![]() |
Alıntı:
|
bence sözleşme yapılmamalı gereksiz |
cok kötü oyuncu. orta yapmasini bilmiyor pas atamiyor kaleye sut atamiyor. allah askina biri söylesin bu ali günes ne ise yariyor. bunu kim oyuncu yapmis |
IYI KI DURDU ADAM ! YAA ALI TANDOGAN DAN DAHA IYI BIR OYUNCU BENCE ! AMA SIMDI SERDAR GELDI ! BAKALIM KIM SAHA KANATI KAPCAK ! SERDAR MI ALI |
Bence öyle dememek lazım ne yapalım yapmış bir kere hata ama sonra düzeldi.Ben futbol oynamasını fazla beğenmiyorum ama sonradan attığı goller bunu kapatıyor |
ben ali günes i cok seviyom! cünkü fener den geldi ama tam Besiktasli gibi yaa ! hic problem yapmiyor acayip birisi ! ve futboll stilini de cok seviyorum ! |
Ben Almanyada Ali Günesin evinin 20km kadar civarinda yasiyorum, kendisi burada cok seviliyor yasantisi saygisi ve kendini büyük görmemesi cok iyi. Besiktas`ta verimli olacaktir.. |
ali günes faydalı bi futbolcu |
yedekten öteye geçemez. teknik yok ki adamda. sewmiom. kanım ısınmadı bi türlü |
sevmedim , sevemicem sevmicem boşu boşuna bir yıl daha bizde kalacak ve sonra gidecek karakterine bişey demiyorum ama orta şut pas bişey yok ki |
Türkiye`de Saat: 00:30 . |