temmuz 1998 tarihinde Olimpia Asunción formasıyla Paraguay 1. Ligi ekiplerinden Cerro Porteño karşısında henüz 16 yaşındayken oynadı. Daha sonra Santa Cruz, bu kulüpte daha çok şans buldu ve Olimpia Asunción ile 1998 ve 1999 yıllarında Paraguay 1. Ligi şampiyonu oldu. Ayrıca bir defa da Paraguay'da Yılın Futbol cusu ödülünü aldı. Santa Cruz, 28 Temmuz 2007 tarihinde Blackburn Rovers'ın dört yıllık sözleşme teklifini kabul etti. Blackburn Rovers, ayrıca Bayern Münih kulübüne de futbolcu için £3.5 milyon pound ödedi. 2007-2008 Preimer League sezonunun açılış maçı olan Middlesbrough FC-Blackburn Rovers maçında sakatlanan Benni McCarthy'nin yerine oyuna giren Santa Cruz, oyuna girer girmez bir gol attı ve hem Rovers'a maçı kazandırdı hem de Blackburn Rovers formasıyla ilk golünü kaydetti.[7] Santa Cruz, 26. yaşını kutladığı günde ve Blackburn Rovers formasıyla 90 dakika oynadığı ilk maçta UEFA Kupası'nda MyPa47 takımına bir gol attı Santa Cruz Blackburn ile ilk hat-trickini 15 Aralık 2007'deki Wigan Athletic'e 5-3- kaybettikleri maçta yaptı, Manchester City 17 milyon sterlin karşılığında Manchester'e gelen ve Blackburn'deki ilk sezonunda 43 maçta 23 gol atmayı başaran Cruz, geçen sezon ise sadece 4 kez fileleri havalandırabilmişti. Kaynak : İşte o yıldız |
Kakà ? Ronaldinho ? Cristiano Ronaldo ? Lucho Gonzales ? Maximilliano Lopez ? Kûn Agüero ? Diego Forlan ? Suarez ? vb. vb. vb. Sıkıldık Artık! BASIN ! |
Keske gelse, ama yalan haberdir... |
bırakmayın şu adamı ya |
Bu Çocukta İş Var Kesinlikle 5 sEnelik Sözleşme İmzalanmalı |
Daha çok isim sallarlar :) |
Bu Habere İTİBAR Etmeyin . ... |
önce antepe gider bizimkiler ordan alır bizim yönetim böle işte |
Hadi yönetim bırakma Orhan'ı da. |
Beşiktaş bu 4 futbolcunun peşine düştü Yabancı golcü arayışlarını sürdüren siyah beyazlılar, 3 İngiliz, 1 Danimarkalı futbolcunun peşine düştü. Yabancı golcü arayışlarını sürdüren siyah beyazlılar, 3 İngiliz, 1 Danimarkalı futbolcunun peşine düştü. Beşiktaş’ın 4 gözdesi Teknik direktör Bernd Schuster’in talebi üzerine yabancı forvet arayışına başlayan Beşiktaş Yönetimi, gözünü Avrupalı dört golcüye çevirdi. Bu isimlerden birinin transfer edilmesi halinde Bobo ve Nobre’den birinin satılabileceği ifade edildi. Listedeki golcü adaylarının 3’ü İngiliz, diğeri Danimarkalı. Christian Eriksen (18’lik yıldız adayı) Güney Afrika’da devam eden Dünya Kupası’nın en genç futbolcusu olarak (18 yaş 117 gün) tarihe geçen Eriksen, Hollanda’nın Ajax takımında forma giyiyor. Genç yıldız adayı, Arsenal, Chelsea ve Manchester United’ın da yakın takibinde. Gabriel Agbonlahor (Süratli ve bitirici) Aston Villa’da oynayan 24 yaşındaki İngiliz golcü, süratiyle dikkat çekiyor. Son vuruşlardaki becerisiyle de ön plana çıkan Agbonlahor’un gelecekte Premier Lig’in büyük kulüplerinden birine transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Darren Bent (En pahalı golcü) Listedeki en pahalı isim. 2007 yılında tam 16.5 milyon sterlin karşılığında Tottenham’a transfer olan Bent, daha sonra kulüp başkanını twitter’dan eleştirince, 2009 Ağustos’unda 10 milyon sterline Sunderland’a satıldı. Carlton Cole (İkinci kez listede) 27 yaşında ve 1.91 metre boyundaki İngiliz golcü, Celal Kolot’un futbol şubesi sorumlusu olduğu dönemde de Beşiktaş’ın gündemine gelmiş, ancak transferi gerçekleşmemişti. Zaman zaman İngiltere Milli Takımı’na da çağrılan Cole, West Ham United’de forma giyiyor. |
Kaynak ? |
Gündemde olan isimler belli bu haberlere itibar etmeyin... |
