![]() |
bence gs vermez hasani ama olursa iyi bir takas olur forvete takviye olur.. |
hasan kabze valla güzel olur ayrıca bizim köylü :) ciddiyim bakın sivas beypınarlı benim kanımdan birinin oynaması güzel bir fikir |
daha gecen gün görüstüm kuzeniyle almanyadan teklif varmis Ali Günese ama Galatasaray hakkinda birsey söylemedi... |
hayırlısı olsun. ali güneş in bileti kesildiyse transferde güzel bir şekilde faydalanmak lazım. |
eyer varsa böyle birşey gerçekten hiç düşünmesinler hemen verilsin... |
Gs de Hasan Kabze ile takasta kullanılacak diyorlar ama hadi hayırlısı bakalım... |
Hasan & Ali takası Ali Güneş’in Galatasaray’a transferi bitmek üzere. Tecrübeli futbolcunun Cim Bom’a gitmesi için Jean Tigana’dan onay çıktı. Önce Başkan Yıldırım Demirören’in kapısını çalan ve Sarı-Kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmeler hakkında bilgi veren Ali Güneş daha sonra Tigana ile görüştü. Çaykur Rize maçı öncesi Tigana ile bir araya gelen tecrübeli futbolcu, “Beşiktaş’ta kadroya giremiyorum. İzin verirseniz takımdan ayrılmak istiyorum” dedi. Fransız çalıştırıcı da Siyah-Beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede Galatasaray’la her konuda anlaşan Ali Güneş’e karşılık, Hasan Kabze’nin transfer edilmesini istedi. Fransız teknik adamın “Çok süratli ve direkt kaleye giden bir futbolcu. Alınırsa takıma çok faydası olur” diye rapor verdiği Hasan Kabze için Beşiktaş yönetimi önümüzdeki günlerde Galatasaraylı yöneticilerle masaya oturup, Ali Güneş transferine de noktayı koyacak |
al bir kolpa haber daha. bakalım daha kimlerin ismi geçecek merakla bekliyorum. en zoruma giden olay ise adam akıllı bir isim yok. hep kendi takımında bile zor futbol oynayanların ismi geçiyor. bu da bir kulubü yıpratma stratejisi bence. kolpa medya ne olacak |
aslında iyi bir teklif.ama ben ali güneşi seviyorum yaaa.karakterli futbolcu.hayırlısı olsun. |
bence gs vermez hasanı |
Türkiye`de Saat: 12:59 . |