![]() |
Alıntı:
|
bence sözleşme yapılmamalı gereksiz |
cok kötü oyuncu. orta yapmasini bilmiyor pas atamiyor kaleye sut atamiyor. allah askina biri söylesin bu ali günes ne ise yariyor. bunu kim oyuncu yapmis |
IYI KI DURDU ADAM ! YAA ALI TANDOGAN DAN DAHA IYI BIR OYUNCU BENCE ! AMA SIMDI SERDAR GELDI ! BAKALIM KIM SAHA KANATI KAPCAK ! SERDAR MI ALI |
Bence öyle dememek lazım ne yapalım yapmış bir kere hata ama sonra düzeldi.Ben futbol oynamasını fazla beğenmiyorum ama sonradan attığı goller bunu kapatıyor |
ben ali günes i cok seviyom! cünkü fener den geldi ama tam Besiktasli gibi yaa ! hic problem yapmiyor acayip birisi ! ve futboll stilini de cok seviyorum ! |
Ben Almanyada Ali Günesin evinin 20km kadar civarinda yasiyorum, kendisi burada cok seviliyor yasantisi saygisi ve kendini büyük görmemesi cok iyi. Besiktas`ta verimli olacaktir.. |
ali günes faydalı bi futbolcu |
yedekten öteye geçemez. teknik yok ki adamda. sewmiom. kanım ısınmadı bi türlü |
sevmedim , sevemicem sevmicem boşu boşuna bir yıl daha bizde kalacak ve sonra gidecek karakterine bişey demiyorum ama orta şut pas bişey yok ki |
valla ail güneş biraz daha ii olsa takımın deişmezi olur |
walla bn alı gunesı sewıorum sanırım ezıklerden de adam oldugu ıcın ayrıldı bnce sag kanatta ıı bı yedek olur tam bı profesyonel oynamasa sesını cıkarmıor antremanlarda cok calısıor sonradan gırdıgı maclarda da terının son damlasına kadar sawasıor bole dewam et alı gunes |
barbie operasyonu adının geçmesi felan takımı karaladı gitmesi daha iyi olur. |
:mad: Alıntı:
|
biraz önce bi röportajını seyrettim ''kötü futbolcu olmaktansa,iyi bi insan olarak anılmak benim için çok daha önemli'' dedi.. aferin ona..:) |
Alıntı:
|
geldiğinden beri kendini kanıtlayamadı,bence varlığı da yokluğu da takımı pek etkilemiyor |
yedek de kalsa sorun çıkarmadan çalışıyo.gerçek bir profesyonel.oyle düşünüyorum:D |
Amcasi bizim komsu olur kendisi cok beyefendi birisi, cok profesyonel bi oyuncu bence... |
hala neden bizde anlamadım gönderlmesi lazım bence ama durduruyorlar |
Güneş'e teklif Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan ve devre arasında gönderilmesi planlanan Ali Güneş'e, Alman 1. Ligi ekiplerinden Werder Bremen'in talip olduğu öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun bu teklife sıcak baktığı ve kulüplerin anlaşması durumunda Almanya'ya gidebileceği belirtildi. |
Alıntı:
|
varsa teklif yollasınlar |
güsel adam |
bencede oynamıyacaksa göndersinler futbolcuları kulubelere hapsetmenin bir anlamı yok |
A.Güneş'e, Ausburg talip A.Güneş'e, Ausburg talip Kartal'da ara transferde yollarını ayırmayı düşünen Ali Güneş'e, Almanya ikinci ligi takımı Ausburg talip oldu. Tecrübeli futbolcu teklife sıcak bakmadığını söyledi. |
ali bence daha iyi bir takima gider, okadar kötü topcu degil arti almancasi da var.. Tigana nin bakiyi önceleri dil bildigi icin oynattigini düsünürsek sansi var baya alinin yeterki Tigana gibi dile önem veren bir teknik adam ciksin karsisina daha da olmadi ali ciksin onun karsisina:) |
bence bu adam ali tandoganin yerini cok kolay alir ama oynatilmiyorki bence ali tandogaa 10 basar |
BENCE İYİ FUTBOLCU NEDEN OYNATILMIYOR ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİM GÖNDERİLMESİNDEN YANA DEĞİLİM ŞAHSEN |
Ali Gunes cincona ... Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Ali Güneş'e Galatasaray talip oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets'in ısrarla istediği Ali Güneş'inde bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Tigana ile görüşen, Ali Güneş ''Burada kadroya giremiyorum izin verirseniz gitmek istiyorum'' ifadesini kullandı. Galatasarayla her konuda anlaşan Ali Güneş'e karşılık Beşiktaş yönetiminin Hasan Kabze'yi isteyeceği belirtildi. kaynak : spordabugun.com |
güzel teklif olur bence... |
bize uyar,güzel bir takas |
iyi bir futbolcu aslında |
hasan kabze tam bir yedek olur bence .... |
keske biraz sans verilseydi... |
hasan kabze bizde rahat oynar... |
ayrıca benim bi görüşüm var hasan kabzeyi ben ibrahim akını sağ ayaklısı olarak görüyorum |
iyi bir takas olur |
ama cıncon wermez hasanı |
ya sallama haber cincon hasanı neden versin adam daha genç |
Türkiye`de Saat: 00:16 . |