KIZIL`DAN ORHAN GÜLLE AÇIKLAMASI Beşiktaş A2 futbolcusu ve genç Milli oyuncu Orhan Gülle`nin Gaziantepspor ile anlaştığı haberlerin ardından Haber1903 Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Kızıl Haber1903`e yaptığı açıklamada; `` Ben şuanda yurt dışında iş görüşmesindeyim. Gaziantepspor kulübü kesinlikle Orhan Gülle ile ilgilenmemektedir. Bu tür haberlerin doğruluk payı asla yoktur.`` diyerek sözlerini tamamladı. Şifre 35: Kartal gol gol gol - HABER1903 - |
Yabancı golcü arayışlarını sürdüren siyah beyazlılar, 3 İngiliz, 1 Danimarkalı futbol Beşiktaş’ın 4 gözdesi Teknik direktör Bernd Schuster’in talebi üzerine yabancı forvet arayışına başlayan Beşiktaş Yönetimi, gözünü Avrupalı dört golcüye çevirdi. Bu isimlerden birinin transfer edilmesi halinde Bobo ve Nobre’den birinin satılabileceği ifade edildi. Listedeki golcü adaylarının 3’ü İngiliz, diğeri Danimarkalı. Christian Eriksen (18’lik yıldız adayı) Güney Afrika’da devam eden Dünya Kupası’nın en genç futbolcusu olarak (18 yaş 117 gün) tarihe geçen Eriksen, Hollanda’nın Ajax takımında forma giyiyor. Genç yıldız adayı, Arsenal, Chelsea ve Manchester United’ın da yakın takibinde. Gabriel Agbonlahor (Süratli ve bitirici) Aston Villa’da oynayan 24 yaşındaki İngiliz golcü, süratiyle dikkat çekiyor. Son vuruşlardaki becerisiyle de ön plana çıkan Agbonlahor’un gelecekte Premier Lig’in büyük kulüplerinden birine transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Darren Bent (En pahalı golcü) Listedeki en pahalı isim. 2007 yılında tam 16.5 milyon sterlin karşılığında Tottenham’a transfer olan Bent, daha sonra kulüp başkanını twitter’dan eleştirince, 2009 Ağustos’unda 10 milyon sterline Sunderland’a satıldı. Carlton Cole (İkinci kez listede) 27 yaşında ve 1.91 metre boyundaki İngiliz golcü, Celal Kolot’un futbol şubesi sorumlusu olduğu dönemde de Beşiktaş’ın gündemine gelmiş, ancak transferi gerçekleşmemişti. Zaman zaman İngiltere Milli Takımı’na da çağrılan Cole, West Ham United’de forma giyiyor. |
forvette nihat bobo holo nobre varken yada bunlardan ikisini elden çıkarmadan forvet arayışlarımızı saçma buluyorum.belki bu haber forvetlerimizi gaza getrime amacı güdüyor olabilir sezon başında |
şimdi birşey derdim de bu habere :D:D Neyse :D |
Beşiktaş için Reyes iddiası! Beşiktaş için Reyes iddiası! Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya'nın ST. Johann bölgesinde sürdüren Beşiktaş, bugün sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti. Bugün takım iki gruba ayıran teknik direktör Bernd Schuster, bir grup oyuncu ile birlikte sahada taktik antrenman yaparken, diğer grup ise kondisyoner Carlos Casallanas ile birlikte kamp yapılan otelde ağırlık çalışması gerçekleştirdiler. Yapılan taktik çalışmada ilk kez oyuncularını tam sahaya yerleştiren ve 4-1-4-1 sistemi ile hücum organizasyonlar gerçekleştiren Schuster'in, futbolcularından sık sık ters kanatlara uzun paslar atmalarını istemesi dikkat çekti. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular ufak sahada 4'erli takımlara ayrılarak yaptıkları maçın ardından antrenmanı noktaladılar. Öte yandan dün gece geç saatlerde takımın kamp yaptığı otele gelen Başkan Yıldırım Demirören antrenmanı takip etmedi. İLGİNÇ BİR BAĞLANTI VE İDDİA... Bu arada Bernd Schustar'in iki İspanyol menajeri Juan la Lopez ve Mariano Aguilar bugün Beşiktaş'ın kampına geldiler. Türk menajer Ahmet Bulut ile birlikte antrenman sonrası Alman teknik adam ile görüşen menajerlerin Schuster ile fikir alış verişi yaptıkları kaydedildi. Alman teknik adamın mukavelesinde her ay menajerleri ile yüz yüze görüşme maddesinin de bulunduğu öğrenilirken, Schuster'in Beşiktaş'ta kaldığı sürece her ay bu iki menajeri ile temasta olacağı öğrenildi. Ayrıca Alman teknik adamın menajerler ile bir süredir takıma kazandırmak istediği yeni forvet oyuncusu ile ilgili de görüşmelerde bulunulduğu kaydedildi. Juan la Lopez'in aynı zamanda İspanyol forvet oyuncusu Jose Antonio Reyes'in de menajeri olması kafalarda soru işareti bırakırken, görüşme sonrası bu futbolcu ile menajeri aracılığı ile temasa geçilmesi bekleniyor. Atletico Madrid takımında forma giyen Reyes'in 30 Haziran 2011'de İspanyol Kulübü ile sözleşmesi sona eriyor. İspanyol kulübünün bu futbolcu için 5 milyon Euro bonservis bedeli isteyeceği öğrenilirken, siyah beyazlı takımın forvet oyuncu arayışlarının 2 hafta içinde noktalanması bekleniyor. 