özgür_1903 | 22-03-2007 11:16 | Kulübe canıma tak etti
22 Mart 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/3071276.jpgAli Güneş, Tigana’dan şans isterken, asbaşkan Levent Erdoğan ile bir araya geldi. Tecrübeli oyuncu, şampiyonluk yarışında takıma katkı yapmak istediğini söyledi. BEŞİKTAŞ’a 2004-2005 sezonunda transfer olan Ali Güneş’in sabrı kalmadı. İkinci yarının başlamasıyla birlikte tüm idmanlara çıkan, formayı kapmak için büyük mücadele veren ancak teknik direktör Jean Tigana’nın gözüne giremeyen yıldız oyuncu soluğu asbaşkan Levent Erdoğan’ın yanında aldı.
En son 24 Şubat’ta Trabzonspor’a karşı yalnızca 4 dakika forma giyen Ali Güneş, " Artık forma giymek istiyorum. Tigana’dan oynamak için şans bekliyorum" dedi. Ağır sakatlık
Şampiyonluk yarışında takıma katkı yapmak istediğini sözlerine ekleyen Güneş, şöyle konuştu: "Beşiktaş’ta geçen yıl çok iyi bir performans sergiledim. Fakat ağır bir sakatlık geçirdim. Kulüp doktorumuz Ayhan Optur yönetiminde kısa sürede eski sağlığıma kavuştum. Fizik ve kondisyon olarak takım arkadaşlarımla eşit seviyeye geldim. Şampiyonluk hedefleyen takımımızın formasını giymek için sabırsızlanıyorum. Kendime de güveniyorum." Her şey değişir Ali Güneş, takım içinde hiçbir sorunun olmadığını belirtirken, "Şampiyonluğa inanıyoruz ve bizler de buna kilitlendik. Yönetim ve taraftarlarımız arkamızda olduğu sürece şampiyonluğun en güçlü adayı Beşiktaş’tır. Puan farkı bizi korkutmuyor. Ligde her şey değişir. Bunu görecekler" diye konuştu |