![]() |
Alıntı:
|
bu gün gazetelerde arsenalin forveti yazıyodu ondan mı bahsediyolar acaba |
guti gelsin gerisi önemli değil.. |
eduardo sanırım |
bu sene cok hızlı başladık bakalım nolucak sonumuz |
Şahlanacağız!:):) |
Alıntı:
|
robinho weya wagner lowe olsnn... robinho weya wagner lowe olsun o isim süpperrrrrrrrrrrrr olur :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh: |
Eduardo Da Silva http://upload.wikimedia.org/wikipedi...o_da_Silva.jpg İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Beşiktaş, Arsenal'de oynayan forvet oyuncusu Eduardo Da Silva'yı transfer etmek istiyor. Haberde forvet arayışında olan siyah beyazlı takımın, Aston Villa ve Valencia'nın da peşinde olduğu Brezilya asıllı Hırvat golcü için transfer yarışına girdiğini iddia etti. 2007'den bu yana Arsenal'in formasını giyen Eduardo Da Silva, Hırvat Milli Takımı'nın formasını giyiyor. Kaynak : Beşiktaşın gözü Eduardoda en son haber |
Adanalı Serdal Çıldırdı :D:D |
Teknik direktörümüzün dediği gibi adam akıllı bir forvet şart Bobo nun yanına |
Bu Yabancı Kontenjanı ile biraz zor gibi. |
Eduardo mu yok daha neler :D |
Mevcut konuları tekrar açmayalım lütfen. |
Umarim o golcü isim raul olmaz |
guti kesin % 100 BEŞİKTAŞ ta forvet büyük ihtimalle raul olacak ( bugün TELE 5 ispanyol kanalı raul la BEŞİKTAŞ ın anlaştığını söyledi) bir ihtimal daha var oda newspaper haberine göre arsenal in forveti eduardo da silva ile temasa geçmişiz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
aynen gönder hepsini |
bütün dünya basını bizi takip ediyo sanki yoksa banamı öyle geliyo :) |
Alıntı:
Yaptığımız Doğru İşlerle , Yaptığımız Quaresma Transferi İle Ve Yapacağımız Diğer Yıldız Transferler İle Beşiktaş Bir Anda Avrupanın Gündemine Oturdu . Portekiz'den Ve İtalya'dan Bir Çok Futbolsever'in Türkiye'de Beşiktaş'ı Destekleyeceğini Ve Bundaki En Büyük Etkende Quaresma'nın Olduğu Konuşuluyor . |
Vikingur Maçında Gözlerimiz VİP Tribününde Olsun Yada Localardan Birinde Beşiktaşlılar . Tribünde Gözünüze Kara Çocuk Çarpabilir ;) KaynaK : Haluk KESİM . |
Arkadaşlar şimdi de reyes denen herifin adı anılmaya başlandı, çok korkuyorum inşallah gelmez gelip beni katil etmez, raul da gelmesin adam akıllı bir genç santraforla bu iş tamam |
Alıntı:
|
yüreğimize inecek birgün Yeter Demirören Yeter ! |
Alıntı:
Henry Olabilir , Robinho'da Olabilir . Detaylı Bir Bilgi Aldığım An Yazarım . |
SEVGİLİ BEŞİKTAŞLILAR.....BEŞİKTAŞ KLÜBÜ VE YÖNETİCİLERİ İLE ROBİNHO VE KLÜBÜ ARASINDA MUTABAKAT SAĞLANMIŞ OLUP İŞ KLÜBÜMÜZDEN VE YÖNETİCİLERİNDEN ÇIKMIŞTIR....ŞİMDİ SÖZ HER SEFERİNDE BEŞİKTAŞ A BİR YILDIZ SÖZÜ VEREN MANSİMOV'UN İKİ DUDAĞI ARASINDADIR...EĞER EVET DERSE ROBİNHO KARA KARTAL OLACAKTIR..HAYIR DERSE İSE ROB...İNHO MESELESİ AÇILMAMAK ÜZERE KAPANACAKTIR .. Haluk KESİM . |
Robinho gelse Onun yerine Guti yi aldık Robi yerine Henry gelsin yada boşverin alalım hepsini :D |
Mansimovun ağzına mı bakıyoruz şimdi :( |
Gelen Bilgilere Göre Maalesef Öyle Serdal Adalının Sponspor Dediği Mansimov Çıktı . |
Mansimov'a kaLdıysa işimiz geLmez Robinho faLan |
mansimov senin ağzını yerim ben hadi hee de. |
Mansimov'a Kaldıysakk .. Hiç umutlanmayalım. |
fink-holosko-tabata-tello-zapo-delgado... yabancı kontejanını boşalttım arkadaşlar sıra yönetimde :) |
Altidore mu??? Harika olur, müthiş olur hatta tadından yinmez |
Raulda geliyor :)) Bu sezon Ligin Ağzına salıncak kuracazzz :)) Ligtv.com.tr - VideoHaber - BEŞİKTAŞ ÇILDIRDI! |
neler oluyor arkadaş raul lan bu boru değil raul isterse 40 yaşında gelsin bir dönem real madird e raul madrid dedirten adam real madird in kaptanı şampiyonlar liginin uzak ara en çok gol atan futbolcusu ne demek beşiktaş ile prensipte anlaşmış :D inanamıyorum herkesi gönderirim raul için... not: mutluluktan ne diyeceğimi bilemiyorum artık :D:D |
altidoreden bahsediliyor bakalım görelim neler yasancak |
Los Galacticos değil Los Beşiktaş =)) |
34 yasındakı adam gecmıste ne kadar golcu olursa olsun bızde ıs yapamaz 4.5 milyon euro ıstıyormus senelık 2 seneden asagıda ımza atmaz gıdın adam gıbı genc bırını alın mesela bentner olur podolski olur darren bent olur bu adama ıkı yılda verılecek parayla bu genc yıldızlardan birisi mutlaka alınır paralara yazıktır |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:55 . |