01.07.2010 Kaynak : DHA |
Reyes zor gibi görünüyor. :S |
reyesmi ?? tansiyonum düsecek simdi yapmayin reyes bize acayip oturur hem sertliyle hem tekniyle tam bizlik birsey |
reyesi alabilirizde almamızdan yana değilim reyes bitik bi durumda q7 transferini yapmış bi klüp reyeside alabilir ama ben öncelikle yabancıların bursayla takasının gerçekleşmesini bekliyorum.. |
Reyes harika olurdu |
Reyes gelirse BJK NİN Maçlarını izlemeye bile gitmem, benim dünya'da en sevmediğim 5 futbolcudan biri Arsenal tarihinin en kötü transferi seçildi, hiç bir özelliği yok, ne olur bana güvenin çok çok kötü |
Reyes'i Bide Gayse'lilere Sormak Lazım Kuyruk Acıları Var . |
Pierre Webo adım adım Kartala! http://im.htspor.com/2010/07/02/528631_detay.jpg Beşiktaş, Eto’o ile yan yana oynayan Pierre Webo içi kolları sıvarken sürpriz bir ismi daha listeye aldı. Kartal’da forvet bölgesi için gündeme gelen son isim, Mallorca’nın 28 yaşındaki Kamerunlu golcüsü oldu. Milli takımda Samuel Eto’o ile yan yana oynayan Pierre Webo’nun yanı sıra Miroslav Klose’nin adı da transferde geçmeye başladı DEMİRÖREN’LE GÖRÜŞME Gol problemine çözüm için forvet arayan Beşiktaş’ta, şimdi de Mallorca’nın Kamerunlu golcüsü Pierre Webo’nun ismi gündeme geldi. Kampa katılan başkan Yıldırım Demirören ile teknik direktör Bernd Schuster arasındaki görüşmede, santrfor transferi masaya yatırıldı. Bu kritik zirvede, başkanla aynı zamanda Avusturya’ya giden Alman hocanın menajerleri Manuel Lopez ile Marco Kındemir ve son dönemde birçok ismi Kartal’a kazandıran menajer Ahmet Bulut da hazır bulundu. BERND SCHUSTER KEFİL OLDU Kadroda hâlâ Quaresma ve Hilbert’e yer açamayan ve kamp dönüşü en az 2 yabancıyı yollamak zorunda kalacak olan Siyah-Beyazlılar, forvete takviye için de 1 oyuncuyla daha mecburen yolları ayıracak. Transfer zirvesinde Schuster’in, yakından tanıdığı Mallorcalı Webo’nun ismini önerdiği öğrenildi. Alman hocanın, 28 yaşındaki ve 1.81 boyundaki golcünün çok yararlı olacağını da söylediği ifade edildi. Mallorca’da 85 maçta 16 gol atan Webo, Kamerun Milli Takımı’nda Eto’o’nun partnerliğini yapıyor. SÜRPRİZ BOMBA: MIROSLAV KLOSE Transfer oturumunda menajerlerden de bir isim geldi. Bayern Münih’te fazla şans bulamayan ve ayrılması beklenen Miroslav Klose için araştırma yapılabileceği kaydedildi. Bu konuyla ilgili Ahmet Bulut görevlendirildi. B.Münih, önümüzdeki sezon serbest kalacak olan Klose’yi uygun bir fiyata satmayı planlıyor. Ancak Klose’nin önceliğini Bundesliga’ya vermesi yolu tıkıyor. Öte yandan, ismi bir ara Siyah-Beyazlılar’la anılan bir diğer Bayern Münihli Luca Toni, İtalya’nın Genoa Kulübü ile 2 yıllığına anlaşma sağladı. Kaynak : Adım adım Kartal! - HTSpor.com |
gereksız bır transfer olur kamerun da pek varlık gosteremedı .. alıncaksa golcu daha ıyısı alınsınn |
İçaçıcı Futbolcu lazım bize. Boş'a vakit harcamış oluruz Webo ile. |
Gelmez, gerekte yok zaten...Ortasahayı düşünen yok yine, Bobo varken bu golcü merakı nerden çıktı anlamadım hala...Bobo'yu göndermeyi düşünüyor Schuster herhal, yoksa bir yabancı golcü daha fazla gelir takıma... |
gazete okumuyorum yalan haber hepsi... |
Türkiye`de Saat: 00:55 . |