![]() |
Tİgananin SÖzleŞmesİ Fes Edİlİrse ÖnÜmÜzdekİ Sezonun Parasi Da Ödenecek.sİnan Engİn,aynen Şunu Dedİ:tİgana Kendİ Biraksa Takimi Da Takimdan Huzurlu Bİ Şekİlde Ayrilsa,parami Da İstemİyorum Dİyİp Çekse Gİtse Dedİ. |
Yönetim yakında istifa edebilir.. ama tiagana etmez dünyanın parasını alıyor çünkü... |
tigana gitsin de yerine kim gelecek bu saatte... |
yazık pararya ya ama başka çare yok,tigananın da kendinin bırakacağını hiç sanmıyorm,niye bıraksın ki kim alır onu hem hazır para akıyo mis gibi,bence başımıza dert olcak bu adam ailton gibi.. |
Bu takım bu kadar rezil ise Demirörene danışmanlık yapan sinanın hiçmi payı yok bu başarısızlıkta.Şu anki durumu bende analiz ederim önemli olan bu duruma gelmeden akıl vermek... |
tigana istifaya zorlanabilir,ama gönderilemez |
Alıntı:
ya madem istifaya razı gelmio istemio yönetim olarak tigananın yanına sinan engin gibi beşiktası tanıyan beşiktası çözen bi adam koysunlar...Artık tigana bunada razı gelmesse dicek bişi yokkk defolllsun gitsin.... |
Tigana Fransa'da Çiçekler Açmış... Bahar geLmiş.. Hadi Sen Git Fransa'da Yaşa Artık He ? Bu ADAM Bizim BAşımıza Bela oLacak ! ! ! :( |
Sinan Engin de ortalığı biraz bulandırmak istiyor gerçi bulanacağı kadar bulanmışta... |
hadi tigana daha gitmedinmi? |
Türkiye`de Saat: 13:03 . |