![]() |
Ali Güneş Ali Güneş ile ilgili herşeyi buraya yazabilirsiniz |
Ali güneş bence iyi bir topçu ben kendisini beğeniyorum ortaları daha isabetli olursa dahada çok sevecem. |
Karakterli, terbiyeli bir futbolcu Ali Güneş bize yakışıyor ... |
yedek de kalsa sorun çıkarmadan çalışıyo.gerçek bir profesyonel |
Ali Gunes iyidir, surekli mucadele ediyor ve takima (orta sahaya hareket getiriyor. Bence formayi hakediyor. |
Ben ali güneşinde futbol oynayış tarzını çok beğeniyorum başarılarının dewamını dilerim:) |
bencede takımdaki iyi oyunculardan biri. |
kalmasını istemem ancak kalırsada fena bir yedek olmaz ! |
Valla seviyorum desem yalan olur simdi. Beni pek ilgilendirmiyor. Herhalde eski eziklerden diye. |
Ali Gune$ kim ya gulmegim geldi..Onun gibi eziklerle bizim takim takim olamaz |
Alıntı:
|
Ali güneşte çok sempatik bi futbolcumuz:) |
ali gunes sağ kanatta oynadıgı bicok macda asisti var golu var ama tigana onu sag bek oynatıo yeri orası deil bnce ali iyi bi yedek herzaman hazır adam en azından ali tandogandan cok cok daha iyi |
Alıntı:
hakısın arkadaşım. kim ne derse desin ben de beğeniyorum. |
insallah sezon sonu gider |
çok kötü bir oyuncu değil ama kalmasın bence. |
febe forması giyen hiç kimseyi sevmiyorum buna sergen de dahil |
Ali Gunes cok super bi oyuncu. oynadigi her mactan zevk aliyorum. Ustelik giydigi Besiktas formasi cok yakisiyor ona! |
evet ama mazisi ezik ama olsun nabalım kısmet |
herkez hata yapar...yanlis kararlar verir...alinin de hatasi fb ye gitmek oldu...yine de ben onu herseyden cok seviyorum ve bjk formasinin ona yakistigini düsünüyorum.... |
Alıntı:
|
Ali güneş antep maçında çok iyiydin yaa gerçekten ben bambaşka bir ali güneş izledim inş böyle devam edersin..tbr ederim |
ali günes bu sezon sağ kannatta çok iii işler yaptı ali tandoğandan daha iidi en azından |
Evet Bu Sezon GerÇektende Öyleydİ İnŞ Dewam Ettİrİr |
Alıntı:
|
Gitsin derim |
bence iyi bi futbolcu kendi yerinde oynatsa tigana adam iyi olacak da oynatmıo işte he bide ortaları dandik.. |
bence o türkiyenin en iyi kanat oyuncularindan biri...kalmasini isterim... |
İSMİ LAZIM OLMAYAN O TAKIMIN BEĞENMEYİP BIRAKTIĞI BU TOPÇUYU NASIL SAHİPLENİRSİNİZ YA... |
Ben Ali Güneşi çok seviyorum ya, çok iyi bir profosyonel, adam işini yapıor, savaşıyor.... Kesinlikle kalmalı... |
adam zmanında eziklerde oynamış olablir amma hatasının farkına varıp bze geldyse sorun yok gerktgi zmn işini profesyonelce yapıo bnce kalmalı |
bencede kesinlikle kalmali..o türkiyenin en iyi kanat oyuncularindan biri |
Bu Ne Yaa??? Arkadaşlar saçmalıyosunuz yaa.Ne demek bu eski ezik falan.Yaa babanızın mesleği nasıl varsa o adamında mesleği bu.Bu işi sadece sporu sevdiği için yapmıo.Aynı zamanda ekmek parası.Parayı kim basarsa onun için top koşturur futbolcu.Tabi ki oynadığı takımı sever onun ruhunu içinde hisseder ama bu bir başka takıma geçtiği zaman kaybolur.lütfen yani Ali Güneş çok kaliteli bir futbolcu VE ALDIĞI PARANIN HAKKINI VERİYOR.Haksızlık ediyosunuz.Eski ezikmişşş şuna bak futbolcuya bakış açısı ne hale gelmiş.YAZIKKK:mad: |
ali güneş kalite yaaa tam Beşiktaş lık.. ya arkadaşlar bu adam tam bir amatör küme oyuncusu bize hiç yakışmıyor gerçekçi olalım lütfen... |
ahh birde orta yapmasını öğrene bilse daha ii olucak |
ali gunes hangi macta top oynamıs allah askına yapmayın ya bence gonderilsin |
A.Güneş şu an bu takımda oynar eğer bir sağ kanat alınırsa da iyi bir yedek olur.. |
ali guneş faydalı olabilir bize böyle kesip atmayla kurtulamayız problemlerden |
Ali Güneş çok deneyimli BEŞİKTAŞ için çok yardım yapmış birisi.onu her zaman aklımızda tutacağız ÖMER SERHAT YERLİ |
Kalsın bu adam ama takımdan gidecek o kadar çok oyuncu var ki!!!! |
Türkiye`de Saat: 11:55 . |